kasinosankarit

Kohteita 32861

Avoimet kohteet 0

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Vetovihjeet ja otteluennakot jalkapalloon 30.6.

Tiistaina jalkapalloa pelataan muun muassa Englannissa, Portugalissa ja Italiassa. Tässä ovat vakiovihjeet tiistaille, ja nämä vihjeet vakio 4:selle saa hyödyntää itselle hyvällä tavalla.

Brighton – Manchester United

30/06/2020 – 22.15

Areena: Amex Stadium, Brighton

Live Stream

Brighton – Manchester United Live Stream saatavilla

Kertoimet

1 x 2
5,75 3,90 1,68
LeoVegas LeoVegas LeoVegas

Kertoimet vedettiin 29/06 klo. 22

Brighton – Manchester United Live Stream saatavilla

Dortmund Schalke Live Stream

Rekisteröidy ilmaiseksi Unibetille

Vihje Pitkävetokertoimet Mene
Tasapeli 3,90 Aseta veto Unibetilla
Manchester United voittaa 1,68 Aseta veto Unibetilla

 

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Brighton isännöi Manchester Unitedia. Kotijoukkue on pelannut keskeytyksen jälkeen kahdella ensimmäisellä kierroksella voitollisesti maalilla Arsenalia vastaan ja maalittoman tasapelin Leicesterin kanssa. Brightonin kausi on ollut tuloksellisesti haastava, sillä kotijoukkue on yhä vaarassa joutua mukaan putoamistaisteluun. Isännät ovat pelanneet kuitenkin sijoitustaan paremmin, sillä sinivalkoisten kuuluisi olla sarjataulukossa paremmissa asemissa. Albion voisi olla sarjataulukossa jopa hieman kympin heikommalla puolella ja selvästi turvassa taistelulta putoamista vastaan. Brighton on saanut keskeytyksen jälkeen kahdelta kierrokselta kaksi onnistumista, joten ne ovat tehneet varmasti itseluottamukselle hyvää. Webster, Alzate ja Izquierdo ovat kärsineet poissaoloista. Vierasjoukkue löytyy kuudennelta sijalta ja kolme pistettä viimeisestä Euroopan kenttien paikasta. Punapaidat nappasivat viikonloppuna voiton FA Cupissa Norwichista, mutta ratkaisu tuli pitkällä kaavalla. Ottelussa oli rotaatiota, joten Brightonille ei voi antaa isoa lepoetua. Manchester United voitti viimeksi Valioliigassa Sheffield Unitedin kolmella maalilla. Sitä oli edeltänyt pistejako Tottenhamin kanssa. Red Devils voittaa noin 60 prosentilla. Kakkosta on pelattu kymmenisen prosenttia liikaa, joten vähän kannatettu risti on hyvä kaveri.

Rekisteröidy ilmaiseksi Unibetille

Lisää Brighton – Manchester United kertoimia

(Kertoimet vedettiin 29/06 klo. 22)

Tapahtuma Kertoimet Vedonvälittäjä
Yli 1,5 maalia 1,33 Guts
Alle 1,5 maalia 3,30 Unibet
Yli 2,5 maalia 2,05 ComeOn
Alle 2,5 maalia 1,77 LeoVegas
1. puoliaika yli 0,5 maalia 1,45 ComeOn
1. puoliaika alle 0,5 maalia 2,85 LeoVegas
Brighton voittaa tasapeli ei vetoa 4,25 Unibet
Manchester United voittaa tasapeli ei vetoa 1,24 Unibet
Brighton voittaa maalin tasoituksella 2,28 LeoVegas
Manchester United voittaa maalin tasoituksella 1,15 Guts
Molemmat joukkueet tekevät maalin 2,05 Guts
Molemmat joukkueet eivät tee maalia 1,76 Unibet

 

Barnsley – Blackburn

30/06/2020 – 20.00

Areena: Oakwell, Barnsley

Live Stream

Barnsley – Blackburn Live Stream saatavilla

Kertoimet

1 x 2
2,60 3,30 2,85
LeoVegas LeoVegas LeoVegas

Kertoimet vedettiin 29/06 klo. 22

Barnsley – Blackburn Live Stream saatavilla

Dortmund Schalke Live Stream

Rekisteröidy ilmaiseksi Unibetille

Vihje Pitkävetokertoimet Mene
Barnsley voittaa 2,60 Aseta veto Unibetilla
Tasapeli 3,30 Aseta veto Unibetilla

 

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Barnsley pelaa Blackburnia vastaan. Isännät ovat esiintyneet keskeytyksen jälkeen kahdessa ensimmäisessä ottelussaan koko pistepotin arvoisesti QPR:ää vastaan ja maalittoman merkeissä Millwallia vastaan. Tauon jälkeen ensimmäisellä kierroksella yksi osuma riitti koko pistepottiin. Viimeksi omiin ei mennyt jälleen yhtään osumaa, mutta maalinteossa ei onnistuttu myöskään kentän toisessa päässä. Viikonlopun ottelu oli käytännössä tasabuukki. Pistejako kuvasi illan tapahtumia hyvin. Barnsleyn tilanne on sarjataulukossa edelleen hankala, mutta kotijoukkue ei ole ollut sijoituksensa veroinen miehistö. Tykesin kuuluisi olla muutamia sijoituksia korkeammalla. Dougall, Sahin-Radlinger ja Thiam ovat kärsineet poissaoloista. Samojen haasteiden Pinillos on pelannut tällä kaudella vain neljästi. Vierasjoukkue on esiintynyt keskeytyksen jälkeen tappiollisesti Wigania vastaan ja voitollisesti kahdella maalilla Bristolin kustannuksella. Miehistön kokema tappio ei ollut viimeksi vääryys, joskin illan molemmat maalit tehtiin lähellä ottelun päätöstä. Tappio maalin erolla olisi kuvastanut ottelun kulkua paremmin. Sama tilanne olisi ollut ottelussa Bristolia vastaan. Blackburn löytyy kympin joukosta, mutta vierasjoukkueen pitäisi olla otteidensa valossa alempana. Aineksia on silti yhä nousutaisteluun. Buckleylla on ollut huolia pelikiellon takia, kun taas poissaoloista ovat kärsineet Rankin-Costello, Williams ja Bell. Ottelu on hyvin tasainen, mutta Barnsley saa olla kyllä minisuosikki. Kohde on pelattu oikein. Merkataan illalle ykkösristi.

Rekisteröidy ilmaiseksi Unibetille

Lisää Barnsley – Blackburn kertoimia

(Kertoimet vedettiin 29/06 klo. 22)

Tapahtuma Kertoimet Vedonvälittäjä
Yli 1,5 maalia 1,33 Guts
Alle 1,5 maalia 3,50 Unibet
Yli 2,5 maalia 2,00 Unibet
Alle 2,5 maalia 1,81 LeoVegas
1. puoliaika yli 0,5 maalia 1,42 ComeOn
1. puoliaika alle 0,5 maalia 2,85 LeoVegas
Barnsley voittaa tasapeli ei vetoa 1,82 Unibet
Blackburn voittaa tasapeli ei vetoa 2,00 Guts
Barnsley voittaa maalin tasoituksella 1,43 LeoVegas
Blackburn voittaa maalin tasoituksella 1,50 Guts
Molemmat joukkueet tekevät maalin 1,80 Guts
Molemmat joukkueet eivät tee maalia 2,05 Unibet

 

QPR – Fulham

30/06/2020 – 20.30

Areena: Loftus Road, Lontoo

Live Stream

QPR – Fulham Live Stream saatavilla

Kertoimet

1 x 2
3,25 3,50 2,25
LeoVegas LeoVegas LeoVegas

Kertoimet vedettiin 30/06 klo. 8

QPR – Fulham Live Stream saatavilla

Dortmund Schalke Live Stream

Rekisteröidy ilmaiseksi Unibetille

Vihje Pitkävetokertoimet Mene
Fulham voittaa 2,25 Aseta veto Gutsilla

 

QPR pelaa Fulhamia vastaan, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa. Kotijoukkue on esiintynyt tauon jälkeen kahdella ensimmäisellä kierroksella tappiollisesti maalilla Barnsleyta vastaan ja pettymyksen merkeissä Charltonia vastaan. Ärrät on pelannut kokonaisuutena vähintään kelvollisen kauden ja on keskikastissa turvassa taistelulta putoamista vastaan, mutta keskeytyksen jälkeen alla on ottelut ilman pisteitä ja ilman tehtyä maalia. Viimeksi pistejako ei olisi kuvannut illan tapahtumia heikosti. Ottelussa oltiin myös ennakkosuosikin asemassa. QPR voisi olla otteidensa valossa muutamia sijoituksia korkeammalla, vaikka tauon jälkeen on tullut pettymyksiä. Vierasjoukkue pelasi viikonloppuna tappiollisesti kolmella maalilla Leedsiä vastaan. Tauon jälkeen ensimmäisellä kierroksella oli tullut pettymys Brentfordia vastaan. Mökkiläisten tilanne on sarjataulukossa edelleen hyvä, vaikka valkopaidat ovat jääneet tauon jälkeen ilman pisteitä ja niin ikään tehtyä osumaa. Omiin on mennyt kahdessa ottelussa viisi palloa. Toki vastassa on ollut kaksi tasokasta nippua. Lisäksi viimeksi tappio olisi voinut tulla jopa maalin erolla. Fulham voisi olla otteidensa valossa hieman alempana. Merkittävä eroavaisuus Fulhamin hyväksi löytyy alakerrasta. QPR:lle on tehty noin 20 maalia enemmän. Vierailta Kebano on pelikiellossa, Mawson loukkaantunut ja Mitrovic on poissa parista pelistä. Fulham voittaa noin 45 pinnalla. Hieman alipelattu Fulham tulee kelvolliseksi piikiksi.

Rekisteröidy ilmaiseksi Unibetille

Lisää QPR – Fulham kertoimia

(Kertoimet vedettiin 30/06 klo. 8)

Tapahtuma Kertoimet Vedonvälittäjä
Yli 1,5 maalia 1,29 ComeOn
Alle 1,5 maalia 3,75 Unibet
Yli 2,5 maalia 1,91 Guts
Alle 2,5 maalia 1,90 LeoVegas
1. puoliaika yli 0,5 maalia 1,38 ComeOn
1. puoliaika alle 0,5 maalia 3,00 LeoVegas
QPR voittaa tasapeli ei vetoa 2,32 Unibet
Fulham voittaa tasapeli ei vetoa 1,61 Unibet
QPR voittaa maalin tasoituksella 1,66 LeoVegas
Fulham voittaa maalin tasoituksella 1,35 Guts
Molemmat joukkueet tekevät maalin 1,75 Guts
Molemmat joukkueet eivät tee maalia 2,10 Unibet

 

Cardiff – Charlton

30/06/2020 – 20.00

Areena: Cardiff City Stadium, Cardiff

Live Stream

Cardiff – Charlton Live Stream saatavilla

Kertoimet

1 x 2
1,82 3,55 4,70
LeoVegas LeoVegas LeoVegas

Kertoimet vedettiin 30/06 klo. 8

Cardiff – Charlton Live Stream saatavilla

Dortmund Schalke Live Stream

Rekisteröidy ilmaiseksi Unibetille

Vihje Pitkävetokertoimet Mene
Tasapeli 3,55 Aseta veto Unibetilla
Charlton voittaa 4,70 Aseta veto Unibetilla

 

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa yhteen iskevät Cardiff ja Charlton. Walesilaiset ovat pelanneet keskeytyksen jälkeen kahdella ensimmäisellä kierroksella voitollisesti Leedsin ja Prestonin kustannuksella. Varsinkin voitto Leedsiä vastaan oli kotijoukkueen itseluottamukselle mainio onnistuminen, vaikka pistejako olisi kuvannut illan tapahtumia paremmin. Cardiff on pelannut kokonaisuutena laadukkaan kauden ja miehistö taistelee paikoista nousukarsinnoissa. Isännät eivät ole olleet kuitenkaan sijoituksensa mukainen miehistö, sillä sijoitus voisi olla nykyistä heikompi. Lisäksi viimeksi tehtiin toisella jaksolla komeat kolme maalia, mutta pistejako ei olisi ollut illan tapahtumien valossa vääryys. Murphy on kärsinyt poissaoloista. Cardiff on nyt juuri viimeisellä sijoituksella, jolla pääsee nousukarsintaan. Vierasjoukkueen kausi on ollut vaikea ja taistelua käydään ansaitusti putoamista vastaan. Addicks nappasi silti viimeksi erittäin tärkeän onnistumisen, kun maalin voitto irtosi QPR:stä. Viikonloppuna ainokainen viimeisteltiin jo aikaisin. Punapaidat olivat pelanneet tauon jälkeen ensimmäisellä kierroksella myös onnistumisen merkeissä, kun voitto tuli maalilla Hullista. Viimeksi pistejako olisi kuvannut ottelua paremmin, mutta kaksi voittoa on muuttanut vieraiden asemaa selvästi ja tuonut paljon itseluottamusta. Charlton on ollut silti otteidensa valossa yksi heikoimmista ryhmistä. Cardiff voittaa noin 50 pinnalla. Paljon ylipelattu ykkönen ohitetaan.

Rekisteröidy ilmaiseksi Unibetille

Lisää Cardiff – Charlton kertoimia

(Kertoimet vedettiin 30/06 klo. 8)

Tapahtuma Kertoimet Vedonvälittäjä
Yli 1,5 maalia 1,32 Unibet
Alle 1,5 maalia 3,40 Unibet
Yli 2,5 maalia 2,06 Unibet
Alle 2,5 maalia 1,76 LeoVegas
1. puoliaika yli 0,5 maalia 1,42 ComeOn
1. puoliaika alle 0,5 maalia 2,80 LeoVegas
Cardiff voittaa tasapeli ei vetoa 1,33 Guts
Charlton voittaa tasapeli ei vetoa 3,40 Unibet
Cardiff voittaa maalin tasoituksella 1,19 LeoVegas
Charlton voittaa maalin tasoituksella 2,00 LeoVegas
Molemmat joukkueet tekevät maalin 1,92 Guts
Molemmat joukkueet eivät tee maalia 1,86 Unibet

 

Wigan – Stoke

30/06/2020 – 21.45

Areena: DW Stadium, Wigan

Live Stream

Wigan – Stoke Live Stream saatavilla

Kertoimet

1 x 2
2,70 3,05 2,75
LeoVegas LeoVegas LeoVegas

Kertoimet vedettiin 30/06 klo. 8

Wigan – Stoke Live Stream saatavilla

Dortmund Schalke Live Stream

Rekisteröidy ilmaiseksi Unibetille

Vihje Pitkävetokertoimet Mene
Stoke voittaa 2,80 Aseta veto Gutsilla

 

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Stoke matkustaa Wiganin vieraaksi. Kotijoukkue on pelannut tauon jälkeen kahdella ensimmäisellä kierroksella voitollisesti Huddersfieldiä ja Blackburnia vastaan. Latics on pelannut myös tauon jälkeen hyvin ja jättänyt vastustajansa molemmilla kierroksilla ilman maaleja. Isäntiä vastaan maalinteko on ollut muutenkin vaikeaa, sillä taukoa edeltäneet ottelut mukaan lukien kuuteen viimeiseen kierrokseen omiin ei ole mennyt yhtään palloa. Wigan ansaitsi napata edellisellä kierroksella voiton, eikä Huddersfieldiä vastaan menestyminen ollut niin ikään väärin. Wigan on saanut hyvillä otteillaan eroa putoamisviivaan viiden pisteen verran. Ratkaisuvoimaa on löytynyt kauden mittaan kuitenkin vähiten heti Middlesbroughin jälkeen. Dunkley, Massey ja Roberts ovat kärsineet poissaoloista. Vierasjoukkueen kausi on ollut taas vaikea, vaikka Pottersin kuuluisi olla otteidensa valossa sarjataulukossa selvästi nykyistä sijoitustaan korkeammalla. Punavalkoiset ovat pelanneet tauon jälkeen kahdella kierroksella vähämaalisen tasapelin Readingin kanssa ja tappiollisesti kahdella maalilla Middlesbroughia vastaan. Stokella pisteitä pitäisi olla selvästi nähtyä enemmän, mutta vierasjoukkueelle menestyminen on ollut jälleen kamalan vaikeaa ja onnistumiset ovat jääneet vähäisiksi. Viimeksi ei olisi ollut väärin saada pistejako. Stoke on paljon sijoitustaan parempi ja laadukkaampi miehistö, mutta taistelua käydään putoamista vastaan. Shawcrossilla, Verlindenillä ja Allenilla on terveyshuolia ja Powell on pelikiellossa. Ilta on lähes tasabuukki. Stokea on pelattu vain noin 20 pinnaa. Wigan on ollut hyvä, mutta kakkonen tulee jopa piikiksi.

Rekisteröidy ilmaiseksi Unibetille

Lisää Wigan – Stoke kertoimia

(Kertoimet vedettiin 30/06 klo. 8)

Tapahtuma Kertoimet Vedonvälittäjä
Yli 1,5 maalia 1,49 Speedybet
Alle 1,5 maalia 2,70 Unibet
Yli 2,5 maalia 2,50 Unibet
Alle 2,5 maalia 1,53 LeoVegas
1. puoliaika yli 0,5 maalia 1,55 ComeOn
1. puoliaika alle 0,5 maalia 2,45 LeoVegas
Wigan voittaa tasapeli ei vetoa 1,88 Guts
Stoke voittaa tasapeli ei vetoa 1,92 Unibet
Wigan voittaa maalin tasoituksella 1,45 LeoVegas
Stoke voittaa maalin tasoituksella 1,46 LeoVegas
Molemmat joukkueet tekevät maalin 2,08 Guts
Molemmat joukkueet eivät tee maalia 1,72 Unibet

 

Leeds – Luton

30/06/2020 – 21.45

Areena: Elland Road, Leeds

Live Stream

Leeds – Luton Live Stream saatavilla

Kertoimet

1 x 2
1,29 5,65 11,40
LeoVegas LeoVegas LeoVegas

Kertoimet vedettiin 30/06 klo. 8

Leeds – Luton Live Stream saatavilla

Dortmund Schalke Live Stream

Rekisteröidy ilmaiseksi Unibetille

Vihje Pitkävetokertoimet Mene
Leeds voittaa 1,29 Aseta veto Unibetilla

 

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa toisensa kohtaavat Leeds ja Luton. Isännät pelasivat tauon jälkeen ensimmäisellä kierroksella tappiollisesti kahdella maalilla Cardiffia vastaan, mutta kotijoukkue pääsi takaisin menestyksen pariin voittamalla viikonloppuna Fulhamin kolmella maalilla. Leeds on ollut otteidensa valossa Mestaruussarjan paras miehistö ja kotijoukkue on menossa ansaitusti ensi kaudeksi suoraan Valioliigaan. Piste-eroa pois suorasta noususta on kahdeksan pistettä. Leeds kärsi Cardiffia vastaan yllättävän tappion, mutta tuolloinkin Whitesilla oli hyvä mahdollisuus saada pistejako. Viikonloppuna voitto Fulhamista oli ansaittu, mutta se olisi voinut tulla hyvin vain maalin erolla. Leedsiä vastaan menestyminen on äärettömän vaikeaa. Casilla on kärsinyt pelikiellosta ja Forshaw terveyshuolista. Vierasjoukkue nappasi viikonloppuna jo itseluottamuksenkin kannalta tärkeän voiton Swanseaa vastaan. Hattersin kausi on ollut vaikea ja taistelua käydään ansaitusti putoamista vastaan. Oranssipaidoilla varsinkin alakerta on ollut kauden mittaan merkittävissä ongelmissa. Viimeksi tullut voitto ei sisältänyt omiin yhtään palloa, mutta pistejako ei olisi ollut väärin. Tosin vastustajan punainen sotki heidän mahdollisuuksiaan tehdä hyvä loppukiri. Tauon jälkeen ensimmäisellä kierroksella oli tullut vähämaalinen pistejako Prestonin kanssa. Luton on kolme pistettä putoamisviivan heikommalla puolella. LuaLua on kärsinyt poissaoloista. Illasta on lupa odottaa vahvasti yhteen maaliin pelaamista. Leeds voittaa noin 75 pinnalla. Hieman ylipelattu ykkönen tulee hyväksi piikiksi.

Rekisteröidy ilmaiseksi Unibetille

Lisää Leeds – Luton kertoimia

(Kertoimet vedettiin 30/06 klo. 8)

Tapahtuma Kertoimet Vedonvälittäjä
Yli 1,5 maalia 1,20 Speedybet
Alle 1,5 maalia 4,70 Unibet
Yli 2,5 maalia 1,66 Unibet
Alle 2,5 maalia 2,23 LeoVegas
1. puoliaika yli 0,5 maalia 1,30 ComeOn
1. puoliaika alle 0,5 maalia 3,50 LeoVegas
Leeds voittaa tasapeli ei vetoa 1,07 Guts
Luton voittaa tasapeli ei vetoa 9,50 Unibet
Leeds voittaa maalin tasoituksella 1,04 LeoVegas
Luton voittaa maalin tasoituksella 3,75 LeoVegas
Molemmat joukkueet tekevät maalin 2,08 Guts
Molemmat joukkueet eivät tee maalia 1,72 Unibet

 

Reading – Brentford

30/06/2020 – 20.00

Areena: Madejski Stadium, Reading

Live Stream

Reading – Brentford Live Stream saatavilla

Kertoimet

1 x 2
5,25 3,75 1,71
LeoVegas LeoVegas LeoVegas

Kertoimet vedettiin 30/06 klo. 8

Reading – Brentford Live Stream saatavilla

Dortmund Schalke Live Stream

Rekisteröidy ilmaiseksi Unibetille

Vihje Pitkävetokertoimet Mene
Brentford voittaa 1,70 Aseta veto Gutsilla

 

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Reading pyrkii yllättämään Brentfordin. Royals on pelannut kahdella edellisellä kierroksella vähämaalisen tasapelin Stoken kanssa ja esiintynyt tappiollisesti maalilla Derbyä vastaan. Reading on seitsemän pistettä putoamisviivan paremmalla puolella, joten kotijoukkue on vahvoilla sarjapaikkansa puolesta. Kotijoukkue ei ole ollut aivan sijoituksensa mukainen miehistö, sillä sinivalkoisten kuuluisi olla peliesitystensä valossa muutamia sijoituksia alempana. Edellisellä kierroksella koettu maalin tappio kuvasti illan tapahtumia hyvin. Ensimmäisellä puoliajalla viimeiset minuutit olivat vaikeaa aikaa, koska silloin omiin ehti mennä kaksi maalia. Yiadomlla ja Joaolla on terveyshuolia. Vierasjoukkue on pelannut laadukkaan kauden ja taistelee sijoituksista heti parhaiden miehistöjen alla. Bees on pelannut tauon jälkeen kahdella ensimmäisellä kierroksella kaksi voitollista ottelua. Miehistö nappasi ensimmäiseksi voiton Fulhamia vastaan. Sen jälkeen koko pistepotti tuli West Bromwichia vastaan. Viimeksi ottelun ainokainen viimeisteltiin aikaisessa vaiheessa ja voitto oli myös ansaittu. Brentford voisi olla sarjataulukossa jopa kahden parhaan joukossa. Ratkaisuvoimaa on löytynyt Mestaruussarjassa parhaalla tavalla. Canosilla ja Karelisilla on poissaoloja, mutta kumpikaan ei ole pelannut tällä kaudella kuin vähän. Brentford on selvästi parempana noin 55 pinnan voittajasuosikki. Oikein pelattu kakkonen tulee varmaksi.

Rekisteröidy ilmaiseksi Unibetille

Lisää Reading – Brentford kertoimia

(Kertoimet vedettiin 30/06 klo. 8)

Tapahtuma Kertoimet Vedonvälittäjä
Yli 1,5 maalia 1,29 Unibet
Alle 1,5 maalia 3,60 Unibet
Yli 2,5 maalia 1,95 Unibet
Alle 2,5 maalia 1,85 LeoVegas
1. puoliaika yli 0,5 maalia 1,41 ComeOn
1. puoliaika alle 0,5 maalia 2,95 LeoVegas
Reading voittaa tasapeli ei vetoa 3,85 Unibet
Brentford voittaa tasapeli ei vetoa 1,27 Guts
Reading voittaa maalin tasoituksella 2,17 LeoVegas
Brentford voittaa maalin tasoituksella 1,16 Unibet
Molemmat joukkueet tekevät maalin 1,98 Guts
Molemmat joukkueet eivät tee maalia 1,89 Unibet

 

Torino – Lazio

30/06/2020 – 20.30

Areena: Stadio Olimpico di Torino, Torino

Live Stream

Torino – Lazio Live Stream saatavilla Unibet ja ComeOn

Kertoimet

1 x 2
4,75 3,75 1,74
LeoVegas LeoVegas LeoVegas

Kertoimet vedettiin 30/06 klo. 8

Torino – Lazio Live Stream saatavissa Unibetillä

Dortmund Schalke Live Stream

Rekisteröidy ilmaiseksi Unibetille

Vihje Pitkävetokertoimet Mene
Lazio voittaa 1,75 Aseta veto Gutsilla

 

Jalkapallon Italian Serie A:ssa toisensa kohtaavat Torino ja Lazio. Kotijoukkueen kausi on ollut hankala ja siitä uusin esimerkki saatiin edellisellä kierroksella, kun omiin meni tappiollisessa kamppailussa Cagliaria vastaan neljä maalia. Isännät olivat saaneet tauon jälkeen ensin vähämaalisen tasapelin Parman kanssa ja perään itseluottamukselle tärkeän voiton maalilla Udineseä vastaan, mutta miehistön tilanne jatkuu haastavana. Torinon materiaalilla sijoituksen pitäisi olla selvästi nykyistä korkeammalla, mutta onnistumiset ovat olleet yllättävän niukassa. Lisäksi esimerkiksi juuri viimeksi alakerran toiminta jätti useita kysymysmerkkejä. Torino on kuitenkin kuusi pistettä putoamisviivan yllä, joten ryhmän tilanne ei ole sentään akuutti. Toisaalta isäntien kuuluisi olla otteidensa valossa muutamia sijoituksia alempana. Parissa ottelussa on ollut havaittavissa väsymystä. Baselli ja Zaza ovat sivussa. Vierasjoukkue on pelannut hienon kauden ja taistelee Serie A:n mestaruudesta Juventuksen kanssa. Taivaansiniset pelasivat keskeytyksen jälkeen ensin viiden maalin ottelussa niukasti tappiollisesti Atalantalle, mutta viimeksi roomalaiset pääsivät takaisin voittojen pariin Fiorentinasta. Lazio on ollut kauden parhaita onnistujia. Tosin vierasjoukkueen kuuluisi olla muutamia sijoituksia alempana. Ratkaisuvoimaa on löytynyt Serie A:ssa toiseksi parhaiten. Cataldi, Felipe, Leiva, Lulic ja Adekanye ovat sivussa. Sama juttu on päävalmentajalla, joka hölmöili viimeksi. Lazio voittaa karvan yli 55 prosentilla. Kakkosta on pelattu liikaa, mutta se tulee piikiksi.

Rekisteröidy ilmaiseksi Unibetille

Lisää Torino – Lazio kertoimia

(Kertoimet vedettiin 30/06 klo. 8)

Tapahtuma Kertoimet Vedonvälittäjä
Yli 1,5 maalia 1,23 Unibet
Alle 1,5 maalia 4,10 Unibet
Yli 2,5 maalia 1,76 Unibet
Alle 2,5 maalia 2,07 LeoVegas
1. puoliaika yli 0,5 maalia 1,33 ComeOn
1. puoliaika alle 0,5 maalia 3,10 LeoVegas
Torino voittaa tasapeli ei vetoa 3,60 Unibet
Lazio voittaa tasapeli ei vetoa 1,30 Guts
Torino voittaa maalin tasoituksella 2,12 LeoVegas
Lazio voittaa maalin tasoituksella 1,20 Unibet
Molemmat joukkueet tekevät maalin 1,72 Guts
Molemmat joukkueet eivät tee maalia 2,12 Unibet

 

Genoa – Juventus

30/06/2020 – 22.45

Areena: Stadio Luigi Ferraris, Genova

Live Stream

Genoa – Juventus Live Stream saatavilla Unibet ja ComeOn

Kertoimet

1 x 2
9,00 4,60 1,38
LeoVegas LeoVegas LeoVegas

Kertoimet vedettiin 30/06 klo. 10

Genoa – Juventus Live Stream saatavissa Unibetillä

Dortmund Schalke Live Stream

Rekisteröidy ilmaiseksi Unibetille

Vihje Pitkävetokertoimet Mene
Juventus voittaa 1,38 Aseta veto Gutsilla

 

Jalkapallon Italian Serie A:ssa Juventus matkustaa Genoan vieraaksi. Kotijoukkue esiintyi keskeytyksen jälkeen ensimmäisellä kierroksella tappiollisesti kolmella maalilla Parmaa vastaan. Isännät pelasivat edellisellä kierroksella vauhdikkaan tasapelin Brescian kanssa. Genoa on sijoitustaan parempi ja laadukkaampi miehistö, mutta kotijoukkue taistelee edelleen putoamista vastaan. Tauon jälkeen kahdella ensimmäisellä kierroksella omiin on mennyt kuusi osumaa. Lisäksi esimerkiksi viimeksi olisi pitänyt olla hyvä mahdollisuus napata ottelusta koko pistepotti. Viikonloppuna kentällä oltiin parempi miehistö, mutta ensimmäisellä vartilla oltiin jo kaksi maalia perässä. Criscito ja Radovanovic ovat kärsineet poissaoloista. Vierasjoukkue taistelee Serie A:n mestaruudesta Lazion kanssa ja on nyt neljä pistettä suurinta kilpakumppaniaan edellä. Torinolaiset ovat pelanneet tauon jälkeen kahdella kierroksella voitollisesti Bolognaa ja Lecceä vastaan. Vierailijat ovat pelanneet tauon jälkeen myös kaksi kamppailua Coppa Italiassa ja menestyneet siellä hyvin. Serie A:ssa viimeisin ottelu on ollut voitollinen neljällä maalilla mainittua Lecceä vastaan. Juventus ei ole ollut niin hyvä mitä miehistön sijoitus antaa ymmärtää, sillä mustavalkoiset voisivat olla hyvin sarjataulukossa pois parhaalta paikalta. Sandro, Chiellini, De Sciglio, Demiral ja Khedira ovat kärsineet loukkaantumisista. Juventus voittaa lähes 70 prosentilla. Vähän ylipelattu kakkonen tulee piikiksi.

Rekisteröidy ilmaiseksi Unibetille

Lisää Genoa – Juventus kertoimia

(Kertoimet vedettiin 30/06 klo. 10)

Tapahtuma Kertoimet Vedonvälittäjä
Yli 1,5 maalia 1,23 Unibet
Alle 1,5 maalia 4,10 Unibet
Yli 2,5 maalia 1,77 Unibet
Alle 2,5 maalia 2,07 LeoVegas
1. puoliaika yli 0,5 maalia 1,33 ComeOn
1. puoliaika alle 0,5 maalia 3,05 LeoVegas
Genoa voittaa tasapeli ei vetoa 7,50 Unibet
Juventus voittaa tasapeli ei vetoa 1,10 Unibet
Genoa voittaa maalin tasoituksella 3,15 LeoVegas
Juventus voittaa maalin tasoituksella 1,07 Unibet
Molemmat joukkueet tekevät maalin 2,10 Guts
Molemmat joukkueet eivät tee maalia 1,76 Unibet

 

Guimaraes – Setubal

30/06/2020 – 21.15

Areena: Estádio D. Afonso Henriques, Guimarães

Live Stream

Guimaraes – Setubal Live Stream saatavilla Unibet ja ComeOn

Kertoimet

1 x 2
1,41 4,30 7,50
LeoVegas LeoVegas LeoVegas

Kertoimet vedettiin 30/06 klo. 10

Guimaraes – Setubal Live Stream saatavissa Unibetillä

Dortmund Schalke Live Stream

Rekisteröidy ilmaiseksi Unibetille

Vihje Pitkävetokertoimet Mene
Guimaraes voittaa 1,42 Aseta veto Gutsilla

 

Jalkapallon Portugalin Primeira liigassa yhteen iskevät Guimaraes ja Setubal. Kotijoukkue on pelannut keskeytyksen jälkeen kolmella kierroksella tasapelit ja kärsinyt edellisessä ottelussaan niukan tappion SC Bragaa vastaan. Guimaraes oli pelannut ennen edellistä kamppailuaan kolmella kierroksella pistejaot Sportingia, Belenensesiä ja Moreirensea vastaan. Kotijoukkueen kausi on sujunut laadukkaasti, mutta isännillä on 10 pistettä matkaa Euroopan kenttien sijoituksille. Miehistöllä on kuitenkin hyvä mahdollisuus pelata itsensä ylempään keskikastiin. Viimeksi ottelun alku oli vaikeaa aikaa, sillä vastustaja pääsi heti edelle. Guimaraes oli pelannut ennen edellistä kierrosta pitkään ilman tappioita, sillä viimeisin pisteetön ottelu oli ollut helmikuussa ja sekin FC Portoa vastaan. Pedro on kärsinyt poissaoloista. Vierasjoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti Boavistaa ja Rio Avea vastaan. Miehistö oli saanut keskeytyksen jälkeen kahdella ensimmäisellä kierroksella kaksi tasapeliä. Setubalin tilanne on edelleen hankalamman puoleinen ja tauon jälkeen neljään otteluun ei ole saatu siis ensimmäistä voittoa. Setubal on kuusi pistettä putoamisviivan yllä, joten vaikeuksista huolimatta vierasjoukkueen tilanne ei ole akuutti. Ratkaisuvoimaa on kuitenkin vähän, sillä maalinteossa on onnistuttu vain päälle 20 kertaa. Makaridze ja Zequinha ovat sivussa. Guimaraes voittaa hippasen yli 65 prosentilla. Kohdilleen pelattu ykkönen otetaan aivan sopivaksi varmaksi.

Rekisteröidy ilmaiseksi Unibetille

Lisää Guimaraes – Setubal kertoimia

(Kertoimet vedettiin 30/06 klo. 10)

Tapahtuma Kertoimet Vedonvälittäjä
Yli 1,5 maalia 1,29 Unibet
Alle 1,5 maalia 3,60 Unibet
Yli 2,5 maalia 1,96 Unibet
Alle 2,5 maalia 1,85 LeoVegas
1. puoliaika yli 0,5 maalia 1,40 ComeOn
1. puoliaika alle 0,5 maalia 3,00 LeoVegas
Guimaraes voittaa tasapeli ei vetoa 1,11 Unibet
Setubal voittaa tasapeli ei vetoa 6,50 Unibet
Guimaraes voittaa maalin tasoituksella 1,07 LeoVegas
Setubal voittaa maalin tasoituksella 2,88 Unibet
Molemmat joukkueet tekevät maalin 2,20 Guts
Molemmat joukkueet eivät tee maalia 1,64 Unibet

 

Rio Ave – SC Braga

30/06/2020 – 23.30

Areena: Estádio do Rio Ave, Vila do Conde

Live Stream

Rio Ave – SC Braga Live Stream saatavilla Unibet ja ComeOn

Kertoimet

1 x 2
3,20 3,30 2,23
LeoVegas LeoVegas LeoVegas

Kertoimet vedettiin 30/06 klo. 10

Rio Ave – SC Braga Live Stream saatavissa Unibetillä

Dortmund Schalke Live Stream

Rekisteröidy ilmaiseksi Unibetille

Vihje Pitkävetokertoimet Mene
Tasapeli 3,25 Aseta veto Unibetilla
SC Braga voittaa 2,30 Aseta veto Gutsilla

 

Rio Ave pelaa SC Bragaa vastaan, kun kamppailut jatkuvat jalkapallon Portugalin Primeira liigassa. Kotijoukkue on saanut keskeytyksen jälkeen neljältä ensimmäiseltä kierrokselta kaksi voittoa ja kaksi tappiota. Isännät ovat pelanneet kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Setubalia vastaan ja maalilla tappiollisesti Benficaa vastaan. Rio Aven kausi on mennyt laadukkaasti ja kotijoukkueella on hyvä mahdollisuus pelata itsensä viimeisten kierrosten aikana pysyvästi ylempään keskikastiin. Rio Ave on kuusi pistettä viimeisestä Euroopan kenttien sijoituksesta, joten isännät omaavat vielä mahdollisuuden päästä sinne. Rio Ave oli viimeksi jäädä tasapeliin, mutta kamppailussa tehtiin voittoon oikeuttava toinen maali reilut kymppi ennen illan päätöstä. Figueiras on kärsinyt pelikiellosta. Vierasjoukkue on juuri menossa viimeisenä mukaan Euroopan kentille. Miehistö on pelannut kahdella edellisellä kierroksella maalittoman FC Famalicaon kanssa ja voitollisesti Guimaraesia vastaan. Viimeksi maalinteossa onnistuttiin itse kolme kertaa. SC Braga oli pelannut tauon jälkeen kahdessa ensimmäisessä ottelussaan ilman pisteitä Boavistaa ja Santa Claraa vastaan, mutta vierasjoukkueella on edelleen siis hyvät mahdollisuudet päästä mukaan Euroopan kentille. Ennen edellistä kierrosta kahteen otteluun itse ei oltu tehty yhtään maalia, joten oli hyvä viimeksi onnistua maalinteossa useampaan kertaan. Ottelussa ensimmäinen maali tuli jo heti illan alussa. Laadukkaampi SC Braga voittaa noin 45 prosentilla. Lähdetään oikein pelattuun kohteeseen ristikakkosella.

Rekisteröidy ilmaiseksi Unibetille

Lisää Rio Ave – SC Braga kertoimia

(Kertoimet vedettiin 30/06 klo. 10)

Tapahtuma Kertoimet Vedonvälittäjä
Yli 1,5 maalia 1,30 Unibet
Alle 1,5 maalia 3,50 Unibet
Yli 2,5 maalia 2,00 Unibet
Alle 2,5 maalia 1,81 LeoVegas
1. puoliaika yli 0,5 maalia 1,40 ComeOn
1. puoliaika alle 0,5 maalia 2,88 LeoVegas
Rio Ave voittaa tasapeli ei vetoa 2,32 Unibet
SC Braga voittaa tasapeli ei vetoa 1,61 Unibet
Rio Ave voittaa maalin tasoituksella 1,65 LeoVegas
SC Braga voittaa maalin tasoituksella 1,34 Unibet
Molemmat joukkueet tekevät maalin 1,78 Guts
Molemmat joukkueet eivät tee maalia 2,02 Unibet

 

TsSKA Moskova – Spartak Moskova

30/06/2020 – 20.30

Areena: Arena CSKA, Moscow

Live Stream

TsSKA Moskova – Spartak Moskova Live Stream saatavilla Unibet ja ComeOn

Kertoimet

1 x 2
2,40 3,20 2,80
LeoVegas LeoVegas LeoVegas

Kertoimet vedettiin 30/06 klo. 10

TsSKA Moskova – Spartak Moskova Live Stream saatavissa Unibetillä

Dortmund Schalke Live Stream

Rekisteröidy ilmaiseksi Unibetille

Vihje Pitkävetokertoimet Mene
TsSKA Moskova voittaa 2,45 Aseta veto Gutsilla
Tasapeli 3,20 Aseta veto Gutsilla

 

Jalkapallon Venäjän Valioliigassa toisensa kohtaavat TsSKA Moskova ja Spartak Moskova. Isännät ovat pelanneet keskeytyksen jälkeen kahdella ensimmäisellä kierroksella pistejaon Dynamo Moskovaa vastaan ja kärsimällä selvän tappion neljällä maalilla Zenitiä vastaan. TsSKA Moskovan urakka käynnistyi tauon jälkeen kurjalla tavalla, mutta toki vastassa oli Venäjän Valioliigan paras miehistö. Kotijoukkue ei onnistunut viimeksi tekemään maalia, mutta vastustaja pidettiin myös ilman osumia, joten suunta oli kohti parempaa. Edellisellä kierroksella TsSKA Moskova oli kuitenkin ennakkosuosikki, joten voittoon olisi ollut ennakkoon hyvä mahdollisuus. Toki tärkeintä oli saada ensimmäisen ottelun jälkeen alakerta takaisin kuntoon. TsSKA Moskova on pelannut taukoa edeltävät kierrokset mukaan lukien viidesti putkeen ilman voittoja. Bijol on pelikiellossa, kun taas Akhmetov ja Dzagoev ovat kärsineet terveyshuolista. Vierasjoukkue on sarjataulukossa viisi pistettä TsSKA Moskovaa perässä ja on esiintynyt tauon jälkeen kahdella kierroksella voitollisesti maalilla Arsenal Tulaa vastaan ja maalittoman merkeissä Ufan kanssa. Viimeksi ilman voittoa mennyt ottelu oli pettymys, joskin lopussa pallo saatiin maaliin, mutta se hylättiin. Kral on pelikiellossa ja Kutepovilla on ollut terveyshuolia. Viimeksi Ayrton ja Dzhikiya olivat pelikiellossa. TsSKA Moskova saa olla vain marginaalinen voittajasuosikki. Ykköstä on pelattu viitisen prosenttia liian vähän, mutta risti tulee rinnalle.

Rekisteröidy ilmaiseksi Unibetille

Lisää TsSKA Moskova – Spartak Moskova kertoimia

(Kertoimet vedettiin 30/06 klo. 10)

Tapahtuma Kertoimet Vedonvälittäjä
Yli 1,5 maalia 1,28 Unibet
Alle 1,5 maalia 3,40 Unibet
Yli 2,5 maalia 1,96 Unibet
Alle 2,5 maalia 1,77 LeoVegas
1. puoliaika yli 0,5 maalia 1,41 ComeOn
1. puoliaika alle 0,5 maalia 2,85 LeoVegas
TsSKA Moskova voittaa tasapeli ei vetoa 1,72 Unibet
Spartak Moskova voittaa tasapeli ei vetoa 2,00 Unibet
TsSKA Moskova voittaa maalin tasoituksella 1,38 LeoVegas
Spartak Moskova voittaa maalin tasoituksella 1,50 Unibet
Molemmat joukkueet tekevät maalin 1,76 Guts
Molemmat joukkueet eivät tee maalia 2,02 Unibet

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu

Jätä vastaus