kasinosankarit

Kohteita 32860

Avoimet kohteet 0

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Vetovihjeet ja otteluennakot jalkapalloon 8.11.

Perjantaina jalkapalloa pelataan esimerkiksi Englannin Valioliigassa ja Espanjan La Ligassa. Tässä ovat vakiovihjeet perjantaille, ja nämä vihjeet vakio 8:seen on mahdollista pelata itselle sopivalla tavalla.

Norwich – Watford

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Watford matkustaa Norwichin vieraaksi. Kotijoukkueen vaikeudet jatkuivat kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti Manchester Unitedia ja Brightonia vastaan. Kanarialinnut on voittanut toisen kierroksen jälkeen vain kerran, mutta se oli fiilikselle mainiota tehnyt onnistuminen Manchester Citystä. Peliesitykset tarvitsevat parannusta kuitenkin monella osa-alueella. Alakerran toiminta ei ole voittavalla tasolla, mutta ratkaisuvoimaakaan ei ole kuin hetkittäin. Takana on lähes pari kuukautta, kun viimeksi maalinteossa on onnistuttu enemmän kuin kerran. Kolmeen edelliseen taistoon kahdesti on jääty taas osumitta. Viimeksi tappio ei ollut vääryys. Vierasjoukkue kärsi viimeksi niukan tappion Chelsealle, joten Hornets on edelleen ilman voittoja. Keltapaidat ovat pelanneet aivan kelvollisesti, mutta ensimmäisen voiton saaminen on jo korkean kynnyksen takana. Voitottomuudesta huolimatta lähiaikoina on tullut useita pistejakoja. Ratkaisuvoimaa kaivataan pian lisää. Kummallakin ryhmällä on yhä poissaoloja. Vieraiden perustasolla ollaan sijoituksesta huolimatta sen verran edellä, että heistä tulee marginaalisia ennakkosuosikkeja. Ykköstä on rastittu yli 50 pinnaa, joten ohitus on selvä juttu.

Real Sociedad – Leganes

Jalkapallon Espanjan La Ligassa Real Sociedad isännöi Leganesia. Isännät ovat napanneet neljällä edellisellä kierroksella kolme voittoa. Kotijoukkue hankki edellisellä kierroksella koko pistepotin Granadaa vastaan. Ottelua edelsi kotona niukka tappio Levantea vastaan. Sinivalkoisten syksy on mennyt komeasti, sillä sijoitus on yhä heti kärjen lähellä. Tekeminen on ollut ylisuorittamista, mutta itseluottamus on varmasti kunnossa ja onnistumisia on tullut hyvällä tahdilla. Kotona on pelattu kolmesti voitollisesti ja kahdesti tappioiden merkeissä. Viimeksi kotona olisi ollut hyvä tilaisuus venyä ainakin pistejakoon. Tuolloin tauolla oltiin kaksi maalia perässä. Vierasjoukkue on pelannut lähiaikoina selvästi tappiollisesti Real Madridille ja niukasti Eibarille. Alla on kuuteen viimeiseen koitokseen viisi tappiota. Viimeksi ottelulle saatiin hyvä alku, mutta se ei kantanut pitkälle. Vastustaja teki tosin toisen osumansa lähes lopussa. Ainoa voitto on ehditty saada Mallorcasta ja maaleja on tehty vain kuudesti. Kummallakin ryhmällä on ainakin pari poissaoloa. Peliesityksissä on ollut vieraillakin edes sen verran myös hyvää, että Whites and Blues ei ole noin 55 pinnaa isompi ennakkosuosikki. Ykkönen on rajusti ylipelattu. Madridilaisten menestystä on vaikea olla miettimättä.

Sassuolo – Bologna

Sassuolo pelaa Bolognaa vastaan, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Italian Serie A:ssa. Kotijoukkue on kerännyt kuudelta edelliseltä kierrokselta yhden voiton. Kahdessa edellisessä ottelussa on pelattu niukasti tappiollisesti Fiorentinalle ja viihdyttävä pistejako Leccen kanssa. Vihreämustien pelitapa on hyvin rohkea, aloitteellinen ja aktiivinen, mutta sitä on tehty osassa otteluista liikaa alakerran kustannuksella. Esimerkiksi kotona toiseksi edellisellä kerralla omiin meni neljä osumaa. Muutenkin alakerta kaipaisi ehdottomasti tiivistystä. Viimeksi oltiin lieviä ennakkosuosikkeja, mutta tappiokaan ei ollut kuin hetken päässä. Taustalla on yhä useampi poissaolo, sillä esimerkiksi Pedro Obiang ja Vlad Chiriches ovat sivussa. Vierasjoukkue on pelannut lähiaikoina tappiollisesti Cagliarille ja Interille. Syyskuun puolen välin jälkeen ainoa voitto on ehditty saada Sampdoriasta. Aivan alussa esiinnyttiin vahvasti, mutta niiden jälkeen on palattu kohti normaalia. Viimeksi Inter-ottelussa vastustaja sai toisen maalinsa lisäajalla. Takehiro Tomiyasu, Mitchell Dijks ja Mattia Destro puuttuvat vieraiden paidasta. Perustasoltaan ja kyvyiltään niput ovat lähellä toisiaan. Aineksia on oikeinkin viihdyttävään iltaan. Ristin kannatus on liikaa, joten mennään peliin ykköskakkosella.

FC Köln – Hoffenheim

Jalkapallon Saksan Bundesliigassa toisensa kohtaavat FC Köln ja Hoffenheim. Kotijoukkue on esiintynyt kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti Mainzia ja Düsseldorfia vastaan. Isäntien syksy on ollut vaikea, mutta nipun perustaso ei ole kummoinen. Ainoat voitot on ehditty saada Paderbornia ja SC Freiburgia vastaan. Edellisellä kierroksella pistejakoon olisi ollut hyvä mahdollisuus. Maalinteon kanssa on edelleen vaikeaa, vaikka kotona tehtiin edellisellä kerralla kolme osumaa mainittua Paderbornia vastaan. Kahteen viimeiseen taistoon omiin on mennyt viisi osumaa. Vierasjoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Hertha Berliniä ja Paderbornia vastaan. Hyökkäyspelaamisen kanssa on saatu hyvin onnistumisia. Viimeksi ottelu ratkaistiin jo ensimmäisellä jaksolla. Se oli myös vastustajan heikkoutta. Alla on viisi kilpailullista voittoa ja itseluottamus on kunnossa. Suunta on menossa muutenkin selvästi kohti parempaa, mutta taustalla on yhä terveysmurheita. Die Geißböckellakin on ainakin pari poissaoloa. Vieraiden vahvasta iskusta huolimatta heistä ei tule ottelulle kuin marginaalisia ennakkosuosikkeja. Kohde on rastittu aivan pieleen, sillä kakkosta on pelattu noin 70 pinnaa. Punavalkoisista otetaan palkitseva valinta.

Nice – Bordeaux

Jalkapallon Ranskan Ligue 1:sessa yhteen iskevät Nice ja Bordeaux. Kotijoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Reimsistä ja pettymyksen merkeissä Strasbourgille. Siinä välissä mentiin Ranskan cupissa niukasti tappiollisesti Le Mansille. Alla on viidestä edellisestä kilpailullisesta ottelusta neljä tappiota, joten pelivire on ollut kaukana kelvollisesta. Edellisellä kierroksella tullut voitto teki kuitenkin itseluottamukselle hyvää. Tauolla oltiin kaksi maalia edellä. Varsinkin alakerta on ollut silti yllättävänkin epävarma. Kotona on tullut kuudella kierroksella kolme voittoa, yksi pistejako ja kaksi tappiota. Vierasjoukkue on esiintynyt lähiaikoina voitollisesti Nantesista ja selvästi tappiollisesti Lillelle. Siinä välissä tuli Ranskan cupissa voitto Dijonista. Miehistö on tehnyt vieraissa kolmella edellisellä kierroksella kahdesti vähintään kolme osumaa. Tien päällä äskettäin tullut tappio Lillelle oli ansaittu, mutta fiilistä parannettiin nopeasti voitolla Ranskan cupissa ja sarjassa mainitusta Nantesista. Molemmilla nipuilla on taustalla yhdestä kahteen tärkeää poissaoloa. Nizzalaiset ovat kotonaan pikkuisia ennakkosuosikkeja. Kakkosta on pelattu kymmenisen pinnaa liikaa. Suoraa ykköstä ei uskalla kuitenkaan ottaa, joten mennään iltaan ykkösristillä.

Vitesse – FC Groningen

Jalkapallon Hollannin Eredivisiessä Vitesse kohtaa FC Groningenin. Kotijoukkue on saanut viidellä edellisellä kierroksella kolme voittoa ja kaksi tappiota. Isännät ovat pelanneet kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti ADO Den Haagia ja FC Emmeniä vastaan. Pelivire on menossa pikkuisen kohti laskua. Hieman aiemmin oltiin vahvassa pelivireessä. Edellisellä kierroksella tullut tappio oli yllätys, sillä koitoksessa oltiin ehdottomia ennakkosuosikkeja. Ensimmäisen noin 20 minuutin jälkeen oltiin kaksi maalia perässä. Kotona on kerätty kuudesta ottelusta neljä voittoa, yksi tasapeli ja tappio. Vierasjoukkue pelasi edellisessä ottelussaan voitollisesti Willem 2:sta vastaan. Toiseksi edellisessä kamppailussa käytiin vähämaalinen pistejako Heerenveenin kanssa. Viimeksi tullut voitto ei ollut vääryys. Edellinen tappio on tullut syyskuun lopussa Ajaxille. Ratkaisuvoimaa on löytynyt kaksikosta heikommin, mutta laadukas ja tasainen alakerta on antanut mahdollisuuden menestyä. Omiin on mennyt vain 13 osumaa. Tosin tien päällä on tullut kuudesta kamppailusta vain yksi voitto. Taustalla on yhä hieman poissaolojakin, mutta ei ykköselle ole annettavissa 50 prosenttia enempää. Lähes 20 prosenttia ylipelattu ykkönen on selvä ohituksen paikka.

Zulte Waregem – Anderlecht

Jalkapallon Belgian Jupiler leaguessa Zulte Waregem pyrkii kaatamaan Anderlechtin. Kotijoukkue on kerännyt viiteen viimeiseen kierrokseen kolme voittoa ja kaksi tappiota. Vierasjoukkue on napannut samassa ajassa kolme voittoa ja kaksi pistejakoa. Miehistö on alkanut pelata enemmän sillä tasolla, jolla heidän kuuluukin pelata. Isännät ovat esiintyneet kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti Club Brüggelle ja voitollisesti Waasland-Beverenia vastaan. Edellisellä kierroksella tullut voitto ratkesi lisäajan lopussa. Kotona on tullut kolmella edellisellä kierroksella kaksi voittoa ja mainittu tappio sarjan kärkeä vastaan. Silloin menestyksen mahdollisuudet olivat vähäiset. Purple & White nappasi edellisellä kierroksella voiton Cercle Brüggea vastaan. Ottelulle saatiin mainio alku, sillä ensimmäisen 20 minuutin jälkeen oltiin kaksi maalia edellä. Toiseksi edellisellä kierroksella mentiin runsasmaalisena pistejakona Gentin kanssa. Ilta oli dramaattinen, sillä itse oltiin vielä lähes lopussa kahden maalin johdossa. Taustalla on yhä poissaoloja, mutta ilman niitä Essevee ei ole myöskään liikkeellä. Vieraat ovat päälle 40 pinnan voittajasuosikkeja. Tekeminen on alkanut näyttää jo sen verran paremmalta, että karvan alipelattu kakkonen on ihan sopivaa tolpan ainesta.

Piast Gliwice – Jagiellonia

Jalkapallon Puolan Ekstraklasaa, Piast Gliwice pelaa Jagielloniaa vastaan. Piastunki pelasi edellisellä kierroksella vähämaalisen pistejaon Gornikin kanssa, mutta kotijoukkue on ollut muuten hyvinkin voittoisassa pelivireessä. Alla on viiteen edelliseen kilpailulliseen otteluun neljä voittoa. Sarjassa edelliset voitot ovat tulleet Koronaa ja Wislaa vastaan. Kotona on napattu seitsemältä kierrokselta neljä voittoa, kaksi tasapeliä ja yksi tappio. Viimeksi vieraissa vähämaalinen pistejako ei ollut ennakkoon mikään yllätys, sillä ilta oli hyvin tasainen. Vierasjoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti LKS Lodzista ja tappiollisesti Plockia vastaan. Edellisellä kierroksella koitoksen molemmat maalit tehtiin toisella jaksolla lyhyen ajan sisään. Ratkaisuvoimaa on löytynyt kaksikosta paremmin, mutta alakerran toiminta ei ole ollut isäntien veroista. Punasinisten alakerta on ollut sarjan parhaimmistoa, sillä vastustajat ovat tehneet heille vain juuri toistakymmentä osumaa. Vieraat ovat keränneet tien päältä kaikista taistoistaan vähintään osan pisteistä paitsi kierrokselta Plockia vastaan. Siinäkin oltiin vielä tunnin kohdalla kiinni pistejaossa. Ykkönen tulee vähän yli 40 prosentilla, mutta kannatusta on yli 20 pinnaa enemmän. Ykkösen ohitus on selvä juttu.

Aves – Gil Vicente

Jalkapallon Portugalin Primeira liigassa toisistaan mittaa ottavat Aves ja Gil Vicente. Kotijoukkueen vaikeudet ovat jatkuneet kahdella edellisellä kierroksella Belenensesiä ja FC Portoa vastaan. Isännät ovat onnistuneet keräämään vasta yhden voiton, mutta esimerkiksi edellisellä kierroksella taisto FC Portoa vastaan pidettiin loppuun asti vain maalin iltana. Kotona on tullut neljällä kierroksella yksi voitto ja kolme tappiota, joten kotona on sentään saatu edes yksi onnistuminen. Itseluottamukselle toinen samanlainen tulisi enemmän kuin hyvään saumaan. Kotona on jääty kahdella edellisellä kierroksella ilman osumia, mutta kotona Tondelaa vastaan käyty ottelu oli myös huonoa onnea. Vastustajan voittoon vienyt osuma tuli omasta pelaajasta. Vierasjoukkue on pelannut lähiaikoina tappiollisesti Famalicaolle ja kahden maalin voitollisesti Maritimoa vastaan. Syksy on mennyt kaksikosta paremmin, mutta ei Gilistasillakaan hääviä ole ollut. Varsinkin ratkaisuvoiman kanssa on ollut vaikeaa. Maaleja on tehty vain seitsemän kertaa. Tien päällä on pelkkiä tappioita. Kaikista vaikeuksista huolimatta jumbo on miniluokan ennakkosuosikki. Nyt olisi hyvä paikka voittaa. Ykköstä on pelattu vajaat kymmenisen pinnaa liian vähän. Otetaan ykkösestä rohkea tolppa.

Crotone – Ascoli

Crotone isännöi Ascolia, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Italian Serie B:ssä. Kotijoukkue on voittanut neljään edelliseen kierrokseen kerran, mutta isäntien syksy on mennyt silti hyvin. Kahdella edellisellä kierroksella on pelattu niukasti tappiollisesti Chievo Veronaa ja Perugiaa vastaan. Kotona on oltu sen verran hyviä, että ainoa pisteetön peli on ollut Perugiaa vastaan. Alakerran kanssa on alkanut olla silti haasteita, sillä kahdella edellisellä kierroksella omiin on mennyt viisi osumaa. Tosin esimerkiksi edellisessä ottelussa olisi ollut hyvä mahdollisuus välttää tappio. Vierasjoukkue on pelannut lähiaikoina vähämaalisia pistejakoja Perugiaa ja Veneziaa vastaan. Niitä edelsi kotona täysi pistepotti Entellaa vastaan. Viimeksi kotona voitto oli vain hetken päässä, sillä vastustaja tuli tasoihin vähän ennen lisäaikaa. Vieraissa ainoa voitto on tullut Juve Stabiaa vastaan. Vieraissa on ollut selvästi kotona pelaamista vaikeampaa. Ratkaisuvoimaa on ollut viimeisten kierrosten aikana niukasti. Perustasoltaan Pythagoreans on lähiajoista huolimatta sen verran edellä, että ykkönen tulee noin 65 prosentilla. Ykkönen on päälle viisi pinnaa ylipelattu, mutta otetaan se silti tolpaksi.

Girona – Tenerife

Jalkapallon Espanjan Segunda Divisionissa yhteen iskevät Girona ja Tenerife. Isännät pelasivat äskettäin kolme kierrosta ilman voittoja, mutta edellisessä ottelussa päästiin takaisin voittojen pariin Extremaduraa vastaan. Edellisessä ottelussa maalinteossa onnistuttiin kolmesti. Toiseksi edellisellä kierroksella oltiin pelattu maaliton Alcorconin kanssa. Maaliton Alcorconin kanssa oli ehdottomasti pettymys, vaikka vielä lisäajalla saatiin hakea voittoa rankkarista. Peliesitykset ovat kärsineet melkoisesta ailahtelusta ja epätasaisuudesta, mutta viimeksi tullut voitto teki itseluottamukselle varmasti hyvää. Vierasjoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella maalittoman Mirandesin ja Huescan kanssa. Alla on kuusi koitosta ilman voittoja, mutta tappioitakaan ei ole tullut lähes kuukauteen. Ratkaisuvoimaa tarvitaan silti pian lisää. Alakerta on antanut mahdollisuuden menestyä. Lähiviikoilta poikkeus oli ottelu Racing Santanderia vastaan, mutta silloin itsekin tehtiin kolme osumaa. Viimeksi Robert Mazan sai reilut kymppi ennen loppua punaisen. Blanquivermells voittaa kotonaan vähän yli kerran kahdesta. Selvästi ylipelattu ykkönen ohitetaan.

Sochaux – Le Havre

Jalkapallon Ranskan Ligue 2:sessa toisensa kohtaavat Sochaux ja Le Havre. Kotijoukkue on kerännyt viideltä edelliseltä kierrokselta kolme voittoa. Isännät ovat pelanneet kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Niortia vastaan ja pettymyksen merkeissä AC Ajacciota vastaan. Vierasjoukkue on pelannut lähiaikoina taas lisää pistejakoja, tällä kertaa Valenciennesin ja Nancyn kanssa. Miehistö on pelannut seitsemään edelliseen kertaan viidesti pistejakoja, joten erittäin tasaisten otteluiden voittaminen jatkuu vaikeana. Matkalle on mahtunut silti vain pari tappiota. Heiltä on löytynyt kaksikosta hieman paremmin ratkaisuvoimaa, mutta alakerta ei ole ollut Les Lionceauxin veroinen. Lisäksi ratkaisuvoimaa on ollut lähiaikoina aiempaa heikommin. Sinikeltaisten alakerta on ollut yksi sarjan parhaista. Le club doyen on saanut reissussa kaikilla kerroilla pisteitä lukuun ottamatta tappiota Auxerrelle. Viimeksi kotona taistossa tuli peräti kolme rankkaria. Toiseksi edellisessä pelissä oltiin Valenciennesin vieraana ennakkosuosikkeja ja paikkoja oli voittaa, mutta maalinteko jatkui vaikeana. Ykkönen tulee vajaalla 40 pinnalla. Selvästi ylipelattu ykkönen laitetaan sivuun.

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu