kasinosankarit

Picks 32861

Active picks 0

Don't Miss

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Vetovihjeet ja otteluennakot jalkapalloon 8.5.

Loppuviikosta jalkapalloa pelataan Valko-Venäjällä, Etelä-Koreassa ja Färsaarilla. Tässä ovat vakiovihjeet perjantaille, ja nämä vihjeet vakio 3:selle saa käyttää itselle sopivalla tavalla.

Slutsk – Energetik-BGU

Jalkapallon Valko-Venäjän Valioliigassa Slutsk pelaa Energetik-BGU:ta vastaan. Kotijoukkue on saanut seitsemällä ensimmäisellä kierroksella viisi voittoa, yhden tasapelin ja tappion. Isännät ovat pelanneet loistavalla tavalla ja ovat saaneet menestystä kiitettävästi. Miehistö nappasi edellisellä kierroksella voiton tien päällä Dinamo Minskiä vastaan. Toiseksi edellisellä kierroksella oli tullut koko pistepotti Belshynaa vastaan. Varsinkin ratkaisuvoimaa on löytynyt hienosti. Slutsk ei ole perustasoltaan lainkaan sijoituksensa mukainen nippu, mutta onnistumisia on tullut upeasti ja pelaajiston itseluottamus on korkealla. Ryhmä pelaa varsinkin kotonaan aktiivisesti, mutta on myös viimeistellyt odotettua paremmilla tehoilla. Vierasjoukkue on pelannut myös hienosti. Miehistö on saanut tähän mennessä neljä voittoa ja kolme tappiota. Alla on kahdelta edelliseltä kierrokselta voitto Smolevichia vastaan ja pettymys Neman Grodnoa vastaan. Toiseksi edellisellä kierroksella omiin oli mennyt kolme osumaa, mutta sen jälkeen päästiin takaisin voittojen pariin. Energetik-BGU on yhtä lailla sijoitustaan heikompi porukka, mutta vierasjoukkueella on tullut myös hyvin ilonaiheita. Tosin suunta on laskussa. Neljään edelliseen taistoon alla on kolme tappiota. Slutsk on kotonaan vajaat 45 prosentin voittajasuosikki. Rajusti ylipelattu ykkönen on pakko laittaa sivuun.

Gorodeja – FC Minsk

Jalkapallon Valko-Venäjän Valioliigassa toisensa kohtaavat Gorodeja ja FC Minsk. Isännät ovat keränneet tähän mennessä kolme voittoa, yhden tasapelin ja kolme tappiota. Kotijoukkue pelasi edellisellä kierroksella vähämaalisen pistejaon Rukh Brestiä vastaan. Toiseksi edellisellä kierroksella oli tullut pisteetön taisto BATE Borisovia vastaan. Tuolloin vastustaja nappasi voiton kahdella maalilla. Gorodeja on voittanut viimeksi huhtikuun puolessa välissä Energetik-BGU:ta vastaan. Sitä edelsi voitto kahdesta muusta ottelusta. Niiden jälkeen on pelattu ilman voittoja, mutta viimeksi saatiin siis kelvollinen onnistuminen pistejaon muodossa. Vierasjoukkue on saanut seitsemällä kierroksella kolme voittoa ja neljä tappiota. Alla on kahdesta edellisestä kamppailusta voitto Slavia Mozyria vastaan ja selvä tappio Torpedoa vastaan. Toiseksi edellisessä ottelussa maalinteossa onnistuttiin itse kolmesti, mutta viimeksi omiin meni viisi palloa. Ottelu oli taukoon mennessä käytännössä ratkennut. FC Minsk on ailahdellut merkittävällä tavalla, sillä vierasjoukkue on pelannut yksittäisiä hyviä otteluita, mutta matkalle on mahtunut myös erittäin heikkoa tekemistä. Sentään hieman aiemmin olleita maalinteon vaikeuksia on vähän parannettu. Kahteen edelliseen taistoon maaleja on tehty viidesti. Ottelu on aika lailla tasabuukin vääntö. Kohde on rastittu oikein. Suunnataan otteluun ykkösristillä.

Ulsan – Sangju

Jalkapallon Etelä-Korean K-liiga 1:n ensimmäisellä kierroksella yhteen iskevät Ulsan ja Sangju. Kotijoukkue oli viime kaudella lähellä juhlia sarjan mestaruutta, mutta isännät joutuivat pettymään lopussa karmealla tavalla. Mestaruus meni lopulta Jeonbukin eduksi, vaikka molemmat niput saivat pisteitä saman verran. Viimeisellä kierroksella koettu selvä tappio Pohangia vastaan oli kyllä epäonnistuminen ja samalla se tarkoitti mestaruuden karkaamista. Toiseksi viimeisellä kierroksella oltiin pelattu vähämaalinen tasapeli Jeonbukin kanssa, mutta se ei ollut toki ennakkoon mikään yllätys. Ulsanilla on tavoitteet taas korkealla, sillä kotijoukkue on liikkeellä jälleen tasokkaalla ja vahvalla kokoonpanolla. Kyseessä on sarjan toiseksi paras miehistö. Vierasjoukkue pelasi viime kaudella runkosarjassa 46 pisteen edestä. Voittoja kertyi 13 kappaletta ja urakka päättyi niukasti ennen mestaruuslohkoa. Karsintalohkossa Sangju hankki voitot Suwonista, Jejusta ja Gyeongnamista ja meni ilman pisteitä taistoissa Incheonia ja Seongnamia vastaan. Perustasoltaan Sangju on sen verran reippaasti perässä, että ykkönen tulee lähes 60 prosentilla. Ykköstä on ehditty pelata kymmenisen prosenttia liikaa, joten suunnataan otteluun ykkösristillä. Uuden kauden alussa yllätyksen mahdollisuus on vähän suurempi. Lisäksi ottelu pelataan ilman yleisöä, joten myöskään kotiedun merkitys ei ole normaalilla tasolla. Toki moni asia puoltaa silti suuren autofirman sponsoroiman Tiikereiden menestystä.

Incheon – Daegu

Incheon pelaa Daegua vastaan, kun ottelut alkavat jalkapallon Etelä-Korean K-liiga 1:ssa. Kotijoukkueen edellinen kausi sujui kaikkea muuta kuin hyvin. Isännät saivat runkosarjassa 33 ottelustaan vain viisi voittoa, 11 pistejakoa ja 17 tappiollista ottelua. Lopulta jopa putoaminen tai joutuminen karsintoihin ei ollut kaukana. Incheon esiintyi karsintalohkon alussa sen verran hyvin, että neljästä ensimmäisestä ottelusta napattiin voitot Seongnamista ja Sangmusta, pelattiin tasapeli Suwonia vastaan ja koettiin tappio Jejulle. Viimeisellä kierroksella oli tiedossa kamppailu pisteen päässä ollutta Gyeongnamia vastaan ja se oli erittäin merkityksellinen kohtaaminen. Tappioon ei ollut varaa. Ottelu meni ilman osumia. Incheonilla oli viime kaudella varsinkin maalinteon kanssa vaikeaa. Ratkaisuvoimaa löytyi runkosarjassa vähiten. Vierasjoukkue pelasi viime kaudella kaksikosta selvästi paremmin, vaikka sarjan mestaruus ei ollut mahdollinen. Runkosarjassa pisteitä napattiin 12 voitosta ja 14 tasapelistä. Mestaruuslohkossa oltiin lopulta viidensiä. Daegulla oli viime kaudella varsinkin laadukas alakerta. Mariners on sen verran taidoiltaan perässä, että Daegu voittaa karvan yli 40 prosentilla. Ottelu on niin ikään ilman katsojia. Incheonilla on kykyjä varmasti edellistä kautta parempaan, joten vain päälle 20 prosenttia pelattu ykkönen poimitaan rohkeasti ristin kera.

Gwangju – Seongnam

Jalkapallon Etelä-Korean K-liiga 1:ssa Gwangju pelaa Seongnamia vastaan. Isännät pelasivat edellisellä kaudella maan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla ja menestyivät siellä mainiolla tavalla. Kotijoukkue nappasi otteluistaan 21 voittoa, 10 pistejakoa ja viisi tappiota. Miehistö ansaitsi paikkansa K-liigassa ja omaa aivan realistiset mahdollisuudet pitää ryhmänsä siellä. Edellisellä kaudella maalinteossa onnistuttiin vähän alle 60 kertaa. Omiin meni vähän maaleja, sillä vastustajat onnistuivat maalinteossa vain 31 kertaa. Se oli sarjassa selvästi pienin lukema. Tosin kaksi viimeistä kierrosta mentiin pisteittä. Felipe de Sousa Silva oli koko sarjan paras maalintekijä. Vierasjoukkue pelasi viime kaudella itsensä K-liigassa karsintalohkon kolmanneksi. Siellä tuli viimeisellä kierroksella voitto Jejua vastaan. Sijoitukset kahden viimeisen joukossa eivät olleet lähellä, mutta sama oli tilanne myös karsintalohkon parhaassa päässä. Varsinkin ratkaisuvoiman kanssa oli hankaluuksia. Siitä hyvät osoitukset saatiin myös viimeisillä kierroksilla lukuun ottamatta yllä sanottua voittoa Jejusta. Ottelu on ilman yleisöä. Mustavalkoiset ovat perustasoltaan edellä, mutta Gwangju Griffins on noin 40 prosentin voittajasuosikki. Otetaan vähän liian niukasti kannatettu ykkönen kelvolliseksi piikiksi.

Slavia Mozyr – Torpedo

Jalkapallon Valko-Venäjän Valioliigassa yhteen iskevät Slavia Mozyr ja Torpedo. Kotijoukkue on pelannut seitsemällä ensimmäisellä kierroksella voitollisesti kolme kertaa, pistejaon kerran ja hävinnyt kolmesti. Isännät ovat esiintyneet kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti FC Minskiä vastaan ja koko pistepotin arvoisesti Vitebskiä vastaan. Miehistö teki edellisellä kierroksella kolme osumaa. Toiseksi edellisellä kierroksella varsinkin alakerran työskentely jätti syytä huoleen. Otteluiden välissä oltiin pelattu Valko-Venäjän Cupia BATE Borisovia vastaan, mutta siellä vastustaja sai mennä jatkoon. Vierasjoukkue on saanut tähän mennessä neljä voittoa, kaksi tasapeliä ja yhden tappion. Miehistö on pelannut kahdessa edellisessä kamppailussaan maalittoman Rukh Brestin kanssa ja voitollisesti FC Minskiä vastaan. Edellisessä ottelussa maalinteossa onnistuttiin itse peräti viidesti. Ottelu oli taukoon mennessä käytännössä ratkennut. Zhodino on puolustanut laadukkaasti, josta hyvänä osoituksena omiin ei ole mennyt kuin neljä osumaa. Niistä kaksi viimeisteltiin edellisellä kierroksella. Perustasoltaan Torpedo on Slavia Mozyria sen verran edellä, että kakkoselle annetaan vajaat 40 prosenttia. Ykköstä on pelattu vähän ja kakkosta on pelattu liian paljon, mutta kokonaan sitä ei oteta sivuun. Isännät ovat ehtineet voittaa myös vahvat BATE Borisovin ja Dinamo Brestin.

Neman Grodno – Rukh Brest

Jalkapallon Valko-Venäjän Valioliigassa toisensa kohtaavat Neman Grodno ja Rukh Brest. Keltavihreät ovat pelanneet tähän mennessä voitollisesti kaksi kertaa, pistejakoja kahdesti ja hävinneet kolme kertaa. Kotijoukkue on esiintynyt kahdella edellisellä kierroksella selvästi voitollisesti Energetik-BGU:ta vastaan ja ilman pisteitä BATE Borisovia vastaan. Toiseksi edellisellä kierroksella varsinkin ratkaisuvoiman kanssa saatiin hyvin onnistumisia, mutta viimeksi paremmuudesta ei jäänyt epäselvyyttä. Edellisessä kamppailussa 20 minuutin kohdalla oltiin jo kaksi maalia perässä. Kotijoukkue on onnistunut maalinteossa seitsemän kertaa ja omiin on mennyt myös seitsemän osumaa. Vierasjoukkue on saanut otteluistaan kaksi voittoa, kolme tasapeliä ja kaksi tappiota. Alla on kahdelta edelliseltä kierrokselta maaliton Torpedon kanssa ja vähämaalinen tasapeli Gorodejan kanssa. Edellisellä kierroksella vastustajan voitto oli pienestä kiinni, sillä maalinteossa onnistuttiin itse viimeisten hetkien aikana. Sarjanousijalle maalinteko on ollut tuskaa, sillä siinä on onnistuttu vain kolmesti. Toisaalta omiin on mennyt vähän palloja. Neljään viimeiseen otteluun omiin on mennyt maali. Vieraat ovat nousijoista paras miehistö, joten heillä on realistinen paikka päästä jopa keskikastiin. Neman Grodno voittaa noin 40 prosentilla. Merkataan oikein pelattuun koitokseen ykkösristi.

HB – EB Streymur

Jalkapallon Färsaarten Betri deildissä HB pelaa EB Streymuria vastaan. Kotijoukkue oli edellisellä kaudella sarjassa neljäs ja sai otteluistaan 15 voittoa, kuusi tasapeliä ja kuusi tappiota. Isännät viimeistelivät viime kaudella 62 maalia ja se oli jaetusti sarjan toiseksi paras suoritus. HB oli varsinkin kotonaan vahvassa pelivireessä, sillä kotona menestystä tuli hienolla tavalla. HB muistetaan Suomessa varsin hyvin siitä, että miehistö oli hieman aiemmin Mestarien liigan karsinnoissa HJK:n vastustaja. Punamustien pitäisi olla myös alkavalla kaudella yksi Färsaarten parhaista miehistöistä. Raitapaidat esiintyivät aiemmin keväällä Färsaarten Super Cupin finaalissa Klaksvikia vastaan, mutta tuolloin voitto meni rankkareilla vastustajan eduksi. Vierasjoukkue oli edellisellä kaudella yksi sarjan heikoimmista miehistöistä. Menestystä tuli vaatimattomalla tavalla, eikä alkavalle kaudelle pitäisi olla tiedossa isompaa muutosta. EB Streymur sai otteluistaan vain viisi voittoa, kun taas tappioita tuli lähes 20 kappaletta. Varsinkin alakerran kanssa oli merkittäviä haasteita. Tulivoimaa oli myös kovin niukasti. Esimerkiksi kolmella viimeisellä kierroksella kahdesti omiin meni vähintään neljä palloa. HB on isosti parempi porukka ja nousee kotonaan aika tasan 85 prosentin voittajasuosikin asemaan. Melkein kymmenisen prosenttia alipelattu ykkönen on tasokas varma.

KI – B36

Jalkapallon Färsaarten Betri deildissä KI isännöi B36:sta. Kyseessä on varmasti ensimmäisen kierroksen paras ja eniten kiinnostava kohtaaminen, sillä nämä miehistöt pelasivat viime kaudella lopussa sarjan mestaruudesta. Lopulta mestaruutta pääsi juhlimaan KI, joka oli kolme pistettä B36:sta edellä. Miehistöt pelasivat edellisellä kaudella vastakkain viimeisellä kierroksella. Tuolloin panoksena oli siis sarjan mestaruus. Klaksvik kuittasi voiton vieraissa peräti numeroin 0-3. Edellisessä kohtaamisessa ottelu oli lähes tasabuukki. KI pääsi tuolloin nopeasti kaksi maalia edelle. Isännät ovat ehtineet pelata sen jälkeen Färsaarten Super Cupin finaalissa voitollisesti HB:ta vastaan. Ratkaisua haettiin jatkojen avulla. KI ja B36 olivat edellisellä sesongilla ainoat ryhmät, jotka onnistuivat voittamaan vähintään 20 kertaa. Kumpikin nippu saa taistella myös alkavalla kaudella sijoituksista kärjen tuntumassa. Perustasoltaan miehistöt ovat lähellä toisiaan. Varsinaista tasoeroa on vaikea nähdä. Vierasjoukkueella on varmasti suuri motivaatio ja tahtotila avata kausi hyvin juuri KI:ta vastaan. Molemmissa leireissä on hyvää puolustamista. Ykkönen tulee vajaat kerran kahdesta. Ykköstä on pelattu kymmenisen pinnaa liian niukasti. Otetaan ykkösestä jopa piikki.

NSI – TB

Jalkapallon Färsaarten Betri deildissä yhteen iskevät NSI ja TB. Kotijoukkue oli edellisellä kaudella sarjassa kolmas ja taistelee myös alkavalla kaudella sijoituksista kärjen tuntumassa. Keltamustat ovat myös alkavalla kaudella tasokas ja hyvä nippu, jonka pitäisi olla monille ryhmille vaikeasti kaadettavissa. Edellisellä kaudella menestystä napattiin 18 voitosta ja kolmesta tasapelistä. Maalinteossa onnistuttiin 65 kertaa ja se oli sarjassa paras suoritus. Klaemint Olsen viimeisteli lähes 30 maalia ja hän oli selvästi sarjan paras maalintekijä. Isännillä toiseksi paras maalintekijä Petur Knudsen latoi pallon maaliin kahdeksan kertaa. TB oli viime kaudella niukasti putoamiseen kuuluvien sijoitusten yllä. Varsinkin ratkaisuvoiman kanssa oli vaikeaa, sillä maalinteossa onnistuttiin vain 20 kertaa. Se oli kovin heikko suoritus. Voittoihin venyttiin viisi kertaa. Kahdessa viimeisessä ottelussa koettiin tappiot ilman itse tehtyä osumaa. TB:llä alakerta ei ollut viime kaudella voittavalla tasolla, mutta se ei ollut sentään sarjan heikointa laatua. Ottelusta on lupa odottaa paljon yhteen maaliin pelaamista. Tasoero on miehistöjen välillä valtava. Ensimmäisillä kierroksilla yllätyksen mahdollisuus on normaalia vähän suurempi, mutta NSI on kaikilla mittareilla suuresti vieraita edellä. NSI voittaa kotonaan vähän päälle 85 prosentilla. Viitisen prosenttia liian vähän pelattu ykkönen on hyvä piikki.

Skala – IF

Skala kohtaa IF:n, kun ottelut alkavat jalkapallon Färsaarten Betri deildissä. Kotijoukkue pelasi edellisellä kaudella itsensä kuudenneksi ja nappasi otteluistaan 12 voittoa, yhden tasapelin ja 14 tappiota. Isännät esiintyivät varsinkin viimeisten kierrosten aikana hienolla tavalla. Miehistö onnistui maalinteossa vähän alle 40 kertaa, kun taas omiin meni palloja reippaat 30 kertaa. Vierasjoukkueen edellinen kausi meni pahasti pieleen. Menestystä ei tullut käytännössä juuri lainkaan. Sijoitus oli sarjataulukossa viimeinen. Matkalle tarttui vain yksi voitto. Kyseessä on silti nähtyä parempi porukka, joten nyt saadaan aloittaa homma puhtaalta pöydältä. Viime kaudella varsinkin alakerran kanssa oli merkittäviä haasteita. Omiin meni yli 80 maalia. Se oli sarjassa selvästi heikoin suoritus. Perustasoltaan IF ei ole edellisen kauden sijoituksensa mukainen miehistö, joten kyseessä on oikeasti parempi porukka. Edellisestä kaudesta ei voi kuin parantaa, sillä edellisellä kaudella mikään ei mennyt oikein. Viimeiset kierrokset olivat ilman panoksia. Resurssit ovat nähtyä paremmat, eikä ensimmäisen kierroksen ottelussa olla kuin lievän altavastaajan asemassa. Ilta ei ole kaukana tasabuukista. Kymmenisen prosenttia liian niukasti kannatettu kakkonen tulee rohkeasti tolpaksi.

AB – Vikingur

Jalkapallon Färsaarten Betri deildissä vastakkain asettuvat AB ja Vikingur. Isännät sijoittuivat edellisellä kaudella sarjassa sijalle seitsemän ja nappasivat voittoja kuusi kappaletta. Pisteisiin venyttiin myös kolmen tasapelin merkeissä. Kahteen viimeiseen kierrokseen saatiin voitto Streymurista ja tappio HB:ta vastaan. Viime kaudella sijoitus seitsemäntenä oli materiaaliin nähden aivan hyvä onnistuminen. Alkavalle kaudelle sijoituksen pitäisi olla hyvin samoilla haminoilla. Miehistö teki edellisellä kaudella vähän yli 30 osumaa ja omiin meni 66 maalia. Vierasjoukkue taistelee kaudesta toiseen sijoituksista kärjen tuntumassa. Edellisellä kaudella oltiin sijalla viisi. Alkaneelle kaudelle tavoite on varmasti korkeammalla. Edellisellä sesongilla urakka päätettiin voittoon TB Tvoroyrista. Ratkaisuvoimaa löytyy Vikingurilta varmasti selvästi enemmän. Vierasjoukkueen alakerran pitäisi olla myös tasokkaampi. Vikingur muistetaan meillä Suomessa HJK-kohtaamisista Mestarien liigan karsinnoissa. Vikingur voittaa avauksessa ainakin 75 prosentilla. Kohde on rastittu päin mäntyä. Vieraita on pelattu noin 40 prosenttia liian vähän. Kyseessä on kierroksen paras tolppa.

You must be logged in to post a comment Login