kasinosankarit

Kohteita 32850

Avoimet kohteet 1

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Vetovihjeet ja otteluennakot jalkapalloon 7.1.

Maanantaina jalkapalloa pelataan muun muassa Englannissa, Espanjassa ja Ranskassa. Tässä ovat vakiovihjeet maanantaille, ja nämä vihjeet vakio 3:seen voi käyttää haluamallaan tyylillä.

Wolverhampton – Liverpool

Jalkapallon FA Cupissa Liverpool matkustaa Wolverhamptonin vieraaksi. Miehistöt kohtasivat joulukuussa, jolloin punapaidat nappasivat kahden maalin voiton. Kotijoukkueella alla on tappio Crystal Palacelle, mutta vieraissa venyttiin erinomaiseen yllätykseen Tottenhamista. Vierasjoukkue koki viimeksi niukan tappion Manchester Citylle, mutta miehistö on ollut muuten mainiossa iskussa. Voittoja on tullut voittojen perään, joten kärkipelin tappiosta huolimatta itseluottamus on huipussaan. Toisaalta sarjan mestaruudesta kamppailu on niin kovaa, että kaikkiin muihin peleihin ei laiteta samanlaista keskittymistä. Susien ongelmana on ollut turhan ennalta arvattava pelitapa, mikä heijastui Crystal Palaceakin vastaan vastustajan liian helppona puolustustyöskentelynä. Kärkinippuja vastaan pelataan mainiosti, mutta heikompien kanssa on yllättävän vaikeaa. Rotaatiota lienee luvassa, mutta oranssimustilla pari tärkeää pelaajaa on tervehtymässä. The Redsillä on terveyshuolia varsinkin alakertansa kanssa. Vierailijoiden hallinnassa iltaa edetään ja kyseessä on ehdoton ennakkosuosikki, mutta aito yllätysmahdollisuus on olemassa. Isännät ovat väläytelleet useasti parasta osaamistaan, mutta vastapainona on tullut hyvinkin yllättäviä epäonnistumisia.

Celta – Athletic Bilbao

Jalkapallon Espanjan La Ligassa vastakkain asettuvat Celta ja Athletic Bilbao. Molemmat miehistöt ovat saalistaneet viidestä edellisestä kilpailullisesta ottelustaan kaksi voittoa. Kotijoukkue hävisi edellisellä kierroksella odotetusti Barcelonaa vastaan, mutta pelitilanteiden valossa taisto ei ollut lainkaan dominointia. Kotona alla on maaliton tasapeli Leganesia vastaan, mikä olikin ehdottomasti pettymys, mutta hyvät mahdollisuudet voittoon kyllä olivat. Neljään edelliseen kilpailulliseen peliin kolmesti maalinteossa ei ole onnistuttu kertaakaan. Vierasjoukkue jäi viimeksi vähämaaliseen tasapeliin heikon Valladolidin kanssa, mutta vastustajan tasoitusmaali syntyi lisäajan puolella. Baskimaalaisetkin ovat kärsineet maalinteon vaikeuksista, mutta toisaalta puolustuspelaaminen on toiminut laadukkaasti. Heille on tehty marraskuun puolen välin jälkeen vain kerran enemmän kuin yksi maali. Muutamat poissaolot ovat sotkemassa valmistautumista. Isännillä on myös ainakin yksi tärkeä poissaolo. Odotettavissa on kierroksen tasaisimpia ja tiukimpia kohtaamisia, eikä näillä tiedoilla otteluun ole löydettävissä juuri lievääkään ennakkosuosikkia.

Lille – Sochaux

Lille isännöi Sochauxia, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Coupe de Francessa. Kotijoukkue hävisi edellisessä kamppailussaan pelitapahtumien vastaisesti Toulouselle, kun taas maan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelaava vierasjoukkue kaatoi vähämaalisesti Lorientin. Tuolloin voitotta jääminen ei olisi ollut vääryys. Miehistö on voittanut kolme edellisestä neljästä kilpailullisesta ottelustaan, mutta nyt vastustajan taso kovenee huomattavasti suhteessa oman sarjan peleihin. Les Lionceaux on ollut vieraissa vaikeuksissa, sillä kymmenestä matkataistosta alla ei ole kuin muutama voitto. Siellä maalinteossa on onnistuttu keskimäärin alle kerran ottelua kohden. Hyökkäyspelaaminen on ollut muutenkin kapealla pohjalla, eikä tätä menoa sarjapaikan säilyttäminenkään ole lainkaan selvää. Vieraissa hävittiin viimeksi selvästi Red Starille. Les Dogues ei ole voittanut neljään viimeiseen kotikamppailuunsa, mutta kyseessä on muuten laadukas isäntä. Sarjassa kasassa on kuusi voittoa, kolme tasapeliä ja yksi tappio. Kotona alakerta on ollut pääasiassa vahvaa. Punapaidoilla lienee pari poissaoloa, mutta tasoero ja kotietu tekevät heistä merkittävän voittajaehdokkaan.

Tondela – Sporting

Jalkapallon Portugalin Primeira Liigassa toisensa kohtaavat Tondela ja laadukas Sporting. Isännät ovat voittaneet kolme viimeisintä kilpailullista otteluaan, mutta viimeksi Santa Claran kanssa pistejako ei olisi ollut vääryys. Vierasjoukkue on ollut mainiossa pelivireessä, sillä marraskuun jälkeen lissabonilaiset ovat voittaneet kaikki kamppailunsa lukuun ottamatta yhtä niukkaa tappiota Guimaraesia vastaan. Silloinkin täyteen pistepottiin olisi ollut hyvä mahdollisuus. Materiaaliltaan vihreävalkoiset ovat kaksikosta selvästi tasokkaampi porukka, mutta Auriverdes on alkanut saamaan menestymistä myös omien kannattajiensa edessä. Isommassa kuvassa kyseessä on heikko isäntä, sillä pisteitä on kerättynä kolmanneksi heikoiten. Heille on tehty kotona viimeksi vähintään kaksi maalia marraskuussa. Lions on ollut sarjan tulivoimaisimpia miehistöjä, ja siinä missä keltapaidoilla paras maalintekijä on tehnyt vasta kolme maalia, vierailijoilta löytyy kolme vähintään kuuden maalin pelaajaa. Varsinkin joulukuussa hyökkäyspelaaminen oli kiitettävää. Päivän lyhyemmästä valmistautumisajasta huolimatta monet tekijät puoltavat Lissabonin jättiläisen menestymistä.

FC Porto – Nacional

Jalkapallon Portugalin Primeira Liigassa FC Porto saa vastaansa Nacionalin. Kotijoukkue on voittanut lokakuun jälkeen kaikki kilpailulliset kamppailunsa, ja varsinkin omien kannattajiensa edessä sinipaidat ovat olleet mahdottomia pysäytettäväksi. Viimeksi sarjakärki nappasi vähämaalisen voiton Avesista, kun taas kotona on alla voitto Rio Aven kustannuksella. Vierasjoukkue nappasi edellisessä taistossaan voiton Guimaraesista, mutta pelitilanteiden valossa voitotta jääminen ei olisi ollut vääryys. Miehistöllä on edelleen ongelmia matkaotteluissaan menestymisen kanssa. Tien päällä varsinkin alakerta on haavoittuvainen. Elokuun jälkeen voittoihin on siellä pystytty vain kertaalleen. Tasoero nippujen välillä on valtava. Madeiralaiset ovat olleet niin hyökkäyspelaamisessaan kuin puolustustyöskentelyssään kaukana Dragonsin tekemisestä, ja parista poissaolosta huolimatta maan suurseura lähtee otteluun isona ennakkosuosikkina.

Numancia – Oviedo

Numancia kohtaa Oviedon, kun pelit jatkuvat jalkapallon Espanjan Segunda Divisionissa. Kotijoukkue on saalistanut edelliseen viiteen kamppailuunsa yhden voiton, mutta viimeksi peliesitys ja pisteeseen venyminen Alcorconia vastaan teki varmasti pelaajiston itseluottamukselle hyvää. Marraskuun alun jälkeen ainoa voitto on tullut Gimnasticista. Vierasjoukkueella alla on puolestaan maaliton tasapeli Malagan kanssa, mutta pelitapahtumien valossa vastustajan täysi pistepotti ei olisi ollut vääryys. Miehistö on kärsinyt maalinteon vaikeuksista, sillä neljään edelliseen kierrokseen ainokainen syntyi Almeriaa vastaan. Reissussa vaikeudet ovat jatkuneet entisestään. Molemmat miehistöt ovat viimeistelleet keskimäärin noin yhden maalin ottelua kohden. Ratkaisuvoimaa olisi siis syytä löytää lisää. Kummallakaan nipulla ei ole ollut myöskään tasaista ykköshyökkääjää. Varsinkin Carbayonesin hyökkäyspelaaminen on vieraissa onnettoman heikkoa. Kuuteen viimeiseen vierailuun maalinteossa on onnistuttu kerran. Molemmilla nipuilla on myös poissaoloja. Kumpikaan ryhmä ei ole pelannut vielä tänä vuonna, joten pelituntuma ei ole parhaimmillaan. Kamppailu kallistuu vähämaalisuuteen, eikä näillä tiedoilla otteluun ole helppoa löytää edes lievää ennakkosuosikkia.

Rayo Majadahonda – Las Palmas

Jalkapallon Espanjan Segunda Divisionissa toisensa kohtaavat Rayo Majadahonda ja Las Palmas. Isännillä alla on vähämaalinen tappio Albaceteä vastaan, ja jo pidemmän aikaa kotijoukkue on ollut vaatimattomassa pelivireessä. Viiteen edelliseen peliin matkaan on tarttunut vain yksi tasapeli. Suurimmat ongelmat löytyvät hyökkäyspelaamisesta, sillä maalinteon kanssa on tuskaa. Pelaajiston itseluottamus ei ole muutenkaan kunnossa. Vierasjoukkueenkaan asetelmat eivät ole hyvät, sillä alla ei ole onnistumisia moneen viikkoon. Materiaaliltaan miehistö on yksi ehdokkaista pelaamaan ensi kaudella jälleen maan pääsarjassa. Kolmeen edelliseen kierrokseen kahdesti omissa verkot ovat soineet neljästi. Vieraissa voittoihin ei ole pystytty moneen kuukauteen. Suuressa kuvassa saarelaisilla on ollut enemmän maalintekovoimaa, mutta edellisten viikkojen aikana hyökkäyspelaaminenkin on ollut vaisua. Teneriffaa vastaan vastustaja sai tasoitettua 85. peliminuutilla, joten kyllä sekin oli pettymys. Useampi loukkaantuminenkin on rasitteena. Miehistöillä pelituntuma ei ole varmasti terävimmillään, sillä edelliset kamppailut on pelattu viime vuoden puolella. Luvassa lienee kierroksen tasaisimpia kohtaamisia, jossa ratkaisua tuskin tulee maalia suuremmalla erolla.

Maccabi Tel Aviv – Maccabi Netanya

Jalkapallon Israelin Ligat ha’Alissa yhteen iskevät Maccabi Tel Aviv ja Maccabi Netanya. Kotijoukkue on ollut jälleen erinomaisessa pelivireessä, sillä alla on lokakuun ensimmäisen päivän jälkeen pelkkiä voittoja lukuun ottamatta tasapeliä Maccabi Petach Tikvan kanssa. Materiaaliltaan miehistö on kaudesta toiseen yksi maansa suurimmista nipuista. Vierasjoukkue on ollut niin ikään hyvässä pelivireessä, sillä alla on viiteen edelliseen kilpailulliseen kamppailuun neljä voittoa. Alakerta on ollut vahva, josta osoituksena omiin on mennyt lokakuun jälkeen enemmän kuin yksi maali vain kerran. Materiaali on kuitenkin niin paljon heikompi, että pisteille venyminen olisi kierroksen suurimpia yllätyksiä. Tasoero on merkittävä. Tel Avivin jättiläinen on kulkenut kotonaan lähes pelkästään voitosta voittoon antaen vastustajilleen yhden maalin. The Diamonsin matkapelit ovat tuottaneet pisteitä viidenneksi parhaiten, mutta The yellow onesia vastaan olisi pelattava yksi kauden parhaimmista otteluista, jotta menestymistoiveet olisivat realistiset. Kotietua ei toisaalta juuri ole, kun ryhmät jakavat saman kotikentän. Niput kohtasivat edellisenä vuonna neljästi isäntien voittaen kolmesti.

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu