kasinosankarit

Kohteita 32860

Avoimet kohteet 0

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Vetovihjeet ja otteluennakot jalkapalloon 4.2.

Tiistaina jalkapalloa pelataan esimerkiksi Englannissa, Saksassa ja Ranskassa. Tässä ovat vakiovihjeet tiistaille, ja nämä vihjeet vakio 10:selle saa napata itselle hyvällä tyylillä.

Liverpool – Shrewsbury

Jalkapallon FA Cupissa yhteen iskevät Liverpool ja Shrewsbury. Ryhmien ensimmäinen kohtaaminen ehti mennä vauhdikkaan tasapelin merkeissä. Ensimmäisellä kerralla kummatkin miehistöt onnistuivat maalinteossa kaksi kertaa. Jättiläinen pääsi toisen puoliajan alussa kaksi maalia edelle, mutta Salop onnistui toisella puoliajalla tekemään yllättäen kaksi maalia. Molemmat osumat merkattiin Jason Cummingsin nimiin. Townilla oli toisessa Redsin maalissa huonoa onnea, sillä se meni omasta pelaajasta. Kotijoukkue on ollut jälleen muuten vakuuttavassa pelivireessä, sillä voittoja on tullut voittojen perään. Valioliigassa on alla koko pistepotti ja neljä osumaa Southamptonia vastaan. Toiseksi edellisellä kierroksella oli tullut voitto West Hamia vastaan. Southamptonia vastaan ottelu oli vielä tauolla maaleitta. Isännät pelaavat kaikkea muuta kuin normaalilla kokoonpanolla, sillä kentällä nähdään isot määrät muutoksia. Vierasjoukkue on pelannut lähiaikoina Ykkösliigassa niukasti tappiollisesti Rochdalea vastaan ja kahdella maalilla tappiollisesti Gillinghamia vastaan. Viimeksi lopussa tullut maali tarkoitti vastustajalle voittoa. Ykkösliigassa on voitettu viimeksi ennen joulua. Pelaaminen Anfieldillä on varmasti sytyttävää. Punapaidat voittavat aika tarkkaan 50 pinnalla. Kentällä nähdään niin normaalista poikkeava nippu, että rankasti ylipelattu ykkönen menee sivuun.

Oxford – Newcastle

Jalkapallon FA Cupissa toisensa kohtaavat Oxford ja Newcastle. Miehistöjen ensimmäinen kohtaaminen ei tuonut nippujen välille paremmuutta. Ensimmäisellä kerralla miehistöt eivät onnistuneet maalinteossa kertaakaan. Isännät ovat ehtineet pelata sen jälkeen kerran, kun Ykkösliigassa napattiin koko pistepotti Blackpoolia vastaan. Edellisellä kierroksella koitoksen kaikki kolme maalia tehtiin ensimmäisellä puoliajalla. Sarjataulukossa ollaan hyvissä asetelmissa sen suhteen, että paikka nousukarsintoihin olisi saatavilla. Edellisessä ottelussa oltiin noin kerran kahdesta voittavia ennakkosuosikkeja. Toiseksi edellisellä kierroksella oli tullut vähämaalinen tasapeli Gillinghamin kanssa. Taustalla on ainakin muutamia tärkeitä poissaoloja. Vierasjoukkue esiintyi viimeksi Valioliigassa maalittoman merkeissä Norwichin kanssa. Ottelu oli tärkeä ajatellen jopa putoamistaistelua. Toiseksi edellisessä taistossa oli tullut vauhdikas pistejako Evertonin kanssa, vaikka lisäajan alussa kaveri oli vielä kaksi maalia edellä. Viimeiset seitsemän kilpailullista ottelua on menty ilman tappioita. Harakoille voittaminen on edelleen vaikeaa, mutta alkuvuonna on silti ehditty voittaa itseluottamukselle hienosti Chelsea ja saada pistejako Wolverhamptonilta ja mainitusti Evertonilta. Selvästi parempi Magpies saa olla vieraissa noin 50 pinnan voittajasuosikki. Oikein pelattu kakkonen tulee tolpaksi.

Cardiff – Reading

Cardiff kohtaa Readingin, kun ottelut jatkuvat jalkapallon FA Cupissa. Nippujen ensimmäinen kohtaaminen ei tuonut ryhmille paremmuutta, sillä ensimmäisellä kerralla mentiin vähämaalisen tasapelin merkeissä. Viimeksi koitoksen molemmat maalit tehtiin ensimmäisellä kympillä. Royals joutui pelaamaan viimeksi vähän aikaa miehen alivoimalla. Walesilaisilla olisi ollut parempi mahdollisuus napata viimeksi jatkopaikka. Isännät ovat pelanneet ensimmäisen kerran jälkeen voitollisesti Mestaruussarjassa West Bromwichia vastaan ja vähämaalisen tasapelin merkeissä juuri vierasjoukkueen kanssa. Tuolloin ottelu meni jälleen FA Cupin ensimmäisen kerran tyyppisesti. Bluebirds onnistui tosin maalinteossa vasta noin 20 minuuttia ennen koitoksen päättymistä. Vierailijat ovat voittaneet tammikuun ensimmäisen päivän jälkeen kaikki kilpailut mukaan lukien kerran. Aiemmin pelivire oli selvästi paremmassa kunnossa. Tammikuun lopussa ehdittiin pelata kotona niukasti tappiollisesti Bristolia vastaan. Ratkaisuvoiman kanssa on edelleen haasteita. Miehistöt tuntevat toisensa varmasti hyvin, sillä kyseessä on nipuille lyhyen ajan sisään kolmas kohtaaminen. Molemmissa leireissä on yhä pari tärkeää poissaoloa. Parempi kotijoukkue on noin 50 pinnan voittajasuosikki. Ykköstä on pelattu viitisen pinnaa liian niukasti, joten otetaan ykkösestä kelvollinen piikki.

Birmingham – Coventry

Jalkapallon FA Cupissa Birmingham pelaa Coventrya vastaan, Miehistöjen ensimmäinen taisto meni maalittoman merkeissä. Ensimmäisellä kerralla ottelu oli lähes tasabuukki, eikä pelitilanteiden valossa uusintaan päätyminen ollut isompi vääryys. Brum on ehtinyt pelata lähiaikoina voitollisesti Mestaruussarjassa Nottinghamia vastaan. Edellisellä kierroksella kaverilla oli hyvä paikka mennä hieman ennen puoliaikaa kaksi maalia edelle, mutta siinä ei onnistuttu. Sen jälkeen alkoi isäntien nouseminen ensin tasoihin ja toisella jaksolla ohi. Edellisellä kierroksella ottelu oli ennakkoon niin ikään lähes tasabuukki. Toiseksi edellisellä kierroksella oli tullut vähämaalinen tasapeli Middlesbroughin kanssa. Nippu on sijoitustaan parempi ja potentiaalisempi ryhmä. Sky Blues pelasi viimeksi Ykkösliigassa voitollisesti Bristolia vastaan. Ottelua edelsi vieraissa maaliton Fleetwoodin kanssa. Edellisellä kierroksella koitoksen kaikki maalit tehtiin ensimmäisellä puoliajalla. Kamppailussa oltiin ehdottomia ennakkosuosikkeja, eikä suuressa kuvassa kaudesta ole löytynyt merkittäviä vikoja. Sarjataulukossa taistellaan sijoista heti kärjen alla. Illassa on myös uusinnan merkeissä paikallisen tuoksua. Taidoissa on sen verran eroja, että ykkönen tulee noin 45 pinnalla. Ykkönen ja risti ovat vähän ylipelattuja, kun taas kakkonen on alipelattu. Napataan otteluun ykköskakkonen.

Derby – Northampton

Jalkapallon FA Cupissa Northampton matkustaa Derbyn vieraaksi. Miehistöjen ensimmäinen kohtaaminen ehti mennä maalittoman tasapelin merkeissä. Ensimmäisellä kerralla Rams oli myös vieraissa ehdoton ennakkosuosikki, mutta voitottomuus ei tullut kuitenkaan vääryytenä. Kotijoukkue on pelannut sen jälkeen Mestaruussarjassa niukasti tappiollisesti Lutonia vastaan ja selvästi voitollisesti Stokea vastaan. Edellisellä kierroksella maalinteossa onnistuttiin neljä kertaa. Kotona menestystä on tullut selvästi vieraissa pelaamista paremmin. Stokea vastaan onnistumisia saatiin laajalla rintamalla. Lutonia vastaan pistejako olisi kuvannut illan tapahtumia paremmin. Vierasjoukkue on pelannut lähiaikoina selvästi voitollisesti Scunthorpea vastaan ja myös menestyksen merkeissä Macclesfieldista. Edellisellä kierroksella tunnin kohdalla tullut maali riitti koko pistepottiin. Sarjataulukossa sijoitukset suorasta noususta ovat hyvinkin tavoitettavissa. Alakerta on ollut varsinkin edellisinä viikkoina laadukas. Viimeiset yhdeksän kilpailullista ottelua on pelattu ilman tappioita. Lepoaikaa on hieman Pässejä vähemmän. Selvästi paremmat isännät ovat reippaan 65 prosentin voittajasuosikkeja. Ykköstä on pelattu kymmenisen pinnaa liikaa, joten vähän kannatettu risti tulee rinnalle.

Nantes – PSG

Jalkapallon Ranskan Ligue 1:sessa Nantes haastaa PSG:n. Keltapaidat ovat saaneet viidellä edellisellä kierroksella kaksi voittoa ja kolme tappiota. Kotijoukkue on pelannut lähiaikoina tappiollisesti Rennesille ja pettymyksen merkeissä Bordeauxia vastaan. Viimeksi tapahtumia ehti riittää viimeisille hetkille saakka. Taistossa oltiin vielä lisäajalla kiinni voitossa, mutta vastustaja teki aivan lopussa kaksi maalia. Ottelussa oli tullut aiemmin myös pieleen mennyt rankkari ja oma maali. Bordeauxia vastaan vastustajan maali tuli reippaat viitisen minuuttia ennen illan päätöstä. Viimeisin voitto on saatu 12. tammikuuta St. Etiennestä. Kotona on hävitty viimeiset neljä kilpailullista ottelua, mutta La Maison Jaunen kausi ei ole ollut pettymys. Vierasjoukkue on pelannut jälleen mainiosti ja on ollut selvästi sarjan paras ryhmä. Pariisilaiset ovat saaneet lähiaikoina voiton Lillestä ja Montpellieristä. Nippu teki viimeksi viisi maalia. Kahdessa Ranskan Cupissa on tullut niin ikään laadukasta jälkeä. Marraskuun jälkeen on tullut kaikki kilpailut mukaan lukien vain voittoja. Poikkeus oli yksi ottelu, jossa tuli vauhdikas pistejako Monacon kanssa. Viiteen viimeiseen kilpailulliseen otteluun vastustajat eivät ole tehneet jättiläiselle maalia. Molemmissa leireissä pitäisi olla 2-3 poissaoloa. Les Parisiens voittaa päälle 70 prosentilla. Kakkosta on pelattu viitisen pinnaa liikaa, mutta se on tasokas piikki.

Werder Bremen – Dortmund

Jalkapallon Saksan DFB Pokalissa yhteen iskevät Werder Bremen ja Dortmund. Kotijoukkue on ehtinyt pelata alkuvuodesta Bundesliigassa kolmella kierroksella. Kasassa on niukka voitto Düsseldorfia vastaan ja tappiot Hoffenheimia ja Augsburgia vastaan. Viimeksi vastustajan voittoon vienyt maali tehtiin noin kymppi ennen ottelun päätöstä. Toiseksi edellisellä kierroksella taisto Hoffenheimia vastaan oli vielä tunnin kohdalla ilman osumia. Koitoksessa oli myös huonoa onnea, sillä ensimmäinen maaleista meni omasta pelaajasta. Sarjataulukossa ollaan edelleen viimeisten joukossa, joten kausi on ollut vaikea. Varsinkin alakerran kanssa pitäisi saada parannusta. Omiin menee aivan liikaa maaleja. Vierasjoukkue on pelannut hienon kauden ja taistelee Bundesliigan mestaruudesta. Alkuvuodesta on ehditty saada kolmelta kierrokselta yhtä monta voittoa. Täydet pistepotit ovat tulleet Augsburgia, FC Kölniä ja Union Berliniä vastaan. Ratkaisuvoiman kanssa on saatu kiitettävästi onnistumisia. Esimerkiksi viimeksi maalinteossa onnistuttiin viisi kertaa. Kolmeen viimeiseen taistoon maalinteossa on onnistuttu yhteensä 15 kertaa. Pelaajiston itseluottamus on korkealla. Erling Braut Haaland on päässyt uuden ryhmänsä sisälle loistavalla tavalla. Keltamustat saavat olla noin 65 prosentin voittajasuosikkeja. Kymmenisen prosenttia alipelattu kakkonen tulee ilolla piikiksi.

Schalke – Hertha Berlin

Jalkapallon Saksan DFB Pokalissa Schalke pelaa Hertha Berliniä vastaan. Kotijoukkue on ehtinyt pelata alkuvuodesta Bundesliigassa voitollisesti Mönchengladbachia vastaan, rumasti viidellä maalilla tappiollisesti Bayern Münchenia vastaan ja maalittoman juuri vierasjoukkueen kanssa. Miehistöt pelasivat vastakkain edellisellä kierroksella, jolloin gelsenkircheniläiset saivat olla tien päällä marginaalisia ennakkosuosikkeja. Koitoksessa heillä oli vähän parempi mahdollisuus voittaa, mutta pistejako ei ollut isompi vääryys. Isännät löytyvät Bundesliigasta ylemmästä keskikastista ja tavoittelevat realistisesti sijoituksia jopa kolmen sakissa. Piste-eroa kolmantena olevaan Dortmundiin on viiden pisteen verran. Kotona menestystä on tullut viidestä voitosta ja neljästä tasapelistä. Berliiniläiset ovat pelanneet alkuvuodesta kahdessa muussa kamppailussaan selvästi tappiollisesti Bayern Münchenia vastaan ja niukasti voitollisesti Wolfsburgia vastaan. Taistossa Bayern Münchenia vastaan ottelu oli vielä tunnin kohdalla ilman osumia, mutta sen jälkeen kaikki meni pieleen. Molemmissa leireissä pitäisi olla yhä muutamia poissaoloja. Parempi nippu Die Königsblauen on vähän alle 50 prosentin ennakkosuosikki. Ykköstä on pelattu viitisen pinnaa liikaa, joten risti tulee kaveriksi.

Auxerre – Clermont

Jalkapallon Ranskan Ligue 2:sessa pisteistä taistelevat Auxerre ja Clermont. Isännät ovat saaneet viidellä edellisellä kierroksella kaksi voittoa, yhden tasapelin ja kaksi tappiota. Kotijoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella niukasti voitollisesti Sochauxia vastaan ja maalilla tappiollisesti Guingampia vastaan. Edellisessä kamppailussa vastustajan ainokainen tehtiin reilut viisi minuuttia ennen ottelun päätöstä. Viiteen viimeiseen taistoon maalinteossa on onnistuttu vain kolme kertaa, mutta laadukas alakerta on toiminut lähes poikkeuksetta hyvin. Omiin on mennyt pitkän aikaa aina enintään yhtä osumaa. Ratkaisuvoiman kanssa toki tarvitaan parannusta. Kotona menestystä on ehditty saada neljästä voitosta ja viidestä tasapelistä. Vierasjoukkue on saanut edellisellä viidellä kierroksella kolme voittoa ja kaksi tasapeliä. Miehistö on pelannut lähiaikoina vähämaalisen tasapelin Lensin kanssa ja napannut voiton Orleansia vastaan. Edellisessä taistossa maalinteossa onnistuttiin itse kolme kertaa. Ratkaisuvoimaa on ollut kaksikosta muuten vähän enemmän. Tosin tien päällä on ollut menossa hieman heikompi ajanjakso. Siellä tuli vielä vähän aiemmin useita onnistumisia. Reissussa voittoja on tullut yhteensä viidesti. Ottelu on lähellä tasabuukkia, mutta sinipaidoille annetaan miniluokan ennakkosuosikin asema. Pinnat ovat kohdallaan. Otetaan illalle ykkösristi.

Lens – Troyes

Lens pelaa Troyesia vastaan, kun koitokset jatkuvat jalkapallon Ranskan Ligue 2:sessa. Kotijoukkue pelasi edellisellä kierroksella maalittoman pistejaon Le Havren kanssa. Kotona oli tullut toiseksi edellisellä kierroksella vähämaalinen tasapeli Clermontin kanssa. Punakeltaisten kausi on mennyt kokonaisuutena laadukkaasti. Sarjataulukossa taistellaan edelleen sijoituksista kärjen tuntumassa. Viimeisin voitto on ehditty saada hieman ennen joulua Niortia vastaan. Tappioita ei ole koettu sarjassa moneen kuukauteen kuin kerran. Kotona menestystä on ehditty saada seitsemästä voitosta ja kahdesta tasapelistä. Tappioita on tullut siellä vain kerran. Viimeisten viikkojen aikana ratkaisuvoimaa on löytynyt jopa yllättävän vähän, mutta tasokas alakerta antaa puitteet saada menestystä. Vierasjoukkue on pelannut lähiaikoina niukasti tappiollisesti Le Havrea ja Grenoblea vastaan. Molemmissa otteluissa koettiin tappiot maalilla. Viimeksi vastustajan toinen maali tehtiin viitisen minuuttia ennen illan päätöstä. Viimeisin voitto on tullut hieman ennen joulua AC Ajacciota vastaan. Sinipaitojen kausi on mennyt niin ikään hyvin, vaikka alla on vaisumpi ajanjakso. Reissussa pisteitä on tullut kuudesta voitosta ja kahdesta tasapelistä. Nipuilla ei ole eroa kuin viisi pistettä. Sang et Or voittaa vajaalla 55 prosentilla. Ykkönen on jokusen pinnan ylipelattu, joten otetaan risti rinnalle.

Lorient – Le Mans

Jalkapallon Ranskan Ligue 2:sessa toisensa kohtaavat Lorient ja Le Mans. Isännät ovat pelanneet mainion kauden ja löytyvät ansaitusti sarjataulukon kärjen sijoituksilta. Kotijoukkue on saanut viidellä edellisellä kierroksella neljä voittoa ja yhden tappion. Miehistö on esiintynyt kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Nancya ja Sochauxia vastaan. Edellisessä kamppailussa maalinteossa onnistuttiin neljä kertaa. Hieman aiemmin kotona oli tullut voitto Caenia vastaan. Pelaajiston itseluottamus on varmasti korkealla, kun onnistumisia on tullut kovalla tahdilla. Kotona menestystä on tullut kahdeksasta voitosta ja yhdestä tasapelistä. Vierasjoukkue on napannut viidellä edellisellä kierroksella kaksi voittoa, tasapelin ja kaksi tappiota. Kahdella edellisellä kierroksella on pelattu maalilla tappiollisesti Valenciennesiä vastaan ja vähämaalisen tasapelin merkeissä Nancyn kanssa. Viimeisin voitto on tullut hieman ennen joulua Paris FC:tä vastaan. Alakerta on antanut monesti puitteet saada menestystä, mutta ratkaisuvoiman kanssa on ollut vaikeaa. Kausi on ollut myös muuten sen verran haastava, että sarjapaikan kanssa on vielä täysi työ. Tasokas ja vahva Les Merlus on kotonaan päälle 65 prosentin voittajasuosikki. Ykköstä on pelattu useita prosentteja liikaa, mutta aika lailla kaikki jutut puoltavat taas kärjen menestystä. Pitkin hampain ilman ristiä siis piikiksi.

Tranmere – Doncaster

Jalkapallon Englannin Ykkösliigassa yhteen iskevät Tranmere ja Doncaster. Kotijoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti Boltonia vastaan ja pettymyksen merkeissä Sunderlandia vastaan. Isäntien kausi on ollut kokonaisuutena vaikea. Miehistö on ehtinyt voittaa sarjassa edellisen kerran hieman ennen joulua. Sen jälkeen on saatu onnistumisia FA Cupissa. Komea onnistuminen tuli aiemmin Watfordia vastaan. Tosin perään tuli ruma tappio Manchester Unitedille. Sarjassa on ollut niin tukkoista, että yksi voitto tekisi itseluottamukselle enemmän kuin hyvää. Kotona menestystä on tullut kolmesta voitosta ja viidestä tasapelistä. Vierasjoukkue on pelannut lähiaikoina voitollisesti Southendiä vastaan ja niukasti tappiollisesti Fleetwoodia vastaan. Edellisessä kamppailussa jouduttiin heti tauon jälkeen kaksi maalia tappiolle. Maalinteossa onnistuttiin itse vain noin tunnin kohdalla. Toiseksi edellisessä ottelussa homma ehdittiin ratkaista käytännössä lähes toisen puoliajan alussa. Kausi on mennyt kaksikosta selvästi paremmin. Donny on noin 45 prosentin voittajasuosikki. Kakkosta on pelattu niin selvästi liikaa, että ykkösristiä on vaikea olla ottamatta. Roversin tilanne on toki muuta kuin hyvä, mutta kakkonen ei ole laadukas peli-idea.

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu

Jätä vastaus