kasinosankarit

Kohteita 32861

Avoimet kohteet 0

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Vetovihjeet ja otteluennakot jalkapalloon 9.12.

Maanantaina jalkapalloa pelataan muun muassa Englannissa, Saksassa ja Italiassa. Tässä ovat vakiovihjeet maanantaille, ja nämä vihjeet vakio 4:seen on mahdollista pelata itselle sopivalla tyylillä.

West Ham – Arsenal

Jalkapallon Englannin Valioliigassa West Ham pelaa Arsenalia vastaan. Kotijoukkueen vaikeudet jatkuivat viimeksi kahden maalin tappioon päättyneessä ottelussa Wolverhamptonille. Isännät nappasivat toiseksi edellisellä kierroksella mainion onnistumisen Chelseasta, mutta Hammers on ollut muuten kurjassa pelivireessä. Tappioita on tullut Chelseaa vastaan käytyä ottelua lukuun ottamatta turhan kovalla tahdilla. Lisäksi varsinkin alakerran työskentely on jättänyt selvästi kehitettävää. Kotona täysi pistepotti on tullut viimeksi hieman syyskuun puolen välin jälkeen. Taustalla on yhä poissaoloja. Vierasjoukkue kärsi viimeksi kotonaan niukan tappion Brightonille. Se oli heikko suoritus. Tykkimiesten pelivire on ollut niin ikään onneton. Gunners on ehtinyt olla uuden päävalmentajan johdolla kaksi kierrosta. Niistä on tullut piste. Valmennuksen muutoksista vierailijoiden pitäisi saada peliinsä uutta potkua. Kausi on ollut vaikea, mutta perustaso ja kyvyt ovat yhä kunnossa. Sarjassa on voitettu viimeksi lokakuun alussa. Kakkoselle annetaan noin 45 pinnaa. Kakkosta on pelattu sen verran vähän, että vaikeuksista huolimatta merkataan se tolpaksi.

Rio Ave – Gil Vicente

Jalkapallon Portugalin Primeira liigassa toisensa kohtaavat Rio Ave ja Gil Vicente. Kotijoukkue on esiintynyt kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Setubalia vastaan ja kahden maalin tappiollisesti SC Bragalle. Isännät ovat voittaneet syyskuun 21. päivän jälkeen sarjassa vain kerran, mutta alla on sentään kolmesta edellisestä kilpailullisesta ottelusta kaksi voittoa. Itseluottamukselle ne ovat tehneet varmasti hyvää. Kotona on ehditty pelata voitollisesti kahdesti, pistejakoja kahdesti ja tappiollisesti myös kahdesti. Vierasjoukkue on esiintynyt edellisillä kierroksilla voitollisesti sekä Avesia että Sportingia vastaan. Hetki sitten ehdittiin pelata cupissa kahden maalin tappiollisesti uudestaan Sportingille. Edellisellä kierroksella napattu voitto oli hyvä onnistuminen, mutta se oli osittain myös onnekas voitto. Pelivire on kaksikosta silti parempi, sillä alla on viiteen edelliseen kierrokseen kolme voittoa, tasapeli ja tappio. Tien päällä on saatu tosin vain yksi voitto ja muuten tappioita. Siellä ratkaisuvoiman kanssa on vaikeaa. Tulivoimaa on muutenkin hyvin rajallisesti. Vilacondensesilla on ainakin pari poissaoloa. Vihreävalkoisten perustasolla koitokseen mennään hieman päälle 55 prosentin voittajasuosikkeina. Kannatusta on vain karvan yli 40 pinnaa, joten otetaan siitä tolppa.

Perugia – Cosenza

Perugia isännöi Cosenzaa, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Italian Serie B:ssä. Kotijoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Pescaraa vastaan ja kolmen maalin tappiollisesti Pordenonea vastaan. Niiden jälkeen isännät ovat ehtineet pelata yhden voitollisen cupin ottelun Sassuoloa vastaan. Edellisellä kierroksella maalinteossa onnistuttiin kolme kertaa, kun taas toiseksi edellisellä kierroksella omiin meni kolme osumaa. Kausi on sujunut kuuden voiton, neljän tasapelin ja neljän tappion merkeissä. Kotona on seitsemästä ottelusta saatu kuusi kertaa vähintään pistejako. Vierasjoukkue on esiintynyt lähiaikoina niukasti tappiollisesti Ascolille ja vähämaalisen pistejaon merkeissä Spezian kanssa. Miehistö on voittanut kuuteen viimeiseen kamppailuunsa kerran. Tosin tappioitakin on tullut niukasti. Pistejakoja on ehditty pelata jo seitsemän kertaa. Erittäin tasaisten otteluiden voittaminen on vaikeaa. Laadukas alakerta on antanut kuitenkin mahdollisuuden menestyä. Tien päällä on saatu yksi voitto, kolme tasapeliä ja kolme tappiota. Siellä on tehty sentään kahdella edellisellä kerralla neljä maalia. Punavalkoiset ovat kotonaan noin 45 prosentin ennakkosuosikkeja. Ykköstä on pelattu yli 60 prosenttia, joten ykkösen ohitus on hyvä peli-idea.

Stuttgart – FC Nürnberg

Jalkapallon Saksan 2. Bundesliigassa yhteen iskevät Stuttgart ja FC Nürnberg. Isännät avasivat joulukuun urakkansa maalin tappiollisesti Sandhausenia vastaan. Kotona napattiin toiseksi edellisellä kierroksella koko pistepotti selvästi Karlsruherista. Viimeksi tullut tappio oli ilman muuta pettymys, mutta pelitilanteiden valossa tappion välttäminen olisi ollut hyvin tehtävissä. Toiseksi edellisellä kierroksella maalinteon kanssa saatiin hyvin onnistumisia. Punavalkoisten kausi on sujunut aivan kelvollisesti, mutta niin sen on pitänytkin, sillä paluuta maan korkeimmalle sarjatasolle olisi tehtävä pikaisesti. Kotona on saatu kahdeksasta ottelusta kuusi voittoa ja kaksi tappiota. Vierasjoukkueen vaikeudet jatkuivat viimeksi tappiollisesti Wehenille. Miehistö on ehtinyt voittaa vasta kolme kertaa. Ratkaisuvoiman kanssa on ollut selviä haasteita. Kolmeen edelliseen otteluun on tehty itse maali. Alakertakin on ollut voittavalla tasolla vain hetkittäin. Neljään viimeiseen taistoon kahdesti omiin on mennyt ainakin kolme osumaa. Edellisellä kierroksella tullut tappio oli juuri sellainen, joka olisi ennakkoon ollut hyvä välttää. Die Roten on kotonaan noin 55 prosentin ennakkosuosikki. Ykkönen on sen verran reippaasti ylipelattu, että otetaan pienen kannatuksen risti kylkeen.

Jong AZ – Helmond Sport

Jalkapallon Hollannin Eerste Divisiessä toisensa kohtaavat Jong AZ ja Helmond Sport. Kotijoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella niukasti voitollisesti Graafschapista ja kahden maalin tappiollisesti Cambuuria vastaan. Edellisellä kierroksella ottelulle saatiin mainio alku, mutta vastustaja teki lyhyessä ajassa kaksi maalia ja lopullisen ratkaisun noin 20 minuuttia ennen koitoksen päättymistä. Viimeksi tullut tappio oli oikeutettu ja odotettu, sillä ottelussa oltiin vahvoja altavastaajia. Kotona on menestytty silti sen verran hyvin, että siellä on tullut neljästä edellisestä kamppailusta kolme voittoa. Kotona on alettu saada onnistumisia, sillä ensimmäiset kuukaudet olivat kotonakin vaikeita. Vierasjoukkue pelasi viimeksi jälleen yhden voitottoman ottelun, kun kotona kärsittiin niukka tappio Jong PSV:lle. Koitoksessa avausjakso meni metsään, sillä vastustaja oli puolessa tunnissa jo kolme maalia edellä. Miehistö on voittanut viimeksi hieman lokakuun puolen välin jälkeen. Tuloksellisesti kausi on mennyt kaksikosta silti vain vähän vaisummin. Potentiaalisesti hyvinkin viihdyttävässä illassa punavalkoiset ovat noin 55 pinnan voittajasuosikkeja. Ykkönen on pelattu oikein, ristiä liikaa ja kakkosta vain kymmenisen pinnaa. Otetaan peliin ykköskakkonen.

Jong Ajax – Roda

Jalkapallon Hollannin Eerste Divisiessä yhteen iskevät Jong Ajax ja Roda. Kotijoukkue on saalistanut neljällä edellisellä kierroksella kolme voittoa. Isännät nappasivat edellisellä kierroksella koko pistepotin Telstaria vastaan. Kotona pelattiin sitä edeltävässä ottelussa vähämaalinen pistejako Helmond Sportia vastaan, mutta pelitilanteiden valossa täysi pistepotti olisi ollut hyvin saatavilla. Otteluun lähdettiin muutenkin vahvoina ennakkosuosikkeina. Amsterdamilaisilta on löytynyt hienosti varsinkin ratkaisuvoimaa, sillä miehistö on onnistunut maalinteossa lähes 50 kertaa. Punavalkoisten kausi on mennyt muutenkin hyvin, vaikka kärjessä oleva Cambuur on jo noin kymmenisen pistettä edellä. Alakerta ei ole ollut tokikaan yksi sarjan parhaista. Vierasjoukkue on pelannut lähiaikoina selvästi tappiollisesti Excelsioria vastaan ja vähämaalisen pistejaon G.A. Eaglesia vastaan. Miehistö on ehtinyt voittaa sarjassa viimeksi hieman ennen lokakuun loppua. Sen jälkeen on saatu useampia pistejakoja, mutta voittaminen jatkuu vaikeana. Tulivoimaa on kaksikosta isosti vähemmän. Tien päällä on saatu kahdeksasta ottelusta vain yksi voitto. Tasoeroa on tulivoimaiselle Jodenille niin paljon, että ykkönen tulee päälle 70 prosentilla. Vain pikkuisen ylipelattu ykkönen merkataan varmaksi.

Patronato – Velez Sarsfield

Patronato pelaa Velez Sarsfieldiä vastaan, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Argentiinan Superliigassa. Isäntien vaikeudet jatkuivat viimeksi kahden maalin tappiollisesti San Lorenzoa vastaan. Kotijoukkue joutui viimeksi nopeasti kaksi maalia tappiolle. Toiseksi edellisellä kierroksella pelattiin niin ikään ilman pisteitä taistossa Godoz Cruzia vastaan. Miehistö on ehtinyt voittaa vasta kolme kertaa ja niistä viimeisin on saatu elokuun lopussa. Kausi saatiin käyntiin kyllä hyvin, mutta alun jälkeen on ollut vaikeaa. Aluksi alakertaa tulisi saada kohti tasaisuutta ja varmuutta, sillä nykyisellään alakerta on liian virheherkkä. Tulivoimaa on löytynyt myös aivan liian vähän. Maaleja on tehty hädin tuskin päälle 10 kertaa. Taustalla on myös poissaoloja. Vierasjoukkue on pelannut lähiaikoina niukasti tappiollisesti Bansfieldille ja koko pistepotin arvoisesti Colonia vastaan. Viimeksi maalinteossa onnistuttiin kolme kertaa. Laadukas alakerta on antanut hyvät puitteet menestyä. Ratkaisuvoimaa saisi olla vain lisää. Viiteen edelliseen taistoon neljästi on jääty osumitta. El Fortín on sen verran parempi nippu, että kakkoselle annetaan vähän yli 40 pinnaa. Suora kakkonen kiinnostaisi muuten, mutta ykkönen on niin paljon alipelattu, että otetaan illalle ykköskakkonen.

Argentinos Juniors – Estudiantes

Jalkapallon Argentiinan Superliigassa toisensa kohtaavat Argentinos Juniors ja Estudiantes. Kotijoukkue on pelannut lähiaikoina niukasti voitollisesti Newells Old Boysista ja vähämaalisen pistejaon Boca Juniorsin kanssa. Isännät olivat viimeksi ehdottomia altavastaajia, vaikka miehistön kausi on mennyt tähän mennessä hienosti. Toiseksi edellisellä kierroksella heti toisen jakson alussa tullut maali riitti koko pistepottiin. Nippu on ollut varsinkin kotonaan vahvassa iskussa, sillä siellä on tullut vain voittoja lukuun ottamatta yhtä pistejakoa. Tulivoimaa ei ole löytynyt samalla tavalla kuin muilla kärkipäässä olevilla porukoilla, mutta pelaamista on tehty hyvän alakerran johdolla. Vierasjoukkue on pelannut lähiaikoina niukasti tappiollisesti Colonille ja vähämaalisen pistejaon Atletico Tucumanin kanssa. Kahdesta voitottomasta ottelusta huolimatta viiteen edelliseen taistoon on ehditty myös voittaa kolmesti. Marraskuussa pelattiin kahden voiton, tasapelin ja tappion merkeissä. Los Pincharratasilla alakerta on ollut yhtä kierrosta lukuun ottamatta niin ikään hyvä. Perustasoltaan El Bicho ei ole niin hyvä ryhmä, että heille voisi antaa vahvasta sijoituksesta huolimatta 40 prosenttia isompaa voiton todennäköisyyttä. Yli 15 prosenttia ylipelattu ykkönen joutuu mielellään sivuun.

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu