kasinosankarit

Kohteita 32855

Avoimet kohteet 0

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Vetovihjeet ja otteluennakot jalkapalloon 30.7.

Tiistaina jalkapalloa pelataan Mestarien liigan ja Eurooppa-liigan karsinnoissa, Audi Cupissa ja miesten Kakkosessa. Tässä ovat vakiovihjeet tiistaille, ja nämä vihjeet vakio 4:seen saa käyttää vapaasti.

Real Madrid – Tottenham

Jalkapallon Audi Cupissa Real Madrid saa vastaansa Tottenhamin. Koitos pelataan Münchenissa, jonka isännöimässä turnauksessa on mukana myös kaksi muuta nippua. Madridilaiset ovat pelanneet edellisen kerran kolme päivää sitten, kun Yhdysvalloissa käyty koitos Atletico Madridia vastaan meni pahasti pieleen. Omiin meni peräti seitsemän osumaa. Sitä edelsi rankkareilla tullut voittoisa ottelu Arsenalia vastaan. Ryhmällä on ollut pelinsä kanssa jopa yllättävän suuria ongelmia, eikä varsinkaan puolustuspelaamisen toiminta ole jättänyt itsestään tasaisen varmaa kuvaa. Vaikka tällaiset ottelut ovat vielä valmistautumista ja testaamista, Los Blancosin tasoisella nipulla monet tekijät pitäisi olla jo kunnossa. Englantilaiset voittivat äskettäin Singaporessa käydyssä ottelussa Juventuksen ja hävisivät perään Kiinassa Manchester Unitedille. Lilywhites pääsee otteluun hieman paremmalla lepoajalla. Heillä matkustelua on ollut lähipäivinä vähemmän. Aikaeroon on ehditty myös tottua paremmin. Espanjalaiset lähtevät iltaan silti noin 40 pinnan ennakkosuosikkeina, mutta kakkosen kannatus on jäänyt yllättävän matalaksi. Madridin jättiläisten tekeminen on ollut sen verran vaikeaa ja sekavaa, että alle 25 prosentin kakkonen on kiinnostava peli-idea.

Ilves 2 – KäPa

Ilves 2 pelaa KäPaa vastaan, kun ottelut jatkuvat jalkapallon miesten Kakkosessa. Tamperelaiset ovat esiintyneet lähiaikoina vahvasti, sillä alla on voitto sekä FC Jazzia että GrIFKiä vastaan. Kuuteen viimeiseen koitokseen kasassa on neljä voittoa, joten pelivire on myös hieman isommassa kuvassa kohdallaan. Kahdella edellisellä kierroksella maalinteossa on onnistuttu seitsemän kertaa. Vierasjoukkue on esiintynyt lähiaikoina voitollisesti FC Espoota ja SalPaa vastaan. Niitä edelsi vauhdikas pistejako Gnistanin kanssa. Käpyläläiset ovat olleet niin ikään hyvässä pelivireessä. Varsinkin voitto SalPasta oli hyvä juttu. Lisäksi onnekas pistejako Gnistanin kanssa teki fiilikselle hyvää. Molemmat yllä mainitut voitot tulivat omien kannattajien edessä. Vieraissa ei ole voitettu kertaa enempää. Helsinkiläiset ovat kärsineet maalinteon vaikeuksista, mutta suunta on ehdottomasti kohti parempaa. Viimeiset viikot ovat tuoneet useita hyökkäyspelaamisen onnistumisia. Perustasoltaan tamperelaiset ovat kyllä edellä, mutta merkittävästä tasoerosta ei voi puhua. Ykkönen tulee noin 55 prosentilla, mutta kannatus on mennyt yli 70 prosentin. Ykköstä on siten hankala olla ohittamatta.

GrIFK – FC Jazz

Jalkapallon miesten Kakkosessa FC Jazz matkustaa GrIFKin vieraaksi. Kotijoukkueen vaikeudet jatkuivat edellisellä kierroksella, kun vähämaaliseen tasapeliin jäätiin Tampere Unitedin kanssa. Tuolloin itse tehtiin nopeasti ensimmäinen maali, mutta siihen ilonaiheet jäivät. Lopulta osa toisesta jaksosta jouduttiin olemaan miehen vajaalla. Vihreäpaidat ovat perustasoltaan selvästi sijoitustaan parempi porukka, mutta vaikeuksien kierrettä on ollut vaikea katkaista. Ainoa voitto on ehditty saada KäPaa vastaan. Kotona alla on vähämaalinen tasapeli Honka Akatemian kanssa. Vierasjoukkue on esiintynyt lähiaikoina tasapelin merkeissä SalPan kanssa ja tappiollisesti Ilves 2:sta vastaan. Hyökkäyspelaamisen kanssa on saatu hyvin onnistumisia, mutta alakerta on ollut ongelmissa. Siitä esimerkki nähtiin viimeksi Ilves 2:sta vastaan. Tasaisuutta kaivataan. Viimeiseen neljään koitokseen ainoa voitto on tullut FC Espoosta. Kausi on mennyt muuten huomattavasti isäntiä paremmin. Kauniaisten vaikeuksista huolimatta vierailijoita on vaikea saada ennakkosuosikin asemaan. Porilaisten kannatus on selvästi yli. Suoraa ykköstä ei uskalla tehdä, joten mennään ykkösristillä.

FC Kiffen – MP

Jalkapallon miesten Kakkosessa FC Kiffen isännöi MP:ta. Helsinkiläisten vaikeudet jatkuivat edellisellä kierroksella JIPPOa vastaan. Isännät ovat onnistuneet voittamaan viimeksi kesäkuun alkupuolella. Kolmeen viimeiseen koitokseen omissa verkot ovat soineet kahdeksan kertaa. Kotona alla on kahden maalin tappio Klubi 04:selle. Mikkeliläisten kausi on sujunut hienosti, vaikka viimeksi vähämaalinen pistejako FC Viikinkejä vastaan oli pieni pettymys. Vierasjoukkue on voittanut myös lähiaikoina useita kertoja, eikä koko kaudella ole hävitty peliäkään. Varsinkin puolustuspelaaminen on ollut tasokasta. Omiin on mennyt vain kuusi maalia. Tien päällä viidestä ottelusta kasassa on vain voittoja lukuun ottamatta yhtä pistejakoa. Mustat Hurmurit ovat onnistuneet maalinteossa vain kahdeksan kertaa, joten heillä ratkaisuvoimaa kaivataan kipeästi lisää. Toki ensin alakerta pitää saada kuntoon. Tasoeroa on sen verran reippaasti, että kakkoseen päädytään noin 65 pinnalla. Kannatus on noin 10 pinnaa yli, mutta vaikea on tehdä muuta kuin ottaa kakkonen tolpaksi. Vierailijat ovat olleet kauttaaltaan niin paljon edellä, että uusi onnistuminen on edessä.

FC Basel – PSV

Jalkapallon Mestarien liigan karsinnoissa yhteen iskevät FC Basel ja PSV. Miehistöjen ensimmäinen kohtaaminen oli viihdyttävä ja vauhdikas. Tuolloin maalinteossa onnistuttiin kaikkiaan viiteen otteeseen. Voittajana koitoksesta poistui tämän illan vierailija, joka teki osumistaan kaksi aivan viimeisten hetkien aikana. Pelitilanteiden valossa voitto oli kuitenkin ansaittu. Kumpikin nippu onnistui tekemään avausjaksolla yhden osuman. Sveitsiläisten tasoitus tuli avausjakson lisäajalla. Ottelun alku oli eindhovenilaisten kannalta hyvä. Ensimmäisen osan jälkeen on ehditty pelata sekä Sveitsin Superliigaa että Hollannin Super Cupia. Isännät hävisivät kotimaassaan St. Gallenille, hollantilaiset hävisivät Ajaxille. Jälkimmäisenä mainitussa koitoksessa vastustaja teki maalin heti avausminuutilla. Molemmat miehistöt ovat ehtineet levätä saman verran. Odotettavissa on viime tiistain tapaan viihdyttävä ja vauhdikas ilta. Kokonaisuutena hieman parempi Rood-witten saa olla vieraissakin marginaalinen ennakkosuosikki. Iltaa lähestytään kuitenkin lähes tasabuukista. Prosentit ovat hyvin kohdallaan. Lähdetään haastavaan iltaan ykköskakkosen yhdistelmällä.

Olympiakos – Viktoria Plzen

Jalkapallon Mestarien liigan karsintoja, Olympiakos kohtaa Viktoria Plzenin. Ryhmien ensimmäinen kohtaaminen päättyi maalittomaan tasapeliin. Pelitilanteiden valossa tshekkiläisten voitto oli hieman lähempänä, mutta tärkeää oli varmistaa, että kreikkalaiset eivät onnistu tekemään yhtään vierasosumaa. Ensimmäisessä koitoksessa plzeniläiset olivat marginaalisia ennakkosuosikkeja. Kotijoukkueen kausi Kreikan liigassa ei ole ehtinyt alkaa, kun taas vierasjoukkue on pelannut Tshekin liigassa vahvasti. Siellä alla on ensimmäiseltä kolmelta kierrokselta yhtä monta voittoa. Viimeksi täysi pistepotti irtosi Karvinaa vastaan. Tuolloin itse maalinteossa onnistuttiin kolme kertaa. Erythrolefki nauttii odotetusti vahvasta kotiedusta, mutta Kreikassa se voi kääntyä myös itseään vastaan. Vierailijat joutuvat iltaan vähän pienemmällä lepoajalla, mutta pelituntuma kovista otteluista on parempi ja kuten jo todettu, sarjassa on ehditty mennä voittojen merkeissä. Kummallakin ryhmällä on ainakin muutamia poissaoloja. Ykkönen toteutuu noin 55 prosentilla, mutta kannatus on yli 60 pinnaa. Hieman heikompi Viktorka tulee joutumaan alakerrassaan ensimmäistä koitosta suurempaan testiin, mutta eiköhän parhaat peli-ideat napata ykkösen ohituksella.

Valletta – Ferencvaros

Jalkapallon Mestarien liigan karsinnoissa vastakkain asettuvat Valletta ja Ferencvaros. Miehistöjen ensimmäinen kohtaaminen päättyi unkarilaisten odotettuun voittoon lukemin 3-1. Tuolloin voitto meni oikealle nipulle, mutta maltalaiset kärsivät myös huonosta onnesta. Noin 20. minuutin kohdalla pallo meni omasta pelaajasta maaliin. Lisäksi ihan lopussa puolustaja Steve Borg sai punaisen. Itse maalinteossa onnistuttiin kerran, kun 85 minuuttia oli tullut täyteen. Yksi vieraissa tehty osuma piti taiston vielä elossa, mutta jatkopaikka on erittäin vaikeasti saatavilla. Tasoero vierasjoukkueen hyväksi on vahva. Molemmat miehistöt ovat saaneet levätä, joten kumpikaan nippu ei ole pelannut viime kerran jälkeen. Punavalkoiset joutuvat olemaan normaalia aktiivisempia, aloitteellisempia ja rohkeampia. Pelaajien taitotaso on kuitenkin tällaiselle tasolle kapealla pohjalla. Nyt toki taustalla on kotietu. Vihreävalkoiset tekivät Ludogoretsille viisi osumaa, ja tien päällä pelaamisesta huolimatta kyseessä on karvan yli 60 pinnan ennakkosuosikki. Kannatus on pysynyt kohdillaan, joten otetaan kakkonen tolpaksi asti. Yksikin osuma vieraissa olisi lopullinen ratkaisu.

Maccabi Tel Aviv – CFR Cluj

Jalkapallon Mestarien liigan karsinnoissa CFR Cluj matkustaa Maccabi Tel Avivin vieraaksi. Nippujen ensimmäinen kohtaaminen päättyi viikko sitten romanialaisten voittoon maalein 1-0. Tuolloin koitos oli odotetusti erittäin tasainen. Ainokainen syntyi Billel Omranin jalasta, kun iltaa oli ehditty mennä noin 20 minuuttia. Vastakkain on kaksi hyvin samantasoista ryhmää, joskin vierailijat ovat karvan verran edellä. Viininpunaiset ovat aloittaneet kautensa Romaniassa vahvasti. Alla on kolmelta ensimmäiseltä kierrokselta kaksi voittoa ja tasapeli. Viimeksi täysi pistepotti irtosi Dinamo Bucarestia vastaan. Viikko sitten Feroviarii oli noin 50 prosentin ennakkosuosikki, nyt tilanne on käännetty toisin päin. Ensimmäinen taistoista oli hyvin asemasotamaista. Nytkin koitoksesta on lupa odotella paljolti samaa ja vähämaalista. Hyvät maalipaikat eivät näyttele varmasti isoa roolia. Israelilaiset eivät voi antaa yhtäkään vierasosumaa, joten alakerta on pakko pitää vahvana. Itse on tehtävä varsinaisella ajalla ainakin osuma. Keltasinisten kotietu on hyvä. Vakiossa pinnat ovat kohdallaan. Ykkösristin yhdistelmää voi alkaa ajatella. Jopa pelkkä ristikään ei ole huono ajatus.

APOEL – Sutjeska

Jalkapallon Mestarien liigan karsinnoissa APOEL isännöi Sutjeskaa. Kyproslaiset voittivat miehistöjen ensimmäisen kohtaamisen maalein 1-0. Tuolloin illan ainokainen syntyi hieman ennen puoliaikaa. Pelitilanteiden valossa tasapeli ei olisi ollut väärin. Montenegrolaiset saivat reilut 20 minuuttia ennen loppua siihen hyvän mahdollisuuden, mutta Stefan Nikolic epäonnistui rankkarissa. Vierasjoukkue on ehdottomasti yksi Mestarien liigan karsintojen parhaista onnistujista, sillä edellisellä kierroksella ehdittiin voittaa Slovan Bratislava. Varsinkin vieraissa tullut tasapeli oli mainio juttu. Kotona jatkopaikka irtosi lopulta jatkojen päätteeksi. Perustasoltaan isännät ovat toki vahvasti edellä, joten tilanne ei ole The Blue-Whitesin kannalta muuttunut. Ensimmäisessä koitoksessa nippu kuitenkin osoitti, että jatkopaikka Slovan Bratislavaa vastaan ei ollut vain onnekkaasti saatu. Kykyä venyä tiukoissa paikoissa on ehditty nähdä. Pelaajien taitotaso on kuitenkin kovin rajallinen. Sinikeltaiset lähtevät iltaan vähän alle 80 pinnan ennakkosuosikkeina. Kannatus on noin viisi pinnaa yli. Τhrylos tuskin kotonaan kaatuu, mutta rohkea risti rinnalle on kiinnostava ajatus.

Lincoln – Ararat-Armenia

Jalkapallon Eurooppa-liigan karsinnoissa toisensa kohtaavat Lincoln ja Ararat-Armenia. Ryhmien ensimmäinen ottelu päättyi odotetusti jerevanilaisten voittoon maalein 2-0. Tuolloin pelitilanteiden valossa paremmuudesta ei jäänyt epäselvyyttä. Koitoksen molemmat maalit tulivat hieman ennen puoliaikaa. Loppulukemat olisivat voineet olla suuremmatkin. Lisäksi Marcos Perez sai punaisen. Perustasoltaan armenialaiset ovat selvästi edellä, ja ennen Eurooppa-liigan karsintoja kotona ehdittiin voittaa laadukas AIK. Tuolloin kyseessä oli Mestarien liigan karsinnoissa kotona käyty taisto. Vieraissa tuli tappio numeroin 3-1, joten se esti mahdollisuuden jatkaa karsintoja Mestarien liigassa. Gibraltarilaiset ovat pelanneet kesällä pari tappiollista harjoituspeliä. Lisäksi Mestarien liigan karsintoja varten pelattiin alustava “karsinta” Feronikelia vastaan. Ratkaisuvoimaa löytyy tällaisissa otteluissa kovin vähän. Nyt olisi peliä voitava avata. Pelaajien taitotaso ei ole kauttaaltaan hyvä. Vierasjoukkue lähtee iltaan noin 50 prosentin ennakkosuosikkina. Pinnat ovat hyvin kohdallaan. Vieraissa yksikin maali ratkaisisi taiston lopullisesti. Otetaan kakkosesta suora tolppa.

Suduva – Tre Penne

Suduva pelaa Tre Penneä vastaan, kun koitokset jatkuvat jalkapallon Eurooppa-liigan karsinnoissa. Miehistöjen ensimmäinen kohtaaminen päättyi liettualaisten voittoon numeroin 5-0, joten jälkimmäiseen otteluun ei jäänyt enää pelattavaa. Ensimmäisellä kerralla ottelu oli lähes ratkennut jo puoliaikaan mennessä. Suvalkiečiai onnistui tekemään ensimmäisen 20 minuutin aikana kaksi osumaa, joten niiden jälkeen San Marinon edustajan oli todella vaikea pitää homma kasassa. Viimeisen kympin aikana tulleet kaksi osumaa tappoivat pienetkin jättimäisen altavastaajan mahdollisuudet taistella jatkopaikasta. Isännät ovat menestyneet Liettuan liigassa mainiosti, sillä ensimmäisestä 17 ottelusta alla on 14 voittoa ja kolme tappiota. Kotona kasassa on lähes vain voittoja. Mestarien liigan karsinnoissa pudottiin niukasti Crvena zvezdalle, mutta tuolloin vastustaja oli täysin toisesta maailmasta, eikä esimerkiksi kotona serbialaisille annettu yhtään osumaa. Punavalkoiset voittavat kotonaan noin 90 prosentin todennäköisyydellä. Kannatus on jäänyt jopa karvan liian pieneksi. Onnettomat sinivalkoiset joutuvat uudelleen tekemättömään paikkaan.

Dudelange – Shkendija

Jalkapallon Eurooppa-liigan karsinnoissa yhteen iskevät Dudelange ja Shkendija. Luxemburgilaiset voittivat miehistöjen ensimmäisen kohtaamisen maalein 1-2. Makedonialaiset lähtivät koitokseen ehdottomina ennakkosuosikkeina, mutta aiemmin Mestarien liigan karsinnoissa olleet vaikeudet saivat jatkoa. Mestarien liigan karsinnoissa ehdittiin pudota Nömme Kaljua vastaan. Viikko sitten itse maalinteossa onnistuttiin jo illan alussa, mutta sinimustat tulivat toisella jaksolla tasoihin ja menivät myös ohi. Osumat syntyivät toisistaan neljän minuutin sisällä. Illassa nähtiin kaksi rankkaria. Pelitilanteiden valossa tasapeli olisi ollut hyvinkin saatavilla. Vierailijoilla paineet mennä jatkoon ovat suuret, sillä putoaminen Nömme Kaljua vastaan oli monella tavalla kova pettymys ja epäonnistuminen. Isännät ovat hävinneet kotonaan edellisen kerran viime vuoden lokakuussa. The Red and Blacks on vaikeuksistaan huolimatta noin 45 pinnan ennakkosuosikki. Kannatus on alle 20 pinnaa, joten kyseessä on väkisinkin yksi illan parhaista peli-ideoista.

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu