kasinosankarit

Kohteita 32855

Avoimet kohteet 0

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Vetovihjeet ja otteluennakot jalkapalloon 9.9.

Maanantaina jalkapalloa pelataan EM-karsinnoissa ja ystävyysotteluissa. Tässä ovat vakiovihjeet maanantaille, ja nämä vihjeet vakio 3:seen saa käyttää vapaasti.

Viro – Hollanti

Jalkapallon EM-karsinnoissa Viro pyrkii järjestämään yllätyksen Hollantia vastaan. Isännät ovat pelanneet neljällä ensimmäisellä kierroksella vain tappioiden merkeissä. Vierasjoukkue on ehtinyt napata kolmesta ottelustaan kaksi voittoa ja tappion. Viimeksi täysi pistepotti irtosi Saksaa vastaan. Maalinteossa onnistuttiin itse jopa neljä kertaa. Ensimmäisellä kierroksella Valko-Venäjä oltiin kaadettu numeroin 4-0. Kansojen Liigan A-tason finaalissa tuli niukka tappio Portugalille. Viimeksi kaikki neljä osumaa tehtiin toisen jakson aikana, mutta yksi niistä merkattiin vastustajan omaksi. Kotijoukkue kärsi toiseksi edellisellä kierroksella kahdeksan maalin tappion Saksalle, mutta muuten tappiot ovat tulleet maalin tai kahden erolla. Viimeksi pettymys koettiin Valko-Venäjää vastaan. Kolme päivää sitten vastustaja oli parempi lukemin 1-2. Vastustaja teki toisen maalinsa ajassa 90+2. Kotona oli tullut aiemmin niukka tappio Pohjois-Irlannille. Silloin vastustaja tuli noin vartti ennen loppua tasoihin ja ohi. Tasoero on oranssipaitojen eduksi kokonaisuutena niin iso, että kakkonen tulee aika lailla 90 pinnalla. Oikein pelattu kakkonen on selvääkin selvempi valinta.

Pohjois-Irlanti – Saksa

Jalkapallon EM-karsinnoissa Saksa matkustaa Pohjois-Irlannin vieraaksi. Kotijoukkue on pelannut mainiosti, sillä isännät ovat keränneet neljästä ensimmäisestä ottelustaan yhtä monta voittoa. Viimeksi täysi pistepotti irtosi Valko-Venäjää vastaan. Sitä edelsi voitto Viroa vastaan. Äsken valmistavassa ottelussa voitto napattiin Luxemburgia vastaan. Viime vuoden lokakuun jälkeen ainoa tappiollinen koitos on ollut Kansojen Liigassa Itävaltaa vastaan. Vierasjoukkue on ollut niin ikään hyvässä pelivireessä. Lohkossa ollaan kolmessa voitossa ja yhdessä tappiossa. Se tuli viimeksi Hollantia vastaan. Omiin meni yllättäen peräti neljä osumaa. Ottelua edelsi kahdeksan maalin voitto Viron kustannuksella. Vaikka Nationalelf kärsi viimeksi tappion, nyt vastustaja on perustasoltaan heikompi ja kyllä vieraissakin on syytä puhua päälle 70 prosentin ennakkosuosikista. Green and White Armyllä itseluottamus on varmasti kunnossa ja pelaajien fiilis on hyvä, mutta ärsytetyt vieraat ovat vahvasti niskan päällä. Jopa vähän alipelattu kakkonen otetaan varmaksi saakka.

Skotlanti – Belgia

Skotlanti pelaa Belgiaa vastaan, kun ottelut jatkuvat jalkapallon EM-karsinnoissa. Kotijoukkue on kerännyt ensimmäiseltä viideltä kierrokselta kaksi voittoa ja kolme tappiota. Isännät pelasivat edellisellä kierroksella niukasti tappiollisesti Venäjää vastaan. Koitosta edelsi kesäkuussa tullut tappio juuri Belgialle. Viiteen otteluun maalinteossa on onnistuttu itse viisi kertaa. Venäjää vastaan iltaan saatiin hyvä alku, mutta se ei kantanut pitkälle. Tappio alkoi olla EM-kisoille viimeinen naula arkkuun. Vierasjoukkue löytyy lohkon kärjestä kerättyään viideltä kierrokselta yhtä monta voittoa. Maalinteossa on onnistuttu itse komeat 15 kertaa, kun taas omissa verkot ovat soineet vain kerran. Viimeksi täysi pistepotti tuli surkeasta San Marinosta. Sitä edelsi voitto siis tämän illan vastustajasta numeroin 3-0. Tuolloin Romelu Lukaku teki kaksi osumaa, ja osumista toinen oli henkisen selkärangan katkaissut maali. Itseluottamus on hyvä. Perustasoltaan tasokas ja vahva De Rode Duivels on parista poissaolosta huolimatta selvästi edellä, joten kyllä vieraissakin on syytä puhua noin 70 pinnan ennakkosuosikista. Jopa pikkuisen alipelattu kakkonen on laadukas varma.

Puola – Itävalta

Jalkapallon EM-karsintoja, Puola kohtaa Itävallan. Kotijoukkue on pelannut ensimmäisellä viidellä kierroksella neljä kertaa voittojen merkeissä ja kerran tappiollisesti. Vierasjoukkue on pelannut niin ikään vahvasti, sillä kasassa on kolme voittoa ja muutama tappio. Isännät pelasivat edellisellä kierroksella ensimmäistä kertaa ilman menestystä, kun ottelu Sloveniaa vastaan päättyi kahden maalin tappioon. Vastustaja pääsi tauolle maalin edellä. Toinen maali syntyi vastustajalle reilun tunnin kohdalla. Ennakkoon parempaa menestystä olisi ollut hyvin saatavilla. Kotona tehtiin viimeksi neljä maalia ja napattiin selvä voitto Israelia vastaan. Das Team pelasi edellisellä kierroksella vahvasti murskaten Latvian numeroin 6-0. Ottelu oli ohi toisen jakson alussa. Numerot kuvasivat hyvin nippujen välistä tasoeroa. Pelissä oltiin jo vartin kohdalla kaksi maalia edellä. Toiseksi edellisessä ottelussa kesällä oltiin pelattu voitollisesti Pohjois-Makedoniaa vastaan. Tuolloin maalinteossa onnistuttiin itse neljä kertaa. Fiilis on kunnossa. Perustasoltaan niput ovat lähellä toisiaan. Biało-czerwoni saa olla kotonaan hieman yli 40 prosentin voittajasuosikki. Kannatusta on tullut vajaat 55 pinnaa, joten selvästi ylipelatusta merkistä on kyse. Mennään ohituskaistalle.

Unkari – Slovakia

Jalkapallon EM-karsinnoissa Unkari saa vastaansa Slovakian. Isännät ovat pelanneet neljällä ensimmäisellä kierroksella kolme kertaa voittojen merkeissä ja kerran tappiollisesti. Kotijoukkue nappasi edellisellä kierroksella täyden pistepotin Walesia vastaan. Sitä edelsi voitto Azerbaizhania vastaan. Viimeksi ratkaisevaa maalia saatiin odotella 80. minuutille. EM-karsintoja ei ole pelattu kuitenkaan sitten kesäkuun, joten edellisestä kilpailullisesta koitoksesta on hieman aikaa. Äskettäin harjoitusottelu Montenegroa vastaan päättyi tappioon maalein 2-1. Neljään ensimmäiseen otteluun maalinteossa on onnistuttu itse kuusi kertaa. Kokoonpanosta löytyy muutama kahden maalin pelaaja. Vierasjoukkue esiintyi edellisellä kierroksella selvästi tappiollisesti Kroatiaa vastaan. Tuolloin omissa verkot soivat neljä kertaa. Ensimmäiseen neljään peliin kasassa on kaksi voittoa ja kaksi tappiota. Voitot ovat tulleet juuri tämän illan vastustajasta ja Azerbaizhanista. Miehistöjen ensimmäinen kohtaaminen meni tämän illan vieraille numeroin 2-0. Perustasoltaan Magyars ja Repre ovat lähellä toisiaan. Asetelmat ovat muutenkin tasaiset. Vaikka vieraat ovat neljäntenä, piste-eroa isäntiin ei ole kolmea enempää. Punapaidat saavat olla enintään noin 40 prosentin voittajaehdokkaita. Prosentit ovat hyvin kohdallaan. Ykkösrististä saadaan ihan sopivaa peli-ideaa.

Venäjä – Kazakstan

Jalkapallon EM-karsinnoissa Venäjä pelaa Kazakstania vastaan. Kotijoukkue nappasi edellisellä kierroksella täyden pistepotin Skotlantia vastaan. Viimeksi vastustaja pääsi nopeasti maalin edelle, mutta Artem Dzyuban osuma ja vastustajan oma maali mahdollistivat koitoksen kääntymisen punapaitojen eduksi. Toiseksi edellisellä kierroksella oltiin pelattu voitollisesti Kyprosta vastaan. Viiteen ensimmäiseen otteluun neljä voittoa ja tappio on hyvä saldo. Ainoa pettymys tuli Belgiaa vastaan. Maalinteossa on onnistuttu komeat 17 kertaa. Tosin niistä yhdeksän tehtiin San Marinoa vastaan. Vierasjoukkue löytyy lohkosta heti isäntien alta. Piste-eroa on tosin lähes kahden voiton verran. The Hawks pelasi viimeksi vähämaalisen pistejaon Kyprosta vastaan. Viimeksi Aleksey Shchetskin teki maalin jo alussa, mutta vastustaja tuli tasoihin hieman ennen puoliaikaa. Iltaa edelsi kesällä neljä maalia ja voitto onnettomasta jumbosta. Ratkaisuvoimaa on selvästi vähemmän. Alakerta on myös epävarmempi. Perustasoltaan isosti paremmat isännät ovat sen verran vahvoja, että ykköselle annetaan noin 80 pinnaa. Lähes oikein pelattua ykköstä lienee turha miettiä lisää.

Wales – Valko-Venäjä

Jalkapallon kansainvälisessä ystävyysottelussa vastakkain asettuvat Wales ja Valko-Venäjä. Kotijoukkue on pelannut EM-karsinnoissa voitollisesti kaksi kertaa ja tappioiden merkeissä kaksi kertaa. Isännät pelasivat viimeksi voitollisesti Azerbaizhania vastaan. Tuolloin ilta oli lähellä päättyä numeroin 1-1, mutta Gareth Balen osuma mahdollisti täyden pistepotin. Neljään ensimmäiseen koitokseen maalinteossa on onnistuttu itse neljä kertaa. Omiin on mennyt niin ikään keskimäärin maali ottelua kohden. Viimeisin ottelu pelattiin kolme päivää sitten. Vierasjoukkue on esiintynyt lähiaikoina voitollisesti Viroa vastaan. Miehistö teki toisen osumansa ajassa 90+2, joten pistejako oli vain hetken päässä. Ennakkoon voittoon oli hyvä mahdollisuus, joten mistään yllätyksestä ei ollut kyse. EM-karsinnoissa se on kuitenkin ainoa voitto, sillä kasassa on jo neljä tappiota. Sentään yksi voitto on tuonut vähän fiilistä. Viiteen peliin maalinteossa on onnistuttu itse kolme kertaa. Lepoaikaa jää myös kolmen päivän verran. Perustasoltaan The Dragons on sen verran edellä, että ykköselle annetaan karvan yli 60 prosenttia. Oikein pelattu ykkönen on Cardiffin illassa varsin hyvä tolppa.

Slovenia – Israel

Jalkapallon EM-karsinnoissa Slovenia saa vastaansa Israelin. Molemmat miehistöt ovat keränneet ensimmäiseltä viideltä kierrokselta kaksi voittoa, kaksi tasapeliä ja yhden tappion. Kotijoukkue pelasi edellisellä kierroksella voitollisesti Puolaa vastaan. Täysi pistepotti oli kieltämättä lievä yllätys, mutta peliesityksessä oli aidosti paljon hyviä asioita. Tauolle mentiin maalin edellä. Toiseksi edellisellä kierroksella oltiin napattu odotettu voitto heikosta Latviasta. Vierasjoukkue pelasi viimeksi vähämaalisen pistejaon Pohjois-Makedoniaa vastaan. Tuolloin kumpikin nippu teki yhden osuman. Itse maalinteossa onnistuttiin hieman ennen tunnin täyttymistä. Koko pistepottiin olisi ollut hyvä mahdollisuus. Molemmat ryhmät ovat onnistuneet maalinteossa yhdeksän kertaa, mutta alakertojen osalta The Blue and Whites on ollut epävarmempi ja tuloksellisesti heikompi. Tosin osumista neljä meni omiin Puolan vieraana. Perustasoltaan nipuilla ei ole merkittäviä eroavaisuuksia, mutta näin päin pelatessa ykköseen päädytään noin 50 prosentilla. Pinnat ovat hyvin kohdallaan. Suoraa ykköstä ei uskalla napata, vaikka isännät olivat viimeksi hyviä. Otetaan ykkösristillä lisää osuvuutta. Tiedossa on isojen panosten ottelu, sillä kolme miehistöä on vain pisteen sisällä.

Latvia – Pohjois-Makedonia

Latvia isännöi Pohjois-Makedoniaa, kun ottelut jatkuvat jalkapallon EM-karsinnoissa. Isännät ovat pelanneet ensimmäisellä viidellä kierroksella vain tappioiden merkeissä. Kotijoukkue esiintyi edellisellä kierroksella erittäin heikosti, kun ottelu Itävaltaa vastaan päättyi tappiollisesti numeroin 6-0. Koitosta edelsi viiden maalin tappio Sloveniaa vastaan. Viiteen otteluun maalinteossa on onnistuttu itse vain kerran. Lisäksi omissa verkot ovat soineet lähes 20 kertaa. Itseluottamus on juuri sitä mitä numerot antavat ymmärtää. Vierasjoukkue pelasi edellisellä kierroksella vähämaalisen pistejaon Israelin kanssa. Red Lynxes on saalistanut yhden voiton, kaksi tasapeliä ja kaksi tappiota. Voitto tuli juuri viininpunaisista. Alakerta on ollut selvästi parempi ja tulivoimaa on ollut toisella tavalla. Perustaso on kokonaisuutena huomattavasti paremmassa jamassa. Lepoaikaakin on hieman enemmän. Vieraat saavat juhlia noin 60 prosentin todennäköisyydellä. Kannatusta on pikkuisen yli 45 pinnaa, joten kyseessä on kerrassaan mainio peli-idea.

San Marino – Kypros

Jalkapallon EM-karsinnoissa Kypros matkustaa San Marinon vieraaksi. Kotijoukkue on pelannut viidellä ensimmäisellä kierroksella odotetusti vain tappioiden merkeissä. Isännät lukeutuvat Euroopan heikoimpien maiden joukkoon, joten edes pientä menestystä ennen EM-karsintoja oli erittäin vaikea alkaa tarjota. Ensimmäiseen viiteen otteluun maalinteossa ei ole onnistuttu itse kertaakaan. Omissa verkot ovat soineet selvästi päälle 20 kertaa. Viimeksi tappio tuli selvästi Belgiaa vastaan. Sitä edelsi neljän maalin tappio Kazakstanille. Kotonakin tappiot vain seuraavat toisiaan. Kyvyt ja osaaminen ovat kovin heikossa jamassa. Vierasjoukkue on ehtinyt kerätä yhden voiton, tasapelin ja kolme tappiota. Viimeksi koitos Kazakstania vastaan päättyi vähämaalisena pistejakona. Sitä edelsi niukka tappio Venäjälle. Viiteen otteluun maalinteossa on onnistuttu itse seitsemän kertaa. Mistään kummoisesta nipusta ei voi puhua, mutta tasoero on silti karmea. Vieraat voittavat noin 90 prosentilla. Jopa hieman vähän rastittu kakkonen on täysin selvä juttu.

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu