kasinosankarit

Kohteita 32860

Avoimet kohteet 0

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Vetovihjeet ja otteluennakot jalkapalloon 31.1.

Perjantaina jalkapalloa pelataan muun muassa Englannissa, Saksassa ja Ranskassa. Tässä ovat vakiovihjeet perjantaille, ja nämä vihjeet vakio 7:selle saa napata itselle hyvällä tyylillä.

Derby – Stoke

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Derby isännöi Stokea. Kotijoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti heikkoa Lutonia vastaan ja voitollisesti Hullia vastaan. Siinä välissä oltiin ehditty pelata maaliton FA Cupin ottelu Northamptonin kanssa. Isäntien edellinen kierros oli varmasti pettymys, mutta ottelussa oli mukana myös huonoa onnea. Kamppailussa tehtiin yksi oma maali ja saatiin lopussa myös punainen kortti. Pistejako olisi kuvannut koitoksen tapahtumia aivan hyvin. Rams on hävinnyt kotonaan ensimmäisten kierrosten jälkeen vain kerran, joten siellä menestystä on tullut selvästi vieraissa pelaamista paremmin. Taustalla on yhä muutamia poissaoloja. Vierasjoukkueen kausi on ollut kokonaisuutena vaikea, mutta Potters on mennyt viimeisten viikkojen aikana eteenpäin. Alla on kahdelta edelliseltä kierrokselta voitto West Bromwichia ja Swanseaa vastaan. Punavalkoisten materiaalilla sijoituksen voisi olettaa löytyvän ylemmästä keskikastista. Taidoiltaan kyseessä on aidosti hyvä nippu. Pelaajiston itseluottamus on mennyt myös kohti parempaa. Kuudella edellisellä kierroksella ainoa tappio on tullut maalilla Fulhamille. Lepoaikaa on kaksikosta enemmän. Ilta on lähes tasabuukki, mutta vieraille annetaan miniluokan voittajasuosikin asema. Otetaan kymmenisen prosenttia alipelattu kakkonen rohkeasti piikiksi.

Cardiff – Reading

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa yhteen iskevät Cardiff ja Reading. Walesilaiset ovat saaneet viideltä edelliseltä kierrokselta kaksi voittoa, kaksi tasapeliä ja yhden tappion. Kotijoukkue pelasi viimeksi voitollisesti West Bromwichista. Toiseksi edellisellä kierroksella oltiin pelattu vähämaalinen pistejako Birminghamin kanssa. FA Cupissa oli ehtinyt tulla siinä välissä vähämaalinen tasapeli juuri Royalsin kanssa. Viimeksi tullut voitto West Bromwichia vastaan oli pelaajiston itseluottamukselle hieno juttu. Edellisessä kamppailussa voittoon vienyt maali tehtiin noin 15 minuuttia ennen illan päätöstä. Kotona menestystä on saatu kahdeksasta voitosta ja viidestä tasapelistä. Ainoa tappio on tullut marraskuussa. Vierasjoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella niukasti tappiollisesti Bristolia vastaan ja vähämaalisen tasapelin Nottinghamin kanssa. Sarjassa viiteen edelliseen taistoon on tullut pisteitä yhdestä voitosta ja muutamasta tasapelistä. Miehistö ehti olla hieman aiemmin hyvässä iskussa, mutta sen jälkeen ollut haastavampaa. Viimeksi vastustajan voittoon vienyt ainokainen tuli noin tunnin kohdalla. Pistejako ei olisi ollut isompi vääryys. Molemmissa leireissä on pari poissaoloa. FA Cupissa Bluebirds oli vieraissa marginaalinen ennakkosuosikki. Kotona ennakkosuosikin asema on noin 45 pinnaa. Liikaa ylipelattu ykkönen menee pois.

Cremonese – Pisa

Cremonese pelaa Pisaa vastaan, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Italian Serie B:ssä. Isännät ovat saaneet viideltä edelliseltä kierrokselta yhden voiton, kolme tasapeliä ja yhden tappion. Kotijoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella maalittoman Venezian kanssa ja vähämaalisen tasapelin Entellan kanssa. Miehistö on ehtinyt välttää tappioita hyvällä prosentilla, mutta voittaminen ollut ryhmälle vaikeaa. Viimeisin voitto on tullut joulukuun puolessa välissä Perugiaa vastaan. Nipun alakerta on toiminut monessa ottelussa hyvin, mutta ratkaisuvoimaa tulisi olla enemmän. Esimerkiksi kolmella edellisellä kierroksella maalinteossa on onnistuttu yhteensä kerran. Kotona menestystä on saatu neljästä voitosta ja neljästä tasapelistä. Vierasjoukkue on pelannut lähiaikoina vähämaalisen tasapelin Juve Stabian ja Beneventon kanssa. Joulukuun alun jälkeen ainoa voitto on tullut Trapania vastaan. Maalinteko on ollut myös heille vaikeaa. Edellisellä kierroksella voitto ei ollut kuin pienen hetken päässä. Ottelun lopussa molemmilta ryhmiltä yhdet pelaajat lensivät suihkuun. Nerazzurri on saanut vieraissa voittoja kaksi kertaa. Voitot ovat tulleet syyskuun alussa ja mainittua Trapania vastaan. Syyskuun jälkeen tien päällä on tehty vain kerran enemmän kuin maali. Perustasoltaan parempi Grigiorossi voittaa kotonaan päälle 50 prosentilla. Toki ratkaisuvoiman vähäisyys voi olla taas yksi keskeinen huolenaihe. Otetaan vähän pelattu ykkönen silti arvokkaaksi piikiksi.

Hertha Berlin – Schalke

Jalkapallon Saksan Bundesliigassa yhteen iskevät Hertha Berlin ja Schalke. Kotijoukkue on ehtinyt pelata tammikuussa kaksi sarjassa käytyä ottelua, joista on tullut neljän maalin tappio Bayern Münchenia vastaan ja koko pistepotti Wolfsburgia vastaan. Edellisellä kierroksella vastustaja pääsi 68. minuutilla maalin edelle, mutta hetkeä myöhemmin tultiin ensin tasoihin ja mentiin vähän ajan päästä kiinni voittoon. Tulokseen vienyt toinen maali tehtiin varsinaisen peliajan lopussa. Pistejako olisi kuvannut illan tapahtumia paremmin. Itseluottamukselle voitto tuli silti hyvään saumaan, sillä alla oli mainittu selvä tappio sarjan jättiläiselle. Tosin silloin ottelu oli vielä tuntiin saakka ilman osumia. Sen jälkeen ilta meni pahasti pieleen. Kotona menestystä on saatu kolmesta voitosta ja yhdestä tasapelistä. Vierasjoukkue on pelannut tammikuussa sarjassa voitollisesti Mönchengladbachista ja selvästi tappiollisesti Bayern Münchenille. Viimeksi vastustaja onnistui maalinteossa viisi kertaa. Tammikuussa on saatu silti jo voitto. Kausi on ollut kaksikosta parempi ja sijoitukset kärjen tuntumassa ovat näköetäisyydellä. Esimerkiksi mainittu Bayern München ei ole kuutta pistettä kauempana. Tien päällä on saatu pisteitä neljästä voitosta ja kahdesta tasapelistä. Muutama poissaolo lienee taustalla. Ilta on lähes tasabuukki. Kakkonen on selvästi ylipelattu. Otetaan illalle ykkösristi.

Tenerife – Sporting Gijon

Jalkapallon Espanjan Segunda Divisionissa toisensa kohtaavat Tenerife ja Sporting Gijon. Kotijoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Gironaa vastaan ja maalittoman Las Palmasin kanssa. Lähiaikoina on ehditty pelata myös kaksi Copa del Reyn ottelua, joissa tulivat voitto Valladolidia vastaan ja niukka putoaminen jatkoilla Athletic Bilbaota vastaan. Sarjassa on tullut kymmeneen viimeiseen koitokseen kolme voittoa, kolme tasapeliä ja neljä tappiota. Kotona menestystä ei ole tullut kummoisesti, sillä voittoja ei ole ehditty saada kolmea kertaa enempää. Viimeisin voitto on kotona tullut juuri mainittua Gironaa vastaan. Kotona alkuvuosi on ollut aiempia kuukausia parempi. Copa del Reyssä taisteltiin hienosti selvästi parempaa Athletic Bilbaota vastaan, eikä jatkopaikka ollut Copa del Reyn ottelussa kuin pienen mutkan päässä. Vierasjoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti Numanciaa vastaan ja voitollisesti Fuenlabradaa vastaan. Viimeksi voittoon vienyt ainokainen tehtiin ensimmäisen jakson puolessa välissä. Otteluun tullaan paremmin levänneenä, sillä Copa del Reyssä ei ole enää pelattu. Miehistöllä alakerta on toiminut monilla kerroilla voittavasti, mutta tulivoimaa on kovin vähän. Se koskee etenkin pelaamista vieraissa. Chicharreros voittaa noin 40 pinnalla. Ykkönen on hieman ylipelattu, joten risti napataan mukaan.

AZ – Waalwijk

Jalkapallon Hollannin Eredivisietä, AZ pelaa Waalwijkia vastaan. Kotijoukkue on ehtinyt pelata tammikuussa sarjassa voitollisesti Heerenveeniä vastaan ja yllättäen tappiollisesti Willemille. Siinä välissä oli tullut yhdessä Hollannin Cupin kamppailussa jatkopaikka FC Ossia vastaan. Edellisellä kierroksella voittoon vienyt toinen maali tehtiin noin 20 minuuttia ennen illan päätöstä. Toiseksi edellisellä kierroksella tullut tappio oli yksi kierroksen suurimmista yllätyksistä, mutta punavalkoisten kausi on sujunut muuten hyvin. Sarjataulukossa ollaan edelleen kärjen sijoituksilla. Kotona menestystä on saatu seitsemästä voitosta ja yhdestä tasapelistä. Kotietu on ollut sarjan paras yhdessä Ajaxin ja PSV:n kanssa. Alkmaaria vastaan maalinteossa on onnistuttu vain 15 kertaa. Vierasjoukkue on pelannut tammikuussa tappiollisesti Den Haagia ja Venloa vastaan. Miehistön tilanne on kokonaisuutena vaikea. Menestystä on tullut kovin heikolla otteella. Sarjataulukossa ollaan edelleen viimeisten joukossa. Vieraissa on ehditty kerätä pisteitä vain yhdestä voitosta ja tasapelistä. Varsinkin juuri vieraissa alakerran kanssa on ollut isoja haasteita. Tällä hetkellä näyttää vahvasti siltä, että taidot ja kyvyt eivät ole tarpeeksi laadukkaita. Tasoeroa on Cheeseheadsin hyväksi suuresti, joten ykkönen tulee vähän alle 85 prosentilla. Oikein pelattu ykkönen tulee laadukkaaksi varmaksi.

Rennes – Nantes

Jalkapallon Ranskan Ligue 1:sessa Rennes pyrkii kaatamaan Nantesin. Kotijoukkue pelasi edellisellä kierroksella vähämaalisen tasapelin Nicen kanssa. Sen jälkeen isännät ovat ehtineet pelata Ranskan Cupissa jatkopaikan arvoisesti Angersia vastaan. Jatkopaikka saatiin pitkän kaavan kautta. Kotona sarjassa on pelattu viimeksi niukasti tappiollisesti Marseillea vastaan, mutta sen jälkeen on pelattu neljä kilpailullista ottelua vieraissa. Punamustien kausi on mennyt kokonaisuutena hienosti, sillä sarjataulukossa ollaan yhä heti kärjen alla. Kotona menestystä on saatu kuudesta voitosta ja yhdestä tasapelistä. Vierasjoukkue on pelannut niin ikään hienon kauden. Keltapaidat ovat pelanneet lähiaikoina niukasti tappiollisesti Bordeauxia vastaan. Sen ohella ehti tulla Ranskan Cupissa niukasti putoaminen Lyonia vastaan. Tuolloin maaleja tehtiin kaikkiaan seitsemän kertaa. Edellisellä kierroksella ottelu oli menossa maalittomana, mutta vastustaja sai ainokaisensa viitisen minuuttia ennen illan päätöstä. Lepoaikaa on vähän paremmin. Tien päällä menestystä on saatu neljästä voitosta ja yhdestä tasapelistä. Kausi on ollut iloinen yllätys. Molemmissa leireissä on muutamasta kolmeen poissaoloa. Taidoiltaan vähän parempi Les Rennais saa olla noin 45 prosentin voittajasuosikki. Ykköstä on pelattu kymmenisen prosenttia liikaa, joten siitä tulee hyvä ohituksen paikka.

Le Havre – Lens

Jalkapallon Ranskan Ligue 2:sessa Le Havre kohtaa Lensin. Kotijoukkue on saanut viidellä edellisellä kierroksella kolme voittoa, yhden tasapelin ja tappion. Isännät ovat pelanneet kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Niortia ja Troyesia vastaan. Molemmissa otteluissa yksi maali riitti täyteen pistepottiin. Kotona ehdittiin pelata hieman aiemmin vähämaalinen tasapeli Chamblyn kanssa. Tappioita on koettu marraskuun 8. päivän jälkeen kerran. Matkalla oli kuitenkin yksi Ranskan Cupin tappio. Kausi on mennyt kokonaisuutena hyvin. Tino Kadewere on onnistunut maalinteossa jo 18 kertaa. Pelaaminen hyökkäyspäässä on vain ollut kovin paljon hänen varassa. Vierasjoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella vähämaalisen tasapelin Guingampin ja Clermontin kanssa. Viiteen viimeiseen taistoon on saatu kolme voittoa ja mainitut kaksi tasapeliä. Punakeltaisten kausi on mennyt niin ikään hienosti. Tien päällä pisteitä on saatu viidestä voitosta ja neljästä tasapelistä. Lepoaikaa on kaksikosta paremmin. Taidoiltaan ja kyvyiltään niput ovat hyvin lähellä toisiaan. Kyseessä on yksi kierroksen tasaisimmista otteluista. Le club doyen saa olla vain marginaalinen voittajasuosikki. Kakkosta on pelattu niin paljon alakanttiin, että otetaan kakkosesta rohkeasti arvokas piikki. Ykköstä on ehditty kannattaa kymmenisen prosenttia liian reippaasti.

Guingamp – Auxerre

Jalkapallon Ranskan Ligue 2:sta, Guingamp pelaa Auxerrea vastaan. Kotijoukkue on saanut viidellä edellisellä kierroksella kaksi voittoa, tasapelin ja kaksi tappiota. Vierasjoukkue on pelannut viidellä edellisellä kierroksella voitollisesti kaksi kertaa, pelannut pistejakoja kahdesti ja hävinnyt kerran. Isännät ovat esiintyneet lähiaikoina vähämaalisen tasapelin merkeissä Lensin kanssa ja kahdella maalilla tappiollisesti Orleansia vastaan. Viimeisin voitto on ehditty saada vajaat pari viikkoa sitten Chateaurouxia vastaan. Tuolloin maalinteossa onnistuttiin itse peräti viisi kertaa. Kotona on pelattu lokakuun alun jälkeen ilman voittoja. Varsinkin kotona ratkaisuvoiman kanssa on ollut jopa yllättävän suuria ongelmia. Viimeksi Lensiä vastaan tappiokaan ei ollut kuin muutaman minuutin päässä. Aja on saanut kahdella edellisellä kierroksella voiton Le Mansia ja Sochauxia vastaan. Viimeksi ottelussa päästiin nopeasti maalin edelle. Ratkaisuvoimaa on löytynyt kaksikosta vieläkin vähemmän, mutta alakerta on antanut hyvät puitteet menestyä. Tien päällä on saatu pisteitä kahdesta voitosta ja kolmesta tasapelistä. Reissussa ehdittiin pelata syyskuun jälkeen ilman sarjassa tulleita voittoja, mutta viimeksi tilanteelle tuli siis muutos. Taidoiltaan nipuilla ei ole merkittäviä eroja. Les Guingampais voittaa noin 45 prosentilla. Kymmenisen pinnaa ylipelattu ykkönen menee sivuun.

Benfica – Belenenses

Jalkapallon Portugalin Primeira Liigassa yhteen iskevät Benfica ja Belenenses. Kotijoukkue on pelannut jälleen mainion kauden ja on ollut myös viimeisten viikkojen osalta loistavassa pelivireessä. Sarjassa edelliset voitot on ehditty saada Sportingia ja Pacos Ferreiraa vastaan. Punapaidat ovat menestyneet hienosti sekä kotona että vieraissa. Edellisellä kierroksella maalinteossa onnistuttiin kaksi kertaa ja osumat tehtiin hieman ennen puoliaikaa ja heti toisen jakson alussa. Sportingia vastaan maalinteossa onnistuttiin myös kaksi kertaa. Sarjataulukossa pisteiden eroa alkaa olla FC Portoon jo päälle kahden voiton verran. Kotona on tullut yhdeksästä ottelusta vain voittoja lukuun ottamatta yhtä kertaa. Vierasjoukkue on saanut kahdelta edelliseltä kierrokselta maalin tappion Setubalia vastaan ja onnistumisen voiton merkeissä Portimonensea vastaan. Edellisellä kierroksella saatu voitto oli itseluottamukselle tärkeä juttu. Onnistumiset ovat olleet muuten kovin vähissä. Varsinkin ratkaisuvoiman kanssa on ollut vaikeaa. Maalinteossa on onnistuttu vain 14 kertaa. Tien päällä menestystä on saatu kahdesta voitosta ja kahdesta tasapelistä. Taustalla lienee myös muutamia poissaoloja. Huimasti parempi ja vahvempi As Águias voittaa kotonaan noin 85 prosentilla ja oikein pelattuna se on hyvä varma. Vieraiden mahdollisuudet venyä edes pistejakoon vaikuttavat kovin vähäisiltä.

Rio Ave – Famalicao

Jalkapallon Portugalin Primeira Liigassa toisensa kohtaavat Rio Ave ja Famalicao. Isännät ovat pelanneet kahdella edellisellä kierroksella kaksi kertaa voitollisesti. Lähiaikoina menestystä on ehditty napata Boavistaa ja Guimaraesia vastaan. Edellisellä kierroksella juuri ennen puoliaikaa maalinteossa onnistuttiin kaksi kertaa. Ottelussa oli kuitenkin hyvää onnea, sillä pelitilanteiden valossa pistejako olisi kuvannut tapahtumia paremmin. Vastustaja teki ainokaisensa noin 15 minuuttia ennen taiston päätöstä. Toiseksi edellisessä ottelussa maalinteossa onnistuttiin taas kahdesti hieman ennen puoliaikaa. Ottelussa oltiin toki ennakkosuosikkeja ja nyt alla on yhteensä kolmesta edellisestä kierroksesta kolme voittoa. Niistä vanhin tuli 20 päivää sitten Santa Claraa vastaan. Vierasjoukkue on saanut edellisestä kahdesta kamppailustaan vähämaalisen tasapelin Maritimon kanssa ja niukan tappion Santa Claraa vastaan. Edellisellä kierroksella vastustajan ainokainen tehtiin rankkarista noin 35. minuutilla. Pistejako olisi kuvannut illan tapahtumia paremmin. Kausi on mennyt Famalicensesilta muuten hienosti. Sarjataulukossa miehistöt ovat lähellä toisiaan. Vierailta on löytynyt enemmän ratkaisuvoimaa, mutta heidän alakertansa ei ole ollut kotijoukkueen veroinen. Vilacondenses saa olla noin 45 prosentin voittajasuosikki. Selvästi ylipelattuna se otetaan sivuun.

Kortrijk – Standard

Jalkapallon Belgian Jupiler Liigassa yhteen iskevät Kortrijk ja Standard. Kotijoukkue on saanut viidellä edellisellä kierroksella kaksi voittoa, yhden tasapelin ja kaksi tappiota. Isännät ovat esiintyneet edellisellä kahdella kierroksella tappion merkeissä St. Truidenia vastaan ja vauhdikkaana pistejakona Club Brüggea vastaan. Tasapeli selvästi parempaa vastustajaa vastaan oli itseluottamukselle hyvä juttu. Edellisellä kierroksella ottelu alkoi heikosti, sillä vastustaja ehti päästä nopeasti maalin edelle. Kotona menestystä on saatu neljästä voitosta ja kolmesta tasapelistä. Vierasjoukkue on saanut kahdella edellisellä kierroksella voiton KV Mechelenistä ja Oostendesta. Kahteen viimeiseen taistoon maalinteossa on itse onnistuttu viisi kertaa. Edellisellä kierroksella voittoon vienyt toinen maali tehtiin viimeisten hetkien aikana. Nouseminen lopussa muutenkin kohti voittoa oli fiilikselle hyvä juttu. Tien päällä pisteitä on tullut neljästä voitosta ja kolmesta tasapelistä. Kausi on mennyt kaksikosta paremmin, sillä sarjataulukossa sijoitus jopa toisena ei ole neljää pistettä kauempana. Ratkaisuvoimaa on ollut enemmän, mutta myös alakerta on ollut parempi. Les Rouches voittaa vajaat kerran kahdesta. Kakkonen on hippasen ylipelattu, mutta se on ihan sopiva tolppa.

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu

Jätä vastaus