kasinosankarit

Kohteita 32860

Avoimet kohteet 0

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Vetovihjeet ja otteluennakot jalkapalloon 7.7.

Sunnuntaina jalkapalloa pelataan muun muassa naisten MM-kisoissa, Copa Americassa ja miesten Kakkosessa. Tässä ovat vakiovihjeet sunnuntaille, ja nämä vihjeet vakio 7:seen saa käyttää vapaalla tavalla.

USA N – Hollanti N

Jalkapallon naisten MM-kisojen loppuottelussa USA ja Hollanti pelaavat vastakkain. The Stars and Stripes on ollut turnauksen paras nippu ja kulkenut voitosta voittoon. Lohkossa voitot irtosivat Thaimaasta, Chilestä ja Ruotsista, pudotuspeleissä Espanjasta, Ranskasta ja Englannista. Kaikki pudotuspeleissä tulleet voitot ovat irronneet maalin erolla, eikä viimeksi Englannin tasoitus ollut lopussa kaukana. Toisaalta yhdysvaltalaisten tekeminen on ollut kauttaaltaan erittäin kokonaisvaltaista. Megan Rapinoe tehnee paluun. Oranje voitti lohkossaan kaikilla kolmella kierroksella, pudotuspelien avauksessa Japanin, seuraavaksi Italian ja viimeksi Ruotsin. Oranssipaitojen turnaus on ollut monella tavalla iso menestys. Ennakkoon näin hyvästä turnauksesta oli vaikea puhua. Tosin pari vuotta sitten napattiin yllättävä EM-kulta. Se nosti odotuksia. Viimeksi Ruotsi-taisto ratkesi jatkoilla. Lepoaika on pienempi. Lieke Martens voi olla jopa sivussa. Amerikkalaisten paineet ovat isommat, mutta samalla voittamisen kulttuuri on suuri. Jättiläinen on sen verran paljon edellä, että ykkönen tulee noin 65 pinnalla. Merkki on jopa alipelattu, joten se on hyvä tolppa.

Ilves – SJK

Jalkapallon Veikkausliigassa yhteen iskevät Ilves ja SJK. Kotijoukkue on voittanut viimeiset neljä koitostaan, joista kolme käytiin Veikkausliigassa ja yksi Suomen Cupin finaalissa IFK Mariehamnia vastaan. Isännät nappasivat voiton viimeksi VPS:ää vastaan. Sitä edelsi täysi pistepotti KPV:ta vastaan. Seinäjokelaiset ovat pelanneet kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti HIFK:ta vastaan ja voitollisesti FC Interiä vastaan. Viimeksi tullut voitto FC Interistä oli itseluottamuksen kannalta hieno juttu. Tosin lopussa tullut rangaistuspotku oli melko kaksijakoinen tilanne. Vaikka sijoitus on viiden parhaan ulkopuolella, kärkisijat ovat näköetäisyydellä. Viimeksi maalinteossa onnistuttiin ilahduttavasti enemmän kuin kerran. Tien päällä seitsemästä koitoksesta ei ole voitettu kuitenkaan kahta kertaa enempää. Kauttaaltaan ratkaisuvoimaa pitäisi olla lisää. Nyt vastassa on sarjan tasokkain alakerta. Tamperelaiset eivät ole hävinneet vielä kotonaan. Resursseja on käytetty hienosti. Kummallakin nipulla on muutamia poissaoloja. Luvassa on erittäin tasainen, tiukka ja todennäköisesti vähämaalinen ottelu. Vahvan pelivireen Tupsukorvat ovat kotonaan silti noin 50 pinnan ennakkosuosikki. Ykköstä on rastittu pikkuisen liian vähän, mutta mennään kohteeseen ristin kera.

Brasilia – Peru

Brasilia pelaa Perua vastaan, kun jalkapallon Copa Americassa vuorossa on loppuottelu. Keltapaidat ovat voittaneet jokaisen pelinsä lukuun ottamatta lohkossa käytyä toista kierrosta Venezuelaa vastaan. Puolivälierissä Paraguyan kanssa jopa putoaminen ei ollut kaukana, vaikka ottelua ehdittiin hallita mielin määrin. Ilta päättyi rangaistuspotkuilla. Välierissä Argentiina kaadettiin Gabriel Jesusin ja Roberto Firminon osumilla. Pelitilanteiden valossa vastustaja olisi voinut saada ainakin maalin. Jättiläiselle ei ole tehty Copa Americassa yhtään osumaa. Punavalkoiset ovat pelanneet mainion turnauksen ja olivat jo ennen välieriä paras yllättäjä. Puolivälierissä napattiin hieno onnistuminen, kun Uruguay kaadettiin rangaistuspotkujen päätteeksi. Ottelu oli onnekas, mutta välierä Chileä vastaan oli sen sijaan hieno osoitus myös hyökkäyspelaamisen kyvyistä. Miehistöt kohtasivat toisensa lohkossa, jolloin Seleção nappasi viiden maalin murskavoiton. Vastaavaa ei varmasti ole luvassa, sillä suuresta tasoerosta huolimatta La Blanquirrojalla on monia tasokkaita pelaajia ja taustalla hyvä itseluottamus. Lepoaika on vähän pienempi. Isännät ottavat varmasti pikaisesti koitoksen komentoonsa. Paineiden määrä on heillä hurja, mutta kyllä ykköseen päädytään noin 75 prosentilla. Kannatus on karvan yli, mutta siihen tuskin kaivataan tasapeliä kylkeen.

IFK Norrköping – BK Häcken

Jalkapallon Ruotsin Allsvenskanissa vastakkain asettuvat IFK Norrköping ja BK Häcken. Isännät pelasivat edellisellä kierroksella niukasti tappiollisesti Siriusta vastaan, kun taas vierasjoukkueella on alla täysi pistepotti Hammarbyn kustannuksella. Tuolloin vastustaja joutui pelaamaan toisen jakson miehen alivoimalla. Ilta ratkesi noin kymmenen minuuttia ennen loppua. Peking on ollut edellisillä kierroksilla hyvässä pelivireessä, vaikka viimeksi tuli tosiaan yllättävä pettymys. Lähiaikoina on ehditty voittaa useampi koitos. Äskettäin voitettiin AIK. Tosin ennen toiseksi viimeistä kierrosta taukoa oli välissä useamman viikon ajan. Viimeksi kaveri sai ainokaisensa ihan lopussa. Jordan Larsson on tehnyt jo kahdeksan osumaa. Getingarna on pelannut reissussa kuudesti ja venyen viidesti vähintään tasapeliin. Nippujen alkukausissa on ollut paljon samoja juttuja. Sarjataulukossa miehitetään viidennettä ja kuudennetta sijaa. Perustasoltaan ryhmät ovat lähellä toisiaan. Kotijoukkue saa olla marginaalisesti noin 40 prosentin ennakkosuosikki. Tasapelin kannatus on liikaa, ykkösen ja kakkosen liian vähän. Otetaan peli-ideaksi mainittu ykköskakkonen.

Hammarby – Falkenberg

Jalkapallon Ruotsin Allsvenskanissa Hammarby isännöi Falkenbergia. Kotijoukkue pelasi vajaa viikko sitten kahden maalin tappioon päättyneen koitoksen BK Häckeniä vastaan. Kotona alla on viihdyttävä tasapeli IFK Norrköpingin kanssa, mutta siitä aikaa on jo reilu kuukausi. Viimeksi tappio ei ollut vääryys, mutta pistejakoon olisi ollut ennakkoon hyvä mahdollisuus. Tukholmalaiset löytyvät seitsemänneltä sijalta, joten vaikka alla on neljä voitotonta koitosta, alkukaudessa on ollut paljon hyvääkin. Vierasjoukkue on ollut läpi alkukauden vaikeuksissa ja kasassa onkin vain pari voittoa. Viimeksi koettiin kuitenkin onnistuminen, kun voitto irtosi Elfsborgia vastaan. Pistejako ei olisi ollut väärin, mutta itseluottamukselle voitto teki varmasti hyvää. Ratkaisuvoimaa tarvitaan lisää. Perustasoltaan nippu saa tehdä ison työn, jotta sarjapaikka voidaan säilyttää. Vihreävalkoiset ovat kotonaan päälle 65 prosentin ennakkosuosikki. Pinnat ovat hyvin kohdallaan. Tulivoimaisemmat isännät ovat varmasti aktiivisempi, pelaavampi ja kotonaan nälkäisempi ryhmä. Halu päästä voittojen pariin on iso. Kotona menestystä on tullut hyvässä tahdissa. Nostetaan ykkönen varmaksi.

Sudet – VJS

Jalkapallon miesten Kakkosessa Sudet pelaa VJS:ää vastaan. Kotijoukkue ei ole voittanut vielä kertaakaan, mutta vierasjoukkueella ei ole mennyt paljoa sen paremmin. Heillä on kuitenkin kasassa kaksi voittoa. Ensimmäinen voitoista tuli Klubi 04:sta vastaan ja toinen FC Kiffenistä. Viimeksi voitto irtosi tunnin kohdalla tulleella osumalla. Tien päällä alla on selvä tappio FC Viikingeille. Kouvolalaisille maalinteko on ollut tuskaa, sillä ratkaisuvoimaa on löytynyt todella heikosti. Maalinteossa on onnistuttu vain viisi kertaa. Edellisellä kierroksella tappio koettiin NJS:ää vastaan. Sitä edelsi ruma murskatappio JäPSia vastaan. Nykyisellään on vaikea nähdä, että sarjapaikka saadaan säilytettyä. Isännät ovat lohkon heikointa kastia. Matkalle on mahtunut pari yksittäistä ilonaihetta, kuten siis maaliton Klubi 04:sen kanssa, mutta kauttaaltaan monen tekijän tulee muuttua, jotta parempaa huomista voi alkaa toivoa. Perustasoltaan vantaalaiset ovat edellä ja ovat myös tien päällä noin 50 pinnan voittajasuosikki. Se ei ole juuri ylipelattu.

GBK – FCV

Jalkapallon miesten Kakkosta, FCV pyrkii yllättämään GBK:n. Isännät ovat pelanneet kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti JBK:ta vastaan ja pistejaon merkeissä VIFK:n kanssa. Kokkolalaisten peliesitykset ovat olleet yllättävän hapuilevia ja aaltoilevia, sillä kyseessä on kuitenkin laadukas ja hyvä nippu. Hyökkäyspelaamisen kanssa on saatu hyvin onnistumisia, mutta alakertaa tulee tiivistää. Nykyisellään puolustuspelaamisen virheet estävät mahdollisuuden saada säännöllistä menestystä. Vierasjoukkue on pelannut lähiaikoina tappiollisesti SJK Akatemiaa ja Herculesia vastaan. Vaajakoskelaiset ovat kärsineet monesti maalinteon vaikeuksista. Maalinteossa on onnistuttu juuri ja juuri kaksinumeroinen määrä. Viiteen viimeiseen peliin alla on muutama voittokin, mutta jälleen viimeiset viikot on kamppailtu maalinteon ongelmien kanssa. Huolia on ollut myös poissaolojen suhteen. Perustasoltaan kotijoukkue on selvästi edellä ja ansaitsee olla Kokkolassa päälle 70 prosentin ennakkosuosikki. Viimeksi kotona tuli melko turha pistemenetys VIFK:ta vastaan, mutta ykkönen on syytä ottaa tolpaksi myös karvan verran liikaa pelattuna.

Oskarshamn – Oddevold

Jalkapallon Ruotsin 1. divisioonassa paremmuudestaan taistelevat Oskarshamn ja Oddevold. Kotijoukkue pelasi edellisellä kierroksella viihdyttävän pistejaon Tornsin kanssa, kun taas vierasjoukkueella on alla niukka tappio Ljungskilea vastaan. Sitä edelsi kuitenkin täysi pistepotti IFK Värnamoa vastaan. Isännät ovat voittaneet kolmesta edellisestä ottelustaan kaksi, mutta toinen niistä mentiin cupin merkeissä. Viimeksi voitto oli lähellä, sillä vastustaja tasoitti viimeisten hetkien aikana. Kotona tehtiin viimeksi neljä maalia Lindomen verkkoon ja ilta oli käytännössä ohi taukoon mennessä. Ratkaisuvoimaa ja monipuolisempaa hyökkäyspelaamista on löytynyt kaksikosta paremmin. Siitä esimerkkejä on saatu myös äskettäin. Parhaana onnistujana Christopher Christensson on onnistunut maalinteossa kahdeksan kertaa. Vierailijoilla edellisessä kahdessa tien päällä käydyssä koitoksessa omiin on mennyt yhteensä kuusi osumaa. Perustasoltaan valkomustat ovat sen verran edellä, että ykkönen tulee reippaalla 60 pinnalla. Kannatus on liikaa, mutta suora ohitus ei inspiroi. Kyseessä on pelin ehdoton ennakkosuosikki, mutta risti kaveriksi on hyvä ajatus.

IFK Värnamo – Eskilsminne

Jalkapallon Ruotsin 1. divisioonassa toisensa kohtaavat IFK Värnamo ja Eskilsminne. Molemmat miehistöt ovat ensimmäisen 15 kierroksen jälkeen sarjataulukossa neljän viimeisen joukossa. Kotijoukkue on pelannut lähiaikoina tappiollisesti Oddevoldia vastaan ja pistejaon merkeissä Assyriskan kanssa. Viimeksi koitoksen molemmat maalit syntyivät ensimmäisellä jaksolla. Vierasjoukkueella on alla selvä tappio Tvaakersille ja voitto Landskronaa vastaan. Äskettäin cupissa mentiin jatkoon Hittarpsia vastaan. Reissussa seitsemästä ottelusta kasassa on vain pari pistettä. Kummallakin nipulla maalinteko ja alakerta ovat olleet tulosten valossa lähellä toisiaan. Isännät ovat pelanneet kotonaan viimeksi kesäkuun puolessa välissä, jolloin taisto Utsiktensin kanssa meni viihdyttävän pistejaon merkeissä. Heillä aivan alkukaudesta tuli lyhyessä ajassa muutama voitto, mutta sen jälkeen sarjassa voittoihin on venytty kerran. Tosin se tuli juuri vierailijoita vastaan, mutta toinen osumista meni vastustajan pelaajasta. Perustasoltaan valkosiniset ovat kokonaisuutena pikkuisen edellä ja ovat kotonaan vähän yli 50 prosentin voittajaehdokas. Prosentit ovat hyvin kohdallaan. Tasainen ja samalla melko haastava ilta on luvassa. Liikkeelle voinee lähteä ykkösen ja ristin yhdistelmällä.

Breidablik – HK

Breidablik saa vastaansa paikallisessa HK:n, kun koitokset jatkuvat jalkapallon Islannin Pepsideildissä. Kotijoukkueen alkukausi on sujunut mainiosti, sillä sarjataulukossa ollaan kahden parhaan joukossa ja menestystä on tullut myös viimeisten kierrosten aikana. KR:ää vastaan jäätiin ilman pisteitä, mutta sitä edelsi täysi pistepotti sekä Vestmannaeyjaria että Stjarnania vastaan. Cupissa ehdittiin pelata välissä voittoisasti Fylkiriä vastaan. Isäntien hyökkäyspelaaminen on ollut vahvaa, mutta yhtä lailla alakerta on toiminut. Vierasjoukkue on pelannut lähiaikoina voitollisesti Akranesia vastaan ja tappiollisesti Valuria vastaan. Miehistön alkukausi on ollut haastava. Sarjataulukossa ollaan yhä viimeisten joukossa. Onnistumiset ovat olleet yksittäisiä. Ratkaisuvoimaa tarvitaan lisää. Alakerta on antanut mahdollisuuden saada parempaa menestystä. Perustasoltaan punavalkoiset ovat toki perässä ja ovat selviä altavastaajia. Tasoeroa on olemassa, joskin kotiedun merkitys on aika lailla poissa. Vaikea on saada silti nytkään menestystä. Ykkönen tulee karvan päälle 70 prosentilla. Vähän ylipelattunakin ykkönen napataan tolpaksi.

Atlanta – New York RB

Jalkapallon USA:n MLS-liigaa, Atlanta pelaa New York RB:tä vastaan. Isännät ovat pelanneet edellisellä kahdella kierroksella voitollisesti Montrealia vastaan ja tappiollisesti Chicagoa vastaan. Viimeksi omissa verkot soivat viisi kertaa. Ensimmäinen puoliaika oli yksi kauden pahimmista 45 minuuttisista. Toisaalta aikaisin tullut punainen kortti oli siihen yhtenä tekijänä. Vierasjoukkueella on alla voitto Chicagosta ja selvä neljän maalin tappio Houstonille. Kyseessä on aktiivinen ja pelaava nippu, jonka koitokset ovat kuitenkin turhan ailahtelevia ja jopa vuoristoratamaisia. Lähiaikoinakin ottelut ovat olleet hyvin kaksijakoisia. Viimeksi alakerta oli heikko, mutta myöskään ratkaisuvoimaa ei löytynyt. Loppulukemat olivat tosin yläkanttiin. Useampia poissaoloja on taustalla. Viimeksi tuli kaksi punaista. United on kokonaisuutena edellä ja vahva kotietu korostaa sitä. Kotona yhdeksästä pelistä alla on kahdeksasti vähintään pistejako. Kummatkin niput painottavat varmasti alakerran tiiviyttä. Ykköseen päädytään noin 60 prosentilla, mutta kannatus on jäänyt noin 43 pinnaan. Vaikka alla on vaikeuksia täynnä ollut ottelu, nostetaan alipelattu ykkönen tolpaksi saakka.

New York City – Portland

Jalkapallon USA:n MLS-liigassa yhteen iskevät New York City ja Portland. Kotijoukkue on ollut vahvassa pelivireessä, sillä alla on viisi kilpailullista voittoa. Kolme niistä pelattiin sarjassa ja kaksi cupin merkeissä. Viimeksi sarjassa voitto irtosi Seattlea vastaan. Sitä edelsi täysi pistepotti Philadelphiaa vastaan. Isännät ovat saaneet hyökkäyspelaamisen kanssa hienosti onnistumisia. Viimeiseen kymmeneen kilpailulliseen koitokseen kahdeksan kertaa maalinteossa on onnistuttu vähintään kahdesti. Vierasjoukkueella on alla edelliseltä kahdelta kierrokselta tappio Montrealia vastaan ja voitto FC Dallasista. Viimeksi koitoksen ainokainen syntyi juuri ennen taukoa. Nippu on ehtinyt pelata tien päällä jo 13 kertaa ja siellä kasassa on neljä voittoa, kaksi tasapeliä ja seitsemän tappiota. Perustasoltaan Timbers on heikompi ryhmä, mutta kyllä heilläkin lähiaikoina on tullut useita onnistumisia. Ainakin The Pigeonsilla on muutamia poissaoloja. Miehistö on pelannut kotonaan ilman tappioita. The Bronx Blues ansaitsee olla kotonaan noin 55 prosentin ennakkosuosikki. Ykköstä on rastittu liikaa, mutta suora ohitus ei inspiroi. Tasapeli on hyvä ottaa kaveriksi.

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu