kasinosankarit

Kohteita 32860

Avoimet kohteet 0

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Vetovihjeet ja otteluennakot jalkapalloon 7.5.

Tiistaina jalkapalloa pelataan muun muassa Mestarien liigassa ja Veikkausliigassa. Tässä ovat vakiovihjeet tiistaille, ja nämä vihjeet vakio 4:seen saa käyttää haluamallaan tyylillä.

Liverpool – Barcelona

Jalkapallon Mestarien liigassa Liverpool ja Barcelona pelaavat jälkimmäisen koitoksensa. Kotijoukkueen tilanne on tukala, sillä espanjalaiset ovat erittäin tukevasti kiinni jatkopaikassa. Isännät tarvitsevat kauden parhaan ottelunsa ja sekään todennäköisesti ei vielä riitä. Vierasjoukkue ei saisi tehdä käytännössä yhtään osumaa. Miehistöjen ensimmäinen kohtaaminen oli selvästi tasaisempi mitä lopputulos kertoi. Paikkoja olisi ollut ainakin tehdä yksi kavennus. Blaugrana hävisi äskettäin sarjassa Celta Vigolle, mutta sillä ei ollut merkitystä sarjan mestaruuden kannalta tai Mestarien liigaa ajatellen. Keskittyminen oli vain tässä illassa. Monet tärkeät pelaajat saivat viimeksi huilata. Punapaidat ovat omassa sarjassaan mestaruustaistelun ytimessä yhdessä Manchester Cityn kanssa, joten heillä isompiin lepuutuksiin ei ole ollut mahdollisuutta. Viimeksi Newcastle kaatui jopa yllättävän vaikean koitoksen päätteeksi. Loukkaantumisia on rasitteena. Esimerkiksi Mohamed Salah ei ole mukana. Muutama poissaolo lienee myös katalonialaisilla. The Reds on vain pikkuisen niskan päällä. Vierailijoille avautuu varmasti useita hyviä ylivoimahyökkäyksiä, sillä englantilaisten on pakko olla hyvin rohkeita ja otettava riskejä. Peli-ideoita kannattaa harkita Barcan kautta.

Ilves – FC Honka

Jalkapallon Veikkausliigassa yhteen iskevät Ilves ja FC Honka. Tamperelaisten alkukausi on sujunut hyvin, sillä kasassa on viiteen ensimmäiseen otteluun kolme voittoa ja muutama tasapeli. Edellisellä kierroksella isännät nappasivat maalittoman tasapelin HJK:ta vastaan. Tupsukorvat ovat varsinkin puolustaneet erittäin laadukkaasti. Miehistö on hyvin organisoitu, omaa hyvän itseluottamuksen ja nauttii Tammelassa vahvasta kotiedusta. Kyseessä on tällä kaudella ensimmäinen koitos Tammelassa. Kotonaan miehistö haluaa pelata aktiivisemmin, mutta omat vahvuudet etenkin alakerran osalta halutaan pitää entisellään. Viisi ottelua ja nolla päästettyä osumaa. Vierasjoukkueen alkukausi on ollut selvästi kaksijakoisempi. Peliesitykset ovat olleet ajoittain oikein hyviä, mutta matkalle on mahtunut myös selviä pettymyksiä. Edellisellä kierroksella hävittiin kahdella maalilla HIFK:ta vastaan. Puolustuspelaamisen kanssa on ollut haasteita. Alakerta on ollut ehdottomasti turhan virheherkkä. Se on heijastunut odotetusti myös muuhun tekemiseen. Tulivoimaisempi nippu on kyseessä, mutta nimekästä ryhmää ei ole saatu pelaamaan vielä tasaisesti. Molemmilla nipuilla on yhä muutamia poissaoloja. Tällä hetkellä on syytä sanoa, että Tampereen illassa hienosti esiintyneellä kotijoukkueella on mainio paikka jatkaa samassa iskussa. Kyseessä on jopa ansaitusti lievä ennakkosuosikki.

FC Inter – RoPS

FC Inter saa vastaansa RoPSin, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Veikkausliigassa. Turkulaiset nappasivat edellisellä kierroksella mainion voiton, kun HJK:ta vastaan maalinteossa onnistuttiin peräti neljä kertaa. Sitä edelsi kuitenkin voitottomia koitoksia sekä SJK:ta, FC Lahtea että FC Honkaa vastaan. HJK-voitto toi kuitenkin isännille paljon itseluottamusta, vaikka vastustaja pelasikin alakanttiin. Sinimustat ovat tehneet kahteen viimeiseen otteluunsa kuusi osumaa, mutta vielä varsinkin alakerran kanssa on selviä kehittämisen kohteita. Vierasjoukkue voitti edellisellä kierroksella HIFK:n, mutta sitä edelsi maaleitta jääminen sekä IFK Mariehamnia että KuPSia vastaan. Peliesitys HIFK:ta vastaan oli pääasiassa hyvä. Voitto oli myös nuorelle nipulle henkisesti tärkeä. Lisäksi kyseessä on hyvin vastustajaan mukautuva ryhmä. Toisaalta varsinkin hyökkäyspelaamiseen olisi löydettävä lisää tehoja. Rovaniemeläiset ovat kärsineet alkukaudella loukkaantumisista. Edelleen poissaoloja on taustalla. Kotijoukkueella on niin ikään loukkaantumisia. Uusimpana pelaajana Luciano Balbi ei ole käytettävissä. Mohammed al Bermanei nousee kokoonpanoon ensimmäistä kertaa. Kieltämättä myös isäntien peliesitykset ovat olleet aaltoilevia, mutta tulivoimaisempi ja viimeksi mainion buustin kotonaan napannut miehistö lähtee otteluun ehdottomana ennakkosuosikkina.

VPS – HJK

Jalkapallon Veikkausliigassa toisensa kohtaavat VPS ja HJK. Vaasalaiset ovat saalistaneet ensimmäiseen viiteen kamppailuunsa neljä tasapeliä, mutta edelleen ensimmäinen voitto antaa odotuttaa itseään. Viimeksi Raita pelasi vähämaalisen tasapelin FC Lahden kanssa. Sitä edelsi melko vastaava tasapeli SJK:ta vastaan. Hieman paremmalla onnella ensimmäinen voitto olisi tullut jo aiemmin, mutta esimerkiksi KPV:tä vastaan menetettiin kahden maalin johtoasema. Viimeksi peliesitys oli aivan kelvollinen. Vierasjoukkueen alkukausi on ollut selvä pettymys, sillä suurilla resursseilla operoivat sinivalkoiset ovat olleet sekä tuloksellisesti että pelillisesti hapuilevia. Vaikka alkukautta mennään, valmennuksen asema on jo kyseenalaistettu. Viimeksi kotona pelattiin maaliton tasapeli Ilveksen kanssa. Sitä edelsi ruma tappio Turussa. Varsinkin hyökkäyspelaamisen kanssa on ollut hankalaa. Paperilla helsinkiläiset ovat tietysti selvästi edellä, mutta isännät ovat esiintyneet alkuvuodesta paikoitellen aidosti hyvin. Lisäksi Suomen Cupissa tie selvitettiin jo aiemmin neljän joukkoon. Miehistöllä valmistautuminen iltaan on myös sujunut hyvin ja luottamus tekemiseen on kunnossa, vaikka avausvoitto on vielä tulematta. Vierailijat ovat poissaolojen kanssakin toki ennakkosuosikkeja, mutta heistä on vaikea saada merkittävää sellaista. Nipulle tuskainen ilta ei olisi yllätys.

FC Kiffen – MiPK

Jalkapallon miesten Kakkosessa yhteen iskevät FC Kiffen ja MiPK. Helsinkiläiset olivat viime kaudella omassa 12 ryhmän lohkossaan yhdeksäs, kun taas mikkeliläiset olivat omassa kovatasoisessa A-lohkossaan jopa neljäntenä. Edellisen kauden jälkeen vierasjoukkueen runko on pysynyt hyvin kasassa. Muutamia merkittäviä pelaajia on vaihtanut maisemaa, mutta heidät on saatu hyvin korvattua. Esimerkiksi Nelson Appiah ja Keito Tonami ovat uusina pelaajina olleet mukana jo talvella. Viime kaudesta tekemiseen on tullut myös lisää ammattimaisuutta, vaikka viime kauden jälkeen taloustilanteesta kuului ikäviä uutisia. Miehistöllä terveystilanne on kunnossa. Isännillä kokoonpanoon on tullut niin ikään joitain muutoksia. Kokoonpano pysyy viime kauden tapaan yhä varsin nuorena. Toisaalta se on melko hyvä sekoitus myös kokemusta. Viime kaudella maalinteko oli vaikeaa. Alakertaa halutaan varmasti pitää viime kauden mallissa, mutta ratkaisuvoiman vähäisyys voi olla haaste. Nyt liikenteessä ollaan uudella valmennuksella. Kauden alussa todellisten voimasuhteiden määrittäminen on haastavaa. Materiaaliltaan vierailijat on syytä pitää parempana ja kilpailukykyisempänä. Punapaitojen lievän voittajaehdokkaan asemalle löytyy perusteet.

Degerfors – Brage

Jalkapallon Ruotsin Superettanissa yhteen iskevät Degerfors ja Brage. Kotijoukkue voitti ensimmäiset kaksi kamppailuaan, mutta sen jälkeen alla on voitottomia koitoksia Östersiä, Örgryteä ja Mjällbyä vastaan. Niissä miehistö jäi aina korkeintaan maaliin. Hieman paremmalla onnella pisteitä olisi voinut tarttua matkaan enemmän, mutta hyökkäyspelaaminen on ollut osassa otteluista hankalaa. Vierasjoukkueella alkukausi on ollut hyvä, sillä kasassa on viiteen ensimmäiseen kamppailuun kolme voittoa ja tasapeli. Ainoa pisteetön peli oli viimeksi. Tasapeli ei olisi ollut iso vääryys. Itseluottamukselle tasapeli sarjan jopa parasta nippua vastaan olisi ollut mainio buusti. Vieraissa kahteen ensimmäiseen otteluun kasassa on vähämaalinen tasapeli Västeråsia vastaan ja runsasmaalinen voitto GAISista. Ennen kauden alkua miehistöt povattiin taisteluun kärjen alapuolisista sijoituksista. Materiaalit eivät ole tokikaan kärjen tasoa, mutta sijoitukset neljän ja kuuden välillä ovat hyvin mahdollisia. Punapaidat ovat kuitenkin hieman heikompia. Muutamista heikoista otteluista huolimatta esimerkiksi tasapeli Östersin kanssa oli hyvä juttu. Lisäksi ennen kauden alkua saatiin useita hyviä onnistumisia. Vierailijoilla ennen kauden alkua alakerta oli ainakin osittainen huolenaihe. Kummaltakin ryhmältä löytyy kaksi kolmen maalin pelaajaa. Aineksia löytyy varsin viihdyttäväänkin peliin, mutta kyseessä on erittäin tasaiset lähtökohdat omaava ottelu. Muutenkin kaksikko on lähellä toisiaan.

Nacional – Cerro Porteno

Jalkapallon Copa Libertadoresissa Nacional pelaa Cerro Portenoa vastaan. Kummatkin ryhmät ovat esiintyneet vahvasti, sillä kasassa on sekä isännillä että vierasjoukkueella viiteen ensimmäiseen koitokseen neljä voittoa. Molemmat niput ovat varmistaneet paikkansa pudotuspeleissä. Edellisellä kierroksella kotijoukkue nappasi täyden pistepotin CA Mineirolta. Paraguaylaisilla on alla puolestaan yllättävä tappio Zamoralle. Miehistön pelivire ei ole ollut muutenkaan lähiaikoina erikoinen. Sarjassa jäätiin viimeksi pettymykseen San Lorenzon kanssa. Muitakin alisuorittamisia on ollut. Kausi siellä on muuten sujunut hyvin. Uruguyalaisten kotietu on ollut vahva. Siellä on voitettu edelliset viisi kilpailullista taistoa siten, että omiin ei ole mennyt yhtään osumaa. Lohkossakin puolustuspelaaminen on ollut miehistön vahvuus. Alla on muutenkin yhdeksään edelliseen kilpailulliseen kamppailuun kahdeksasti vähintään tasapeli. Lähiaikoina myös hyökkäyspelaaminen on ollut hyvää. Lohkossa muuten El Ciclónilla on ollut enemmän ratkaisuvoimaa. Miehistöjen ensimmäinen koitos päättyi vierailijoiden niukkaan voittoon. Kahden alla olevan koitoksen tapaan kyseessä on hyvinkin tasaiselta vaikuttava ottelu. Viime aikojen perusteella Bolsilludo on ollut kuitenkin vahvemmassa pelivireessä ja nauttii hyvästä kotiedusta. Lepoaika on jäänyt kyllä melko vähäiseksi, mutta Montevideon illassa todennäköisesti nälkäisemmät sinivalkoiset on syytä nostaa ennakkosuosikiksi.

Zamora – CA Mineiro

Zamora ja CA Mineiro taistelevat paremmuudestaan, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Copa Libertadoresissa. Molemmat miehistöt ovat saalistaneet lohkossa tähän mennessä vain yhden voiton. Kumpikaan ryhmä ei omaa enää mahdollisuutta selvittää tietään pudotuspeleihin. Copa Sudamericana on lohkon kolmannelle mahdollinen. Tällä hetkellä ollaan samoissa pisteissä. Edellisellä kierroksella isännät voittivat Cerro Portenon, vierasjoukkue puolestaan hävisi Nacionalille. Miehistöjen avaustaisto päättyi vauhdikkaitten vaiheiden jälkeen brasilialaisten voittoon. Tuolloin paremmuudesta ei jäänyt epäselvyyttä. Kolmannesta sijasta saa motivaatiota, mutta kummallakin ryhmällä paras valmistautuminen saattaa olla hieman hankalaa. Perustasoltaan vierailijat ovat parempia. Alla on myös reissusta kaksi kilpailullista voittoa, joskin niistä toinen oli melko onnekas. Lepoaika jää nyt pienemmälle. Lisäksi venezuelaiset eivät ole hävinneet kotonaan syyskuun jälkeen kuin kerran. Kotona myös omassa sarjassa on pelattu ilman tappioita. Kotona heille tehdään harvoin maalia enempää. La furia Llaneran vieraana on vaikea pelata. Ainekset ovat hyvin tasaiseen iltaan. Juuri pientäkään ennakkosuosikkia on vaikea nähdä. Parempi Galo on vain aavistuksen niskan päällä.

A. Lima – Palestino

Jalkapallon Copa Libertadoresissa toisensa kohtaavat A. Lima ja Palestino. Isäntien urakka lohkossa on sujunut heikosti, sillä ensimmäiseen viiteen koitokseen kasassa ei ole yhtään voittoa. Matkalle on tarttunut vain yksi tasapeli. Puolustuspelaaminen on ollut vaikeuksissa, mutta myöskään ratkaisuvoimaa ei ole ollut lähes lainkaan. Maalinteossa on onnistuttu vain kerran. Miehistön pelivire ei ole muutenkaan kunnossa, sillä alla on viimeiseen kymmeneen kilpailulliseen taistoon yksi voitto. Vierasjoukkue ei ole myöskään matkalla kohti pudotuspelejä, sillä lohkossa viiteen peliin on voitettu kerran, pelattu kerran tasapeli ja hävitty loput taistot. Tekeminen on ollut kuitenkin isossa kuvassa laadukkaampaa. Chileläisten pelivire on muutenkin hieman parempi. Baisanosille reissut ovat tuottaneet silti haasteita. Yhdeksään viimeiseen kilpailulliseen vierailuun on voitettu kerran. Viimeksi oman maan sarjassa voitettiin kotona Everton. Lohkon kolmannella sijalla on mahdollista päästä Copa Sudamericanaan. Vaikka perulaisten peliesitykset ovat olleet enemmän ailahtelevia, kotona ei ole kuitenkaan hävitty tänä vuonna kahta kertaa enempää. Lähtökohdat vaikuttavat hyvin tasaisilta ja jopa melko ympäripyöreiltä. Otteluun on vaikea nähdä juuri pientäkään ennakkosuosikkia.

River Plate – Internacional

Jalkapallon Copa Libertadoresissa yhteen iskevät River Plate ja Internacional. Kotijoukkue on saalistanut ensimmäiseen viiteen kamppailuunsa vain voittoja ja tasapelejä. Yhtään tappiota ei ole tullut. Vierasjoukkueella on mennyt yhtä lailla hienosti, sillä ensimmäisen viiden koitoksen jälkeen paikka pudotuspeleissä on varmistettu. Argentiinalaiset voittivat viimeksi Palestinon, kun taas brasilialaisilla on alla voitto lohkojumbo A. Limasta. Molempien miehistöjen hyökkäyspelaaminen on ollut lohkon parasta antia. Kumpikin nippu voi lähteä otteluun selvästi vapautuneemmin. Isännät ovat menestyneet kotonaan vahvasti ja ovat myös materiaaliltaan edellä. Lähiaikojen pelivire on muutenkin hyvä. Alla on viimeiseen 19 kilpailulliseen otteluun vain yksi tappio. Argentiinan cupissa murskattiin Aldosivi äsken peräti kuudella maalilla. Vierailijoilla maalinteko on ollut lähiaikoina haastavaa. Viimeksi jäätiin maaleitta Palmeirasia vastaan. Alakerta on ollut tasaisen hyvä. Lohkossa menestystä on tullut kiitettävästi, mutta onneakin on löytynyt. Todennäköisesti Los Millonariosin hallinnasta ja aktiivisesta otteesta on kyse. Vaikka heilläkään ei ole suurempaa pisteiden tarvetta, kotonaan tulivoimaisempi miehistö omannee voittoon isomman tahtotilan.

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu