kasinosankarit

Kohteita 32850

Avoimet kohteet 1

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Vetovihjeet ja otteluennakot jalkapalloon 6.2.

Keskiviikkona jalkapalloa pelataan muun muassa Saksassa, Skotlannissa ja Espanjassa. Tässä ovat vakiovihjeet keskiviikolle, ja nämä vihjeet vakio 6:seen saa käyttää haluamallaan tyylillä.

Barcelona – Real Madrid

Jalkapallon Espanjan Copa del Reyssä toisensa kohtaavat Barcelona ja Real Madrid. Isännillä alla on pistejako Valencian kanssa, kun taas valkopaidat nappasivat voiton Alavesista. Madridilaiset ovat voittaneet tammikuun kuudennen päivän jälkeen kaikki kamppailunsa lukuun ottamatta Copa del Reyn tappiota Leganesille. Vierasjoukkueella ei ehkä ole mahdollisuutta taistella sarjan mestaruudesta, sillä katalonialaiset ovat kahdeksan pistettä heitä edellä, joten Copa del Reyssä menestyminen on todennäköisesti heille tärkeämpää. Isännille tasapeli Valenciaa vastaan oli tietysti pettymys, mutta miehistö olisi ansainnut voiton. Kotonaan nippu on kulkenut muuten taas voitosta voittoon. Heillä on myös päivä enemmän lepoaikaa. Lionel Messi tuskin pelaa koko taistoa. Vierailijoiden hyökkäyspelaaminen on toiminut edellisinä viikkoina vahvasti, mutta Blaugranalla on ollut muuten enemmän tulivoimaa. Los Blancosin alakerrassa on ollut yhä haavoittuvaisuutta. Terveyshuolia on ollut, mutta suunta on menossa parempaan päin. Alakerrassa pientä epävarmuutta on ollut Barcallakin. Miehistöjen aiempi taisto oli yksipuolinen, joten Madridin jättiläisillä näyttöhaluja riittää. Sinipunaisten komennossa iltaa silti edetään, sillä monella osa-alueella etu on heillä.

Everton – Manchester City

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Manchester City matkustaa Evertonin vieraaksi. Kotijoukkueen vaikeudet jatkuivat edellisellä kierroksella Wolverhamptonia vastaan. Toiseksi edellisellä kierroksella voitettiin niukasti Huddersfield, mutta tuolloinkin peliesitys oli kaukana hyvästä. Edellisten viikkojen aikana varsinkin puolustuspelaaminen on ollut haparoivaa. Isännät ovat pelanneet muutenkin alle oman tasonsa, sillä osaamista olisi parempiin lopputuloksiin. Sarjassa kotona voittoihin on pystytty marraskuun jälkeen vain kerran. Manchesterilaiset nappasivat viimeksi odotetun voiton Arsenalista, ja kymmeneen viimeiseen kilpailulliseen kamppailuun kasassa on yhdeksän voittoa. Taivaansiniset omaavat täydet mahdollisuudet taistella sarjan mestaruudesta, mutta pistemenetyksiin ei olisi juurikaan varaa. Tänäänhän voitolla olisi tiedossa sarjataulukon jaettu kärkipaikka Liverpoolin kanssa. Vieraissa alla on outo tappio Newcastlelle, mikä oli kyllä paha työtapaturma. Tasoero miehistöjen välillä on suuri, eikä Toffeesin terveystilanne ole nytkään mainio. Mikäli Toffees pelaisi kykyjensä mukaan, kotonaan sinipaidat voisivat antaa aidosti hyvän vastuksen. Nykyisellään siihen on vaikeaa uskoa. Citizens lähtee iltaan odotetusti isona ennakkosuosikkina.

West Bromwich – Brighton

West Bromwich isännöi Brightonia, kun ottelut jatkuvat jalkapallon FA Cupissa. Miehistöjen ensimmäinen kohtaaminen ei tuonut selvyyttä paremmuudesta. Tuolloin pelitilanteiden valossa sinivalkoiset olivat selvästi lähempänä voittoa. Baggies hävisi edellisessä kamppailussaan Middlesbroughia vastaan, kun taas vierasjoukkueella alla on maaliton tasapeli Watfordin kanssa. Lokit ovat voittaneet viimeksi tammikuun alussa. Edellisten viikkojen aikana varsinkin hyökkäyspelaaminen on ollut vaikeaa. Toisaalta alakertakin oli varsinkin Fulhamia vastaan vaikeuksissa. Vieraissa puolustuspelaaminen on ollut muutenkin monesti epävarmaa. Isännät ovat sarjassaan yksi tulivoimaisimmista nipuista ja vahvoja ehdokkaita pelaamaan piakkoin Valioliigassa, mutta vierailijat ovat toki laadukkaampi osapuoli. Vaikka pelivire ei ole ollut hyvä, esimerkiksi Watfordia vastaan maalintekopaikkoja riitti voittoon saakka. Throstles on hävinnyt kotonaan lokakuun jälkeen vain viimeksi Middlesbroughille. Siellä heille tehtiin viimeksi pitkästä aikaa enemmän kuin maali. Tiukka koitos on edessä. Näillä tiedoilla Seagullsista on vaikeaa saada juuri ennakkosuosikkia.

Hertha Berlin – Bayern München

Jalkapallon Saksan DFB Pokalissa vastakkain asettuvat Hertha Berlin ja Bayern München. Isännät hävisivät edellisessä kamppailussaan Wolfsburgille, kun taas vierasjoukkueella alla on yllättävä tappio Leverkusenille. Molemmissa taistoissa lopputulokset olisivat voineet olla toisenlaiset. Münchenilaiset mättivät kahteen aikaisempaan taistoonsa kaikkiaan seitsemän osumaa. Berliiniläisten kotietu on ollut alkukauden jälkeen kaukana hyvästä, sillä syyskuun jälkeen kotona voittoihin on pystytty vain kerran. Sinivalkoisten pelivire oli ennen joulua laskusuunnassa, ja varsinkin puolustuspelaamisen kanssa on ollut välillä selviäkin haasteita. Terveystilannekaan ei ole ollut ihanteellinen. Punapaitojen kausi sarjassa ei ole ollut onnistunut, sillä tälläkin hetkellä kärkipaikalle on matkaa seitsemän pistettä. Tärkein keskittyminen on kärkipaikan tavoittelemisessa, mutta materiaali on niin timanttisen hyvä, että myös tällaiseen kamppailuun jalkeille saadaan loistava kokoonpano. Ei heilläkään tosin terveystilanne ole ollut mainio. Alakerta on toiminut viime taistoa lukuun ottamatta hyvin. Pelivire on ollut muutenkin niin hyvä, että kyseessä on vieraissakin iso voittajaehdokas.

Schalke – Düsseldorf

Jalkapallon Saksan DFB Pokalissa Schalke saa vastaansa Düsseldorfin. Gelsenkircheniläiset hävisivät viimeksi Mönchengladbachille, mutta ratkaisut nähtiin viimeisten minuuttien aikana. Vaikeudet saivat kuitenkin jatkoa, sillä pelivire on edelleen alle sen mitä todellinen osaaminen mahdollistaisi. Esimerkiksi viimeksi hyökkäyspelaaminen oli suuren osan ajasta heikkoa, mutta yksi selittävä tekijä löytyi pitkän aikaa olleesta miehen vajauksesta. Sitä aiempaan kahteen taistoon alla on voitto Wolfsburgista ja pistejako Hertha Berlinin kanssa. Vierasjoukkue hävisi viimeksi kotonaan rumasti RB Leipzigille, mutta sitä seurasi pistejako Hoffenheimin kanssa. Tappio ei olisi ollut vääryys. Molemmille miehistöille hyökkäyspelaaminen on ollut sarjassa vaikeaa, sillä maalinteossa on onnistuttu keskimäärin vähän yli kerran ottelua kohden. Vierailijat ovat voittaneet sarjassa tien päällä kahdesti. Isäntien puolustuspelaaminen on toiminut paremmin. Kotonakin tekeminen on ollut kovin ailahtelevaa. Kummallakin nipulla on ollut loukkaantumisia. Kyseessä on varsinkin Bluesille tärkeä kilpailu, sillä sarjassa menestyminen on jäämässä vaatimattomaksi. Nippu on paremman perustasonsa ja kotietunsa turvin ennakkosuosikki, mutta tekemiseen ei löydy yhä suurta luottoa.

Rennes – Lille

Jalkapallon Coupe de Francessa toisistaan mittaa ottavat Rennes ja Lille. Kotijoukkue voitti viimeksi Amiensin, mutta sitä edeltänyt taisto päättyi selvään tappioon PSG:lle. Vierasjoukkueella alla on jälleen yksi uusi voitto, kun Nice murskattiin neljällä maalilla. Miehistö on ollut erinomaisessa pelivireessä, sillä kuuteen viimeiseen kilpailulliseen kamppailuun saldona on yhtä monta voittoa. Varsinkin alakerta on toiminut mainiosti. Toisaalta tammikuun seitsemännen päivän jälkeen vain kerran maalinteossakin on onnistuttu korkeintaan kerran. Pelaajiston itseluottamus on odotetusti korkealla. Les Dogues on ollut vieraissakin vahvassa iskussa, sillä marraskuun jälkeen tilillä on pelkkiä voittoja. Punamustat eivät ole hävinneet kotonaan sitten joulukuun alkupuolen, mutta sarjassa kyseessä ei ole ollut keskikastia vahvempi kotijoukkue. Terveystilannekaan ei ole ollut ihanteellinen. Vierailijoilta on löytynyt isossa kuvassa sekä enemmän maalintekovoimaa että laadukkaampaa puolustuspelaamista. Heiltä on löytynyt myös selkeä ykköshyökkääjä, sillä Nicolas Pepe on onnistunut maalinteossa 16 kertaa. Muutama tärkeä poissaolo kuitenkin löytynee. Nipulla on päivän lepoetu. Mainion itseluottamuksen miehistö omaa hyvän tilaisuuden menestymiseen.

Aberdeen – Rangers

Jalkapallon Skotlannin Valioliigassa vastakkain asettuvat Aberdeen ja Rangers. Isännät nappasivat edellisessä kamppailussaan voiton Hibernianista, ja joulukuun kahdeksannen päivän jälkeen ainoa tappio on tullut kaikki kilpailut mukaan lukien tapaninpäivänä Celticille. Vierasjoukkue murskasi viimeksi St. Mirrenin, eikä tuolloin pelitapahtumien valossa paremmuudesta jäänyt epäselvyyttä. Vaikka miehistöt ovat sarjataulukossa toistensa tuntumassa, punapaidoilta on löytynyt vähemmän maalintekovoimaa ja puolustuspelaaminen on ollut epävarmempaa. Heidän kotietunsa on ollut normaalisti hyvä, mutta alla on kolme kilpailullista kotiottelua voitoitta. Pelaajiston itseluottamus lienee kuitenkin kunnossa. Lisäksi alakerta on ollut viime aikoina hyvä. Sinipaidat ovat perustasoltaan toki laadukkaampi osapuoli, mutta loppuvuosi ja tammikuu sisälsivät tien päällä useampia yllättäviä epäonnistumisia. Terveystilannekaan ei ole ollut ihanteellinen. Miehistöjen viimeisin taisto joulukuussa päättyi Redsille, ja vaikka Teddy Bears lähtee otteluun ennakkosuosikkina, näillä tiedoilla Donsilla on mainio tilaisuus laittaa Glasgown ylpeys tiukoille.

Celtic – Hibernian

Jalkapallon Skotlannin Valioliigassa äskettäin valmennukseensa muutoksia tehnyt Hibernian matkustaa Celticin vieraaksi. Kotijoukkue on ollut jälleen erinomaisessa pelivireessä, sillä alla on joulukuun 16. päivän jälkeen pelkkiä voittoja lukuun ottamatta niukkaa tappiota Rangersille. Viimeksi miehistö voitti St. Johnstonen. Jättiläisten tekeminen on ollut hyvin kokonaisvaltaista ja tasapainoista, sillä niin puolustuspelaamisen kuin maalinteon suhteen peliesitykset ovat olleet mainioita. Tulivoima ja alakerta ovat sarjan parasta. Omiin on mennyt viimeksi maali ennen vuodenvaihdetta. Kotonaan nippu on ollut mahdoton pysäytettäväksi. Vierasjoukkue on voittanut sarjassa edelliseen seitsemään kierrokseen vain kerran. Viimeksi ryhmä hävisi Aberdeenille. Selvät ongelmat ovat löytyneet hyökkäyspelaamisesta. Sarjassa viimeiseen seitsemään otteluun kerran maalinteossa on onnistuttu vähintään kahdesti. Sekin tapahtui St. Mirreniä vastaan. Alakerta on ollut ongelma vain hetkittäin. Hibees on tehnyt vieraissa keskimäärin lähes tasan maalin ottelua kohden. Miehistö yllätti joulukuussa sarjakärjen, mutta pelitilanteiden vastaisesti. Glasgowlaisilla on yhä poissaoloja, mutta kyseessä on iso ennakkosuosikki. Selvää dominointia on luvassa.

St. Mirren – Motherwell

Jalkapallon Skotlannin Valioliigassa yhteen iskevät St. Mirren ja Motherwell. Kotijoukkue hävisi viimeksi selvästi Rangersille, kun taas vierasjoukkueella alla on täysi pistepotti ja vahva peliesitys Livingstonia vastaan. Nippu on ollut sarjassa hyvässä pelivireessä. Varsinkin puolustuspelaaminen on toiminut laadukkaasti, sillä sarjassa neljään viimeiseen kierrokseen kolmesti omissa ei ole soinut kertaakaan. Isäntien alakerta on ollut suurissa vaikeuksissa, sillä omiin menee aivan liikaa osumia. Esimerkiksi kolmeen viimeiseen kierrokseen omiin on mennyt yhteensä toistakymmentä osumaa. Pelaajiston itseluottamus on odotetusti heikko. Nykyisellään materiaalista ei saada irti oikein mitään. Yksittäisiä onnistumisia lukuun ottamatta tilanne on se, että epäonnistumiset seuraavat toisiaan. Kotietukin on ollut yksi sarjan heikoimmista. Sielläkin alakerta on kovin epävarma. Loukkaantumisia on ollut rasitteena. Vierailijat eivät ole tehneet tien päällä ottelussa keskimäärin maalia enempää, mutta heiltä löytyy enemmän ratkaisuvoimaa ja varsinkin parempaa puolustuspelaamista. Steelmeninkään terveystilanne ei ole ihanteellinen. Itseluottamus on kuitenkin kunnossa. Moni tekijä saa korjaantua Buddiesin tekemisessä, jotta tilanne voisi korjaantua.

Dundee – Kilmarnock

Dundee saa vieraakseen Kilmarnockin, kun taistot jatkuvat jalkapallon Skotlannin Valioliigassa. Isännillä alla on vähämaalinen tasapeli Hamiltonin kanssa, mutta pelitilanteiden valossa tappion kokeminen ei olisi ollut vääryys. Viikko sitten pudottiin FA Cupista Queen of Southia vastaan. Sarjassa kymmeneen viimeiseen kamppailuun alla on vain muutama voitto. Hyökkäyspelaamisen kanssa on ollut vaikeaa, sillä maalinteossa on onnistuttu mainituissa taistoissa keskimäärin kerran ottelua kohden. Isossakin kuvassa maalinteko on ollut tuskaa. Kotietukin on ollut kaukana edes kelvollisesta, sillä kotona voittoihin on pystytty vain kerran. Sekin tuli kovin lukemin suhteessa pelitapahtumiin. Vierasjoukkueella on alla kaksi voitotonta taistoa, mutta niitä edelsi pidemmän ajanjakson vahva pelivire. Matkalle mahtui putkeen kolme sarjan voittoa ja FA Cupin voitto Forfarista. Muutama viikko sitten voitettiin kotona Rangers. Viimeksi tullut tappio Heartsille olisi ollut hyvinkin vältettävissä. Vaikka marraskuun 10. päivän jälkeen vieraissa voittoihin ei ole pystytty kertaa enempää, kyseessä on kuitenkin laadukas vierailija. Pisteitä on kerätty siellä kolmanneksi parhaiten. Killie on materiaaliltaan, tulivoimaltaan, itseluottamukseltaan ja monen muun tekijän kohdalla Dark Bluesia edellä.

Hearts – Livingston

Jalkapallon Skotlannin Valioliigan ottelutarjontaa, toisistaan mittaa ottavat Hearts ja Livingston. Kotijoukkue on voittanut edellisestä viidestä kilpailullisesta kamppailustaan neljä, ja varsinkin omien kannattajiensa edessä miehistö on ollut vahvassa pelivireessä. Viimeksi nippu nappasi voiton Kilmarnockista. Toisaalta se tuli hieman pelitilanteiden vastaisesti. Vierasjoukkue jatkoi onnetonta pelivirettään Motherwelliä vastaan. Epäonnistumisia on tullut pidemmän aikaa jatkuvalla syötöllä. Voittoihin on pystytty edellisen kerran joulukuun puolessa välissä. Edellisten viikkojen aikana puolustuspelaamisen kanssa on ollut tuskaa. Toisaalta maalinteko on ollut niin äskettäin kuin isommassakin kuvassa ohuella pohjalla. Maalintekoon on pystytty viimeksi vähintään kahdesti tuolloin joulukuun puolessa välissä. Varsinkin vieraissa hyökkäyspelaaminen on ollut liian onnetonta. Tien päällä ainoa voitto on tullut elokuussa. Joulukuussa oli hetkittäinen ajanjakso, kun hyökkäyspelaaminen toimi selvästi paremmin, mutta sittemmin on palattu samojen ongelmien pariin. Lionsilla on myös vähemmän lepoaikaa. Laadukkaammalla Jambosilla on edelleen hieman loukkaantumisia, mutta kotonaan viininpunapaidat ovat kyllä vahvoilla.

Hamilton – St. Johnstone

Jalkapallon Skotlannin Valioliigassa äskettäin valmennustaan vaihtanut Hamilton saa vastaansa St. Johnstonen. Kotijoukkueen voitoton putki jatkui edellisellä kierroksella Dundeeta vastaan. Isännät ovat voittaneet viimeksi joulukuun ensimmäisenä päivänä. Kolmeen edelliseen taistoon kahdesti omiin on mennyt vähintään kolme maalia. Vierasjoukkue on hävinnyt kolme edellistä peliään, mutta sitä edelsi neljän ottelun voittoputki. Kaksi edellistä tappiota on tullut Celticille. Suuressa kuvassa Saints on omannut selvästi parempaa hyökkäyspelaamista ja puolustustyöskentelyä. Punavalkoiset ovat onnistuneet maalinteossa ainoastaan 15 kertaa. Myös puolustuspelaaminen on ollut yksi sarjan heikoimmista. Kotietukaan ei ole tuottanut kuin muutaman onnistumisen. Pelaajiston itseluottamus on odotetusti maassa. Sinivalkoiset ovat menestyneet vieraissa hienosti, sillä miehistö on kerännyt tien päällä pisteitä toiseksi parhaimmalla tahdilla. Siellä maalinteossa on onnistuttu keskimäärin kerran ottelua kohden, mutta alakertakin on ollut vahva. Heillä on päivän vähemmän lepoaikaa, mutta lähes kaikissa muissa tekijöissä etu on sarjakutosen puolella.

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu