kasinosankarit

Kohteita 32860

Avoimet kohteet 0

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Vetovihjeet ja otteluennakot jalkapalloon 4.11.

Maanantaina jalkapalloa pelataan muun muassa Italian Serie A:ssa ja Englannin Mestaruussarjassa. Tässä ovat vakiovihjeet maanantaille, ja nämä vihjeet vakio 3:seen on mahdollista pelata itselle hyvällä tavalla.

Silkeborg – Bröndby

Jalkapallon Tanskan Superliigassa yhteen iskevät Silkeborg ja Bröndby. Kotijoukkue on onnistunut voittamaan vasta kerran, mutta se tuli toisaalta toiseksi edellisellä kierroksella ja neljä maalia AaB:tä vastaan. Edellisessä kamppailussa pelattiin vähämaalinen pistejako Hobron kanssa. Vaikeuksista huolimatta alla on viiteen viimeiseen kilpailulliseen otteluun vain yksi tappio. Viimeksi koitoksen molemmat maalit tehtiin ensimmäisellä jaksolla ja pistejako ei ollut mikään vääryys. Alakerrassa on ollut läpi alkukauden ongelmia, mutta sitä osastoa on saatu hieman parempaan kuntoon. Kotona on tullut kuudella kierroksella yksi tasapeli ja viisi tappiota. Vierasjoukkue on pelannut lähiaikoina voitollisesti Lyngbyä ja Randersia vastaan. Kolmeen edelliseen otteluun itse on tehty 11 osumaa. Cupissa tuli viikolla niukka tappio Sonderjyskelle. Tien päällä on tullut kaksi voittoa, tasapeli ja kolme tappiota. Punavalkoisilla on edelleen poissaoloja, mutta vieraat eivät ole myöskään ilman niitä. Keltapaitojen voitto tulee päälle 55 pinnalla. Kannatusta on jopa 80 pinnaa. Jumbon tilanne on kaukana kelvollisesta, mutta palkitseva ja rohkea ykkösristi lienee väkisinkin kiinnostava ajatus.

Odd – Mjöndalen

Odd saa vastaansa Mjöndalenin, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Norjan Eliteserienissä. Isännät ovat pelanneet hyvän kauden, mutta alla on kolmeen edelliseen otteluun voitottomia koitoksia. Kahdella edellisellä kierroksella on pelattu maaliton pistejako Stabaekin kanssa ja selvästi tappiollisesti Ranheimia vastaan. Toiseksi edellisellä kierroksella omiin meni neljä osumaa. Viime viikolla tuli cupista putoaminen Haugesundia vastaan. Alakerran kanssa on alkanut olla yllättävän isoja haasteita. Varsinkin kotona on oltu kuitenkin yhä vahvoja. Kotona on pelattu sarjan läpi ilman yhtäkään tappiota. Toisena oleva Bodo/Glimt ei ole viittä pistettä kauempana. Oddranen tulivoima ei ole ollut samalla tasolla kuin muilla kärkipään nipuilla, mutta isossa kuvassa alakerta on ollut vahva. Vierasjoukkue on pelannut äskettäin maalittomia Bodo/Glimtia ja Sarpsborgia vastaan. Viimeisin voitto on saatu noin elokuun puolessa välissä. Kolmeen edelliseen taistoon ei ole tullut tappioita, mutta voittaminen on miehistölle yhä tuskaa. Pistejakoja on pelattu jo 12 kertaa. Reissussa on tullut vain yksi voitto. Valkomustat ovat päälle 65 pinnan ennakkosuosikkeja. Ykkönen on ylipelattu, mutta vierailla täydet pistepotit ovat niin vaikeita, että otetaan pitkin hampain ykkönen tolpaksi.

Stoke – West Bromwich

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Stoke pelaa West Bromwichia vastaan. Kotijoukkue on kerännyt viideltä edelliseltä kierrokselta kaksi voittoa ja kolme tappiota. Isännät ovat pelanneet edellisen kauden tavoin selvästi alisuorittaen, sillä punavalkoisten perustasolla pitäisi olla ylemmässä keskikastissa. Potters on hävinnyt kahdella edellisellä kierroksella Millwallia ja Sheffield Wednesdayta vastaan. Onnettomasta syksystä huolimatta on matkalle mahtunut myös pari hyvää onnistumista. Kotona tuli viimeksi koko pistepotti tasokasta Fulhamia vastaan. Varsinkin ratkaisuvoiman kanssa on selvästi kehitettävää. Vierasjoukkue on esiintynyt kahdella edellisellä kierroksella pistejakojen merkeissä Barnsleyn ja Charltonin kanssa. Baggiesilla ainoa tappio on tullut Leedsiä vastaan. Albion on pelannut kokonaisuutena vahvan syksyn, mutta esimerkiksi alakertaa olisi hyvä vielä tiivistää. Lisäksi kahdella edellisellä kierroksella voitoitta jääminen on ollut yllättävää. Tulivoimaa on löytynyt kyllä hyvin. Molemmilla nipuilla on pari poissaoloa. Vieraat ovat pikkuisia ennakkosuosikkeja. Kakkosta on rastittu noin 60 prosenttia, joten ison alisuorittajan kelkkaan on melkein pakko lähteä, vaikka kaikkia ongelmia on riittänyt. Ei tällainen voi jatkua loputtomiin.

SPAL – Sampdoria

Jalkapallon Italian Serie A:ta, SPAL pyrkii kaatamaan Sampdorian. Molemmat miehistöt ovat pelanneet vaikean alkukauden. Kotijoukkue on kerännyt viideltä edelliseltä kierrokselta yhden voiton. Isännät pelasivat edellisellä kierroksella niukasti tappiollisesti AC Milania vastaan. Toiseksi edellisellä kierroksella tuli sentään vähämaalinen pistejako Napolin kanssa. Se oli itseluottamuksen kannalta tärkeä onnistuminen. Lisäksi Napolin pitäminen vain maalissa oli sekin hyvä juttu, mutta varsinkin ratkaisuvoiman kanssa kaivataan pikaista parannusta. Voitot ovat tulleet aiemmin Parmaa ja Laziota vastaan. Vierasjoukkue on pelannut voitollisesti vain Torinoa vastaan. Syksy on ollut kaikilla mittareilla vaikea, mutta on matkalle mahtunut pieniä valonpilkahduksia. Sellainen oli esimerkiksi maaliton pistejako AS Roman kanssa. Edellisellä kierroksella pelattiin vähämaalinen pistejako Leccen kanssa. Siitä oltiin budjetoitu kyllä voitto. Valmennukseen on ehditty tehdä muutoksia. Maaleja on tehty vain kuudesti. Tien päällä on tullut pelkkiä tappioita. Gli Spallini on pieni vajaan 40 prosentin ennakkosuosikki. Kohde on rastittu lähes oikein. Vierailla olisi toki osaamista parempaan, mutta nykyisellään fiiliskin on kovin huono. Lähdetään peliin ykkösristillä.

Belenenses – Pacos Ferreira

Jalkapallon Portugalin Primeira liigaa, Belenenses pelaa Pacos Ferreiraa vastaan. Kotijoukkue on pelannut edellisellä kahdella kierroksella voitollisesti huonoa Avesia vastaan ja selvästi tappiollisesti Guimaraesia vastaan. Edellisellä kierroksella omiin meni viisi maalia, mutta yksi cupin ottelu mukaan lukien alla on kolmesta edellisestä kamppailusta kaksi voittoa. Toiseksi edellisellä kierroksella saatiin ensimmäisen jakson lopussa punainen kortti, mutta onnekkaasti tullut kolmas maali mahdollisti täyden pistepotin. Syksy on ollut haastava, sillä kasassa ei ole voittoja kahta enempää, mutta suunta on pikkuisen kohti parempaa. Vierasjoukkue on pelannut lähiaikoina tappiollisesti Sportingia vastaan ja maalittoman merkeissä Rio Aven kanssa. Ainoa voitto on ehditty napata yllä mainittua Avesia vastaan. Vieraissa on tullut neljästä ottelusta kolme tappiota ja yksi tasapeli. Maalinteon kanssa on ollut melko odotetusti vaikeaa, mutta sinivalkoistenkaan ratkaisuvoima ei ole ollut kummoista. Molemmat niput tarvitsevat tulivoimaa. Ilta on lähes tasabuukki. Kakkosta on rastittu kymmenisen pinnaa liian vähän, mutta yksinään sitä ei uskalla ottaa.

Setubal – Boavista

Jalkapallon Portugalin Primeira liigassa vastakkain asettuvat Setubal ja Boavista. Kotijoukkue on pelannut lähiaikoina maalittoman Maritimon kanssa ja vähämaalisen pistejaon Santa Claran kanssa. Vierasjoukkue on esiintynyt kahdella edellisellä kierroksella vähämaalisen pistejaon merkeissä Moreirensen kanssa ja voitollisesti SC Bragaa vastaan. Voitto SC Bragasta oli itseluottamukselle hieno juttu, mutta koitos olisi voinut päättyä hyvin myös toisella tavalla. Os Axadrezados on pelannut ilman yhtäkään tappiota, mutta tiukkojen pelien voittaminen on ollut monesti vaikeaa. Tasokas alakerta on antanut mahdollisuuden menestyä, sillä omiin on mennyt vain viisi maalia. Heidän erittäin tiivis ja varma alakertansa on ollut sarjan parhaimmistoa. Samaa ei voida sanoa ratkaisuvoimasta, sillä maalinteossa on onnistuttu yhdeksästi. Vihreävalkoisille maalinteko on ollut vieläkin vaikeampaa, sillä nippu on onnistunut maalinteossa vain kahdesti. Se on tässä vaiheessa todella kehno suoritus, mutta alakerta on ollut vieraiden tavoin kunnossa. Ilta on todella tasainen ja vähämaalinen. Isännät ovat marginaalisia ennakkosuosikkeja. Kakkosta on pelattu yli 40 prosenttia, mutta suoraa ykköstä ei maalinteon tuskan vuoksi uskalla ottaa. Mennään iltaan ykkösristillä.

Portimonense – Santa Clara

Jalkapallon Portugalin Primeira liigassa toisensa kohtaavat Portimonense ja Santa Clara. Kotijoukkue on ehtinyt voittaa yhdeksällä kierroksella vain kerran. Isännät ovat pelanneet kahdella edellisellä kierroksella vähämaalisen pistejaon Gil Vicenten kanssa ja selvästi tappiollisesti Benficaa vastaan. Taistossa Benficaa vastaan ei ollut realistisia mahdollisuuksia menestyä, mutta osassa muista otteluista olisi ollut aineksia saada parempia onnistumisia. Varsinkin ratkaisuvoiman kanssa on ollut selviä haasteita. Alakerta on antanut kuitenkin mahdollisuuden menestyä. Poikkeus oli toki viimeksi pelattu ottelu Benficaa vastaan. Vierasjoukkue on esiintynyt kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti SC Bragaa vastaan ja vähämaalisen pistejaon merkeissä Setubalia vastaan. Os Açoreanosilla omiin on mennyt vain seitsemän osumaa, mutta heilläkin maalinteko on ollut vaikeaa. Siinä on onnistuttu vain viisi kertaa. Lepoaikaa on päivän vähemmän. Ainakin mustavalkoisilta löytyy muutamia tärkeitä poissaoloja, mutta kyllä ykköselle on annettavissa pikkuisen yli 40 prosenttia. Ykköstä on pelattu alle 30 prosenttia, mutta ilman ristiä sitä ei uskalla pelata.

Rakow Czest – Wisla Krakova

Jalkapallon Puolan Ekstraklasassa Wisla Krakova matkustaa Rakow Czestin luokse. Isännät ovat pelanneet syksyn viiden voiton ja kahdeksan tappion merkeissä. Kotijoukkue on saanut kahdella edellisellä kierroksella täyden pistepotin Slaskia vastaan ja pettymyksen LKS Lodzia vastaan. Niiden jälkeen mentiin cupissa selvästi voitollisesti alasarjojen Elblagia vastaan. Edelliseen viiteen kierrokseen on tullut kaksi voittoa ja kolme tappiota. Viimeksi tullut kahden maalin tappio oli alun osalta haastava, sillä vastustaja sai molemmat osumansa nopeasti. Kotona viimeksi napattu voitto oli hyvin lähellä päättyä maalittoman merkeissä, mutta maalinteossa onnistuttiin hieman ennen illan päättymistä. Vierasjoukkue on esiintynyt lähiaikoina tappiollisesti Piastille ja rajusti pettymyksen merkeissä Legia Warsovalle. Viimeksi omiin meni seitsemän maalia. Koitos lähti heti alusta pieleen, mutta vastustajan tasokin oli toki vahvaa luokkaa. Ensimmäinen tehtävä on laittaa alakerta takaisin kuntoon. Viimeisin voitto on tullut elokuun lopussa. Tien päällä on menty ilman voittoja, mutta osaamista ja kykyjä on ilman muuta nähtyä parempaan. Kummallakin ryhmällä lienee pari tärkeää poissaoloa. Punasiniset voittavat noin kerran kahdesta. Kannatusta on yli 70 pinnaa. Vierailla on ollut vaikeaa ja ongelmia monella osastolla, mutta ristikakkosesta tulee silti arvokas ja kiinnostava peli-idea.

Cosenza – Cremonese

Jalkapallon Italian Serie B:ssä vastakkain asettuvat Cosenza ja Cremonese. Kotijoukkue on onnistunut voittamaan vasta kerran. Isännät ovat pelanneet kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti Entellaa vastaan ja vähämaalisen pistejaon merkeissä Chievo Veronaa vastaan. Lähes täysin voitottomuudesta huolimatta tappioita on tullut kuudella edellisellä kierroksella vain mainittua Entellaa vastaan. Voittaminen on ollut kuitenkin vaikeaa. Samalla ratkaisuvoiman kanssa on ollut hankalaa. Kuuteen viimeiseen taistoon viidesti maalinteossa on onnistuttu edes kerran, mutta enemmän kuin maalin tekeminen on vaikeaa. Viimeksi pistejako ei ollut kaukana, sillä vastustaja sai voittoon vieneen ainokaisensa kymmenisen minuuttia ennen loppua. Vierasjoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella vähämaalisen pistejaon muodossa Frosinonen kanssa ja tappiollisesti Beneventoa vastaan. Grigiorossi on pelannut neljällä edellisellä kierroksella ilman voittoja, mutta syksy on ollut kaksikosta parempi. Vieraissa on tullut voitto, kaksi tasapeliä ja kaksi tappiota. Wolves on vain marginaalinen ennakkosuosikki. Selvästi ylipelattu ykkönen menee sivuun.

Bochum – FC Nürnberg

Bochum isännöi FC Nürnbergia, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Saksan 2. Bundesliigassa. Kotijoukkue on esiintynyt kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti Kieliä vastaan ja runsasmaalisen pistejaon merkeissä Karlsruheria vastaan. Viime tiistaina tuli cupista putoaminen Bayern Münchenia vastaan. Isäntien maalinteko on ollut varsinkin lähiaikoina hyvällä tasolla, mutta alakerran toiminnasta ei voi sanoa samaa. Alakerta on ollut kehno ja virhealtis. Syksy on ollut muutenkin kaikkea muuta kuin hyvä, sillä ainoa voitto on saatu Heidenheimistä. Silloinkaan voitotta jääminen ei olisi ollut vääryys. Tosin tasapelejä on tullut kuudesti. Kotona on pelattu vain pistejakoja. Vierasjoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella niukasti tappiollisesti Auelle ja pistejaon merkeissä Regensburgin kanssa. Toiseksi edellisellä kierroksella itse tehtiin kolme osumaa, mutta omiin meni neljä maalia. Viime tiistaina tuli cupista putoaminen jatkoilla Kaiserslauternille. Perustasoltaan Der Club on sen verran edellä, että heistä tulee iltaan pieniä ennakkosuosikkeja. Aineksia on monelle maalille. Risti on ylipelattu, eikä sinivalkoisten toiminta herätä varsinkaan alakerrassa luottamusta. Otetaan kakkosesta tolppa, vaikka vieraiden voitoista on hieman aikaa.

Le Havre – Nancy

Jalkapallon Ranskan Ligue 2:sessa yhteen iskevät Le Havre ja Nancy. Isännät ovat pelanneet kuudella edellisellä kierroksella ilman voittoja. Kotijoukkue on esiintynyt kahdessa edellisessä kamppailussaan maalittoman merkeissä Valenciennesin kanssa ja viihdyttävän pistejaon muodossa Lorientin kanssa. Edellisestä voitosta on aikaa, mutta tappioitakaan ei ole tullut kuin pari kertaa. Varsinkin ratkaisuvoimassa tarvitaan silti pikaista parannusta. Maalinteko on liikaa yhden pelaajan varassa. Viimeksi vieraissa oltiin pieniä ennakkosuosikkeja, mutta pistejako ei ollut ennakkoon mikään yllätys. Fernand Mayembo sai lopussa punaisen. Vierasjoukkue on pelannut lähiaikoina maalittomia AC Ajaccion ja Lensin kanssa. Laadukas alakerta on antanut mahdollisuuden menestyä, mutta maalinteko on ollut punavalkoisillekin kovin haastavaa. Pistejakoja on ehditty pelata jo kahdeksan kertaa. Tappioita ei ole tullut yhtä enempää. Viikolla tuli cupissa putoaminen Montpellierille, mutta silloin tehtiin sentään kaksi osumaa. Le club doyen on kotonaan vähän yli 40 pinnan ennakkosuosikki. Ristiä on pelattu liikaa, mutta kohteeseen ei uskalla mennä vain yhdellä merkillä. Mennään ykköskakkosella, vaikka maalit ovat suurella oletettavuudella taas tiukassa.

Jong Ajax – FC Volendam

Jalkapallon Hollannin Eerste Divisiessä toisensa kohtaavat Jong Ajax ja FC Volendam. Kotijoukkue on saanut viideltä edelliseltä kierrokselta neljä voittoa. Isännät ovat pelanneet kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Jong Utrechtiä ja Excelsioria vastaan. Amsterdamilaisten tulivoima on ollut sarjan parhaimmistoa, eikä edellisten kierrosten osalta maalinteon kanssa ole ollut merkkejä heikentymisestä. Viimeiseen kahteen otteluun maalinteossa on onnistuttu seitsemän kertaa. Syksy on mennyt muutenkin hyvin, mutta parilla kerralla alakerran kanssa on ollut hapuiluja. Vierasjoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti G.A. Eaglesia vastaan ja voitollisesti Jong AZ:ta vastaan. Cupista tuli lähtö viikolla. Palingboeren on onnistunut voittamaan syyskuun 20. päivän jälkeen vain mainitun Jong AZ:n. Varsinkin alakerran kanssa on ollut haasteita. Tulivoimaa on ollut myös monessa ottelussa liian niukasti. Moneen kierrokseen vain yhdessä pelissä on tehty enemmän kuin maali. Joden on kotonaan noin 65 prosentin ennakkosuosikki. Ykkönen on sen verran ylipelattu, että pienelle pelille jäänyt risti tulee rinnalle.

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu