kasinosankarit

Kohteita 32861

Avoimet kohteet 0

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Wales – Suomi vihje ja kertoimet

Wales – Suomi
Cardiff City Stadium
18/11/2020 – 21.45

Vastaveto vihje – Wales voittaa – Kerroin 1.99 –  @Pinnacle

Siirry Pinnacle

Kertoimet vedettiin 16/11 klo. 23.00

Ennakko ja lähtöasetelma otteluun

  • Wales on lohkossa kärjessä ja pelannut saldolla neljä voittoa ja tasapeli. Puolustus toimii loistavasti.
  • Walesilla on alla Irlanti-voitto. Isännät ovat lohkon paras nippu, tulivoimaa on vain hyvin rajallisesti.
  • Suomi on ollut mainio ja menestynyt upeasti. Huuhkajat on silti ylisuorittanut ja ehdoton altavastaaja.
  • Maalit ovat vähissä. Wales on arviollamme vähän kertoimia vahvempi. Wales voittaa noin 52 pinnalla.

Kertoimet ottelulle

1 x 2
1,95 3,35 4,35
LeoVegas LeoVegas LeoVegas

Kertoimet vedettiin 16/11 klo. 23.00

Jalkapallon Kansojen liigan viimeisellä kierroksella Wales pelaa Suomea vastaan. Ottelussa pelataan suurista panoksista, sillä molemmat miehistöt taistelevat lohkon ykkössijasta ja paikasta A-sarjaan. Walesille riittää viimeisestä ottelusta tasapeli, kun taas Suomen on onnistuttava maalinteossa vähintään kerran ja napattava voitto. Walesin ja Suomen kohtaamisessa asetelmat ovat monella mittarilla hyvin mielenkiintoiset. Kummassakin leirissä on pelattu mainio Kansojen liigan lohko ja varsinkin Huuhkajien onnistumiset ovat olleet Suomessa isossa huudossa. Lohikäärmeet saa olla kuitenkin Cardiffin illassa ehdoton ennakkosuosikki.

Walesille ei ole tehty osumia – takana voitto Irlannista

Wales on saanut Kansojen liigassa viidellä kierroksella neljä voittoa ja tasapelin. Kotijoukkueen pelaaminen on hyvin vahvasti puolustuksen ehdoilla toimivaa, jossa vahvuudet löytyvät mainiosta ja organisoidusta koko miehistön kattavasta puolustamisesta. Omiin menee lähtökohtana hyvin vähän maaleja ja Kansojen liigassa viiteen otteluun vastustajat eivät ole tehneet yhtään osumaa. Walesilla on laittaa kentälle yksilötaidossa Gareth Balen kaltainen supertähti. Lohikäärmeillä on alla niukka voitto Irlantia vastaan. Taiston ainokainen tehtiin noin 25 minuuttia ennen päätöstä. Ryan Giggsin poissaolo ei tunnu vaikuttavan ryhmän tekemiseen.

Suomi pelannut mainiosti – ei ole silti syytä ylireagoida

Suomi on pelannut Kansojen liigassa upeasti. Huuhkajat taistelee lohkon ykkössijasta ja viikko sitten tullut valmistavan ottelun voitto Ranskasta on vain parantanut loistavaa fiilistä. Suomi kaatoi sunnuntaina Bulgarian, mutta pistejako ei olisi kuvannut ottelua heikosti ja tasoitusta tuli koronassa. Joel Pohjanpalo loukkaantui Bulgaria-ottelussa ja Tim Sparvin korttitili täyttyi. Suomi on esiintynyt aivan taitojensa ylärajoilla. Huuhkajat on ollut hyvä, mutta on saanut myös onnea varsinkin Irlantia ja Ranskaa vastaan käydyissä otteluissa. Puolustus on ylisuorittanut. Pakkovoitossa on myös vaikea murtaa Walesin puolustusta.

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu

Jätä vastaus