kasinosankarit

Kohteita 32850

Avoimet kohteet 1

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Vetovihjeet ja otteluennakot jalkapalloon 9.6.

Sunnuntaina jalkapalloa pelataan miesten Ykkösessä ja Kakkosessa. Tässä ovat vakiovihjeet sunnuntaille, ja nämä vihjeet vakio 1:seen saa käyttää haluamallaan tavalla.

AC Oulu – FF Jaro

Jalkapallon miesten Ykkösessä AC Oulu saa vastaansa FF Jaron. Kotijoukkue on pelannut edellisellä kolmella kierroksella ilman voittoja. Oululaisten viimeisin koitos päättyi yllättävään maalittomaan tasapeliin MYPA:n kanssa. Sitä edelsi pettymys MuSaa vastaan. Miehistö on perustasoltaan yksi sarjan parhaista porukoista, joten menestystä on varmasti luvassa. Puolustuspelaaminen on toiminut laadukkaasti, mutta ratkaisuvoimaa kaivataan lisää. Esimerkiksi maaleitta jääminen MYPA:n kanssa oli heikko juttu. Pelaajisto on kotonaan näyttöhaluinen. Keskikentällä on poissaoloja. Vierasjoukkue hävisi viimeksi niukasti Turussa. Sitä edelsi vähämaalinen tasapeli TPV:n kanssa. Alakerta on ollut haavoittuva. Perustasoltaan pietarsaarelaiset ovat heikompia, mutta osaaminen riittää ylempään keskikastiin. Muutamassa pelissä on ollut epäonnea. Lisäksi peliesitykset ovat olleet monesta voitottomuudesta huolimatta monesti vähintään kelvollisia. Kotivoitto tulee aika lailla kerran kahdesta. Kotivoitto on vähän ylipelattu, mutta sen voi ottaa ihan hyvillä mielillä mukaan.

AC Kajaani – FC Haka

Jalkapallon miesten Ykkösessä FC Haka matkustaa AC Kajaanin vieraaksi. Isännät pelasivat edellisellä kierroksella vähämaalisen tasapelin TPV:n kanssa. Neljään viimeiseen koitokseen alla on muuten vain tappioita. Valmennukseen tehtiin äsken muutoksia. Harjoituksissa on keskitytty pallolliseen tekemiseen. Vierasjoukkue voitti edellisellä kierroksella EIFin. Sitä edelsi täysi pistepotti TPS:ää vastaan. Valkeakoskelaiset ovat voittaneet viimeiset neljä otteluaan. Puolustuspelaaminen on toiminut hienosti, mutta yhtä lailla ratkaisuvoimaa on löytynyt hyvin. Pelaajiston itseluottamus on odotetusti korkealla. Onnistumiset ovat ruokkineet uusia onnistumisia. Seitsemään otteluun alla on kuusi voittoa ja tasapeli. Maalinteossa on onnistuttu jo melkein 20 kertaa. Kyseessä on perustasoltaan laadukas nippu. Kajaanilaiset ovat selvästi perässä. Kummallakin ryhmällä on taustalla yhdestä kahteen poissaoloa. Vierasvoitto on saanut liikaa kannatusta, mutta siitä on lähdettävä liikkeelle. Monet tekijät puoltavat tulivoimaisia vahvoja vierailijoita.

MuSa – EIF

MuSa ja EIF kohtaavat toisensa, kun ottelut jatkuvat jalkapallon miesten Ykkösessä. Kotijoukkue kärsi viimeksi tappion KTP:lle. Sitä edelsi kuitenkin onnistuminen AC Oulua vastaan. Täysi pistepotti vahvasta vastustajasta teki itseluottamukselle hyvää. Tammisaarelaisilla on alla kahden maalin tappio FC Hakaa vastaan. Sitä ennen pelattiin voittoisasti AC Kajaania vastaan. Isännät ovat esiintyneet jopa odotuksiin nähden hieman yläkanttiin, mutta perustaso ei riitä alempaa keskikastia korkeammalle. Kyseessä on yksi ehdokas taistelemaan sarjapaikkansa puolesta. Vierailijat ovat perustasoltaan ilman muuta edellä. Kasassa on toisaalta kolmeen vierailuun kolme tappiota ja yksi osuma. Isossa kuvassa osaamista riittää kuitenkin korkeammalle. Miehistö lähtee koitokseen noin 40 prosentin ennakkosuosikkina. Kummallakin nipulla toki ailahtelu on vielä selvänä haasteena. Porilaisten kannatus on karkaamassa. Vihreäpaidat ovat saaneet liian vähän kannatusta. Ilta on ennakkoon hyvin tiukka, mutta vain 24 prosentin vierasvoitto on kiinnostava idea.

MYPA – TPV

Jalkapallon miesten Ykkösessä MYPA pelaa TPV:tä vastaan. Kotijoukkue on pelannut edellisellä kolmella kierroksella kerran voittoisasti ja kahdesti pistejakojen merkeissä. Miehistöllä on alla tasapeli KTP:n kanssa ja perään maaliton AC Oulun kanssa. Varsinkin tasapeli viimeiseksi mainitusta koitoksesta oli pelaajistolle hieno juttu. Toki perustasoltaan ryhmä on heikko, mutta edellisten taistojen kautta fiilis on mennyt parempaan suuntaan. Uskoa omaan tekemiseen löytyy aiempaa enemmän. Vierasjoukkueella on alla vähämaaliset tasapelit sekä FF Jaroa että AC Kajaania vastaan. Tamperelaisten leiristä on kuultu ikäviä uutisia, sillä seuran sisällä on erilaisia ongelmia. Hyökkäyspelaamisen kanssa on tukkoista. Maalinteossa on onnistuttu jokaisella kerralla enintään kerran. Toisaalta varsinkin tasapeli Pietarsaaresta oli hyvä juttu. Kummallakin ryhmällä on poissaoloja. Isännät ovat vain aivan ministi voittajasuosikkeja. Vierailijoita on pelattu vain 24 prosenttia, joten pelivalinnat tehdään hyvin maksavalta suunnalta. Kotivoitto on selvästi ylipelattu. Ottelu on toki erittäin tasainen, joten mikäli pelitili antaa myöten, tasapeli on hyvä idea mukaan.

Reipas – MP

Jalkapallon miesten Kakkosessa MP matkustaa Reippaan vieraaksi. Kotijoukkue on ollut yksi alkukauden onnistujista. Lahtelaiset ovat esiintyneet edukseen ja ovat pelanneet ensimmäisestä kuudesta kamppailustaan viisi vähintään pistejakojen muodossa. Isännät haluavat pelata rohkeasti ja aktiivisesti. Viimeksi JIPPOa vastaan jäätiin ilman pisteitä. Alakerran kanssa on tekemistä. Vierasjoukkue on perustasoltaan yksi lohkon vahvimmista voittajaehdokkaista. Mikkeliläisten peliesitykset ovat olleet kauttaaltaan hyviä, mutta ratkaisuvoimaa saisi olla toki enemmän. Alla on kolme ottelua ilman voittoja, mutta hieman paremmalla onnella tilanne olisi ollut toinen. Edellisellä kierroksella vähämaalinen tasapeli Susien kanssa oli pettymys. Ensimmäiseen kuuteen koitokseen omiin on mennyt vain pari osumaa. Etenkin alakerta on oikein vahva. Kapteeni on sivussa. Vierailijat ovat myös reissussa karvan päälle 50 prosentin ennakkosuosikkeja. Kohde on kerännyt vain noin 40 prosenttia kannatusta. Lohkokärki napataan mukaan.

  • MP voittaa – ?

PEPO – FC Kiffen

Jalkapallon miesten Kakkosessa PEPO saa vastaansa FC Kiffenin. Lappeenrantalaiset kärsivät edellisellä kierroksella niukan tappion FC Viikinkejä vastaan, mutta sitä edelsi onnistuminen sekä koitoksesta MiPKiä että JäPSia vastaan. Kotijoukkue on materiaaliltaan yksi lohkon parhaista ryhmistä. Isännät ovat esiintyneet ajoittain omalla hyvällä tasollaan, mutta tekeminen on ollut vielä kovin ailahtelevaa. Alkukausi on mennyt osittain pettymysten merkeissä. Toisaalta edelliseen neljään otteluun kolmesti maalinteossa on onnistuttu vähintään kahdesti. Puolustuspelaaminen kaipaa terävyyttä. Vierasjoukkue nappasi edellisellä kierroksella voiton JäPSia vastaan, mutta vieraissa voitot ovat vielä tulematta. Helsinkiläiset perustavat pelinsä tiiviiseen alakertaan. Toisaalta muutamassa ottelussa puolustuksessa on ollut isoja haasteita. Hyökkäyspelaaminen on monesti melko tylsää. Nytkin koitosta lähestytään alakerta edellä. Erikoistilanteet ovat tärkeässä roolissa. Poissaoloitta ei olla liikkeellä. Lilapaidat voittavat aika lailla 70 prosentilla. Prosentit ovat hyvin kohdallaan.

  • PEPO voittaa – ?

JäPS – JIPPO

Jalkapallon miesten Kakkosessa JäPS pelaa JIPPOa vastaan. Kotijoukkue on pelannut viimeiset kolme kierrosta tappioiden merkeissä. Edellisellä kierroksella tappio koettiin FC Kiffeniä vastaan. Se oli ainakin pieni pettymys. Vierasjoukkueella on alla täysi pistepotti Reipasta vastaan. Sitä ennen voitto irtosi Susia vastaan. Joensuulaiset ovat alkaneet saada ensimmäisten kierrosten jälkeen myöskin hyökkäyspelaamisen onnistumisia. Siitä hyvä esimerkki saatiin Reipasta vastaan. Miehistöllä alakerta on toiminut vahvasti, mutta nyt siis myös ratkaisuvoimaa on alkanut löytyä. Nippu ei ole hävinnyt vielä yhdelläkään kierroksella. Järvenpääläisillä on ollut lukuisia loukkaantumisia, jotka ovat vaikeuttaneet varsinkin puolustuspelaamisen toimivuutta. Se on ollut selvästi haittana. Alkukausi on ollut siitä huolimatta yllättävän huono. Odotukset olivat ennen pelien alkua korkeammalla. Kyseessä on ehkä kierroksen tiukin ja tasaisin koitos. Isäntiä on vaikea saada kuin marginaaliseksi ennakkosuosikiksi. Heitä on pelattu liian vähän. Parhaat peli-ideat löytyvät ykköskakkosesta. Jos pelitili ei anna myöten, vierailijoilla lähiaikojen näytöt ovat hyvin kunnossa.

  • JIPPO voittaa – ?

VJS – MiPK

Jalkapallon miesten Kakkosessa toisistaan mittaa ottavat VJS ja MiPK. Kotijoukkue on pelannut ensimmäisen kierroksen jälkeen ilman voittoja. Isännät pelasivat viimeksi tappiollisesti NJS:ää vastaan. Sitä edelsi niukka tappio PEPOa vastaan. Ensimmäiseen kolmeen otteluun napattiin voitto ja muutama tasapeli, mutta sen jälkeen on ollut vaikeaa. Hyökkäyspelaamisen kanssa on ollut vaikeaa. Lisäksi poissaoloja on rasitteena. Vierasjoukkue nappasi viimeksi voiton mainittua NJS:ää vastaan. Sitä edelsi niukka tappio Lappeenrannassa. Mikkeliläiset ovat materiaaliltaan lohkon keskikastia ja kaksikosta ilman muuta edellä. Toisaalta heillekin hyökkäyspelaaminen on ollut monesti vaikeaa. Viiteen viimeiseen taistoon neljästi maalinteossa on onnistuttu korkeintaan kerran. Alakerta toimii pääasiassa varsin hyvin. Omiin on mennyt yhtä peliä lukuun ottamatta aina enintään maali. Vierailijat ovat myös tien päällä lieviä ennakkosuosikkeja. Kannatus on mennyt vähän yli. Jos pelitili antaa myöten, hyvin maksavaa tasapeliä on syytä harkita mukaan.

  • MiPK voittaa – ?

NJS – FC Viikingit

Jalkapallon miesten Kakkosta, yhteen iskevät NJS ja FC Viikingit. Kotijoukkue on onnistunut voittamaan ensimmäisestä kuudesta koitoksestaan yhden. Edellisellä kierroksella jäätiin pisteittä MiPKiä vastaan. Sitä edelsi kuitenkin voitto VJS:ää vastaan. Vierasjoukkueella on alla pelaajiston itseluottamukselle hyvää tehnyt voitto PEPOsta. Sitä ennen voitto irtosi JäPSia vastaan. Isännillä on maalinteon kanssa vaikeuksia. Muutenkin hyökkäyspelaaminen kaipaisi lisää terävyyttä. Toisaalta edellisellä kahdella kierroksella omiin on mennyt vain maali. Miehistö on materiaaliltaan lohkon alempaa keskikastia. Helsinkiläiset ovat voittaneet edellisellä neljällä kierroksella kolmesti, omaavat paremman itseluottamuksen, ovat perustasoltaan edellä ja omaavat enemmän tulivoimaa. Tien päällä kolmesta pelistä on saatu kaksi voittoa. Varsinkin voitto PEPOsta teki fiilikselle hyvää. Nippu voi saada perustasonsa perusteella kaudella hyvääkin menestystä. Nyt täysi pistepotti irtoaa päälle 40 prosentilla. Ylipelatusta kohteesta ei ole kyse, joten siitä on hyvä lähteä liikkeelle.

  • FC Viikingit voittaa – ?

Gnistan – FC Espoo

Jalkapallon miesten Kakkosessa FC Espoo matkustaa Gnistanin vieraaksi. Kotijoukkue on voittanut viimeiset neljä otteluaan, joten helsinkiläisten pelivire jatkuu mainiona. Miehistö on perustasoltaan lohkon parhaimmistoa. Kyseessä on Kakkosen tasolle erittäin hyvästä nipusta, joka on varsinkin kotonaan aidosti vaikeasti pysäytettävissä. Edellisellä kierroksella täysi pistepotti irtosi GrIFKiä vastaan. Vierasjoukkueella on alla pettymys, kun P-Iiroja vastaan jäätiin ilman pisteitä. Koitos olisi voinut päättyä kuitenkin hyvin tasapeliin. Sitä edelsi onnistuminen Tampere Unitedia vastaan. Espoolaiset ovat perustasoltaan lohkon ylempää keskikastia. Nuori ryhmä haluaa pelata rohkeasti ja aktiivisesti. Oulunkyläläisten tulivoima on kaksikosta kuitenkin parempi, takana on nyt myös siis kotietu ja vahva pelivire ja sitä kautta pelaajiston itseluottamus. Pari poissaoloa on kyllä taustalla. Isännät pelaavat vierailijoita tasaisemmin ja varmemmin. Täysi pistepotti irtoaa lohkokärjelle yli 60 prosentilla. Vakiossa prosentit ovat pysyneet hyvin kohdallaan.

  • Gnistan voittaa – ?

P-Iirot – SalPa

Jalkapallon miesten Kakkosessa P-Iirot saa vastaansa tasokkaan SalPan. Isännät nappasivat edellisellä kierroksella hyvän voiton FC Espoota vastaan. Vierasjoukkueella on alla murskavoitto Tampere Unitedia vastaan. Salolaiset ovat perustasoltaan yksi lohkon parhaista nipuista. Miehistön vahva alkukausi ei ole tullut yllätyksenä. Joutsenet ovat kärsineet loukkaantumisista, mutta niiden kanssakin peliesitykset ovat olleet laadukkaita. Vielä kuitenkin alakerta kaipaa terävöintiä. Tulivoimaa riittää hyvin. Siitä esimerkki saatiin edellisellä kierroksella. Toki myös vastustajan taso oli numeroihin yksi tekijä. Kotijoukkue on perustasoltaan sellainen, että putoamiskamppailu ei ole kaukaa haettua. Toisaalta pelaajiston itseluottamus on nyt kunnossa. Kotona kärsittiin tosin äskettäin selvä tappio Gnistanille. Nimenomaan vieraissa menestystä on tullut hyvin. Kotiedusta huolimatta koitoksessa on yksi ehdoton ennakkosuosikki. Kokonaisuutena paljon paremmat vierailijat voittavat noin 50 prosentilla. Kannatus on noin 40 pinnassa, joten kupongille mukaan.

  • SalPa voittaa – ?

KaaPo – KäPa

KaaPo isännöi KäPaa, kun ottelut jatkuvat jalkapallon miesten Kakkosessa. Isännät ovat voittaneet edellisellä kolmella kierroksella SalPan ja Ilves 2:sen. Viimeksi tuli kuitenkin pettymys FC Jazzia vastaan. Ensimmäiseen kuuteen koitokseen kasassa on kolme voittoa, kaksi tasapeliä ja yksi tappio. Voitto SalPasta oli hyvä osoitus tasosta. Vierasjoukkue on ehtinyt kerätä muutaman voiton, yhden tasapelin ja kolme tappiota. Käpyläläiset nappasivat viimeksi vähämaalisen voiton EPS:n kustannuksella. Sitä edelsi tappio GrIFKiä vastaan. Heikkojen ensimmäisten kierrosten jälkeen pelivire on ollut kohentumaan päin. Vierailijoilla alakerta näyttelee isoa roolia. Toisaalta muutamassa ottelussa puolustuksella on ollut merkittäviä haasteita. Kotijoukkueelle hyökkäyspelaaminen on ollut vielä varsin tahmeaa, mutta suunta on kohti parempaa. Kotona tehtiin viimeksi kolme osumaa Ilves 2:n verkkoon. Keltapaidat ovat perustasoltaan selvästi edellä ja voittavat kotonaan noin 60 prosentilla. Kannatus ei ole juurikaan yli. Sen voi ottaa mukaan.

  • KaaPo voittaa – ?

VPS 2 – RoPS 2

Jalkapallon miesten Kakkosessa toisensa kohtaavat VPS 2 ja RoPS 2. Kotijoukkue on onnistunut voittamaan ensimmäisestä kuudesta ottelustaan yhden. Puolustuspelaamisen kanssa on isoja haasteita. Vierasjoukkueen alkukausi on ollut huomattavasti parempi, vaikka edellisellä kierroksella tullut vähämaalinen tasapeli PK-37:sen kanssa oli pettymys. Rovaniemeläiset ovat olleet jopa yllättävän hyökkäysvoimainen porukka ja valmiita menestymään myös tien päällä. Reissussa kaatui viimeksi VIFK. Miehistö on tehnyt edelliseen viiteen kamppailuunsa peräti 16 osumaa. Vain avauksessa jäätiin osumitta. Vaasalaisten olisi saatava nyt etenkin alakertaansa parempaan kuntoon, sillä tällä hetkellä siitä ei ole voittavaksi puolustukseksi. Omiin menee aivan liikaa osumia. Se heijastuu myös muuhun tekemiseen ja itseluottamukseen. Vain aivan alussa Kajaanista on saatu onnistuminen. Vierailijat nappaavat täyden pistepotin päälle 50 prosentin todennäköisyydellä. Vakiossa se on saanut liian vähän kannatusta. Kyseessä on maistuva valinta kupongille.

  • RoPS 2 voittaa – ?

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu