kasinosankarit

Kohteita 32855

Avoimet kohteet 0

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Vetovihjeet ja otteluennakot jalkapalloon 6.8.

TIistaina jalkapalloa pelataan Mestarien liigan ja Eurooppa-liigan karsinnoissa ja Englannin Kansallisliigassa. Tässä ovat vakiovihjeet tiistaille, ja nämä vihjeet vakio 4:seen voi käyttää itselle hyvällä tavalla.

FC Riika – HJK

Jalkapallon Eurooppa-liigan karsinnoissa HJK matkustaa FC Riikan vieraaksi. Latvialaiset pelasivat aiemmin Mestarien liigan karsinnoissa Dundalkia vastaan, mutta irlantilaiset olivat lopulta niukasti parempia. Eurooppa-liigan karsinnoissa napattiin puolestaan mainio onnistuminen Piastia vastaan. Isännät olivat puolalaisia vastaan ehdottomia altavastaajia, mutta erityisesti vastustajan alakerralta saatiin apuja. Helsinkiläiset putosivat jatkosta Mestarien liigan karsinnoissa Crvena Zvedzaa vastaan, mutta ottelut Euroopassa jatkuvat vielä Eurooppa-liigan karsinnoissa. Crvena Zvedza voitti nippujen ensimmäisen kohtaamisen numeroin 2-0, ja vaikka suomalaiset voittivat kotonaan numeroin 2-1, se ei enää auttanut. Toinen osuma Serbian illassa ihan lopussa olisi ollut vältettävissä. Veikkausliigassa on pelattu lähiaikoina pistejako sekä Tampereella että kotona VPS:n kanssa. Riikalaisilla on ollut Euroopan kentillä vaikeuksia luoda hyviä maalipaikkoja. Pelaaminen pyörii paljon Felipe Brisolan johdolla. Vähämaalisuuteen nojaavassa ottelussa asetelmat ovat käytännössä tasabuukit. Iltaan on vaikea saada edes marginaalista ennakkosuosikkia. Ykköselle on vajaat 10 prosenttia liian vähän peliä. Lähdetään liikkeelle ykkösristillä.

PAOK – Ajax

PAOK pelaa Ajaxia vastaan, kun koitokset jatkuvat jalkapallon Mestarien liigan karsinnoissa. Isännät eivät ole pelanneet Mestarien liigan karsinnoissa vielä yhtään ottelua. Vierasjoukkue on ehtinyt niin ikään valmistautua ilman niitä. Hollantilaiset olivat viime kaudella Mestarien liigassa peräti neljän parhaan joukossa, ja vaikka kasassa on jälleen tasokas nippu, muutama tärkeä pelaaja vaihtoi maisemaa. Viime kauteen verrattuna näkymä ei ole ehkä niin valoisa. Kotijoukkueen kausi Kreikan liigassa ei ole vielä alkanut, kun taas amsterdamilaiset pelasivat viikonloppuna Hollannin liigassa pistejaon merkeissä Vitessen kanssa. Vierailijoiden maalit merkattiin Donny van de Beekille ja Dusan Tadicille. Voittoonkin olisi ollut hyvä mahdollisuus. Kreikkalaiset ovat valmistautuneet uuteen kauteen lukuisten harjoitusotteluiden avulla. Viimeisin niistä käytiin viime kuun lopulla Sittardia vastaan. Tuolloin itse tehtiin viisi osumaa. Hyökkäyspelaamisen kanssa on saatu hyvin onnistumisia, mutta nyt koitos on täysin eri maailmasta. Mustavalkoiset ovat perustasoltaan sen verran perässä, että kotona olisi pakko tulla hyvät numerot. Hollannissa menestyksen mahdollisuus on pieni. Kakkoseen päädytään noin 47 prosentilla, mutta kannatusta on tullut noin 20 pinnaa liikaa. Suora ohitus ei inspiroi, mutta alipelattu risti on hyvä kaveri.

APOEL – Qarabagh

Jalkapallon Mestarien liigan karsinnoissa yhteen iskevät APOEL ja Qarabagh. Kotijoukkue on voittanut Mestarien liigan karsinnoissa Sutjeskan yhteensä lukemin 4-0. Koitoksista ensimmäinen meni voittoisasti numeroin 0-1, kun taas kotona voitto irtosi kolmella osumalla. Kotona maalinteossa onnistuttiin kahdesti jo ensimmäisen 25 minuutin aikana, joten siinä vaiheessa jatkopaikka oli käytännössä selvä. Vierasjoukkue on ehtinyt voittaa Mestarien liigan karsinnoissa Partizanin ja Dundalkin. Viimeksi tien päällä ottelu päättyi vähämaaliseen tasapeliin, kun taas kotona voitto irtosi kolmella maalilla. Partizania vastaan koitoksista ensimmäinen oli pieni pettymys, mutta kotona jatkopaikka tuli kahden osuman avulla. Perustasoltaan kyproslaisia voi pitää korkeintaan karvan verran parempana, eikä varsinaista tasoeroa nipuille voi saada. Hyvin tasainen kaksikko on kyseessä. Kumpikaan ryhmä ei ole pelannut vielä tässä kuussa. Ykkönen tulee vähän alle 50 prosentilla, mutta kannatusta on saatu lähemmäs 75 prosenttia. Tie vie kohti ohituskaistaa.

Dinamo Zagreb – Ferencvaros

Jalkapallon Mestarien liigan karsinnoissa toisensa kohtaavat Dinamo Zagreb ja Ferencvaros. Kotijoukkue on voittanut Mestarien liigan karsinnoissa Saburtalo Tbilisin yhteensä maalein 5-0. Vierasjoukkue on ehtinyt voittaa sekä Ludogoretsin että Vallettan. Viimeksi ottelu kotona päättyi voittoon numeroin 3-1, kun taas vieraissa pelattiin vähämaalinen tasapeli. Ludogoretsin kaataminen oli hyvä onnistuminen. Isännät pelasivat aiemmin tässä kuussa voitollisesti Kroatian liigaa Goricaa vastaan. Kroatian liigassa ensimmäiseltä kolmelta kierrokselta alla on vain voittoja. Unkarilaiset eivät ole pelanneet vielä tässä kuussa. Lepoaikaa on vähän enemmän. Heillä erityisesti puolustuspelaaminen on kaksikosta heikompaa. Lisäksi Vallettaa vastaan omiin meni maali sekä kotona että vieraissa. Maltalla itse maalinteossa onnistuttiin tunnin kohdalla. Nyt vastustajan taso on aivan toista luokkaa. Perustasoltaan kroatialaiset ovat ehdottomasti edellä ja saavat olla kotonaan noin 67 pinnan ennakkosuosikkeja. Kannatus on kohdallaan, joten ykkönen tulee tolpaksi saakka.

Club Brugge – Dynamo Kiova

Jalkapallon Mestarien liigan karsinnoissa Club Brugge pelaa Dynamo Kiovaa vastaan. Belgialaiset eivät ole pelanneet vielä Mestarien liigan karsinnoissa, mutta kotimaan sarja on alkanut hyvin. Siellä ensimmäisellä kierroksella voitettiin Waasland-Beveren numeroin 1-3. Kotona viimeksi voitto irtosi St. Truidenia vastaan. Tuolloin maalinteossa onnistuttiin itse jopa kuusi kertaa. Se oli myös vastustajan heikkoutta. Kahteen otteluun lähes kymmenen maalia on kuitenkin hyvä osoitus tulivoimasta. Vierasjoukkue on esiintynyt viimeksi elokuun alussa Ukrainan liigassa voitollisesti Lviviä vastaan. Heilläkin kotimaan sarja on alkanut hyvin. Lisäksi Ukrainan Supercupissa ehdittiin kaataa Shakhtar Donetsk. Kolme viimeistä harjoituspeliä meni ilman voittoja. Otteluun tullaan päivän pienemmällä lepoajalla. Itseluottamus on kuitenkin myös kiovalaisilla kunnossa. Perustasoltaan miehistöt ovat lähellä toisiaan. Ennakkoon kummallekin ryhmälle on annettu lähes identtinen mahdollisuus mennä jatkoon. Blauw-Zwart on kotonaan noin 48 prosentin ennakkosuosikki, mutta kannatusta on tullut noin 20 prosenttia liikaa. Ykkösen ohitus on hyvä peli-idea.

Crvena Zvezda – FC Kööpenhamina

Jalkapallon Mestarien liigan karsinnoissa FC Kööpenhamina matkustaa Crvena Zvezdan vieraaksi. Kotijoukkue on ehtinyt voittaa Mestarien liigan karsinnoissa sekä Suduvan että HJK:n. Viimeksi HJK kaatui kahden koitoksen jälkeen numeroin 3-2. Serbialaiset kärsivät Helsingissä tappion lukemin 2-1, mutta jatkopaikkaa se ei estänyt. Vierasjoukkue on ehtinyt voittaa Mestarien liigan karsinnoissa TNS:n. Ensimmäinen otteluista meni voittoisasti numeroin 0-2 ja jälkimmäinen lukemin 1-0. Kotona ainokainen syntyi hieman tauon jälkeen. Ottelu oli vahvasti juuttien hallinnassa. Äskettäin myös Tanskassa kaadettiin Sonderjyske. Punainen tähti ei ole pelannut Serbian liigassa sitten heinäkuun lopun. Kyseessä on odotetusti erinomaisen kotiedun omaava nippu, ja Serbian liigassakin on ehditty saada pohjalle hyvää itseluottamusta. Ryhmillä on muutamia tärkeitä poissaoloja. Ennakkoon kyseessä on erittäin tasainen kaksikko, jolla kummallakin on noin 50 prosentin mahdollisuus mennä jatkoon. Serbiassa isännät ovat karvan alle 50 pinnan ennakkosuosikkeja. Kannatus on jäänyt selvästi liian pieneksi, joten ykkönen on oikein hyvä tolppa.

Notts County – Stockport

Jalkapallon Englannin Kansallisliigaa, Notts County pelaa Stockportia vastaan. Kotijoukkue esiintyi ensimmäisellä kierroksella niukasti tappiollisesti Eastleightiä vastaan, kun taas vierasjoukkueella on alla maalin tappio Maidenheadia vastaan. Isäntien ensimmäisessä koitoksessa vastustaja onnistui maalinteossa jo lähes heti ensimmäisen kympin jälkeen. Itse saatiin toisella jaksolla kaksi punaista korttia, jotka tappoivat kirin käytännössä kokonaan. Punaiset kortit menivät Michael Doylelle ja Damien McCrorylle. Vierailijoiden ensimmäisessä kamppailussa ilta oli pitkään maaliton, mutta vastustaja sai osumansa reilut kymmenen minuuttia ennen loppua. Perustasoltaan The Magpiesia on syytä pitää parempana. Kauden alla nottinghamilaisia ennakoitiin taistelemaan sijoituksista heti kärjen alla. Vierailijat ovat perustasoltaan sarjan keskikastia. Ykkönen tulee vähän yli 40 prosentilla, mutta kannatusta on yli 60 pinnaa. Vaikka mustavalkoiset ovat toki ennakkosuosikkeja ja parempi porukka, ykkösen ohitus taitaa olla paras peli-idea.

Halifax – Hartlepool

Jalkapallon Englannin Kansallisliigassa yhteen iskevät Halifax ja Hartlepool. Kotijoukkue pelasi ensimmäisellä kierroksella voitollisesti Ebbsfleetiä vastaan. Tuolloin maalinteossa onnistuttiin itse neljään otteeseen. Osumat syntyivät 11. minuutilla ja kolme muuta maalia viimeisen 20 minuutin sisällä. Kaikki osumat merkattiin eri pelaajien nimiin. Täysi pistepotti oli kyllä pieni yllätys. Vierasjoukkue esiintyi ensimmäisellä kierroksella tappiollisesti Suttonia vastaan. Koitos päättyi vastustajan eduksi numeroin 1-3. Itse maalinteossa onnistuttiin vain juuri ennen taukoa. Se merkattiin Gime Tourelle. Ottelun alku oli itselle vaikea, sillä vastustaja teki ensimmäisen noin 20 minuutin aikana kaksi osumaa. Kahdessa viimeiseksi jääneessä harjoitusottelussa tehtiin kaikkiaan seitsemän osumaa. Perustasoltaan miehistöt ovat lähellä toisiaan. Kummatkin niput on ennakoitu alempaan keskikastiin. Ykköselle on mahdollista antaa karvan alle 40 prosenttia, mutta kannatusta on tullut lähemmäs 55 prosenttia. Ykkösen ohitusta on hyvä alkaa ajatella.

Woking – Aldershot

Jalkapallon Englannin Kansallisliigassa toisensa kohtaavat Woking ja Aldershot. Kotijoukkue nappasi ensimmäisellä kierroksella kahden maalin voiton Dagenham & Rediä vastaan. Ensimmäinen osumista syntyi jo avauskympillä ja toinen hieman tauon jälkeen. Maalit merkattiin Kane Ferdinandille ja Moussa Diarralle. Täysi pistepotti oli kyllä pieni yllätys. Vierasjoukkue pelasi ensimmäisellä kierroksella tappiollisesti AFC Fyldea vastaan. Maalinteossa onnistuttiin itse reilut vartti ennen loppua. Vastustajan osumat tulivat 29. minuutilla ja vähän tunnin jälkeen. Maaleista jälkimmäinen tuli rankkarista. Tasokas vastustaja oli viimeksi ehdoton ennakkosuosikki, joten ensimmäisen kierroksen pettymys ei tullut yllätyksenä. Nyt vastustajan taso on selvästi helpompi. The Cardinals ja vierailijat ovat perustasoltaan jopa lähellä toisiaan. Miehistöjen välille on vaikea löytää varsinaista tasoeroa. The Shots rankattiin kauden alla tosin yhdeksi vahvimmista ehdokkaista taistelemaan putoamista vastaan. Isännät lähtevät otteluun karvan yli 40 prosentin ennakkosuosikkeina. Kannatus on noin 20 pinnaa liian iso, joten ohitus taitaa olla ainoa järkevä peli-idea.

Solihull Moors – Torquay

Jalkapallon Englannin Kansallisliigassa Solihull Moors pelaa Torguayta vastaan. Kotijoukkue pelasi ensimmäisellä kierroksella viihdyttävän tasapelin Harrogatea vastaan. Tuolloin kumpikin nippu onnistui maalinteossa kahdesti. Itse maalinteossa onnistuttiin 35. minuutilla ja hieman tunnin jälkeen. Kyseessä oli ennakkoon erittäin tasainen koitos, joten pistejako ei ollut varmasti pettymys. Kauden alla pelattu viimeisin harjoitusottelu meni vähämaalisen tasapelin merkeissä Oxfordin kanssa. Vierasjoukkue on ehtinyt pelata niukasti voitollisesti Boreham Woodia vastaan. Iltaan lähdettiin ennakkosuosikkeina, joten täysi pistepotti ei ollut yllätys. Itse maalinteossa onnistuttiin 61. ja 63. minuutilla. Viimeiseksi jääneessä harjoitusottelussa kärsittiin niukka tappio Exeteriä vastaan. Molemmat niput ovat saaneet levätä saman verran. Perustasoltaan isännät ovat ehkä karvan edellä. Ykköseen päädytään vähän alle 50 prosentilla, mutta kannatus on noin 15 pinnaa liian pieni. Voimasuhteiden määritys on vielä haastavaa, mutta poimitaan ykkösestä rohkea tolppa.

Bromley – Ebbsfleet

Jalkapallon Englannin Kansallisliigassa vastakkain asettuvat Bromley ja Ebbsfleet. Isännät pelasivat ensimmäisellä kierroksella maalittoman tasapelin Chorleyta vastaan. Vierasjoukkue esiintyi ensimmäisellä kierroksella selvästi tappiollisesti Halifaxia vastaan. Vaikka vastustaja oli selvästi parempi, ennakkoon menestykselle olisi ollut hyvä mahdollisuus. Vastustaja teki kolme osumaa viimeisen 20 minuutin aikana. Itse maalinteossa onnistuttiin vain 39. minuutilla. Viimeiseksi jääneessä harjoitusottelussa voitettiin Brighton U23 maalein 3-1. Nyt alakertaa tullaan varmasti parantamaan. The Ravens ei ollut ensimmäisellä kierroksella oikein pienikään altavastaaja, mutta myös viimeiseksi jääneissä harjoitusotteluissa maalinteon kanssa oli haastavaa. Perustasoltaan kotijoukkue on pykälän parempi nippu ja kotonaan noin 47 pinnan ennakkosuosikki. Kannatusta on tullut peräti 80 prosenttia, joten ykkösen ohitus on ainoa järkevä peli-idea.

Boreham Wood – Wrexham

Jalkapallon Englannin Kansallisliigassa toisensa kohtaavat Boreham Wood ja Wrexham. Kotijoukkue kärsi ensimmäisellä kierroksella niukan tappion Torguayta vastaan. Vastustaja lähti otteluun ennakkosuosikkina, mutta menestykselle olisi ollut hyvä mahdollisuus. Itse jouduttiin olemaan kuitenkin noin tunti miehen vajaalla. Tyrone Marsh vastasi viimeksi isäntien ainokaisesta. Perustaso on sen verran vaisuhko, että alempi keskikasti on realistinen paikka. Vierasjoukkue pelasi ensimmäisellä kierroksella voitollisesti Barrowia vastaan. Tauolla vastustaja oli maalin johdossa, mutta Jonathan Hooperin ja Bobby Grantin osumat käänsivät koitoksen. Perustasoltaan Red Dragons on sen verran edellä, että kakkoselle annetaan noin 45 prosenttia. Kannatusta on tullut kuitenkin kymmenisen pinnaa liikaa. Suora ohitus ei inspiroi, sillä vierailijat ovat mestaruustaistelussa ennakkoon AFC Fylden suurimpia haastajia. Alipelattu risti otetaan silti kylkeen.

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu