kasinosankarit

Kohteita 32850

Avoimet kohteet 1

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Viaplay – kyllä vai ei?

Viaplay kokemuksia

Viaplay on tuttu nimi useimmille vedonlyönnin harrastajille, mutta yllättävän harvalla on vieläkään käytännön kokemuksia siitä, vaikka palvelu on ollut käytössä vuodesta 2007 saakka, joista viimeisen viisi vuotta nykyisellä nimellään.

viaplay3

Kaikessa yksinkertaisuudessaan Viaplay on netissä toimiva sivusto, joka esittää erittäin laajasti urheilua, mutta myös elokuvia, sarjoja ja niin edelleen. Myös Viasat satelliittitilaaja saa Viaplayn käyttöönsä, mutta Viaplay vetää näistä kahdesta pidemmän korren. Sitä voi yhtä lailla käyttää kotisohvaltaan, mutta myös kaikkialla muualla missä ikinä kulkeekaan ja mikä laite mukana onkaan.

Kohtuullista maksua vastaan saa siis näkyviin urheilun, sarjoja ja lasten sarjoja. Muutaman euron lisämaksulla irtoaa vielä elokuvat päälle. Urheilun tarjonta on tällä hetkellä ylivertainen yhteenkään kilpailijaan nähden Englannin Valioliigan tultua Viaplayn listoille.

Mitä muuta Viaplay esittää Valioliigan lisäksi:

  • FA Cup, Englannin  Liigacup
  • Mestarien liiga, Serie A, La Liga ja uutena tulokkaana Ligue 1
  • Golfin European Touria, LPGA Touria, Ryder Cupia, WGC:tä ja useita Major-turnauksia
  • Jääkiekon osalta NHL on Viaplayn tavaramerkki, mutta mukana myös KHL ja tämän syksyn kohokohta World Cup
  • Tarjonnasta löytyy myös muita urheilulajeja moottoriurheilusta nyrkkeilyyn ja UFC:stä koripalloon ja jenkkifutikseen

Ja miten tämän kaiken saa toimimaan:

  • Rekisteröidy Viaplayn sivuille
  • Maksa tilaus
  • Ala katsomaan suosikkilajejasi tai sarjojasi

Kohtalaisen yksinkertaista siis ja sitä samaa on myös urheilulähetyksen valinta.

Viaplayn sivuilla on selkeät ohjelmatiedot, joita klikkaamalla aukeaa pieni infoikkuna ottelutapahtumasta, selostuksesta yms. ja sen kautta voi aukaista lähetyksen joko pienempään ruutuun tai koko näytön kokoiseksi.

Lähetysten laatu riippuu käytössäsi olevasta yhteydestä, mutta pääosin siis erittäin loistavaa kuvaa. Kuvanlaadun voi valita itsekin. Parasta tietysti haetaan, mutta toiseksi parhaastakin maksaa oikein mielellään, mikäli esimerkiksi päiväsaikaan hyytymistä tapahtuu.

Viaplayn yhdeksi suurimmista eduista tuli lueteltua sen käytettävyys paikasta ja laitteesta riippumatta. Riittää vain, että sinulla on nettiyhteys ja tietokone, PlayStation 3 / PlayStatation 4, Viaplay-sovellus puhelimessasi tai tabletti. Näistä esimerkiksi PlayStationiakin varten tarvitset laitteen jolla, selata nettiä sillä sinun täytyy noutaa koodi Viaplayn sivuiltasi, jonka syötät PS:n kautta. Puhelimen kautta ei toistuvasti jaksa kukaan katsoa monen tunnin lähetyksiä, mutta menettelee yhtenä keinona, jos tilanne sitä vaatii.

Otsikossa kysyimme; “Kyllä vai Ei?” Vastauksemme on; “Kyllä”. Vielä nykyisillään hinnoillaan Viaplay on kannattava ostos enemmän urheilua katsovalle. Varsinkin NHL:n osalta on helppoa suositella. Mikäli osa on valmis maksamaan F1:sten näkemisestä 300 euroa vuodessa, niin saman laittaa helposti myös siihen, että näkee päivittäin futista ja jääkiekko parhaasta päästä.

Viaplaysta tänään

Tämän maanantai-illan kohokohta on Chelsea – West Ham -ottelu, jonka Viaplay näyttää sivuillaan Tuomas Virkkusen selostuksella. Lisäjännitystä otteluun voi ottaa vetojen muodossa, joihin vihjettä foorumillamme.

viaplay1

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu