kasinosankarit

Kohteita 32861

Avoimet kohteet 0

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

VPS – SJK Akatemia vihje ja kertoimet

VPS – SJK Akatemia
Elisa Stadion
24/07/2020 – 18.30

Vastaveto vihje – Alle 3 maalia – Kerroin 1.92 –  @Guts

Siirry Gutsille

Kertoimet vedettiin 22/07 klo. 12.30

Ennakko ja lähtöasetelma otteluun

  • VPS on voittanut vasta kerran ja maalinteko on ollut vaikeaa, mutta omiin on mennyt vain kaksi palloa
  • VPS:tä vastaan maalinteko on vaikeaa, mutta miehistö esiintyi Oulussa paremmin kuin MuSaa vastaan
  • SJK Akatemia ei ole ehtinyt tehdä yhtään maalia, mutta esimerkiksi AC Oulu jätettiin yhteen maaliin
  • Alle 3 maalia nähdään noin 54 prosentin todennäköisyydellä

Kertoimet ottelulle

1 x 2
1,28 5,15 9,00
LeoVegas LeoVegas LeoVegas

Kertoimet vedettiin 22/07 klo. 12.30

Jalkapallon miesten Ykkösessä yhteen iskevät VPS ja SJK Akatemia. Kotijoukkue on saanut neljällä ensimmäisellä kierroksella yhden voiton, kaksi tasapeliä ja yhden tappion. Isännät esiintyivät edellisellä kierroksella tappiollisesti maalin kamppailussa AC Oulua vastaan. Vaasalaiset ovat pelanneet ensimmäisten viikkojen aikana neljä hyvin vähämaalista ottelua, joissa itselle maalinteko on ollut vaikeaa, mutta omiin on mennyt vain kaksi osumaa. Tehottomuus on ollut ongelma. Vierasjoukkue on saanut otteluistaan neljä tappiota. Heikko sarjanousija ei ole tehnyt itse maalia. Alla on odotettu tappio kahdella osumalla MuSalle.

Pelaako VPS taas yhden hyvin vähämaalisen ottelun?

VPS pelasi kahdella ensimmäisellä kierroksella maalittoman tasapelin EIFiä vastaan ja voitollisesti maalilla MyPaa vastaan. Kahdessa ensimmäisessä ottelussa itse tehtiin yksi osuma ja omiin ei mennyt palloja. Vaasalaiset pelasivat kolmannella kierroksella vähämaalisen tasapelin MuSaa vastaan. Tuolloin vastustaja tuli lähellä loppua kiinni pistejakoon. Raita oli ottelussa selvä ennakkosuosikki. Isännät pelasivat viime kierroksella tappiollisesti maalin ottelussa AC Oulua vastaan. VPS oli edellisen kierroksen tappiostaan huolimatta jopa parempi kuin MuSaa vastaan. Se oli myös ensimmäinen taisto vahvaa miehistöä vastaan.

SJK Akatemia ei ole tehnyt itse yhtään maalia, AC Oulu pidettiin kuitenkin yhdessä maalissa

SJK Akatemia nousi viime kauden päätteeksi Kakkosesta Ykköseen ja ensimmäiset viikot ovat menneet vierasjoukkueelta kurjalla tavalla. Seinäjokelaiset ovat hävinneet neljä ensimmäistä otteluaan siten, että miehistö ei ole onnistunut tekemään itse yhtäkään osumaa. SJK Akatemia pelasi kahdella ensimmäisellä kierroksella tappiollisesti kolmella maalilla EIF:iä ja KTP:tä vastaan. Vierasjoukkue pelasi sen jälkeen hyvän ottelun AC Oulua vastaan ja jätti vahvan vastustajansa yhteen osumaan. Sen jälkeen tuli tappio kotona MuSalle, mutta seinäjokelaiset pelasivat ajoittain laadukkaasti. Toinen puoliaika meni kuitenkin pieleen.

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu

Jätä vastaus