kasinosankarit

Kohteita 32786

Avoimet kohteet 2

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Vetovihjeet ja otteluennakot jalkapalloon 9.12.

Jalkapallon otteluennakot ovat Unibet Supertotoon.

Udinese – Atalanta | Live Stream

Jalkapallon Italian Serie A:n ottelussa yhteen iskevät Udinese ja Atalanta. Isännät ovat napanneet viidestä viimeisestä kamppailustaan yhden voiton, ja varsinkin hyökkäyspelaamisen vaikeudet jatkuvat entisellään. Miehistö on onnistunut maalinteossa vasta 12 kertaa. Viimeksi sentään saatiin nollattua Sassuolo, mutta pelitilanteiden vastaisesti. Tappio olisi ollut ansaittu. Kotona kolmeen edelliseen taistoon kahdesti ryhmä on jäänyt maaleitta, mutta otteluohjelmakin on ollut haastava. Alakerta ei ole heikkous, mutta maalintekoon pitäisi löytää uutta potkua. Muuten sarjapaikan säilyttämisen kanssa tulee vaikeaa. Mustavalkoisilla on edelleen loukkaantumisiakin. Vierasjoukkue on ollut varsinkin hyökkäyspelaamisensa kanssa kaksikosta aivan toisella tasolla, vaikka alla onkin kaksi tappiota putkeen. Viimeksi bergamolaiset hävisivät Napolille, mutta pelitapahtumien valossa pisteille pääseminen ei olisi ollut vääryys. Myös sinimustilla on vähän poissaoloja. Miehistö on kolmeen edelliseen matkaotteluunsa tehnyt kymmenen osumaa, mutta osittain syy on löytynyt vastustajien heikkoudesta. Pelaajiston itseluottamus lienee kuitenkin kunnossa. Materiaaliltaan La Dea on kotiyleisön suosikeita laadukkaampi nippu ja näillä tiedoilla lähellä menestymistä.

Parma – Chievo  | Live Stream

Jalkapallon Italian Serie A:ssa Parma saa vastaansa Chievon. Kotijoukkue on saalistanut viidestä edellisestä ottelustaan kaksi voittoa, kun taas vierasjoukkue on kulkenut koko alkukauden lähes pettymyksestä toiseen. Mukaan on mahtunut yksittäisiä onnistumisia tasapelien merkeissä, mutta pelaajiston itseluottamus ja usko omaan tekemiseensä ei ole varmasti kunnossa. Veronalaiset ovat onnistuneet maalinteossa vasta 11 kertaa, joten heidän hyökkäyspelaamisensa on ollut kaukana siitä mitä pääsarjassa pitäisi olla. Myös puolustuspelaamisen kanssa on ollut monesti suuria vaikeuksia. Pelitilanteiden vastaisesti Napolissa tasapeliin venyminen oli alkukauden kohokohta. Vierailijoilla ei ole lepoetuakaan, sillä miehistö pelasi viikolla cupissa tappiollisesti Cagliaria vastaan. Poissaolot eivät tee lähtökohdista yhtään helpommat. Isännät hävisivät viimeksi niukasti vain maalilla AC Milanille, mutta pelitilanteiden valossa paremmuudesta ei jäänyt epäselvyyttä. Kotonaan valkopaidat ovat olleet vahvoja, sillä viiteen edelliseen kotitaistoon ainoa tappio on tullut Laziolle. Siellä puolustuspelaaminen on toiminut pääasiassa mainiosti. Hyökkäystehojen kanssa olisi kuitenkin paljon tekemistä, joskin kolmeen edelliseen kierrokseen maalinteossa ollaan onnistuttu viidesti. Muutamasta poissaolostakin huolimatta Crociati lähtee kamppailuun ehdottomana ennakkosuosikkina.

Mainz – Hannover  | Live Stream

Jalkapallon Saksan Bundesliigan kamppailussa vastakkain asettuvat Mainz ja Hannover. Isännät voittivat edellisellä kierroksella reissussa Düsseldorfin, ja sarjassa alla on neljään edelliseen kamppailuun kolme voittoa. Viimeksi kotona tuli kuitenkin tappio Dortmundia vastaan. Puolustuspelaaminen on ollut vahvuutena, sillä omiin on mennyt vasta 14 maalia, mutta hyökkäyspelaamisensa kanssa miehistö tarvitsee lisää maalintekovoimaa. Edellisestä viidestä kotiottelustaan punavalkoiset ovat voittaneet vain yhden, mutta vastassa on ollut Dortmundin ohella Bayern Münchenkin. Terveystilanne ei ole edelleenkään kunnossa, sillä loukkaantumisia on vieläkin rasitteena. Vierasjoukkue on voittanut viidestä edellisestä ottelustaan vain yhden, eikä selvistä ailahteluista meinata edelleenkään päästä eroon. Puolustuspelaaminen on ongelmana, sillä alakerran kanssa tulee liikaa virheitä. Toisaalta maalintekokin on tökkinyt monesti. Esimerkiksi edellisessä matkaottelussaan Die Roten antoi vastustajalleen neljä osumaa. Muutama poissaolokin löytyy. Mikäli puolustustyöskentely jatkuu entisellään, sarjapaikan säilyttämisen kanssa voi tulla vielä vaikeuksia. Vieraissa ensimmäinen voitto antaa odotuttaa itseään, eikä näillä perusteluilla sellaista ole nytkään luvassa.

Huesca – Real Madrid  | Live Stream

Huesca saa vastaansa paluuta omalle tasolleen tekevän Real Madridin, kun pelit jatkuvat jalkapallon Espanjan La Ligassa. Kotijoukkue hävisi viimeksi cupissa rumasti Athletic Bilbaota vastaan. Sarjassakaan alla ei ole juurikaan onnistumisia, eikä miehistön materiaalilla kaudesta menestymistä odotettukaan. Puolustuspelaamisen kanssa on monesti suuria vaikeuksia. Neljään edelliseen kilpailulliseen peliin omissa verkot ovat soineet kaikkiaan 12 kertaa. Kotietukin on ollut vaatimaton. Kauden ainoa voitto on tullut ensimmäisellä kierroksella Eibaria vastaan. Muutamat poissaolot eivät tee tilanteesta helpompaa. Vierasjoukkueen lähtökohdat ovat täysin päinvastaiset, sillä madridilaiset ovat pääsemässä takaisin mainioon pelivireeseen. Alla on viidestä viimeisestä kilpailullisesta pelistä neljä voittoa. Viimeksi cupissa Melilla murskattiin viiden maalin erolla. Sarjassa alla on voitto laadukkaasta Valenciasta, kun taas Mestarien liigassa voitettiin viimeksi Italian jättiläinen AS Roma. Parhaimmillaan vierailijoilla voi olla mahdollisuus jopa nousta taistelemaan sarjan mestaruudesta, mutta se tarkoittaa, että tällaisista peleistä pistemenetyksiä ei ole varaa napata. Suursuosikilla on ollut ja on edelleen loukkaantumisia, mutta tasoero on tietysti turhankin julmaa luokkaa. Olisi yksi kierroksen suurimmista yllätyksistä, mikäli pisteautomaatti ei kaatuisi.

Lille – Reims  | Live Stream

Jalkapallon Ranskan Ligue 1:sen ottelussa yhteen iskevät Lille ja Reims. Punamustat pääsivät edellisellä kierroksella takaisin voittojen pariin, kun Montpellier saatiin kaadettua. Kotijoukkue on ollut muuten heikossa pelivireessä, vaikka alkukausi on isommassa kuvassa ollut erinomainen. Kotona alla on runsasmaalinen tasapeli Lyonin kanssa, mutta pelitilanteiden valossa tappion kokeminen ei olisi ollut vääryys. Isäntien vahvuus on ollut puolustuspelaaminen, mutta hyökkäyspäässä maalintekovoimaa tarvitaan lisää. Kotietu on ollut oikein hyvä. Vierasjoukkue on kärsinyt suurista maalintekovaikeuksista, sillä miehistö on onnistunut maalinteossa vasta kymmenen kertaa. Viimeksi ryhmä koki tappion Toulouselle. Alakerta toimii heilläkin pääasiassa hyvin, mutta kentän toisessa päässä ratkaisuvoimaa ei ole lähellekään tarpeeksi. Viiteen edelliseen kierrokseen vain kerran maalinteossa ollaan onnistuttu vähintään kahdesti. Toulousea vastaan saatiin luotua kuitenkin hyvin maalintekotilanteita, mutta viimeistely oli heikkoa. Varsinkin vieraissa hyökkäyspelaaminen on kovin vaatimatonta. Yksi alkukauden parhaista onnistumisista oli venyminen Marseillessa maalittomaan tasapeliin, mutta pelitilanteiden vastaisesti. Molemmilla nipuilla lienee muutamia poissaoloja. Vähämaaliseen iltaan Les Dogues lähtee ansaitusti lievänä ennakkosuosikkina.

Newcastle – Wolverhampton | Viasat Jalkapallo

Jalkapallon Englannin Valioliigassa toisensa kohtaavat Newcastle ja Wolverhampton. Kotijoukkue on saalistanut viidestä edellisestä ottelustaan kolme voittoa, kun taas vierasjoukkue pääsi takaisin voittojen pariin yllättämällä Chelsean. Muuten Susien pelivire on ollut vaatimaton. Esimerkiksi Huddersfieldin ja Cardiffin kanssa tuli useampi pettymys. Chelseaa vastaan napattu voitto oli yksi alkukauden parhaimmista onnistumisista, vaikka se tuli pelitilanteiden vastaisesti. Harakoiden edellinen kamppailu päättyi vähämaaliseen tasapeliin Evertonin kanssa, mutta sinipaidoilla oli selvä ote pelitapahtumista. Kotona alla on ruma kolmen maalin tappio West Hamille. Alakerta on toiminut hyvin lukuun ottamatta edellistä kotipeliä. Varmasti kotona halutaan pestä kasvot heikon edellisen kamppailun takia. Mustavalkoisilla on edelleen loukkaantumisia, mutta vierailijoidenkaan terveystilanne ei liene parhaimmillaan. Materiaaliltaan pieni etu on oranssimustilla, mutta isäntien terveystilanne kannattaa vielä tarkistaa. Tasainen ja pienten marginaalien kamppailu on odotettavissa, eikä näillä perusteluilla lievänkään voittajasuosikin löytäminen ole helppoa.

Mönchengladbach – Stuttgart  | Live Stream

Jalkapallon Saksan Bundesliigassa paremmuudestaan kamppailevat Mönchengladbach ja Stuttgart. Isännät ovat edelleen yksi sarjan kovakuntoisimmista miehistöistä, vaikka edellisessä kamppailussaan miehistö koki tappion RB Leipzigille. Kotijoukkue on vain pisteen päässä Bayern Münchenista, ja pelaajiston itseluottamus on kunnossa. Varsinkin hyökkäyspelaamisensa kanssa sarjakolmonen on saanut kiitettävästi onnistumisia. Myös kotietu on ollut mainio. Vierailijoiden lähtökohdat eivät ole lähellekään samanlaiset, vaikka viimeksi miehistö nappasi voiton heikosta Augsburgista. Punavalkoisten tekeminen on ollut epätasaista ja ailahtelevaa, eikä varsinkaan maalinteko meinaa millään onnistua. Vastustajien verkot ovat soineet ainoastaan yhdeksän kertaa, mikä on millä mittarilla tahansa onneton suoritus. Lisäksi puolustuspelaamisen kanssa on ajoittain isojakin ongelmia. Vieraissa viiteen edelliseen kamppailuun vain kerran omissa verkot eivät ole soineet vähintään kahdesti. Useampi poissaolo ei tee tilanteesta yhtään helpompaa. Materiaalin puolesta pitäisi menestyä paremmin, mutta toteutus jää monesti heikoksi. Tässä taisteluparissa kotietu on ollut tärkeä, eikä muutosta ole odotettavissa. Kotivoitto on yksi kierroksen todennäköisimpiä lopputuloksia.

Genoa – SPAL | Live Stream

Jalkapallon Italian Serie A:ta, heikossa iskussa olevien nippujen kohtaamisessa Genoa isännöi SPALia. Kotijoukkueen pelivire on ollut vaatimaton, eikä viikolla cupissakaan tullut jatkopaikkaa heikkoa Entellaa vastaan. Kotietukin on ollut hyvän alkukauden jälkeen vaatimaton. Sarjassa alla on vähämaalinen tappio Torinoa vastaan. Pelitilanteiden valossa tappio oli täysin ansaittu. Kotona puolestaan viimeisin taisto päättyi paikallisväännössä vähämaaliseen tasapeliin Sampdorian kanssa. Entellaa vastaan suuri hallinta oli isännillä, mutta jälleen tuloksena oli yksi uusi pettymys. Useammat poissaolot eivät tee lähtökohdista sen helpommat. Vierasjoukkuetta vastaan paluu voittojen pariin olisi hyvä tehdä, sillä vastassa on pitkään niin ikään heikosti esiintynyt miehistö. Viimeksi tappio tuli cupissa Sampdorialle. Sarjassa alla on sentään pistejako Empolin kanssa. I Biancazzurri tarvitsee lisää vahvuutta etenkin omaan puolustuspelaamiseensa, sillä nykyisellään se on kovin virhealtis. Viiteen edelliseen kilpailulliseen matkaotteluun vain kerran omiin ei ole mennyt vähintään kahta osumaa. Heilläkin on pari poissaoloa. Pieni lepoetu kuitenkin löytyy. Nykyisellään miehistöjen välillä ei ole perustasossa juurikaan eroa, mutta kotonaan genovalaisilta voinee odottaa kamppailun hallintaa. Marginaalit ovat pienet, mutta niukka kotivoitto lienee näillä tiedoilla lähellä.

Real Sociedad – Valladolid  | Live Stream

Jalkapallon Espanjan La Ligassa yhteen iskevät Real Sociedad ja Valladolid. Baskimaalaiset nappasivat viikolla cupissa voiton Celta Vigosta, mutta sarjassa alla on vähämaalinen tappio Real Betisille. Pelitilanteiden valossa pisteille pääseminen ei olisi ollut vääryys, mutta molemmat niput olivat hyökkäyssuuntaan kovin vaisuja. Alakerta on toiminut pääasiassa hyvin, mutta maalintekoon pitäisi saada lisää tehoja. Vierasjoukkue voitti cupissa Mallorcan, mutta sarjassa onnistumisia ei ole tullut moneen viikkoon. Miehistö on materiaaliltaan yksi sarjan heikoimmista nipuista. Varsinkin hyökkäyspelaamisen kanssa on vaikeuksia. Viimeksi sarjassa omiin meni neljä osumaa, kun Leganesin isäntänä alakerta sortui moniin virheisiin. Se oli ensimmäisiä kertoja alkukaudella, kun puolustuspelaaminen oli niin heikkoa. Isännillä on edelleen loukkaantumisia, mutta vierailijatkaan eivät pääse kamppailuun ilman terveyshuolia. Perustasossa sinivalkoiset ovat muutaman askeleen edellä ja lähellä täyttä pistepottia, mutta vähämaalisessakin kotivoitossa on tekemistä. Vierailijat ovat kahdessa edellisessä reissukamppailussaan pitäneet Sevillan ja Real Madridin tiukoilla. Esimerkiksi madridilaiset saivat voittomaalinsa loppuhetkillä.

AC Milan – Torino  | Live Stream

Torino matkustaa AC Milanin vieraaksi, kun pelit jatkuvat jalkapallon Italian Serie A:ssa. Kotijoukkue on voittanut kaksi edellistä kilpailullista otteluaan, mutta milanolaisten tekeminen on ollut siitä huolimatta epätasaista ja ailahtelevaa. Puolustuspelaamisen tiiviyden kanssa on ajoittain vaikeuksia. Viimeksi noustiin voittoon keskikastissa majailevasta Parmasta täysin ansaitusti. Pelitilanteiden valossa selvänumeroisempikin voitto olisi ollut otettavissa. Punamustilla on edelleen loukkaantumisia, mutta viikolla ei pelattu sentään cupissa, mikä oli terveystilanteelle hyvä asia. Milanolaisilla on realistinen mahdollisuus taistella sijoituksista ensi kaudeksi Mestarien liigaan. Torinolaiset pelasivat vielä torstaina cupissa, joten valmistautumisaikaa on jäänyt rajoitetusti. Viiteen edelliseen kilpailulliseen taistoonsa vierailijat ovat voittaneet kuitenkin kolmesti. Cupissa kokoonpanossa pystyttiin käyttämään muutoksia, sillä vastassa oli niin heikko alasarjan ryhmä. Etenkin tien päällä miehistö pelaa vahvasti puolustuspää edellä. Vieraissa ensimmäinen tappio on vielä tulematta, mutta ei voittoihinkaan ole kyetty kahta kertaa enempää. Viimeksi jäätiin maaleitta Cagliaria vastaan, ja tuolloin varsinkin avausjakso oli hyökkäyspelaamisen kannalta heikkoa tekemistä. Materiaaliltaan I Rossoneri on kaksikosta laadukkaampi nippu ja kotonaan myös ansaittu ennakkosuosikki.

Real Betis – Rayo Vallecano  | Live Stream

Jalkapallon Espanjan La Ligaa, Real Betis isännöi madridilaista Rayo Vallecanoa. Andalucialaiset ovat olleet edellisten viikkojen aikana mainiossa pelivireessä, sillä alla on viidestä edellisestä kilpailullisesta ottelusta neljä voittoa. Viimeksi isännät murskasivat cupissa heikon Racing Santanderin. Puolustuspelaaminenkin on menossa parempaan suuntaan, sillä vielä aiemmin alakerrassa oli virhealttiutta. Kokoonpanotilanne on hyvä muutamaa poissaolijaa lukuun ottamatta. Ensimmäisen kierroksen jälkeen vain kahdesti heidän vieraanaan on tehty enemmän kuin yksi maali. Materiaaliltaan miehistö on varsin laadukas, sillä aito osaaminen pitäisi riittää taisteluun Euroopan kentille pääsemisestä. Tasoeroa heidän edukseen löytyy. Vierasjoukkueen lähtökohdista ei voi sanoa samaa, sillä kyseessä on yksi sarjan heikoimmista porukoista, eikä heillä ole muuta tavoitetta kuin sarjapaikan säilyttäminen. Miehistön materiaali on hieman parempi kuin muilla sarjanousijoilla, mutta se on siitä huolimatta kevyt. Eibaria vastaan venyttiin lievään yllätysvoittoon, mutta muuten onnistumisia ei ole juurikaan tullut. Cupissakaan jatkopaikkaa ei irronnut Leganesia vastaan. Etenkin reissussa yhä on tuskaa. Pienemmästä valmistautumisajasta huolimatta Béticos on lähellä voittoa.

Sporting – Aves  | Live Stream

Jalkapallon Portugalin Primeira liigassa yhteen iskevät Sporting ja Aves. Kotijoukkue on voittanut neljä edellistä kilpailullista otteluaan, ja varsinkin hyökkäyspelaamisensa kanssa lissabonilaiset ovat saaneet kiitettävästi onnistumisia. Viimeksi miehistö nappasi odotetun voiton Rio Aven kustannuksella. Eurooppa-liigassa vihreävalkoiset murskasivat Qarabaghin onnistuen maalinteossa vaatimattomasti kuudesti. Materiaaliltaan isännät ovat kaudesta toiseen yksi maansa suurimmista nipuista. Viiteen kotiotteluunsa Lions on saalistanut yhtä monta voittoa. Nytkin sarjataulukon kärkipaikka olisi vain muutaman voiton päässä. Vierasjoukkue on onnistunut voittamaan vasta kolmesti, ja heillä hyökkäyspelaaminen on ollut läpi alkukauden selvästi tukkoisempaa. Viimeksi punavalkoiset kokivat tappion Nacionalille. Vaikka alla onkin muutamasta kilpailullisesta matkaottelusta onnistumisia, kyseessä on heikko vierailija. Nacionalia vastaan alakerran toimivuus jätti selviä kysymysmerkkejä. Tänään vastustajan taso kovenee aivan eri tavalla. Tasokas materiaali ja kotietu tekevät Lissabonin jättiläisestä muutaman poissaolonkin kanssa ison voittajasuosikin.

PELAA VAKIO UNIBETILLÄ!

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu