kasinosankarit

Kohteita 32869

Avoimet kohteet 0

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Wellington Phoenix – Newcastle Jets vihje ja kertoimet

Wellington Phoenix – Newcastle Jets
Sky Stadium
24/01/2021 – 09.10

Vastaveto vihje – Newcastle Jets X2 – Kerroin 2.00 –  @Pinnacle

Siirry Pinnacle

Kertoimet vedettiin 22/01 klo. 10.00

Ennakko ja lähtöasetelma otteluun

  • Wellington Phoenix on saanut kahdella kierroksella yhden pisteen ja se on isäntien ansaitsema saalis.
  • Newcastle Jetsin kausi on alkanut tuloksellisesti heikosti, mutta ryhmän peliesitykset ovat olleet hyviä.
  • Selvästi sijoitustaan paremman Newcastle Jetsin pitäisi olla otteidensa valossa sarjan kärkikahinoissa.
  • Wellington Phoenix on pykälän sinipaitoja parempi miehistö, mutta vieraita eittämättä aliarvostetaan.
  • Newcastle Jetsin sijoitus antaa ryhmästä väärän kuvan. Vieraat venyvät pisteille arviolla 54 prosenttia.

Kertoimet ottelulle

1 x 2
1,89 3,75 3,90
LeoVegas LeoVegas LeoVegas

Kertoimet vedettiin 22/01 klo. 10.00

Jalkapallon Australian A-liigassa yhteen iskevät Wellington Phoenix ja Newcastle Jets. Kotijoukkue on pelannut kahdella ensimmäisellä kierroksella tappion ja tasapelin merkeissä. Isännät pelasivat aluksi pisteittä Sydneytä vastaan ja toisella kierroksella pistejaon Macarthuria vastaan. Keltapaidat ovat saaneet alussa juuri sen, mitä miehistö on ansainnut. Tosin tappio Sydneylle olisi voinut jäädä hyvin tulematta, sillä maaliodottamat olivat lähes tasoissa. Vierasjoukkue on viimeisenä, mutta miehistö on esiintynyt oleellisesti paremmin. Jets on ollut pelillisesti vahva, vaikka kasassa ei ole pisteitä. Sinipaidat ovat olleet epäonnekkaita.

Keltaiset esiintyneet vasta kahdesti – kasassa yksi piste

Wellington Phoenix aloitti kautensa pelaamalla tappiollisesti Sydneytä vastaan, mutta maaliodottamat olivat ottelussa lähes tasoissa. Isännät esiintyivät toisella kierroksella vähämaalisessa pistejaossa Macarthuria vastaan. Keltapaitojen piti pelata tällä viikolla myös kolmas ottelunsa, mutta se siirrettiin myöhemmäksi. The Nix on pelannut näin ollen vasta kahdesti. Kahteen otteluun yksi piste kuvastaa hyvin uusiseelantilaisten otteita. Wellington Phoenix oli viimeksi toisella jaksolla maalin johdossa, mutta punainen kortti antoi vastustajalle hyvän sauman tulla pistejakoon. The Nix kuuluu taidoiltaan keskikastin paremmalle puoliskolle.

Jets alussa epäonnekkain miehistö – otteet olleet hyviä

Newcastle Jets on pelannut neljällä kierroksella ja jäänyt kaikissa pisteittä. Vierasjoukkue on esiintynyt kuitenkin oleellisesti sijoitustaan paremmin, sillä sinipaidat ovat maaliodottamien valossa yksi A-liigan parhaista miehistöistä. Newcastle Jets on pelannut neljästi siten, että vastustajat ovat saaneet maalin voitot. Kaikissa otteluissa Newcastle Jets on ollut pelillisesti parempi miehistö. Sinipaidat kärsivät viimeksi tappion Brisbane Roarille, vaikka Jetsin olisi kuulunut napata pisteet. Taistoa edelsi myös epäonnekas tappio Macarthurille. Newcastlelle on tehty liikaa osumia ja maalintekoon olisi pitänyt pystyä itse nähtyä enemmän.

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu

Jätä vastaus