kasinosankarit

Kohteita 32860

Avoimet kohteet 0

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Vetovihjeet ja otteluennakot jalkapalloon 30.4.

Tiistaina jalkapalloa pelataan esimerkiksi Mestarien liigassa ja Veikkausliigassa. Tässä ovat vakiovihjeet tiistaille, ja nämä vihjeet vakio 4:seen saa käyttää haluamallaan tavalla.

Tottenham – Ajax

Jalkapallon Mestarien liigassa Tottenham ja Ajax avaavat semifinaaleiden taistelunsa. Kotijoukkue hävisi viimeksi sarjassa West Hamille, kun taas vierasjoukkueella on alla oman maansa sarjasta odotettu voitto Vitessestä. Isännät ovat kärsineet neljään edelliseen kilpailulliseen taistoonsa kolme tappiota, mutta kaksi niistä tuli Manchester Citylle ja toinen niistä ei kuitenkaan estänyt selvittämättä tietä semifinaaleihin. Lontoolaiset kärsivät useista poissaoloista. Amsterdamilaisilla ei ole juurikaan loukkaantumisia, joskin puolustuspäästä lienee yksi pelaaja sivussa. Vierailijat ovat saaneet enemmän lepoaikaa, sillä edellinen kamppailu pelattiin viikko sitten. Spursilla lähiaikoina maalinteko on ollut vaikeaa, ja nyt vastaan tulee erittäin hyvän itseluottamuksen omaava ennakkoluuloton nippu. Onnistumiset ovat ruokkineet uusia onnistumisia. Punavalkoiset ovat jo ehtineet kaataa sekä Juventuksen että Real Madridin, joten niiden jälkeen ei ole vaaraa pelkäämiseen tai vastaavaan. Näytöt ovat kovat. Lilywhites on vaarallinen nopeissa vastaiskuissa. Hollannin ylpeys haluaa pitää paljon pelivälinettä ja pelata myös vieraissa vahvuuksillaan. Kyseessä on hyvin tasainen kaksikko. Viihdyttävä ja aaltoileva peli ei yllättäisi, vaikka panokset ovat isot. Englantilaisten rooli ennakkosuosikkina on vain pieni. Poissaolot ja maalinteon vaikeus ovat selviä huolia.

FC Lahti – VPS

FC Lahti isännöi VPS:ää, kun taistot jatkuvat jalkapallon Veikkausliigassa. Kotijoukkueella on alla niukka tappio Ilvestä vastaan, kun taas kotona pelattiin sitä ennen vähämaalinen tasapeli FC Interin kanssa. Neljään ensimmäiseen koitokseen ainoa voitto on tullut HIFK:sta. Muutama pelaaja palasi äskettäin takaisin kokoonpanoon. Hieman paremmalla onnella Tampereelta pisteitä olisi ollut saatavilla. Vaasalaiset pelasivat viimeksi vähämaalisen tasapelin SJK:n kanssa, vaikka tasokkaampi vastustaja oli toisella puoliajalla vahva. Ensimmäinen puoliaika oli Raidalta pääasiassa hyvää tekemistä. Heidän maalinsa oli tosin onnekas. Vierasjoukkueella ensimmäinen voitto on vielä nappaamatta. Toiseksi edellisellä kierroksella johdettiin KPV:tä kahdella maalilla, mutta ottelu päättyi lievään pettymykseen. Nippu haluaa pelata rohkeasti myös kovan prässin alla. Itseluottamus ei ole kuitenkaan parhaasta päästä. Muutamia poissaoloja on taustalla. Lahtelaiset ovat vaarallisia varsinkin erikoistilanteissa. Mustapaidoilta löytyy isokokoisia vahvoja pelaajia. Hyvä sekoitus nuoruutta ja kokemusta. Kumpikin ryhmä on ärsytetty, varsinkin kotonaan lahtelaiset. Tiukka ja vähämaalinen ilta on edessä, mutta Mustat Kuhnurit on syytä nostaa kotonaan lieväksi ennakkosuosikiksi.

SJK – KPV

Jalkapallon Veikkausliigassa SJK saa vastaansa historiassa ensimmäistä kertaa näissä ympyröissä KPV:n. Kotijoukkue on saalistanut viiteen ensimmäiseen kierrokseen pisteitä kaikilla kerroilla lukuun ottamatta maalin tappiota Ilvekselle. Kauden alussa on muun muassa pelattu maaliton tasapeli HJK:n kanssa. Edellisellä kierroksella pisteet tasattiin VPS:n kanssa. Vierasjoukkueella on vielä ensimmäinen voitto nappaamatta, sillä alla on neljään ensimmäiseen koitokseen yksi tasapeli ja kolme tappiota. Puolustuspelaamisen kanssa on ollut selviä haasteita. Viimeksi miehistö koki ruman tappion IFK Mariehamnille. Kaksi osumista syntyi tosin ihan lopussa. Tekemiseen tarvitaan ehdottomasti lisää parempaa organisointia. Maalintekoon on myös pystytty vain pari kertaa. Seinäjokelaiset saavat kokoonpanoonsa apuja, kun muutama tärkeä pelaaja on taas käytettävissä. Isännille maalinteko on ollut tukkoista, mutta alakerta on ollut laadukkaan hyvä. Viimeksi Vaasassa toinen puoliaika oli vahvaa tekemistä. Tasokkaammat ja kotonaan pelaavat mustapaidat ovat saaneet ensimmäisinä viikkoina enemmän onnistumisia, omaavat paremman itseluottamuksen ja ovat tasapainoisempi nippu. Kyseessä on jopa illan vahva ennakkosuosikki.

Montpellier – PSG

Jalkapallon Ranskan Ligue 1:sessa Montpellier isännöi PSG:tä. Kotijoukkue on saalistanut edelliseen neljään kamppailuunsa kolme voittoa. Kahdeksaan viimeiseen kierrokseen seitsemästi maalinteossa on onnistuttu vähintään kahdesti. Viimeksi miehistö nappasi täyden pistepotin Strasbourgilta. Euroopan kentät ovat jäämässä silti sivuun. Vierasjoukkue kärsi viimeksi Coupe de Francessa rangaistuspotkuilla tulleen tappion Rennesille. Taisto näytti hyvältä, sillä 20 minuutin kohdalla johtoa oli kahdella maalilla. Kylian Mbappe sai lopussa punaisen kortin. Sarjassa alla on voitto Monacosta. Mestaruus on varmistettu, mutta kilpailu pelipaikoista on toki yhä kovaa. Poissaoloja on ollut rasitteena, mutta tilanne on mennyt parempaan suuntaan. La Paillade pääsee otteluun paremmin levänneenä, mutta toisaalta edellisestä taistosta on jo aikaa. Pariisilaisilla omiin on mennyt sarjassa kahteen edelliseen vierailuun kahdeksan osumaa. Tulivoima on kuitenkin aivan omaa luokkaansa. Paras keskittyminen ei ole kuitenkaan nyt helppoa. Sinioransseillakin on taustalla hieman poissaoloja. Aineksia löytyy viihdyttävään koitokseen. Sarjakärki on myös lähiaikojen haavoittuvaisuudestaan huolimatta ehdoton ennakkosuosikki, mutta isännille luvassa on yksi kauden odotetuimmista otteluista. Lisäksi näyttöhalut ovat Euroopan kenttien pettymyksestä huolimatta kunnossa.

Millwall – Bristol

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjaa, Millwall isännöi Bristolia. Leijonat ovat saalistaneet viimeiseen seitsemään kamppailuunsa vain yhden voiton. Edellisellä kierroksella sinipaidat pelasivat maalittoman tasapelin Stoken kanssa. Fyysisesti pelaavat isännät ovat puolustaneet laadukkaasti, mutta hyökkäyspelaamisen kanssa on ollut merkittäviä vaikeuksia. Edelliseen viiteen kamppailuun jokaisella kerralla on jääty korkeintaan maaliin. Nipulla putoamistaistelusta ollaan selviämässä. Vierasjoukkue on kuudennesta sijasta neljän pisteen päässä, joten nousukarsinnat ovat vielä pienesti mahdolliset. Täysi pistepotti on nyt vaatimuksena. Alla on tosin neljään viimeiseen koitokseen vain yksi tasapeli, joten pelivire ei ole hyvä. Edelliseen kahteen kamppailuun alla on tappiot Sheffield Wednesdaylle ja Derbylle. Varsinkin tappio Derbylle oli raskas. Aineksia olisi ollut aivan toiseen lopputulokseen. Robins on kaksikosta tulivoimaisempi, omaa paremman puolustuspelaamisen ja on kerännyt reissussa pisteitä kuudenneksi parhaiten. Lontoolaisten kotietu ei ole ollut kummoinen. Normaalisti hyvinkin tiukka ja vähämaalinen ilta ei yllättäisi, mutta punavalkoisten ennakkosuosikin asemaa voinee pitää perusteltuna. Heiltä on syytä odottaa aktiivista otetta ja tahtoa voittaa. Kokonaisuutena parempana nippuna täyteen pistepottiin on hyvä tilaisuus.

Fleetwood – Sunderland

Fleetwood saa vastaansa Sunderlandin, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Englannin Ykkösliigassa. Kotijoukkue on ollut viimeisten viikkojen aikana heikossa pelivireessä. Alla on viiteen edelliseen kamppailuun vain muutamia tasapelejä. Edellisellä kierroksella miehistö pelasi kotonaan maalittoman tasapelin Bristolin kanssa. Ryhmällä ei ole enää pisteiden tarvetta. Se on näkynyt parhaan keskittymisen kadottamisessa. Motivoituminen merkityksettömiin taistoihin ei ole ollut helppoa. Vierasjoukkue ei ole voittanut viiteen edelliseen otteluunsa yhtä enempää, mutta sarjanelonen on saanut vähintään tasapelin joulukuun 22. päivän jälkeen kaikilta muilta paitsi yhdeltä kierrokselta. Edellisellä kierroksella pelattiin vähämaalinen tasapeli Portsmouthin kanssa. The Black Cats on pelannut paljon tasapelejä, mutta vähintään osa niistä olisi ollut syytä voittaa. Materiaali on hyvä ja tasokas. Vieraissa pisteitä on kerätty toiseksi eniten ja siellä vain 21 ottelua pelanneena. Vähintään nousukarsinnat ovat edessä, mutta jopa suoraan nousuun on pieni mahdollisuus. Siihen täysi pistepotti on vaatimuksena. Pari poissaoloa on rasitteena. Tulivoimaisemmat, motivoituneet ja paremman itseluottamuksen raitapaidat ovat myös reissussa vahvoilla.

Portsmouth – Peterborough

Jalkapallon Englannin Ykkösliigassa toisensa kohtaavat Portsmouth ja Peterborough. Isännät ovat olleet pitkään mainiossa pelivireessä, eikä edellisellä kierroksella tullut vähämaalinen tasapeli Sunderlandin vieraana ollut myöskään hassumpi suoritus. Miehistö on napannut viimeiseen kymmeneen kierrokseen kahdeksan voittoa, tasapelin ja tappion. Vähintään nousukarsinnat ovat kutsumassa, mutta suoraan nousuun on niin ikään mahdollisuus. Se edellyttää nyt täyttä pistepottia. Vierasjoukkue omaa vielä pienen mahdollisuus taistella nousukarsintojen sijoituksista, mutta mikään muu ei kelpaa kuin voitto. Eroa Doncasteriin on neljä pistettä. Suuressa kuvassa The Posh on omannut Pompeyhin nähden sekä vähemmän ratkaisuvoimaa että heikomman puolustuspelaamisen. Miehistö on pelannut edelliset kolme kierrosta voitoitta. Viimeksi ryhmä koki selvän tappion Walsallille. Terveystilanne ei ole parhaasta päästä. Kotijoukkue on hävinnyt kotonaan sarjassa viimeksi tammikuun 12. päivänä. Kotona neljään viimeiseen kierrokseen kahdesti on tehty vähintään neljä osumaa. Erittäin iso koitos on edessä. Paremmassa iskussa oleva sarjakolmonen on kokonaisuutena tasokkaampi ja tasaisempi nippu. Kotivoitosta on syytä lähteä liikkeelle.

Newport – Oldham

Jalkapallon Englannin Kakkosliigassa toisensa kohtaavat Newport ja Oldham. Kotijoukkue on saalistanut viimeiseen neljään kamppailuunsa kolme voittoa, ja varsinkin miehistön puolustuspelaaminen on toiminut jälleen kiitettävällä tavalla. Kahdeksaan edelliseen kierrokseen kuudesti heille ei ole tehty yhtään osumaa. Kotona menestystä on tullut hienosti. Varsinkin siellä alakerta on erittäin vaikeasti murrettavissa. Edellisellä kierroksella täysi pistepotti napattiin sarjan kärjessä olevasta Lincolnista. Vierasjoukkue kärsi edellisellä kierroksella tappion Exeterille, mutta muuten miehistö on venynyt pisteille kymmeneen viimeiseen kierrokseen kahdeksan kertaa. Maaliskuun puolen välin jälkeen jokaisessa taistossa kahta lukuun ottamatta on tehty aina vähintään kaksi osumaa. Reissussa on jääty kuitenkin maaleitta neljään viimeiseen koitokseen kolmesti. Viimeksi tappio Exeterille oli rankka, sillä nousukarsinnat karkasivat liian kauaksi. Paras keskittyminen voi olla nyt kateissa, kun panoksia ei enää ole. Terveystilanne ei ole paras mahdollinen. Keltamustilla on vahvasti motivaatio puolellaan. Pisteiden tarve on suuri. The Ironsides on hävinnyt sarjassa kotonaan tapaninpäivän jälkeen vain kerran. Miehistö lähtee koitokseen jopa vahvana voittajasuosikkina.

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu