kasinosankarit

Kohteita 32786

Avoimet kohteet 3

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Vetovihjeet ja otteluennakot jalkapalloon 30.10.

Jalkapallon otteluennakot ovat Unibet Supertotoon.

Hannover – Wolfsburg

Jalkapallon Saksan DFB Pokalissa Hannover saa vastaansa paluuta omalle tasolleen pyrkivän Wolfsburgin. Kotijoukkue on saalistanut viidestä edellisestä ottelustaan vain yhden voiton, eivätkä puolustuspelaamisen vaikeudet ole edelleenkään taakse jäänyttä elämää. Viikonloppuna hävittiin kotona Augsburgia vastaan, mutta pelitilanteiden valossa vastustajan menestyminen oli pieni vääryys. Sarjassa alla on ainoastaan yksi voitto. Leverkusenia vastaan napattu tasapeli oli alkukauden ehkä paras onnistuminen, mutta vastustaja oli pelitilanteiden valossa selvästi parempi osapuoli. Pelaajiston itseluottamus ei ole varmasti kummoinen. Cupin edellisellä kierroksella voitettiin sentään Karlsruhe mättämällä peräti kuusi osumaa. Kyseessä on muutenkin runsasmaalisuuteen taipuvainen porukka. Vierasjoukkuella on alla selvä voitto Düsseldorfista, mutta viimeiset viikot ovat menneet muuten pettymysten keskellä. Kolmeen edelliseen vierailuun kahdesti on jääty maaleitta. Viikonlopun vahva peliesitys teki varmasti pelaajiston itseluottamukselle hyvää. Aitoa osaamista olisi kuitenkin niin paljon nähtyä parempaan. Perustasoltaan laadukkaampi The Wolves on ansaitusti pienen ennakkosuosikin asemassa, mutta lähtökohdat vaikuttavat muuten hyvin tasaisilta.

Darmstadt – Hertha Berlin

Jalkapallon Saksan DFB Pokalissa yhteen iskevät Darmstadt ja kaudella hyvin onnistumisia saanut Hertha Berlin. Isännät voittivat viikonloppuna 2. Bundesliigan ottelussaan Greuther Fürthin, mutta muuten on ollut vaikeaa. Pari kautta siten kotijoukkue pelasi vielä maan pääsarjassa, mutta tätä menoa nopeaa paluuta on turhaa odotella. Varsinkin puolustuspelaamisen kanssa on ajoittain suuriakin haasteita. Neljään edelliseen kotiotteluunkin alla on yksi voitto. Vierasjoukkue pelasi viikonloppuna runsasmaalisen tasapelin Dortmundia vastaan, mutta pelitilanteiden valossa mukaan mahtui myös onneakin. Tasapeliin venyttiin ihan taiston lopulla. Pisteille pääsy Bundesliigan johtavaa nippua vastaan oli pelaajiston itseluottamukselle mainio asia. Kevään jälkeen berliiniläiset ovat hävinneet kilpailullisissa merkeissä ainoastaan kertaalleen. Dortmund-tasapelin ohella täysi pistepotti Bayern Münchenista on yhtä lailla alkukauden suuria onnistumisia. Hyökkäyspelaamisessa yksi alkukauden suurimmista onnistujista on ollut keskikentällä operoiva Ondrej Duda, joka on onnistunut maalinteossa kuuteen otteeseen. Pientä lepoetua on annettava The Lilliesin eduksi, mutta ennusmerkeiltään pääkaupunkiseudun ylpeyttä pidetään lähellä menestymistä.

Montpellier – Nantes

Montpellier testaa Nantesin päivän pelivireen jalkapallon Coupe de la Liguessa. Kotijoukkue on saalistanut viidestä edellisestä ottelustaan kolme voittoa ja kaksi tasapeliä, joten viimeisimmästä tappiosta on runsaasti aikaa. Pelaajiston itseluottamus on varmasti kunnossa. Viimeksi napattiin selvä voitto Toulousen kustannuksella. Kotietukin on ollut viime aikoina vakuuttava, ja viiteen edelliseen kotipeliin omissa verkot ovat soineet vain kertaalleen. Miehistön tekeminen on ollut pitkään kokonaisvaltaisesti hyvässä kunnossa. Terveystilantenkaan suhteen ei ole ongelmia. Vierasjoukkue on voittanut kaksi edellistä kamppailuaan, mutta muuten on ollut pitkään vaikeaa. Vieraissa saalistettiin viimeksi voitto Amiensista, mutta sitä edelsi pitkä ajanjakso ilman voittoja. Heillä maalintekovoimaa on löytynyt liian niukasti, vaikka alla onkin kaksi onnistumista. Materiaaliltaan isännät ovat nipuista laadukkaampi ja näillä tiedoilla lähellä menestymistä. Kotonaan heiltä voidaan odottaa kamppailun jopa selvää hallintaa, ja keltapaidat todennäköisesti vetäytyvät.

Ebro – Valencia

Jalkapallon Espanjan Copa del Reyssä Ebro kohtaa Valencian. Kotijoukkueelle tiedossa on yksi loppuvuoden sytyttävimmistä otteluista, mutta vierasjoukkue lähtee kamppailuun valtavana ennakkosuosikkina. Miehistöjen välinen tasoero on lyhyesti sanottuna hurja, mutta Lepakot ovat olleet viime viikkoina heikossa pelivireessä. Vierailijat eivät ole voittaneet missään kilpailussa lähes tasan kuukauteen. Puolustuspelaaminen on ollut sen jälkeenkin kunnossa, mutta hyökkäyspelaamisensa kanssa ryhmä kaipaa selvästi lisää ratkaisuvoimaa. On myös pienenä puolustuksena sanottava, että epäonnistumisien keskelle on mahtunut onnistumisiakin, sillä esimerkiksi Barcelonan isäntänä venyttiin pisteeseen. Motivoituminen tällaiseen taistoon ei ole välttämättä helppoa, sillä valkopaidat ovat mukana myös Mestarien liigan lohkovaiheessa, jossa viimeksi pelattiin pienenä pettymyksenä vähämaalinen tasapeli Young Boysin kanssa. Yhteen maaliin pelaamista on odotettavissa, ja kun Arlequinados on ollut kotonaan jopa melko vaisu, ei heille menestymistä voi lähteä tarjoamaan. Omassa sarjassaan kotiyleisön suosikit eivät ole voittaneet kotonaan vielä kertaakaan.

Leicester – Southampton

Ottelu on siirretty

Bournemouth – Norwich

Jalkapallon Englannin Liigacupissa yhteen iskevät Bournemouth ja Norwich. Molemmat miehistöt ovat olleet edellisten viikkojen aikana hyvässä pelivireessä. Kotijoukkue on saalistanut viidestä viimeisimmästä kamppailustaan neljä voittoa, ja kilpailun edellisessä vaiheessa jatkopaikka napattiin runsasmaalisen taiston päätteeksi Blackburnin kustannuksella. Vierasjoukkue on edelleen terveyshuolien keskellä, sillä Teemu Pukin johdolla poissaolijoita löytyy. Kanarianlinnut ovat puolustaneet pitkään hyvin, mutta nyt vastaan asettuu sarjaporrasta korkeammalla pelaava The Cherries, joka on omannut hyökkäyspelaamisessaan runsaasti onnistumisia. Esimerkiksi viikonloppuna Fulhamin vieraana tehtiin kolme osumaa, ja kuluvan kuukauden aikana vain kerran miehistö on jäänyt alle kahden osuman. Omiin ei ole mennyt yhtään maalia lähes kuukauteen. Terveystilannekin on hyvässä kunnossa. Vastakkain ovat kaksi hyvän itseluottamuksen omaavaa nippua, mutta paremman perustasonsa ja laadukkaamman hyökkäyskalustonsa ansiosta isännät ovat lähellä menestymistä. Vihreäkeltaisten loukkaantumislista kannattaa vielä käydä tarkistamassa ennen pelipäätöstä.

Burton Albion – Nottingham

Jalkapallon Englannin Liigacupissa Nottingham matkustaa Burton Albionin vieraaksi. Kotijoukkue voitti kilpailun edellisellä kierroksella Burnleyn, kun taas vierasjoukkue nappasi jatkopaikan Stoken kustannuksella. Materiaaliltaan keltapaidat ovat kaksikosta heikompi miehistö, mutta isännille ottelu lienee vierailijoita sytyttävämpi. Punapaidat ovat pärjänneet Mestaruussarjassa hyvin, sillä syyskuun alun jälkeen tilillä on yksi tappio ja sekin tuli hyvässä iskussa olevaa Norwichia vastaan. Viimeksi pelattiin vähämaalinen tasapeli tasokasta Leedsiä vastaan. Forest oli viime kaudella vieraissa heikko, mutta nyt tien päällä on tullut vasta yksi tappio. Loppuvuonna on tullut useita hyviä onnistumisia aivan Mestaruussarjan parhaimmistoa vastaan. Terveyshuoliakaan ei juurikaan pitäisi olla. Albion on saalistanut neljästä edellisestä kotiottelustaan yhden voiton, ja viimeisten viikkojen aikana puolustuspelaamisen kanssa on ollut hankaluuksia. Miehistöjen neljästä viimeisimmästä välienselvittelystä ei ole tullut vierasvoittoja, mutta nyt sellaisesta on syytä lähteä liikenteeseen. The Reds on ollut Mestaruussarjassa selvästi paremmassa pelivireessä suhteessa kotiyleisön suosikkien toimimiseen maan kolmannella sarjatasolla. Vierasvoitto on näillä tiedoilla lähellä.

Rödinghausen – Bayern München

Jalkapallon Saksan DFB Pokalissa monille vieras Rödinghausen pyrkii jättiyllätykseen vastustajanaan Bayern München. Kotijoukkue on ollut omassa sarjassaan mainiossa pelivireessä, joten miehistön itseluottamus on varmasti kunnossa. Kyseessä on myös heille yksi koko kauden sytyttävimmistä tapahtumista. Kotona ei ole tullut kuitenkaan kuin yksi voitto useampaan kuukauteen. Vierasjoukkue lähtee kamppailuun siitä huolimatta jättimäisenä voittajasuosikkina. Ryhmien välinen tasoero on lyhyesti sanottuna aivan karmea, mutta se ei tarkoita, että müncheniläiset voisivat lähteä pelaamaan täysin väärällä asenteella. Vaikka menestymistä on luvassa myös selvästi normaalia heikommalla peliesityksellä, paineet ovat vain heidän puolella. Kausi ei ole mennyt todellakaan täydellisesti, sillä yllättäviä epäonnistumisia on mahtunut matkan varrelle. Esimerkiksi Mestarien liigassa jäätiin aiemmin vähämaaliseen tasapeliin Ajaxin kanssa. Sittemmin alla on kolmesta kilpailullisesta ottelusta kolme voittoa. Yhteen maaliin pelaamista on lupa odotella, ja mikäli maan jättiläinen onnistuu nopean avausmaalin tekemisessä, loppulukemat voivat muodostua suuriksi.

Wiesbaden – Hamburger SV

Jalkapallon Saksan DFB Pokalissa toisistaan mittaa ottavat Wiesbaden ja Hamburger SV. Isäntien valmistautuminen kamppailuun ei mennyt hyvin, sillä miehistö jäi omassa sarjassaan maalittomaan tasapeliin selvästi huonompaa vastustajaa vastaan. Viime aikoina on tullut muuten kyllä monia onnistumisia. Neljään edelliseen kotiotteluun alla on kolme voittoa. Nyt vastaan asettuu taitotasoltaan eri tason nippu mihin kotiyleisön suosikit ovat tottuneet. Vierasjoukkueella on alla vähämaalinen voitto Magdeburgista, eikä miehistö ole kokenut yhtään tappiota moneen viikkoon. Maalintekovoiman löytäminen tuottaa kuitenkin vaikeuksia, sillä syyskuun puolen välin jälkeen vain kertaalleen maalinteossa on onnistuttu vähintään kahdesti. Puolustuspelaaminen on suuri vahvuus, sillä alakerta toimii aika lailla jatkuvasti hyvin. Materiaaliltaan Hamburin ylpeys on kaksikosta selvähkösti laadukkaampi osapuoli, mutta isosta ennakkosuosikista ei ole kysymys. Tapahtumien hallinta on varmasti vierailijoilla, mutta tehottomuus tuo mukanaan kysymysmerkkejä. Nyt ainakin on mahdollisuus saada hyökkäyspelaamisen onnistumisia.

Augsburg – Mainz

Augsburg ja Mainz taistelevat paremmuudestaan, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Saksan DFB Pokalissa. Kotijoukkue nappasi viikonloppuna täyden pistepotin Hannoverin kustannuksella, eikä sitä edeltänyt maaliton tasapeli laadukasta RB Leipzigiä vastaan ollut myöskään hassumpi suoritus. Reiluun kuukauteen ainoa tappio on tullut Dortmundia vastaan. Peliesitykset ovat olleet ajoittain epätasaisia ja ailahtelevaisia, mutta vierasjoukkueeseen nähden lähtökohtia voidaan pitää hyvinä. Punapaidat ovat onnistuneet sarjassa tekemään vain viisi maalia, eikä ryhmällä ole alla voittoakaan sitten syyskuun puolen välin. Viikonloppuna hävittiin odotetusti Bayern Münchenille. Mikäli edes jonkinlaista uutta ratkaisuvoimaa ei saada löydettyä, kaudesta on odotettavissa todella vaikea. Esimerkiksi kolmeen edelliseen vierasotteluun miehistö ei ole tehnyt maaliakaan. Puolustuspelaaminen on ollut pääasiassa voittavalla tasolla, mutta kentän toisessa päässä onnistumiset loistavat poissaolollaan kerta toisensa jälkeen. Tässä taisteluparissa kotietu on näytellyt merkittävää roolia, sillä neljään edelliseen välienselvittelyyn kolmesti ollaan päädytty kotivoittoon. Suurempaa muutosta ei näillä tiedoilla liene luvassa. Kotivoitosta lähdetään liikenteeseen.

Strasbourg – Lille

Jalkapallon Coupe de la Liguessa yhteen iskevät Strasbourg ja Lille. Tiedossa on yksi Coupe de la Liguen uusimman kierroksen mielenkiintoisimmista välienselvittelyistä. Isännät pääsevät otteluun hyvistä lähtökohdista, sillä alla ei ole yhtään tappiota reiluun kuukauteen. Pelaajiston itseluottamus on varmasti kunnossa. Viimeksi kotijoukkue pelasi vähämaalisen tasapelin Guingampin kanssa, mutta pelitilanteiden valossa täysi pistepotti olisi ollut napattavissa. Viimeisten viikkojen aikana ratkaisuvoimaa on löytynyt hienosti. Huhtikuun jälkeen kotona tappioita on tullut vain kertaalleen. Vierasjoukkue omaa yhtä lailla hyvät lähtökohdat, sillä alla on neljä voittoa putkeen. Punamustilla puolustuspelaaminen on ollut isona vahvuutena, mutta esimerkiksi St.Etienneä ja Marseillea vastaan onnistuttiin maalinteossa yhteensä kuuteen otteeseen. Heillä on sarjassa jo kaksi pelaajaa, jotka ovat tehneet mieheen seitsemän osumaa. Seura on alkamassa tekemään kokonaisvaltaista paluuta tasolleen. Materiaaliltaan vierailijat ovat kaksikosta laadukkaampi nippu, mutta Le Racing on ollut kotonaan hyvä. Lievänkin voittajasuosikin löytäminen on vaikeaa.

Sant Andreau – Atletico Madrid

Jalkapallon Espanjan Copa del Reyssä vastakkain asettuvat Sant Andreau ja Atletico Madrid. Kamppailussa on odotetusti vain yksi jättisuosikki. Miehistöjen välinen tasoero on valtava, mutta vierailijoille kyseessä ei ole niitä kaikista motivoivampia taistoja. Pelaajiston kierrätystä on varmasti odotettavissa. Alasarjoissa pelaava kotijoukkue on pelannut säännöllisesti vähämaalisia otteluita, sillä syyskuun puolen välin jälkeen vain kahdessa kilpailullisessa pelissä osumia on nähty vähintään kolme kappaletta. Heillä yhtään kotitappiota ei ole moneen kuukauteen, mutta näin rajuna altavastaajana edes koko kauden paras suoritus ei riittäne onnistumiseen. Kaikki paineet ovat madridilaisjätillä, eikä punavalkoisilla ole mennyt viime aikoina vieraissa kummoisesti. Mestarien liigassa alla on murskatappio Dortmundia vastaan. Sarjassa sentään voitettiin viimeksi Real Sociedad. Nyt menestymistä on luvassa, vaikka peliesitys olisi suuresti alle oman normaalin tason. Miehistöt pelasivat vastakkain Copa del Reyn merkeissä useampia vuosia sitten, eikä tuolloinkaan suurelle altavastaajalle luvassa ollut onnistumisia hyvästä toisesta osaottelusta huolimatta.

PELAA VAKIO UNIBETILLÄ!

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu