kasinosankarit

Kohteita 32860

Avoimet kohteet 0

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Vetovihjeet ja otteluennakot jalkapalloon 6.1.

Maanantaina jalkapalloa pelataan muun muassa Italiassa ja Englannissa. Tässä ovat vakiovihjeet maanantaille, ja nämä vihjeet vakio 3:selle saa käyttää itselle sopivalla tavalla.

Bologna – Fiorentina

Jalkapallon Italian Serie A:ssa Bologna isännöi Fiorentinaa. Kotijoukkue nappasi päättyneen vuoden kahdella viimeisellä kierroksella voitot Atalantaa ja Lecceä vastaan. Varsinkin koko pistepotti Atalantaa vastaan oli laadukas onnistuminen. Vierasjoukkue päätti edellisen vuotensa kolmen maalin tappioon AS Romaa vastaan ja vähämaaliseen pistejakoon Interin kanssa. Violan kausi on ollut kokonaisuutena merkittävä pettymys, mutta on matkalla ollut myös joitakin onnistumisia. Esimerkiksi pistejako Interin kanssa oli varmasti yksi sellainen. Sarjassa on ehditty pelata kuitenkin lokakuun jälkeen ilman voittoja. Pelaajiston itseluottamukselle yksi hyvä voitto tulisi enemmän kuin tarpeeseen. Edellisessä ottelussa vastustaja oli ensimmäisen noin 20 minuutin kohdalla jo kaksi maalia edellä. Tien päällä on pelattu viimeksi vajaa kuukausi sitten niukasti tappiollisesti Torinoa vastaan. Varsinkin ratkaisuvoimaa on ollut yllättävän vähän. Taidot ja kyvyt antavat puitteet saada selvästi parempaa menestystä. Tien päällä on tullut kaksi voittoa, kaksi tasapeliä ja neljä tappiota. Isännät saivat siis ennen vuoden vaihtumista hyviä onnistumisia ja kahteen kierrokseen viisi osumaa, mutta otteet olivat ajoittain hyvinkin ailahtelevaisia. Rossoblu saa olla noin 40 prosentin voittajasuosikki. Ykköstä on pelattu viitisen pinnaa liikaa. Mennään iltaan ristikakkosella.

AC Milan – Sampdoria

Jalkapallon Italian Serie A:ssa toisensa kohtaavat AC Milan ja Sampdoria. Punamustien kausi on ollut kaukana vahvasta ja siitä hyvä esimerkki ehdittiin saada edellisellä kierroksella rumassa viiden maalin tappiossa Atalantaa vastaan. Toiseksi edellisellä kierroksella pelattiin maaliton tasapeli Sassuolon kanssa. Kotijoukkueella tulee olemaan iso työ vielä päästä jopa Eurooppa-liigan sijoituksille. Edellisellä kierroksella omiin meni siis viisi maalia, mutta 60 minuutin kohdalla ei oltu maalia enempää perässä. Joulukuun alussa tuli kahdella kierroksella voitot Parmaa ja Bolognaa vastaan. Miehistö on ehtinyt vaihtaa päävalmentajaa jo lokakuussa, mutta ohjat napannut Stefano Pioli ei ole tuonut tekemiselle isompaa parannusta. Vierasjoukkue on ollut vaisu, vaikka viimeksi maalilla tullut tappio Juventusta vastaan oli odotuksiin nähden jopa yllättävän hyvää tekemistä. Tasainen ottelu olisi voinut mennä myös pistejaon merkeissä. Toiseksi edellisellä kierroksella oli tullut maalin voitto Genoasta. Tien päällä on tullut kahdeksasta ottelusta kaksi voittoa ja kuusi tappiota. Suunta on kokonaisuutena kohti parempaa ja siinä itseluottamukselle voitto Genoasta oli tärkeä juttu. Taustalla on yhä ainakin muutamia tärkeitä poissaoloja. Milanolaiset ovat toki perustasoltaan edellä, mutta nykyisellään tilanne on kaikkea muuta kuin vahvasti heidän eduksi. Zlatan Ibrahimovic tuskin aloittaa kentällä. Ykkönen tulee noin 60 pinnalla. Koitos on rastittu oikein. Lähdetään otteluun ykkösristillä.

Juventus – Cagliari

Juventus pelaa Cagliaria vastaan, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Italian Serie A:ssa. Kotijoukkue lähti alkaneelle vuodelle nappaamalla kahdella edellisellä kierroksella voitot Sampdoriaa ja Udineseä vastaan. Hieman ennen joulua ehdittiin pelata tappiollisesti Italian Super Cupissa Laziota vastaan, mutta jättiläisen kausi on sujunut kokonaisuutena hyvin. Mestarien liigassa napattiin odotetusti jatkopaikka, sarjassa ollaan jaetusti kärjessä ja onnistumisia on tullut hyvällä tahdilla. Tosin ajoittain pelaamisessa on ollut myös yllättävän selkeitä kehityksen kohteita. Kotona on ehditty saada kahdeksalla kierroksella lähes vain voittoja. Viimeksi kotona pelattu ottelu Udineseä vastaan oli ohi taukoon mennessä. Vierasjoukkue on ollut yksi kauden parhaista onnistujista, sillä sardinialaiset löytyvät kuudennelta sijalta. Miehistö pelasi kahdella edellisellä kierroksella niukasti tappiollisesti Laziolle ja samalla tavalla Udineselle. Laziota vastaan vastustaja tuli lopussa ensin tasoihin ja meni myös johtoon. Viidellä edellisellä kierroksella ei ole tullut voittoa enempää, mutta uuteen vuoteen saatiin lähteä silti siis hyvällä fiiliksellä. Laadukkaan tulivoiman määrä on ollut iloinen yllätys. Molemmissa leireissä pitäisi olla yhä muutamia poissaoloja. Vanha Rouva on noin 75 pinnan voittajasuosikki. Vieraat ovat hyvin yllätysvalmiita, mutta oikein pelattu ykkönen on sopiva tolppa.

Atalanta – Parma

Jalkapallon Italian Serie A:ta, Atalanta kohtaa Parman. Kotijoukkue on pelannut kokonaisuutena laadukkaan kauden ja nappasi päättyneen vuoden viimeisellä kierroksella koko pistepotin jopa viidellä maalilla AC Milania vastaan. Toiseksi edellisellä kierroksella oltiin pelattu niukasti tappiollisesti Bolognaa vastaan, mutta AC Milania vastaan viisi maalia oli valmiiksi hyvälle itseluottamukselle mainio juttu. Mestarien liigassa ehdittiin napata upeasti lohkosta toinen jatkopaikka, joten päättynyt vuosi saatiin maaliin hienolla tavalla. Sinimustien maalinteko on ollut sarjan parasta antia. Kyseessä on erittäin aloitteellinen, aktiivinen ja pelaava nippu. Vierasjoukkue on ollut yksi kauden parhaista onnistujista. Sarjataulukossa ollaan komeasti seitsemäntenä. Ratkaisuvoimaa on löytynyt vahvasti vähemmän, mutta tasokas alakerta on antanut hyvät puitteet menestyä. Viimeksi on saatu upea voitto Napolista ja pelattu vähämaalinen tasapeli Brescian kanssa. Bresciaa vastaan oltiin ennakkosuosikkeja, mutta pistejako ei ollut kuin lievä yllätys. Tappiokaan ei ollut kuin hetken päässä. Tien päällä on saatu kahdeksasta ottelusta kolme voittoa, kolme tasapeliä ja kaksi tappiota. Siellä on ehditty pelata lokakuun alun jälkeen ilman tappioita. Kummassakin leirissä pitäisi olla yhä pikkuisen terveysmurheita. Tasoeroa on vieraiden vahvoista otteista huolimatta niin paljon, että bergamolaisten voitto tulee vähän alle 75 pinnalla. Ykköstä on pelattu vain noin 55 pinnaa. Se on hyvä tolppa.

Lecce – Udinese

Jalkapallon Italian Serie A:ssa Lecce pyrkii voittamaan Udinesen. Isännät pelasivat päättyneen vuoden kahdella viimeisellä kierroksella selvästi tappiollisesti Bresciaa vastaan ja pettymyksen merkeissä Bolognaa vastaan. Kotijoukkue ehti saada joulukuun aikana kolme kilpailullisten otteluiden tappiota ja yhden pistejaon. Yksi tappioista tuli Coppa Italiassa. Kotona pelattiin toiseksi edellisellä kerralla vauhdikas pistejako Genoan kanssa. Sarjassa on saatu viimeksi voitto marraskuun lopussa Fiorentinaa vastaan. Voittaminen jatkuu vaikeana, mutta kymmeneen viimeiseen kierrokseen pistejakoja on tullut kuudesti. Sarjapaikan säilyttäminen on täysin tehtävissä, mutta voittoja olisin saatava vähän paremmassa tahdissa. Kotona ensimmäinen voitto on vielä tulematta. Siellä on saatu neljä tasapeliä ja yhtä monta tappiota. Vierasjoukkue nappasi viimeksi vahvan onnistumisen, kun koko pistepotti irtosi mainiosti esiintynyttä Cagliaria vastaan. Toiseksi edellisessä ottelussa oli tullut kahden maalin tappio Juventusta vastaan. Maalinteko on ollut vaikeaa, mutta kausi on ollut kaksikosta hieman parempi. Tulivoimaa tarvitaan silti pikaisesti lisää. Tien päällä on ehditty saada yksi voitto, yksi tasapeli ja kuusi tappiota. Kummassakin leirissä terveystilanne on hyvä, mutta punakeltaisilta Marco Calderoni on pelikiellossa. Vieraille menee minitason ennakkosuosikin asema. Ristiä on pelattu yli viisi pinnaa liikaa, joten mennään otteluun ykköskakkosella.

Arsenal – Leeds

Jalkapallon FA Cupissa Arsenal saa vastaansa Leedsin. Tykkimiesten kausi on ollut haastava, mutta Valioliigassa napattiin viimeksi mainio onnistuminen Manchester Unitedia vastaan. Punavalkoisten menestyminen on jäänyt vaatimattomaksi, mutta viimeksi saatu voitto oli itseluottamukselle hieno juttu. Viimeksi ottelussa päästiin nopeasti maalin edelle. Toinen maali tehtiin juuri ennen taukoa. Lähiaikoina on ehditty pelata myös pistejako Bournemouthin kanssa ja tappiollisesti Chelsealle. Voitto Manchester Unitedista oli myös kotona pelaamista ajatellen tärkeä juttu, sillä kotona ehdittiin pelata lokakuun 24. päivän jälkeen voitoitta. Tekeminen on nykyisellä valmennuksella mennyt kohti parempaa. Vierasjoukkue on esiintynyt Mestaruussarjassa mainiosti. Miehistö pelasi siellä viimeksi pistejaon West Bromwichin kanssa. Toiseksi edellisessä ottelussa oltiin tehty viisi osumaa. Whites pelaa pian hyvinkin luultavasti Valioliigassa. Viiteen viimeiseen taistoon ei ole saatu voittoa enempää, mutta tilanne on yhä vahva ja otteet ovat olleet pienistä epäonnistumisista huolimatta usein vahvoja. Tien päällä tulosta on tullut niin ikään hyvin. Taustalla on ainakin muutamia poissaoloja. Molemmissa leireissä nähtäneen kierrätystä. Gunners voittaa noin 65 pinnalla. Peli on rastittu oikein. Vierailla on monella mittarilla hyvä paikka yllättää, joten risti tulee rinnalle.

Napoli – Inter

Napoli pelaa Interiä vastaan, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Italian Serie A:ssa. Turkoosipaitojen kausi on ollut kaukana vahvasta, mutta alkaneelle vuodelle voitiin lähteä edes hieman paremmalla fiiliksellä. Joulun alla saatiin koko pistepotti osittain onnekkaasti Sassuoloa vastaan. Ottelun ratkaiseva maali tuli vastustajan omasta pelaajasta, kun ilta oli lähes päättymässä. Kotona on pelattu viimeksi tappiollisesti Parmaa vastaan. Juuri sen tyyppisiä turhia pisteiden menetyksiä on ollut liikaa. Liikkeellä ollaan Gerraro Gattuson alaisuudessa, joka on ehtinyt olla tehtävässään muutaman koitoksen verran. Niistä ensimmäinen oli mainittu yllättävä tappio Parmaa vastaan. Kotona on saatu kahdeksasta ottelusta kolme voittoa, kaksi tasapeliä ja kolme tappiota. Nykyisen valmennuksen johdolla menestystä on odotettavissa toki aiempaa paremmin ja pelaajistolle itseluottamusta, mutta myös paineet ovat suuret. Esimerkiksi neljänteen sijaan on matkaa jo 11 pistettä. Taustalla on myös tärkeämpää 2-3 poissaoloa. Vierasjoukkue on pelannut mainion kauden ja löytyy jaetusti kärjen sijoitukselta. Milanolaiset ovat pelanneet kahdella edellisellä kierroksella selvästi voitollisesti Genoasta ja vähämaalisen pistejaon Fiorentinan kanssa. Peliesitysten valossa on oltu sarjan paras porukka. Sinimustilla tärkeitä poissaoloja ei pitäisi olla. Ilta on käytännössä tasabuukki. Ykköstä on pelattu vain pikkuisen yli 25 prosenttia. Suoraa ykköstä ei uskalla ottaa, mutta ykköskakkosesta tulee laadukas peli-idea.

Rouen – Metz

Jalkapallon Ranskan Coupe de Francea, Rouen kohtaa Metzin. Kotijoukkue on pelannut National 2 B-lohkossa vahvan kauden. Isännät ovat esiintyneet National 2 B-lohkossa kymmenen voiton, neljän tasapelin ja vain yhden tappion merkeissä. Miehistö on pelannut sarjassa kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Sannoisia vastaan ja yllättäen pistejaon merkeissä Oisselin kanssa. Edellisessä ottelussa omiin meni kaksi osumaa, mutta nipun alakerta on toiminut muuten tasokkaasti. Omiin on mennyt vain yhdeksän maalia. Nykyisellä menolla nouseminen Nationaliin on hyvinkin lähellä. Vierasjoukkue on pelannut Ligue 1:sessa odotetusti haastavan kauden. Voittoja ei ole ehditty saada kolmea enempää. Sarjassa on tullut kahdella edellisellä kierroksella vauhdikas pistejako Dijonin kanssa ja vähämaalinen pistejako Marseillen kanssa. Tasapeli Marseillen kanssa oli hyvä juttu. Viimeksi oltiin pitkään vajaalla. Tärkein tehtävä on sarjapaikan säilyttämisessä, joten rotaatiota lienee tiedossa. Tosin cup tarjoaa paikan edes vähän menestyä. Viimeisin voitto on saatu lokakuun puolen välin jälkeen. Reissussa on tukkoista. Kumpikin nippu on pelannut viimeksi kolme päivää ennen joulua. Les Grenats voittaa päälle kerran kahdesta. Kakkosta on pelattu viitisen pinnaa liian vähän. Tasoeroa on kaikesta huolimatta sen verran paljon, että alipelattu kakkonen on ihan hyvä tolppa.

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu