kasinosankarit

Kohteita 32850

Avoimet kohteet 1

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Vetovihjeet ja otteluennakot jalkapalloon 5.6.

Keskiviikkona jalkapalloa pelataan muun muassa Kansojen Liigassa ja MLS-liigassa. Tässä ovat vakiovihjeet keskiviikolle, ja nämä vihjeet vakio 4:seen saa käyttää haluamallaan tavalla.

Portugali – Sveitsi

Jalkapallon Kansojen Liigassa Portugali saa vastaansa Sveitsin. Kotijoukkue on pelannut viimeiset neljä otteluaan tasapelien merkeissä. Niistä kaksi on pelattu tämän vuoden puolella, jolloin vastustajina olivat EM-karsintojen parissa Serbia ja Ukraina. Isännät keräsivät omassa lohkossaan neljältä kierrokselta kaksi voittoa ja kaksi tasapeliä. Vierasjoukkue keräsi neljältä kierrokselta kolme voittoa ja yhden tappion. Miehistö onnistui pitämään takanaan Belgian, joten se kuvasti hyvin urakan onnistumista. Ryhmä on pelannut tänä vuonna voittoisasti Georgiaa vastaan ja runsasmaalisen tasapelin Tanskan kanssa. A Seleção das Quinasin supertähti Cristiano Ronaldo on mukana kokoonpanossa. Hän oli mukana myös tämän vuoden kahdessa koitoksessa, mutta Kansojen Liigan alku meni mieheltä ohi. Vierailijoiden vaikeudet ovat löytyneet puolustuspelaamisen toimivuudesta, sillä alakerta on ollut ajoittain hyvinkin virheherkkä. Hyökkäyspelaaminen on ollut kuitenkin monesti raikasta ja hyvää. Porton illassa pelattavassa koitoksessa on silti yksi ehdoton ennakkosuosikki. Kotiyleisön suosikit ovat perustasoltaan tietysti edellä ja Ronaldon johdolla ovat kotonaan erittäin vaikeasti kaadettavissa. Vakiossa kotivoitolle on tullut liian pieni kannatus.

Paraguay – Honduras

Jalkapallon kansainvälisessä ystävyysottelussa toisistaan mittaa ottavat Paraguay ja Honduras. Isännät ovat pelanneet viimeiset kuusi kamppailuaan ilman voittoja. Edellisessä ottelussaan kotijoukkue hävisi viihdyttävän koitoksen jälkeen Meksikoa vastaan. Sitä edelsi niukka vähämaalinen tappio Perulle. Molemmat niistä pelattiin tänä vuonna. Vierasjoukkueella on alla tältä vuodelta yksi ottelu, kun Ecuadorin kanssa pelattiin maaliton tasapeli. Miehistö pelasi viime vuonna viidesti voittaen kerran. Puolustuspelaaminen ei ollut Chile-ottelua lukuun ottamatta isona haasteena, mutta ratkaisuvoiman kanssa on ollut vaikeaa. Los Guaraníes valmistautuu pian alkavaan Copa Americaan, joten kotiyleisön edessä näyttöhalut ovat kunnossa. Vaikka alla on useita tuloksellisesti heikkoja koitoksia, esimerkiksi ottelu viimeksi oli myös epäonnekas. Lisäksi kokoonpanossa on kuitenkin vastustajaan nähden enemmän laatua ja osaamista. Los Catrachosilla varsinkin vieraissa maalinteko ja hyville maalipaikoille pääseminen muodostunee taas vaikeaksi. Hyökkäyspäässäkin taidot ja osaaminen ovat kauttaaltaan kovin kapealla pohjalla. Tasokkaammat ja ärsytetyt punavalkoiset voittavat kotonaan noin 65 prosentilla. Kannatus on pysynyt varsin hyvin hanskassa.

Peru – Costa Rica

Peru ja Costa Rica pelaavat vastakkain jalkapallon kansainvälisessä ystävyysottelussa. Kotijoukkue on voittanut tämän vuoden puolella Paraguayn ja pelannut tappiollisesti El Salvadoria vastaan. Viime vuonna viimeiset kuusi ottelua tuottivat voiton kerran. Toisaalta peliesitykset olivat kuitenkin useissa otteluissa aivan kelvollisia. Tappiollinen ottelu El Salvadoria vastaan olisi ollut hyvin voitettavissa. Miehistö oli mukana viimeksi MM-kisoissa, joissa kolmesta kamppailusta irtosi yksi voitto ja kaksi tappiota. Vierasjoukkue voitti edellisessä ottelussaan Jamaikan, mutta sitä edelsi tappiot sekä Guatemalaa että Yhdysvaltoja vastaan. Edellisissä otteluissa puolustuspelaamista on saatu parempaan kuntoon, mutta toisaalta ratkaisuvoimaa löytyy niukasti. Miehistö voitti juuri tulevan vastustajansa viime vuoden lopulla pelatussa ystävyysottelussa, mutta voitto oli varsin onnekas. La Blanquirroja on perustasoltaan ehdottomasti edellä, ja myös pian alkavassa Copa Americassa isännille on povattu sijoitusta heti kärkiviisikon alla. Tasokkaammat ja enemmän ratkaisuvoimaa omaavat punavalkoiset nousevat kotonaan noin 65 prosentin voittajasuosikiksi. Vakiossa kannatusta on tullut kuitenkin selvästi vähemmän. Kyseessä on mainio valinta mukaan omalle kupongille.

USA – Jamaika

Jalkapallon kansainvälisessä ystävyysottelussa toisensa kohtaavat USA ja Jamaika. Kotijoukkue on ehtinyt pelata tänä vuonna neljä kertaa, joista kolme on mennyt voittojen merkeissä. Viimeksi miehistö pelasi tasapelin Chilen kanssa. Sitä edelsi voitto Ecuadorista. Vierasjoukkueella on alla tältä vuodelta tappiot sekä El Salvadorille että Costa Ricalle. Yhdysvaltalaisten alakerta on ollut alkuvuodesta laadukas, mutta yhtä lailla ratkaisuvoimaa on löytynyt vähintään kelvollisesti. Viimeksi vähämaalinen tasapeli laadukkaampaa Chileä vastaan oli tuloksellisesti onnistuminen. Alkuvuoden ensimmäisessä kahdessa ottelussa tehtiin viisi osumaa. Reggae Boyzilla ratkaisuvoiman löytyminen ja perustason riittäminen tällaisissa otteluissa on selvä kysymysmerkki. Ryhmä teki viime vuonna kolmessa viimeiseksi jääneessä ottelussaan 12 maalia, mutta vastustajien taso oli mitä sattuu. Miehistöllä on kyllä potentiaalisia maalintekijöitä Darren Mattocksin johdolla, mutta tasoero kauttaaltaan tasokkaamman The Stars and Stripesin hyväksi on vahva. Laatuero ja kotietu yhdessä tekevät kotivoitosta noin 70 prosentilla tapahtuvan jutun. Ottelu pelataan Washingtonissa. Vakiossa kotivoitto on saanut pikkuisen liikaa kannatusta, mutta pitkin hampain sen voinee napata mukaan.

Brasilia – Qatar

Jalkapallon kansainvälisessä ystävyysottelussa Brasilia saa vastaansa Qatarin. Kamppailu pelataan keltapaitojen kotimaassa. Miehistö valmistautuu Copa Americaan, joten kokoonpanoon on saatu mukaan erinomainen nippu Neymarin ja Roberto Firminon johdolla. Isännät ovat olleet mainiossa pelivireessä, sillä alla on edellisestä kahdeksasta koitoksesta seitsemän voittoa. Viimeksi ystävyysottelun merkeissä Tshekki sai kyytiä. Sitä edelsi hyvin yllättävä tasapeli Panaman kanssa. Alakerta on toiminut hienosti, mutta ajoittain hyökkäystehoja voisi vielä terävöittää. Jättiläisen ainoana tavoitteena on tietenkin juhlia Copa American mestaruutta, joten viimeiset pelit ennen sitä ovat aidosti tärkeitä. Vierasjoukkue voitti aiemmin tänä vuonna Aasian Cupin, jossa vastustajina olivat muun muassa Japani ja Etelä-Korea. Miehistön tekeminen oli hyvää, mutta toki vastustajien taso oli aivan toista. Välierissä ja finaalissa seitsemän osumaa oli kuitenkin hieno juttu. Heilläkin Copa America on edessä. Pelaajat tuntevat toisensa kyllä hyvin, mutta siihen se sitten jää. Tasoero Seleçãolle on kauniisti sanottuna julma. Kotivoitto toteutuu päälle 80 prosentilla. Vakiossa se on saanut vähän liikaa kannatusta, mutta jättimäisen altavastaajan mahdollisuudet ovat aika lailla olemattomat.

Meksiko – Venezuela

Jalkapallon kansainvälisessä ystävyysottelussa Meksiko kohtaa Venezuelan. Koitos pelataan neutraalilla kentällä, joten kotietua ei ole. The Tricolor on pelannut aiemmin tänä vuonna voittoisasti sekä Chileä että Paraguayta vastaan. Kahdessa ottelussa maalinteossa onnistuttiin seitsemän kertaa. Niitä edelsi kahdeksan kamppailun ajanjakso, jolloin voittoihin venyttiin kerran. Alkuvuoden otteluissa on ollut kuitenkin tärkeää, että hyökkäyspelaamisen kanssa on saatu useita onnistumisia. MM-kisojen jälkeen ratkaisuvoiman saaminen oli haasteena. La Vinotinto on pelannut tänä vuonna tappiollisesti Catalonia Selectionia vastaan ja tasapelin merkeissä Ecuadoria vastaan. Lisäksi alkuvuoden ensimmäinen koitos päättyi yllättävään onnistumiseen Argentiinaa vastaan. Vaikka koitos oli vain yksi ystävyyspeli, se oli pelaajiston itseluottamukselle mainio juttu. Lisäksi ottelu Ecuadoria vastaan pelattiin tässä kuussa, joten miehistö on ehtinyt saada nykyiselle nipulleen yhteistä pelituntumaa. Alakerta on toiminut pääasiassa laadukkaasti, mutta ratkaisuvoimaa saisi olla kyllä lisää. Perustasoltaan nippu on toki heikompi, mutta tasoero ei ole mikään mieletön. El Tri voittaa noin 55 prosentilla, mutta kannatus on karannut pahasti sen yli. Tasapelin ja vierasvoiton kannatus on jäänyt alhaiseksi. Jos pelitili antaa myöten, tasapelin ohella arvokasta mainittua vierasvoittoakin on hyvä ajatella.

Salernitana – Venezia

Salernitana pelaa jalkapallon Italian Serie B:n putoamisvaiheessa Veneziaa vastaan. Kyseessä on miehistöjen ensimmäinen kohtaaminen. Kotijoukkue on saalistanut edellisestä kymmenestä ottelustaan yhden voiton. Vierasjoukkue on ehtinyt napata samassa ajassa muutaman voiton. Molemmat miehistöt ovat pelanneet kaikilla tavoilla vaikean kauden, joten paikka putoamisvaiheen otteluissa ei ole tullut yllätyksenä. Isännillä on ollut varsinkin puolustuspelaamisensa kanssa suuria vaikeuksia. Esimerkiksi edelliseen viiteen koitokseen yhdessäkään omissa verkot eivät ole soineet enintään kertaa. Tekeminen on ollut myös todella ailahtelevaa ja epätasaista. Matkalle on mahtunut yksittäisiä onnistumisia, mutta edes lyhyet voittoputket ovat olleet poissa. Vierailijoilla alakerta on ollut isossa kuvassa parempi, mutta ratkaisuvoimaa on ollut vähän. Toisaalta äskettäin Pescaraa ja Carpia vastaan tehtiin kaikkiaan viisi osumaa. Koko kautta ajatellen etenkin reissussa maalinteko on ollut tuskaa. Miehistö on tehnyt siellä vain parilla kierroksella enemmän kuin maalin. Perustasoissa merkittäviä eroja on vaikea nähdä. I Granata on kotonaan silti reippaan 45 prosentin ennakkosuosikki. Vakiossa kannatus on jäänyt noin 35 prosenttiin. Kummankaan nipun tekeminen ei toden totta jätä hyvää kuvaa, mutta The Maroons on liian pienellä kannatuksella hyvä ottaa parempaan harkintaan.

San Marino U21 – Liettua U21

Jalkapallon alle 21-vuotiaiden EM-karsinnoissa yhteen iskevät San Marino ja Liettua. Isännät ovat saalistaneet viimeisestä 20 ottelustaan yhden tasapelin. Kaikki muut koitokset ovat menneet tappioiden merkeissä. Pisteautomaatti on perustasoltaan jälleen lohkon heikoin. Pienikin menestys on suuren työn takana. Miehistön hyökkäyspelaaminen on aika lailla olematonta, mutta myöskään alakerta ei toimi. Viimeksi loppuvuodesta ryhmä koki neljän maalin tappion Kroatialle. Vierasjoukkueen asetelmat eivät ole myöskään hääppöiset, mutta tasoero nipun hyväksi on kuitenkin hurja. Viime lokakuussa täysi pistepotti irtosi Suomea vastaan. Sitä seurasi tänä vuonna pelattu niukasti tappiollinen koitos Valko-Venäjälle. Viimeisestä neljästä EM-karsinnoissa käydystä ottelusta alla on kolme vähintään pistejakoon päättynyttä ottelua, joten monista vaikeuksista huolimatta onnistumisia on tullut toisella tavalla. Toki varsinkin maalintekoon kaivataan pikaisesti uutta ratkaisuvoimaa. Keltavihreät voittavat noin 75 prosentilla. Vakiossa kannatus on pari prosenttia yli, mutta aika vaikea peli-ideoita on hakea surkean kääpiövaltionkaan kautta.

Montreal – Seattle

Jalkapallon USA:n MLS-liigassa toisensa kohtaavat Montreal ja Seattle. Kotijoukkue pitää majaansa itäisen konferenssin viidennellä sijalla, kun taas vierasjoukkue löytyy läntisen konferenssin kolmannelta sijalta. Isännillä on alla selvä tappio Orlandoa vastaan. Sounders pelasi viimeksi tappiollisesti FC Dallasia vastaan. Miehistön kausi on mennyt hienosti, mutta matka on ollut ehdottomasti laskusuuntaan. Alla on putkeen kolme voitotonta koitosta. Nyt myös alakerrassa on alkanut olla hieman normaalia isompia ongelmia. Viimeiseen kahteen otteluun omissa verkot ovat soineet viidesti. Viimeksi tullut tappio oli erikoinen, sillä vastustajan molemmat maalit tulivat omasta pelaajasta. Vieraissa seitsemästä koitoksesta voittoon on venytty kerran. Muutama merkittävä poissaolo on taustalla. Miehistö on voittanut edelliseen viiteen otteluunsa kerran, mutta toiseksi edellisellä kierroksella tullut voitto Real Salt Lakesta oli itseluottamukselle hyvä juttu. Nyt pelataan omien kannattajien edessä. Impact lähtee iltaan noin 45 prosentin ennakkosuosikkina. Vakiossa kannatus on jäänyt alle 40 prosenttiin. Ottelu on vaikea, mutta kotivoitto on vakiossa kiinnostava peliajatus.

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu