kasinosankarit

Kohteita 32786

Avoimet kohteet 3

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Voittoputki käynnistyy torstaina – jaossa VIP-matka kahdelle Zugiin!

Peliyhtiö Coolbetillä käynnistyy suuresta suosiosta nauttiva Voittoputki-kampanja, jossa jakoon laitetaan kahden hengen VIP-matka Zugiin. Tarjouksessa ideana on kerryttää itselle pisin jääkiekkovetojen voittoputki. Matka Sveitsiin on edessä helmikuun lopulla, jolloin luvassa on lätkähuumaa Zugin ja Ambri-Piottan kohtaamisen tiimoilta. Reissulla on luvassa myös muuta tekemistä ruokaa ja juomaa unohtamatta.

Kampanjaan mukaan lähteminen on helppoa ja hauskaa. Tarjouksen ykköseksi pääsee se pelaaja, joka saa aikaan pisimmän voittoputken omilla lätkävedoillaan. Se siis tarkoittaa, että asiakas onnistuu lätkävedoissaan mahdollisimman monen päivän ajan. Lätkävetojen pitää osua putkeen. Päivän betsi tulee tehdä 10 euron panoksella ja kertoimen on oltava 1,60 euroa tai enemmän. Ainoastaan lätkästä tehdyt kupongit voidaan huomioida, joten muut lajit eivät ole mukana. Osallistuminen alkaa torstaina kello 12.00.

Ennen kampanjaan osallistumista on käytävä oman pelitilin bonusosiossa syöttämässä bonuskoodi NLA. Lätkävetojen tekemisessä on hyvä huomioida, että vetokupongille on muistettava rastittaa “voittoputki”-ruutu. Muuten lätkävedot eivät pääse mukaan kilpailuun. Asiakas voi tehdä yhden lätkävedon päivää kohden. Sen tulee ratketa seuraavana aamuna kello 10.00 mennessä. Cash out -toimintoa ei lasketa mukaan.

Mikäli häviät vetosi tai et lyö kampanjaan kuuluvaa vetoa jonakin päivänä, putoat kilpailusta. Mikäli useampi kuin yksi asiakas on mukana kilpailussa vielä 5. helmikuuta aamulla, palkinnon voittajaksi katsotaan se pelaaja, jonka kilpailuun osallistuvien voitettujen lätkävetojen yhteenlaskettu voittosumma on isompi. Sama koskee myös tilannetta, jossa viimeiset pelaajat putoavat kilpailusta saman päivän aikana.

Pääpalkinto kahdelle hengelle sisältää:

  • Lennot Helsingistä Zurichiin ja takaisin Helsinkiin
  • Majoitus kolmeksi yöksi Zugissa aamupaloineen
  • VIP-liput Zug vs. Ambri-Piotta -otteluun ruokien ja juomien kera
  • Zurichissa fondue-illallinen

Kampanjan voittaja julkaistaan Coolbetin blogissa kilpailun loppumisesta seuraavana päivänä kello 12.00. Voittajaan otetaan myös yhteyttä henkilökohtaisesti. Pidäthän pelitilisi tiedot siis kunnossa. Matkaa ei voi vaihtaa tai muuttaa rahaksi. Se on henkilökohtainen. Mikäli voittaja ei pääse reissuun, se voidaan siirtää toiselle henkilölle. Coolbet saattaa pyytää voittajaa ottamaan osaa haastatteluun tai muuhun vastaavaan.

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu