kasinosankarit

Kohteita 32860

Avoimet kohteet 0

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Vetovihjeet ja otteluennakot jalkapalloon 31.10.

Torstaina jalkapalloa pelataan muun muassa Espanjan La Ligassa ja Italian Serie A:ssa. Tässä ovat vakiovihjeet torstaille, ja nämä vihjeet vakio 7:seen voi pelata vapaasti.

Mallorca – Osasuna

Jalkapallon Espanjan La Ligassa Mallorca pelaa Osasunaa vastaan. Kotijoukkue on ehtinyt voittaa kolme kertaa, pelata pistejakoja kerran ja hävitä kuudesti. Saarelaiset ovat pelanneet kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Real Madridia vastaan ja niukasti tappiollisesti Leganesille. Täysi pistepotti Real Madridia vastaan oli fiilikselle mainio asia, vaikka se oli osittain myös vastustajan heikkoutta. Kolmeen viimeiseen koitokseen omiin on mennyt vain yksi osuma, mutta varsinkin ratkaisuvoimassa kaivataan pikaista parannusta. Viimeksi vastustajan puolen tunnin kohdalla saatu osuma riitti voittoon. Vierasjoukkue on yksi syksyn parhaista onnistujista. Viimeksi tehtiin kolme maalia voittoisassa ottelussa Valenciasta. Tappioita on ehditty kokea vain pari kertaa ja pelattu esimerkiksi pistejako Barcelonan kanssa. Tien päällä tuli viimeksi niukka tappio mainiosti esiintyneelle Granadalle. Kummallakin ryhmällä on kahdesta kolmeen poissaoloa. Los Bermellones on vain minisuosikki. Illassa pelataan alun perin samoille sijoituksille häntäpäähän povattujen nippujen kesken. Ykkönen on vähän ylipelattu, joten mennään peliin ristikakkosella.

Eibar – Villarreal

Eibar pelaa Villarrealia vastaan, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Espanjan La Ligassa. Kotijoukkue on esiintynyt kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti Barcelonaa ja Valladolidia vastaan. Tappio Barcelonalle oli toki aivan odotettu juttu, mutta Valladolidia vastaan parempaa menestystä olisi voinut olla hyvin tiedossa. Baskimaalaiset eivät ole voittaneet kahta kertaa enempää, mutta ei heidän alkukautensa mikään surkea ole ollut. Kotona on tullut kolmella edellisellä kerralla kaksi voittoa. On silti selvää, että varsinkin alakertaa tulee tiivistää ja lisää ratkaisuvoimaa olisi syytä saada. Vierasjoukkue on pelannut lähiaikoina voitollisesti Espanyolia ja Alavesia vastaan. Viimeksi maalinteossa onnistuttiin komeasti neljä kertaa. Keltapaidat ovat pelanneet kokonaisuutena vähintään melko hyvän alkukauden ja se koskee nimenomaan maalintekoa. Siinä on onnistuttu jo 24 kertaa, joten ratkaisuvoimaa on ollut oikein hyvin. Ottelu on melkein tasabuukki, mutta vieraat nostetaan marginaalisiksi ennakkosuosikeiksi. Kakkosta on rastittu melkein 25 prosenttia liian paljon. El Submarino Amarillo on tulivoimaisempi nippu, mutta vähän pelattua ykkösristiä on vaikea olla ottamatta. Varsinkin ykköselle päälle 15 prosenttia on pientä kannatusta.

Getafe – Granada

Jalkapallon Espanjan La Ligaa, Getafe isännöi Granadaa. Isännät ovat keränneet kolmelta edelliseltä kierrokselta kaksi voittoa. Sinipaidat pelasivat edellisellä kierroksella tappiollisesti Sevillaa vastaan, mutta koitosta edelsi täysi pistepotti Real Sociedadia ja Leganesia vastaan. Siinä välissä mentiin Eurooppa-liigassa niukasti tappiollisesti FC Baselia vastaan. Edellisellä kierroksella pisteittä jääminen ei ollut mikään vääryys tai uutinen, mutta ottelu oli lähes 70 minuuttia ilman osumia. Vierasjoukkue on ollut ehdottomasti syksyn parhaita onnistujia. Punavalkoiset ovat pelanneet mainion alkukauden. Edellisellä kierroksella voitto tuli Real Betisiä vastaan. Toiseksi edellisessä ottelussa voittoa juhlittiin Osasunaa vastaan. Nazaríes on ehtinyt muun muassa napata koko pistepotin Barcelonaa vastaan. Itseluottamus on varmasti yhä kunnossa ja onnistumisia on tullut komealla tahdilla. Vieraat eivät ole toki perustasoltaan tällaista luokkaa, joten jossain kohdassa pudotusta on luvassa. Madridilaisilla on poissaoloja, mutta andalusialaisilla lienee niitä myös vähän. Ykkönen tulee noin kerran kahdesta. Ykköstä on pelattu kymmenisen pinnaa liian vähän. Suoraa ykköstä ei uskalla ottaa, sillä alkukauden paras yllättäjä on ollut niin vahva. Mennään peliin ykkösristillä.

AC Milan – SPAL

Jalkapallon Italian Serie A:ssa yhteen iskevät AC Milan ja SPAL. Punamustien alkukausi on mennyt kaikkea muuta kuin komeasti, eikä nytkään alla ole viideltä edelliseltä kierrokselta voittoja kuin kerran. Viimeksi tien päällä tuli tappio AS Romaa vastaan. Toiseksi edellisessä ottelussa pelattiin pistejako Leccen kanssa. Se kuvasti hyvin syksyllä olleita ja yhä esillä olevia haasteita. Ihan ensimmäisillä kierroksilla saatiin pari voittoa, mutta sittemmin on ollut vaikeaa. Varsinkin alakerran kanssa on ollut selvää kehittämistä. Toiseksi edellisellä kierroksella voitto oli vain hetken päässä, sillä vastustaja tuli tasoihin lisäajalla. AS Romaa vastaan tauolla oltiin maalin tappiolla, mutta lähes heti toisen jakson alussa tultiin tasoihin. Vastustaja pääsi heti perään takaisin edelle. Vierasjoukkue nappasi viimeksi hyvän onnistumisen, kun ottelu Napolia vastaan päättyi vähämaalisen pistejaon merkeissä. Toiseksi edellisellä kierroksella tuli kahden maalin tappio Cagliarille. Gli Spallinille on tulossa varsinkin vieraissa monesti ongelmia. Perustasoltaan sinivalkoiset kuuluvat osaksi häntäpäätä, sillä materiaaliltaan nippu on kovin heikko. Ykkönen tulee vähän yli 60 pinnalla. Rossonerille ei löydy suurta luottoa ja ykkönen on myös ylipelattu, mutta tällaisesta pelistä on tultava voitto.

Pacos Ferreira – Sporting

Jalkapallon Portugalin Primeira liigaa, Sporting matkustaa Pacos Ferreiran vieraaksi. Kotijoukkue on kerännyt kahdeksalta ensimmäiseltä kierrokselta yhden voiton, kaksi tasapeliä ja viisi tappiota. Isännät ovat pelanneet kahdella edellisellä kierroksella niukasti tappiollisesti Guimaraesia vastaan ja maalittoman Rio Aven kanssa. Ainoa voitto on ehditty napata Avesia vastaan. Edellisellä kierroksella maaliton Rio Aven kanssa olisi ollut myös hyvin käännettävissä voitoksi. Lisäksi vaikka alla ei ole voittoa enempää, Portugalin kahdessa cupissa on tullut aiemmin lokakuussa onnistumisia, joten ne ovat tuoneet vähän lisää itseluottamusta. Vierasjoukkue nappasi viimeksi jopa odotetun voiton Guimaraesia vastaan. Toiseksi edellisessä ottelussa tuli menestystä Avesia vastaan. Siinä välissä mentiin Eurooppa-liigassa voitollisesti Rosenborgia vastaan. Lepoaikaa jäi viikonlopun jälkeen varsin rajallisesti. Terveystilanne ei ole myöskään paras mahdollinen. Materiaaliltaan Leões on silti sen verran edellä, että kakkoseen päädytään käytännössä kerran kahdesta. Kakkosta on pelattu kuitenkin noin 75 pinnaa, joten ykkösristiä on vaikea olla poimimatta.

Boavista – SC Braga

Jalkapallon Portugalin Primeira liigassa toisensa kohtaavat Boavista ja SC Braga. Kotijoukkue on pelannut syksyn ilman yhtäkään tappiota. Isännät ovat ehtineet voittaa toki vain kahdesti, mutta tappioita ei ole siis koettu, joten itseluottamuksen pitäisi olla kunnossa. Kahdella edellisellä kierroksella on pelattu maaliton Tondelan kanssa ja vähämaalinen pistejako Moreirensea vastaan. Alakerta on ollut yksi sarjan parhaista, mutta ratkaisuvoiman kanssa tilanne on ollut toinen. Maalintekoon pystyviä pelaajia tarvitaan pikaisesti lisää. Vierasjoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Portimonensea vastaan ja täyden pistepotin arvoisesti Santa Clarasta. Alla on seitsemästä edellisestä kilpailullisesta koitoksesta kuusi voittoa. Äskettäin pelattiin menestyksellisesti Portugalin kahdessa cupissa ja Eurooppa-liigaa Turkissa. Santa Claraa vastaan ottelu saatiin ratkaistua tunnin kohdalla. Os Arcebisposilla lepoaika jää pienemmäksi, mutta perustasoltaan nippu on sen verran edellä, että kakkonen tulee vajaalla 55 pinnalla. Kohde on rastittu päin mäntyä, sillä Os Axadrezados on laitettu voittamaan kerran kahdesta. Kakkonen on kierroksen hienoa antia.

Santa Clara – Setubal

Jalkapallon Portugalin Primeira liigaa, Santa Clara isännöi Setubalia. Kotijoukkue on kerännyt kahdeksalta ensimmäiseltä kierrokselta kolme voittoa, kaksi tasapeliä ja kolme tappiota. Isännät pelasivat edellisellä kierroksella tappiollisesti SC Bragaa vastaan. Toiseksi edellisellä kierroksella oli tullut kotona täysi pistepotti Gil Vicenteä vastaan. Ratkaisuvoiman kanssa on ollut vaikeuksia, sillä maalinteossa on onnistuttu vain neljä kertaa. Tasokas alakerta on antanut kuitenkin mahdollisuuden menestyä. Alakerta on ollut jopa yksi sarjan parhaista. Edellisellä kierroksella vastustaja ratkaisi ottelun aika lailla tunnin kohdalla tulleeseen toiseen osumaan. Vierasjoukkue pelasi edellisellä kierroksella maalittoman Maritimon kanssa. Toiseksi edellisellä kierroksella oli tullut niukka tappio Benficalle. Viimeksi ottelu oli ennakkoon todella tasainen ja tiukka, joten pistejako ei tullut yllätyksenä. Vihreävalkoisilla on ollut niin ikään vähän ratkaisuvoimaa, mutta alakerta on ollut hyvässä kunnossa. Maalinteossa on onnistuttu hämmästyttävästi vain kerran. FC Portoa vastaan käytyä ottelua lukuun ottamatta omiin on mennyt yhteensä yksi osuma. Perustasoltaan niput ovat lähellä toisiaan. Os Açoreanos on noin 45 prosentin ennakkosuosikki. Risti on vähän ylipelattu, mutta illassa maalit ovat hyvin todennäköisesti tiukassa ja pistejaon mahdollisuus korostunut. Mennään otteluun ykkösristillä.

Anderlecht – Gent

Jalkapallon Belgian Jupiler leaguessa Anderlecht pelaa Gentiä vastaan. Kotijoukkue on voittanut kolmella edellisellä kierroksella kahdesti. Isännät pelasivat edellisellä kierroksella maalittoman pistejaon Eupenin kanssa. Purple & White on pelannut kaikkea muuta kuin vahvan syksyn, mutta suunta on kohti parempaa. Kotona tehtiin viimeksi voittoisassa ottelussa neljä osumaa St. Truidenia vastaan. Kotona on tullut kuudella kierroksella kaksi voittoa, kaksi tasapeliä ja kaksi tappiota. Edellisellä kierroksella vieraissa maaliton Eupenin kanssa oli lievä yllätys. Vierasjoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Waasland-Beverenista ja maalittoman St. Truidenin kanssa. Syksy on mennyt kaksikosta ehdottomasti paremmin, mutta vieraissa on ollut yllättävän vaikeaa. Siellä ensimmäinen voitto on vielä tulematta. Kotona onnistumisia on tullut hyvin. Tien päällä on ehditty pelata sentään useita pistejakoja. Kummallakin ryhmällä on muutamia tärkeitä poissaoloja. Ottelu on ennakolta todella tasainen, sillä vieraat ovat vain marginaalisia ennakkosuosikkeja. Kohde on rastittu lähes täysin oikein. Kotiyleisö on saamassa varmasti aiempaa enemmän ilonaiheita ja heidän suosikeillaan on parannusta tulossa. Ykkösristi on ihan laadukas peli-idea.

Santos – Bahia

Jalkapallon Brasilian Serie A:ssa yhteen iskevät Santos ja Bahia. Kotijoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella maalittoman Corinthiansin kanssa ja niukasti tappiollisesti Atletico Mineiroa vastaan. Isännät ovat pelanneet kokonaisuutena sen verran hyvän kauden, että toisena oleva Palmeiras ei ole viittä pistettä kauempana. Syyskuun 22. päivän jälkeen ainoa tappio on tullut Atletico Mineirolle. Kotona on voitettu kolmella edellisellä kerralla yhteensä maalein 6-1. Nyt on alla neljään edelliseen taistoon kolmesti itse maaleitta jääminen, mutta alakerta on jatkanut hyvällä tasolla. Laadukas alakerta antaa mahdollisuuden menestyä illasta toiseen. Vierasjoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti Internacionalia ja Cearaa vastaan. Kahteen edelliseen otteluun omissa verkot ovat soineet viisi kertaa. Edellisessä ottelussa kaikki viisi osumaa tehtiin toisella jaksolla. Pelivire ei ole mikään hyvä, sillä lokakuun ensimmäisen päivän jälkeen ainoa voitto on napattu taistossa Gremiota vastaan. Perustasoltaan Alvinegro on sen verran edellä, että ykkönen tulee noin 60 prosentilla. Ykköstä on pelattu reippaat kymmenisen prosenttia liikaa, joten otetaan vähälle kannatukselle jäänyt arvokas risti kaveriksi.

Goias – Flamengo

Goias pelaa Flamengoa vastaan, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Brasilian Serie A:ssa. Isännät ovat voittaneet viidellä edellisellä kierroksella kerran. Viimeksi tien päällä tuli selvä tappio Athletico PR:ää vastaan. Kotona pelattiin viimeksi viihdyttävä pistejako Corinthiansin kanssa. Kolmeen edelliseen kierrokseen omiin on mennyt kahdeksan osumaa, mutta edellisen kierroksen kaltaisia selvästi huonoja otteluita ei ole pitkään muuten tullut. Taustalla on poissaoloja. Vierasjoukkue on pelannut mainion kauden ja sijoitus onkin sarjataulukossa kärjessä. Alla on kahdelta edelliseltä kierrokselta voitto Fluminensea vastaan ja täysi pistepotti CSA:ta vastaan. Miehistö on voittanut seitsemän edellistä kilpailullista otteluaan, joten itseluottamus on varmasti kunnossa. Menestystä on tullut sarjan ohella Copa Libertadoresissa. Viiteen edelliseen kilpailulliseen taistoon neljästi omiin ei ole mennyt yhtään osumaa. Ratkaisuvoimaa on löytynyt myös hienosti. Viimeksi jo taiston alussa tullut maali riitti voittoon. Rubro-Negro on noin 65 pinnan ennakkosuosikki. Kannatusta on vähän päälle viisi pinnaa liikaa, mutta otetaan kakkonen yksinään varmaksi.

Internacional – Paranaense

Jalkapallon Brasilian Serie A:ssa toisensa kohtaavat Internacional ja Paranaense. Isännät ovat saaneet kolmella edellisellä kierroksella kaksi voittoa. Kotijoukkue pelasi edellisellä kierroksella voitollisesti Bahiaa vastaan ja viimeksi maalinteossa onnistuttiin itse kolme kertaa. Toiseksi edellisessä ottelussa tuli kotona niukka tappio Vascoa vastaan, mutta tappion välttäminen olisi ollut hyvinkin tehtävissä. Kotona on tullut neljällä edellisellä kerralla yksi voitto, mutta ainoa tappiollinen kotona pelattu ottelu on ollut juuri Vascoa vastaan. Muuten kotona on tullut aina vähintään pistejakoja. Tosin tulivoimaa on ollut kovin vähän. Kotona on tehty viimeksi enemmän kuin maali syyskuun alussa. Vierasjoukkue on pelannut kahdessa edellisessä ottelussaan voitollisesti Goiasia vastaan ja vähämaalisen pistejaon Palmeirasin kanssa. Goaisia vastaan maalinteossa onnistuttiin neljä kertaa. Tappioita on tullut syyskuun puolen välin jälkeen vain yhdessä taistossa. Lisäksi edellisellä kierroksella ratkaisuvoimaa saatiin laajalle rintamalle. Molemmilla ryhmillä on taustalla muutamia poissaoloja. Clube do Povo on kotonaan pikkuisen alle 40 pinnan ennakkosuosikki. Ykköstä on pelattu viitisen pinnaa liian vähän. Napataan hyvin tasaiselta tuntuvaan iltaan risti kaveriksi.

Botafogo – Cruzeiro

Jalkapallon Brasilian Serie A:ssa pisteistä kamppailevat Botafogo ja Cruzeiro. Kotijoukkue on pelannut edellisellä kahdella kierroksella voitollisesti CSA:ta vastaan ja selvästi tappiollisesti Gremiota vastaan. Edellisellä kierroksella pisteittä jääminen ei ollut mikään vääryys tai yllätys, mutta tauolla ei oltu tosin maalia enempää perässä. Kotona on voitettu kahdella edellisellä kerralla yhteensä maalein 5-2, mutta voitossa CSA:ta vastaan oli myös onnea matkassa. Kymmeneen edelliseen kamppailuun on tullut kaksi voittoa, yksi tasapeli ja seitsemän tappiota, joten isommalla otannalla pelivire on ollut kaukana hyvästä. Varsinkin maalinteon kanssa on ollut haasteita. Vierasjoukkue on pelannut lokakuun alun jälkeen ilman tappioita. Alla on kahteen viimeiseen koitokseen voitto Corinthiansista ja vähämaalinen pistejako Fortalezaa vastaan. Viimeksi taiston osumat tehtiin viimeisen reilun kympin aikana. Laadukas alakerta on antanut mahdollisuuden menestyä illasta toiseen, mutta vieraillakin ratkaisuvoimaa kaivataan lisää. Enemmän kuin yhden maalin tekeminen on ollut lähes koko ajan liikaa vaadittu. Pistejakoja on ehditty pelata jo 11 kappaletta. Perustasoltaan sinivalkoiset ovat sijoituksestaan huolimatta sen verran edellä, että kakkonen tulee vajaalla 40 pinnalla. Ykköstä on rastittu lähes 55 pinnalla, joten otetaan kakkosesta palkitseva tolppa.

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu