kasinosankarit

Kohteita 32860

Avoimet kohteet 0

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Vetovihjeet ja otteluennakot jalkapalloon 7.4.

Sunnuntaina jalkapalloa pelataan muun muassa Englannissa, Italiassa ja Saksassa. Tässä ovat vakiovihjeet sunnuntaille, ja nämä vihjeet vakio 7:seen voi käyttää haluamallaan tyylillä.

Everton – Arsenal

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Everton saa vastaansa Arsenalin. Kotijoukkue on saalistanut viiteen edelliseen kierrokseen kolme voittoa, joten sinipaitojen melko hankalasta kaudesta huolimatta lähiaikojen pelivireessä on ollut paljon ilonaiheita. Kahdella edellisellä kierroksella täydet pistepotit on napattu Chelseasta ja West Hamista. Tykkimiehet ovat voittaneet kahdella edellisellä kierroksella Newcastlen ja Manchester Unitedin. Sarjassa kymmeneen viimeiseen otteluun alla on seitsemän voittoa. Lontoolaisilla on paljon pelattavaa, sillä kilpailu neljän joukkoon pääsemisestä käy tiiviinä. Isännillä ei ole suuremmin pelattavaa. Parhaimmillaan Toffees on kotonaan huippuryhmille vaikeasti voitettavissa, mutta peliesitykset ovat ailahdelleet liikaa ja muutenkin matkalle on mahtunut liikaa alisuorittamista. Etenkin Marco Silvalle loppukausi on toki tärkeä. Isossa kuvassa Gunnersilta on löytynyt selvästi enemmän ratkaisuvoimaa ja tasaisempaa suorittamista. Maalinteossa on onnistuttu 20 kertaa enemmän. Tien päällä sarjassa neljään edelliseen otteluun ei ole tosin voitettu kertaa enempää. Tasokkaammat punavalkoiset ovat varmasti motivoituneita. Liverpoolilaisten onnistumisista huolimatta vierasvoitosta lienee syytä lähteä liikkeelle.

Watford – Wolverhampton

Watford ja Wolverhampton pelaavat vastakkain jalkapallon FA Cupissa. Hornets voitti viimeksi Fulhamin onnistuen maalinteossa peräti neljästi, kun taas Susilla on alla mainio onnistuminen Manchester Unitedin kustannuksella. Keltamustat ovat pelanneet hyvää kautta, mutta Wanderersista on ehdottomasti sanottava samaa. Kyseessä on sarjan puolella yksi kuluvan vuosikymmenen parhaista sarjanousijoista. Oranssimustat ovat menestyneet hienosti huippuseuroja vastaan. Siitä esimerkki saatiin juuri viimeksi. Lähiviikkoina on myös esimerkiksi napattu tasapeli Chelsealta. Manchester United pudotettiin vähän aikaa sitten myös FA Cupista. Hyvä organisointi ja tiivis puolustuspelaaminen kantaa usein pitkälle, mutta myös hyökkäyspäässä Raul Jimenez on tehnyt sarjassa komeat 12 osumaa. Kyseessä on hyvin valmennettu porukka. Selvästi heikompia nippuja vastaan on ollut tosin yllättävän vaikeaa. Yellow Armylla saattaa olla pikkuisen terveysmurheita. Heillä todennäköisesti kärsitään enemmän siitä, että nyt ei pelata kotona. Fulhamille neljä maalia oli itseluottamukselle hyvä juttu, mutta loppulukemat olivat suhteessa kovat. Melko ympäripyöreä ja haastava koitos on edessä, mutta Wolves on ryhmistä hieman edellä. Heistä saadaan lievä ennakkosuosikki.

Udinese – Empoli

Jalkapallon Italian Serie A:ssa Udinese kohtaa Empolin. Kotijoukkue nappasi edellisellä kierroksella hyvän onnistumisen AC Milania vastaan, kun pisteet tasattiin vähämaalisen illan päätteeksi. Miehistö voitti kotonaan viimeksi puolestaan Genoan. Vierasjoukkue yllätti edellisellä kierroksella Napolin, joten heilläkin on alla mainio onnistuminen. Toiseksi edellisellä kierroksella hävittiin Juventukselle, mutta lopulta taisto päättyi vain maalin erolla. Toki suursuosikki pelasi melko varamiehisesti. Lähiaikojen otteluohjelma on ollut vaikea, sillä vastustajina ovat olleet Napolin ja Juventuksen ohella myös AC Milan. Reissussa pelaaminen tuottaa edelleen suuria ongelmia. Tien päällä ratkaisuvoimaa on vähän. Siellä ei ole voitettu kertaakaan. Bianconerin kotietu ei ole ollut merkittävä, mutta siellä viimeiset kerrat ovat tarjonneet kuitenkin onnistumisia. Kotona on voitettu kolme edellistä ottelua. Miehistöllä on päivän pidempi lepoaika. Puolustuspelaamiselle kahden edellisen kierroksen onnistumiset tulivat tarpeeseen, sillä niitä edelsi neljän maalin antaminen sekä Napolille että Juventukselle. Isossa kuvassa maalinteko on ollut vaikeaa. Varsinaista tasoeroa miehistöillä ei ole. Ottelussa pelataan merkittävistä panoksista, sillä kumpikin nippu on putoamistaistelussa. Lähtökohdat ovat erittäin tasaiset. Tappion välttäminen on nyt ensisijaisen tärkeää.

Inter – Atalanta

Jalkapallon Italian Serie A:ssa Inter pyrkii kaatamaan Atalantan. Milanolaiset murskasivat edellisellä kierroksella Genoan, kun taas vierasjoukkueella on alla voittoisa kamppailu Bolognaa vastaan. Kotijoukkue on voittanut sarjassa neljään edelliseen kierrokseen kolmesti, mutta viimeksi kotona Laziota vastaan jäätiin pieneen pettymykseen. Pitkästä aikaa Mauro Icardi oli kokoonpanossa. Osapuolten välit eivät ole hyvät. Bergamolaiset ovat olleet hyvässä pelivireessä, sillä miehistö on voittanut viiteen edelliseen kamppailuunsa neljästi. Kyseessä on tulivoimainen ja aktiivinen nippu, joka on tehnyt maaleja eniten Juventuksen ohella. Kahteen viimeiseen kierrokseen maalinteossa on onnistuttu seitsemän kertaa. Puolustuspelaaminen on toiminut lähiaikoina pääasiassa myös hyvin. Lisäksi vieraissa otteluita halutaan voittaa omalla rohkealla tavalla. Reissussa pisteitä on kerätty neljänneksi parhaiten. Sielläkin viimeiset viikot ovat sujuneet hyvin. Juurikaan tasoeroa ei ole. Hieman poissaoloja on rasitteena. Vierailijoilta varsinkin ratkaisuvoimaa on sivussa. Nyt vastassa on tasokas alakerta. Tiedossa on tiukka ja tasainen ilta. Isoista pisteistä on kysymys.

Lazio – Sassuolo

Jalkapallon Italian Serie A:ssa Lazio saa vastaansa Sassuolon. Kotijoukkue on saalistanut viiteen edelliseen kamppailuunsa kolme voittoa. Edellisellä kierroksella roomalaiset jäivät yllättäen epäonnistumiseen SPALia vastaan, mutta muuten pelivire on ollut kohdillaan. Viimeiset viikot ovat sisältäneet muun muassa voiton Interistä ja AS Romasta. Erityisesti puolustuspelaaminen on toiminut laadukkaasti, mutta yhtä lailla maalinteon kanssa on saatu useissa otteluissa hyvin onnistumisia. Parmalle ja AS Romalle tehtiin kaikkiaan seitsemän osumaa. SPALia vastaan maaleitta jääminen oli pettymys, mutta olisi silloinkin ollut aineksia saada edes pistejako. Vierasjoukkue voitti edellisellä kierroksella Chievo Veronan, mutta muuten pelivire on ollut vaatimaton. Pettymyksiä on tullut turhan kovalla tahdilla. Peliesitykset ovat myös ailahdelleet liikaa. Toiseksi edellisellä kierroksella hävittiin Bolognalle. Äskettäin kotona omiin meni viisi osumaa. Reissussa on ollut vaikeaa. Tien päällä on voitettu viimeksi joulukuussa. Varsinkin siellä kaivataan ratkaisuvoimaa. Isossa kuvassa isäntien alakerta on ollut paljon parempi. Perustasoltaan selvästi paremmalla Biancocelestilla pisteiden tarve on merkittävä, eikä näillä tiedoilla kamppailun selvästä voittajaehdokkaasta ole epäselvyyttä.

Napoli – Genoa

Jalkapallon Italian Serie A:ssa Genoa matkustaa Napolin vieraaksi. Kotijoukkue kärsi edellisellä kierroksella yllättävän tappion Empolia vastaan, mutta sitä edelsi kuitenkin voittoisasti neljän maalin tekeminen sekä AS Romalle että Udineselle. Miehistön tilanne Juventuksen alapuolella on hyvä, mutta kolmantena olevalla Interillä on vielä mahdollisuus taistella toisesta sijasta. Turkoosipaitojen kotietu on ollut odotetusti sarjan parhaimmistoa. Vierasjoukkue hävisi edellisellä kierroksella rumasti Interille. Sitä edelsi parin maalin tappio Udineselle. Miehistö on jäänyt edelliseen viiteen otteluunsa maaleitta neljästi. Lisäksi varsinkin Inter-taistossa puolustuspelaamisen kanssa oli isoja ongelmia. Materiaaliltaan Rossoblu on useita pykäliä perässä. Tasoero on merkittävä. Kyseessä on myös arka vierailija. Tien päällä on voitettu vain kahdesti. Putoamistaistelun vuoksi pisteiden tarvetta on olemassa. Isännillä terveystilanne ei ole ihanteellinen, mutta omat poissaolonsa on myös vierailijoilla. Se koskee varsinkin alakertaa. Vahvassa näyttöhaluisen Partenopein komennossa kohtaamista edetään. Kyseessä on ansaitusti yksi sunnuntain todennäköisimmistä voittajista.

Valladolid – Sevilla

Jalkapallon Espanjan La Ligassa Valladolid isännöi Sevillaa. Kotijoukkue hävisi edellisellä kierroksella niukasti Leganesille. Tappion kokeminen oli henkisesti kova kolaus, sillä vastustajan ainokainen syntyi lisäajan loppuhetkillä. Yhdeksään edelliseen otteluun ainoa voitto on tullut Eibarista. Lähiaikoina hyökkäyspelaamisen kanssa on ollut isoja haasteita. Maalinteossa on onnistuttu muutenkin keskimäärin alle kerran ottelua kohden. Kotona on voitettu sarjassa lokakuun jälkeen vain kerran. Kotietu on yksi sarjan heikoimmista. Vierasjoukkue palasi viimeksi takaisin voittojen pariin Alavesia vastaan. Sitä edellinen taisto päättyi tappioon Valencialle. Andalusialaiset ovat voittaneet sarjassa neljään viimeiseen kierrokseen kolmesti. Suuressa kuvassa miehistö on selvästi sarjanousijaa tasokkaampi. Euroopan kenttien takia rasitusta on ollut, mutta nyt keskittyminen on sarjassa. Heiltä löytyy huomattavasti enemmän ratkaisuvoimaa ja yksilötaitoa. Itseluottamuskin on parempi. Toisaalta vieraissa pelaaminen on paikoitellen turhan ailahtelevaa. Nipuilla on pisteiden tarve, mutta myös poissaoloja. Vierailijat ovat ottelussa vahvoilla.

Celta Vigo – Real Sociedad

Jalkapallon Espanjan La Ligassa yhteen iskevät Celta Vigo ja Real Sociedad. Kotijoukkue on saalistanut kahdeksaan edelliseen kamppailuunsa vain yhden voiton. Edellisellä kierroksella miehistö pelasi runsasmaalisen pistejaon Huescan kanssa. Isännät ovat tehneet kahteen viimeiseen kierrokseen kaikkiaan kuusi maalia, mutta puolustuspelaamisen kanssa olisi selvästi parannettavaa. Siitä hyvä esimerkki saatiin juuri edellisellä kierroksella. Hyökkäyspelaamisen onnistumiset ovat tuoneet kuitenkin itseluottamusta, sillä maalinteon kanssa on ollut useissa otteluissa vaikeaa. Vierasjoukkue pääsi viimeksi pitkästä aikaa voittojen pariin, kun täysi pistepotti napattiin Betisiltä. Sitä edelsi viisi ottelua ilman voittoja. Reissussa alkuvuosi on sisältänyt useita tasapelejä, mutta tien päällä on voitettu marraskuun jälkeen vain kerran. Alakerta on toiminut kaksikosta paremmin. Lepoaikaa on päivän vähemmän. Molemmilla ryhmillä on rasitteenaan poissaoloja. Pisteiden tarve on merkittävä. Toinen pelaa putoamista vastaan ja toinen Euroopan kentistä. Melko hankalasti ennakoitava ilta on edessä. Otteluun on vaikeaa nähdä pientäkään ennakkosuosikkia.

Levante – Huesca

Jalkapallon Espanjan La Ligassa toisensa kohtaavat Levante ja Huesca. Isännillä on alla viihdyttävien vaiheiden jälkeen tullut raskas tappio Athletic Bilbaolle, kun taas vierasjoukkue pelasi niin ikään vauhdikkaasti tulleen tasapelin Celta Vigon kanssa. Kotijoukkue on tehnyt kahteen edelliseen kierrokseen neljä maalia, joten hyökkäyspelaamisen onnistumiset ovat tulleet tarpeeseen. Kotona pelattiin toiseksi edellisellä kierroksella tasapeli Eibarin kanssa, mutta tappio ei olisi ollut iso vääryys. Kausi on ollut valencialaisille vaikea. Samaa voidaan sanoa sarjanousijasta, sillä sijoitus on viimeisenä. Puolustuspelaaminen on ollut yksi sarjan heikoimmista, mutta myös ratkaisuvoimaa on löytynyt monissa otteluissa niukasti. Kolmeen edelliseen otteluun omiin on mennyt lähes toistakymmentä osumaa. Toisaalta äskettäin ratkaisuvoimaa on löytynyt vähän paremmalla tahdilla. Tien päällä on menestytty vaatimattomasti. Nykyisellä menolla sarjapaikan säilyttäminen ei vaikuta uskottavalta ajatukselta. Onnistumisia tarvitaan melko kiireellä. Poissaoloitta ei ole kumpikaan nippu liikenteessä. Suurta luottoa myöskään Granotasin tekemiseen ei löydy, mutta vähän kokonaisuutena parempana kyseessä on ottelun ennakkosuosikki.

Betis – Villarreal

Betis ja Villarreal taistelevat paremmuudestaan, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Espanjan La Ligassa. Kotijoukkue on saalistanut viiteen edelliseen kierrokseen yhden voiton, mutta edellisessä kamppailussa pistejako ei olisi ollut kaukana. Vastustaja sai toisen osumansa kymmenen minuuttia ennen loppua. Kotona alla on varsin ruma tappio Barcelonalle. Siinä välissä pelattiin vähämaalinen tasapeli Vallecanon kanssa. Keltapaidat ovat pelanneet kaksi edellistä otteluaan ilman voittoja, mutta miehistö on muuten saanut tekemistään vietyä parempaan suuntaan. Viimeksi pelattiin runsasmaalinen ja viihdyttävä tasapeli Barcelonan kanssa. Puolustuspelaamisen kanssa oli haasteita, mutta neljä maalia katalonialaisille oli itseluottamukselle mainio juttu. Voittokaan ei ollut kuin hetken päässä. Kausi on ollut toki haastava, mutta suunta on monella tavalla kohti parempaa. Kuuteen edelliseen kilpailulliseen taistoon alla on neljä voittoa. Poissaoloja on yhä. Vierailijoiden sijoitus ei kerro osaamisesta mitään. Nykyään myös itseluottamus on parempi. Nyt lisäksi tien päällä on tullut onnistumisia. Aineksia löytyy viihdyttävään koitokseen. Nipuilla on merkittävä pisteiden tarve. El Submarinolla on nyt aidosti hyväkin mahdollisuus jopa täyteen pistepottiin.

FC Augsburg – Hoffenheim

Jalkapallon Saksan Bundesliigassa vastakkain asettuvat FC Augsburg ja Hoffenheim. Kotijoukkue hävisi viikolla DFB-Pokalissa jatkoajan jälkeen RB Leipzigille, kun taas sarjassa on alla kolmen maalin tappio FC Nürnbergille. Kausi on ollut monella tavalla vaikea, mutta sijoitus on kuitenkin putoamisviivan paremmalla puolella. Peliesitykset ovat olleet paikoitellen hyvinkin ailahtelevaisia, mutta varsinkin kotonaan nippu on saanut myös mainioita onnistumisia. Esimerkiksi hieman aiemmin voitettiin kotona Dortmund. Vierasjoukkue on voittanut kolmeen viimeiseen kierrokseen kahdesti, joten miehistö on pääsemässä takaisin myös voittojen pariin. Viimeksi täysi pistepotti napattiin vahvalta Leverkusenilta. Neljän maalin tekeminen nosti lisää itseluottamusta. Yksi niistä oli tosin vastustajan oma osuma. Tien päällä jäätiin äskettäin tasapeliin Stuttgartissa, mutta voittoon olisi ollut hyvä mahdollisuus. Suuressa kuvassa Die Kraichgauerilta on löytynyt selvästi enemmän ratkaisuvoimaa. Materiaaliltaan sinipaidat ovat myös toki edellä. Sarjassa on hävitty 11 edellisestä matkapelistä yksi. Heilläkin pisteiden tarve on merkittävä. Terveyshuolia löytyy yhä, Fuggerstädterilta varsinkin. Vierailijat ovat paremmin levänneinä jopa selvähköjä voittajaehdokkaita.

Mönchengladbach – Werder Bremen

Jalkapallon Saksan Bundesliigassa Mönchengladbach saa vastaansa Werder Bremenin. Kotijoukkue on voittanut seitsemään edelliseen kierrokseen kerran, mutta esimerkiksi edellisessä kamppailussa aineksia olisi ollut parempaan lopputulokseen. Ottelun alku oli suuri epäonnistuminen. Kotona jäätiin viimeksi vähämaaliseen tasapeliin Freiburgin kanssa, joten kyllä sekin päättyi pettymykseen. Kotona neljään edelliseen kierrokseen kolmesti heille on tehty vähintään kolme osumaa. Vierasjoukkue on ollut jo pidempään yksi sarjan kovakuntoisimmista miehistöistä. Ryhmä on voittanut neljä viimeisintä otteluaan. Pelaajiston itseluottamus on korkealla. Edellisessä cupin pelissä voitto napattiin Schalkesta. Tekeminen on näyttänyt monella tavalla hyvältä. Varsinkin hyökkäyspelaamisen kanssa on saatu hienosti onnistumisia. Miehistö on hävinnyt viimeksi joulun alla. Hieman on terveyshuolia taustalla. Lepoaikaa on myös vähän vähemmän. Die Fohlen tunnetaan laadukkaana isäntänä, mutta lähiaikoina tilanne on ollut siis vaikeampi. Tärkeistä pisteistä on kysymys. Näillä tiedoilla bremeniläisillä aidosti hyvä paikka jopa täyteen pistepottiin.

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu